søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Norge

Fly til Norge

Billige flybilletter til Norge

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

I Norge findes såvel charmerende nordiske storbyer som storslået natur. Norge kan besøges hele året rundt, hvor hver årstid byder på spændende oplevelser og enestående skift i naturen. Oplev Norge med SAS – vi flyver til både Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim.  

Book din flybillet med SAS og optjen EuroBonus-point hver gang du rejser – jo mere du flyver, jo flere point optjener du. 
 

Fly til Norge

SAS flyver direkte fra København til Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø. Flyver du via Oslo, kan du nemt og hurtigt komme videre med vores norske indenrigsruter.

Når du flyver med SAS til Norge får du automatisk 24 timers fortrydelsesret på dine flybilletter, online check-in 22 timer før afgang og gratis sædevalg. 23 kg bagage er inkluderet på rejser i Skandinavien.
 

Charmerende norske byer med et international twist

De norske storbyer er kendt for at kombinere skandinavisk landsbycharme med et strejf af international storby. Hovedstaden Oslo er hjem for ca. en halv million mennesker og mange forskellige nationaliteter. Oslo er blevet nordens ”melting pot”, og fremstår dynamisk og international. Besøger du Oslo, kan du blandt andet opleve den berømte park, Vigelandsparken, samt maleren Edvard Munchs museum.

På Norges vestkyst ligger Stavanger-regionen, der netop er udnævnt som 2008’s europæiske kulturhovedstad. Byen tilbyder kunst, kultur og shopping i naturskønne omgivelser. Preikestolen, et 604 meter højt bjergplateau, Månafossen vandfaldet med et fald på knap hundrede meter, og Jæren-kysten med kilometerlange strande, ligger alle inden for rækkevidde.
 

Midnatssol og Nordlys i det nordlige Norge

Polarcirklen skærer igennem det nordlige Norge og dette område byder på enestående og smukke naturoplevelser. Den norske ø-gruppe Svalbard ligger et stykke nord for polarcirklen, cirka midt imellem Norge og Nordpolen. Hovedbyen Longyearbyen ligger på den største ø, Spitsbergen, og er den nordligste by i verden med mere end tusind indbyggere. Natur- og dyrelivet på Svalbard er helt unikt – ca. 60 % af øerne er dækket af is, og her lever bl.a. isbjørne, sæler, rensdyr og hvaler.

I Nordnorge kan man i sommermånederne opleve midnatssol – hvor solen aldrig går ned, og grænsen mellem dag og nat bliver flydende. Et andet smukt og helt specielt lysfænomen er nordlys – aurora borealis. Eksplosioner i Solen frigør millioner af partikler, som kastes ud fra solen og bliver i atmosfæren til fantastisk smukke farve- og lyskonstellationer. Sent efterår eller tidligt forår er de bedste tidspunkter at opleve nordlys.
 

Fjorde og idylliske byer i Syd-og sydøst Norge

Det sydlige Norge står i skarp kontrast til det barske Nordnorge. Norges sydspids byder på smuk kystlinje og idylliske byer bestående af hvide træhuse. Landets hovedstad Oslo ligger i den sydøstlige del af landet og kombinerer byliv med naturoplevelser, der aldrig er langt væk.
 

Besøg Norge året rundt

I Norge byder hver årstid på spændende oplevelser og enestående skift i naturen. Forår betyder smukke blomstrende frugttræer, og nordisk landsbyidyl. Hardangerfjorden i det vestlige Norge er kendt for en spektakulær periode i maj, hvor områdets frugttræer springer ud i fuldt flor. Den norske sommer er med sine milde temperaturer den perfekte tid til at nyde alt hvad landets natur har at byde på – trekking i fjeldene eller kajakture langs fjordene er smukke måder at udforske den norske natur på.

Efteråret bader Norge i gyldne og røde toner, og ved høsttid sælges der friskplukket frugt i landsbyområderne. Det sene efterår og vinter forvandler store dele af Norge til et skiparadis. Der er gode muligheder for både den øvede skiløber og børnefamilien, og skisportsstederne er moderne og populære.
 

Skiferie for hele familien

Norges skisæson varer typisk fra november til april, hvor fjeldene er dækket af dyb puddersne. Der er masser af udfoldelsesmuligheder både for den avancerede skiløber og for børnefamilien, og der er mulighed for både alpinski, snowboarding, telemarkski, langrend og mere. Tag for eksempel til skisportsstedet Hafjell, nord for Lillehammer. Skisportsstedet er kendt for høj standard og var i 1994 vært for slalomkonkurrencerne ved Vinter OL i Lillehammer.
 

Trekking i fantastiske naturomgivelser

Også uden for skisæsonen byder Norge på masser af muligheder for fysisk aktivitet. Norge har en stærk tradition for trekking og byder derfor på et af Europas mest udbyggede net af vandrestier – over 20.000 km. fordelt over hele landet. Nyd den smukke norske natur på egen hånd - til fods og med overnatning i en af de mange hytter langs vandrestierne, eller følg en guidet tur arrangeret af Norske Bygdeopplevelser, der er eksperter i hvor de smukkeste vandrestier er.
 

Riverraftning, kano, kajak og dykning

Norge byder også på muligheden for at slå sig løs til vands. Riverrafting, kano, kajak og dykning er alt sammen muligt i Norge på floder, søer og i fjordene. Tag for eksempel til Sjoa i Oppland – et populært sted at riverrafte. Der er mulighed for både fysisk krævende ture og familieture, og der arrangeres ofte ture for nybegyndere.