søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Miami i USA fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Miami – book nu

Øg chancen for at finde en billig flyvning – book din billet i god tid. Få et fuldstændigt overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke, men book det nu og planlæg resten senere.

  • cl--plane-right Lufthavn: Miami internationale lufthavn (MIA)
  • cl--credit Valuta: US-dollar
  • cl--clock Tidszone: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Officielt sprog: Amerikansk engelsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Miami med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med til Miami, og der er masser af familievenlige aktiviteter, når du ankommer. 

fly til Miami, og se frem til en strandferie 

Frodige grønne palmetræer blæser i vinden, bløde sandstrande fyldt med smukke mennesker og livlige barer, hvor musikken strømmer ud på gaden hele dagen. Miami er en by for dem, som ønsker en anderledes strandferie. 

Hvis du ikke lige nyder art deco kvarteret Ocean Drive og Historic District eller shopper til du ikke orker mere på Bayside-markedsplads, så er det nok, fordi du svømmer i Venetian Pools eller nyder solen på Miami Beach.   

Flyv til Miami med SAS
  • Udforsk Miami
  • Miami Beach
  • Miami-kyst

Altid inkluderet på din rejse til Miami

Hos SAS bestræber vi os på, at vores kunder får den mest afslappende rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Miami.  

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point på alle flyvninger med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer, hver gang du køber en billet med dit EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledningerne fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Miami

Ønsker du at planlægge det sidste hjemme? Reservér en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Eller book et værelse på et af vores anbefalede hoteller.  

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Miami