Fly til Norge

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til/inden for Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Alta, Bardufoss, Bergen, Bodø, Harstad-Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen (Svalbard), Molde, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund i Norge.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Norge

Bjerge og fjorde, nordlys og midnatssol. Flyv Scandinavian Airlines og oplev Norges fantastiske natur.

Uanset om du vil se Norge nordpå eller sydpå, så har vi en flyvning, der bringer dig derhen.

Tag med Flåm-jernbanen

Hop på Flåmsbana-toget og nyd en af dit livs smukkeste togrejser. Toget kører fra enden af Aurlandsfjorden op til de høje bjerge ved stationen i Myrdal og tager dig igennem et betagende norsk landskab. Hvis du kigger ud af vinduet, kan du se Kjofossen-vandfaldet, som leverer strøm til Flåm-jernbanen.

Norge

Kom lidt væk fra byens lys og fang nordlyset i stedet. Fra sidst i september til sidst i marts er det nordlige Norge mørkt fra tidligt om eftermiddagen til sent på formiddagen, og nordlyset danser ofte på himlen.

I løbet af sommermånederne får du 24 timers sollys nord for polarcirklen, da solen aldrig går ned. På denne årstid har Nordnorge 76 dage med midnatssol. Endnu længere mod nord – i Svalbard – har de fire måneders midnatssol.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev det norske landskab med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer