Fly til Miami

Listen over ting at se og lave i Miami er lang, og der er noget for enhver. Nyd den lokale kultur på Vizcaya Museum, tag på en dagstur til Key West, og smage på skaldyrsretter i verdensklasse.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Miami i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi tilbyder også fly til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Miami

Øg chancen for at finde en billig flyvning – book din billet i god tid. Få et fuldstændigt overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke, men book det nu og planlæg resten senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Miami med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med til Miami, og der er masser af familievenlige aktiviteter, når du ankommer.

Fly til Miami, og se frem til en strandferie

Frodige grønne palmetræer blæser i vinden, bløde sandstrande fyldt med smukke mennesker og livlige barer, hvor musikken strømmer ud på gaden hele dagen. Miami er en by for dem, som ønsker en anderledes strandferie.

Hvis du ikke lige nyder art deco kvarteret Ocean Drive og Historic District eller shopper til du ikke orker mere på Bayside-markedsplads, så er det nok, fordi du svømmer i Venetian Pools eller nyder solen på Miami Beach.

Fly til <em>Miami</em>

Flyv med SAS til Miami internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Miami internationale lufthavn

Der er masser at udforske i Miami. Byen er kendt for moderne kultur, arkitektur og design. Nyd de skønne omgivelser, mens solen varmer din sjæl.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Miami

Hos SAS bestræber vi os på, at vores kunder får den mest afslappende rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Miami.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.