Fly til Miami

We are travelers.

SAS flyver til Miami i USA fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Miami – book nu

Øg chancen for at finde en billig flyvning – book din billet i god tid. Få et fuldstændigt overblik over alle vores destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke, men book det nu og planlæg resten senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Miami med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med til Miami, og der er masser af familievenlige aktiviteter, når du ankommer.

Fly til Miami, og se frem til en strandferie

Frodige grønne palmetræer blæser i vinden, bløde sandstrande fyldt med smukke mennesker og livlige barer, hvor musikken strømmer ud på gaden hele dagen. Miami er en by for dem, som ønsker en anderledes strandferie.

Hvis du ikke lige nyder art deco kvarteret Ocean Drive og Historic District eller shopper til du ikke orker mere på Bayside-markedsplads, så er det nok, fordi du svømmer i Venetian Pools eller nyder solen på Miami Beach.

Miami

Listen over ting at se og lave i Miami er lang, og der er noget for enhver. Glæd dig til at nyde den lokale kultur på Vizcaya Museum, tage på en dagstur til Key West, og smage på skaldyrsretter i verdensklasse.

Flyv med SAS til Miami internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Miami internationale lufthavn

Der er masser at udforske i Miami. Byen er kendt for moderne kultur, arkitektur og design. Nyd de skønne omgivelser, mens solen varmer din sjæl.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Miami

Hos SAS bestræber vi os på, at vores kunder får den mest afslappende rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Miami.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud