Fly til Norge

Bjerge og fjorde, nordlys og midnatssol. Flyv SAS og oplev Norges fantastiske natur. Uanset om du vil se Norge nordpå eller sydpå, så har vi en flyvning, der bringer dig derhen.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til/inden for Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Alta, Bergen, Bodø, Harstad-Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen (Svalbard), Oslo, Sandefjord, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fang nordlyset – og se midnatssolen

Kom lidt væk fra byens lys og fang nordlyset i stedet. Fra sidst i september til sidst i marts er det nordlige Norge mørkt fra tidligt om eftermiddagen til sent på formiddagen, og nordlyset danser ofte på himlen. I løbet af sommermånederne får du 24 timers sollys nord for polarcirklen, da solen aldrig går ned. På denne årstid har Nordnorge 76 dage med midnatssol. Endnu længere mod nord – i Svalbard – har de fire måneders midnatssol.

Tag med Flåm-jernbanen

Hop på Flåmsbana-toget og nyd en af dit livs smukkeste togrejser. Toget kører fra enden af Aurlandsfjorden op til de høje bjerge ved stationen i Myrdal og tager dig igennem et betagende norsk landskab. Hvis du kigger ud af vinduet, kan du se Kjofossen-vandfaldet, som leverer strøm til Flåm-jernbanen.

Fly til <em>Norge</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev det norske landskab med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.