søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Norge

Fly til Norge

Billige flybilletter til Norge

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

I Norge findes såvel charmerende nordiske storbyer som storslået natur. Norge kan besøges hele året rundt, da hver enkel årstid byder på spændende oplevelser og enestående skift i naturen. Flyv til Norge med SAS – vi flyver både til Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim. 

Book din flybillet til Norge med SAS og optjen EuroBonus-point hver gang du rejser – jo mere du flyver, desto flere point optjener du. 
 

Direkte fly til Norge 

SAS har et stort antal daglige afgange til mange forskellige destinationer i Europa, og Norge er ingen undtagelse. SAS flyver direkte fra København til Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø. Flyver du via Oslo, kan du nemt og hurtigt komme videre med vores norske indenrigsruter.

Flyver du med SAS til Norge, får du mange fordele med i købet, heriblandt: 

 

Billige fly til Norge i vores lavpriskalender 

Vi har gjort det let at finde de billigste fly til Norge med vores lavpriskalender. Vi anbefaler, at du bestiller dine flybilletter til Norge i god tid, hvis du vil have fat i de bedste billetter.

Vi har 24 timers fri afbestilling, så du hurtigt kan slå til, hvis du finder nogle billige flybilletter til Norge.

Book fly til Norge nu i vores lavpriskalender 
 

Optjen EuroBonus-point når du booker fly til Norge

EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point på dine SAS-flybilletter, og ved køb hos vores mange samarbejdspartnere.

De optjente EuroBonus-point kan benyttes til nye flyrejser, opgraderinger af billetter, hotelophold eller gavekort. 

Tilmeld dig EuroBonus gratis

Charmerende norske byer med et internationalt twist

Flyv til Norge med SAS og oplev den norske charme. De norske storbyer er kendt for at kombinere skandinavisk landsbycharme med et strejf af international storby. Norges hovedstad Oslo er hjem for ca. en halv million mennesker og mange forskellige nationaliteter. Oslo er blevet nordens ”melting pot”, og fremstår dynamisk og international. Besøger du Oslo, kan du blandt andet opleve den berømte skulpturpark, Vigelandsparken, som er opkaldt efter kunstneren Gustav Vigeland eller besøge det smukke Edvard Munch museum, hvor en stor del af hans malerier er udstillet.

På Norges vestkyst ligger Stavanger-regionen, der netop er udnævnt som 2008’s europæiske kulturhovedstad. Byen tilbyder kunst, kultur og shopping i naturskønne omgivelser. Preikestolen, et 604 meter højt bjergplateau, Månafossen vandfaldet med et fald på knap hundrede meter, og Jæren-kysten med kilometerlange strande, ligger alle inden for rækkevidde, hvis du besøger den fine norske perle.
 

Midnatssol og nordlys i det nordlige Norge

Polarcirklen skærer igennem det nordlige Norge og dette område byder på enestående og smukke naturoplevelser. Den norske ø-gruppe Svalbard ligger et stykke nord for polarcirklen, cirka midt imellem Norge og Nordpolen. Hovedbyen Longyearbyen ligger på den største ø, Spitsbergen, og er den nordligste by i verden med mere end tusind indbyggere. Natur- og dyrelivet på Svalbard er helt unikt – ca. 60 % af øerne er dækket af is, og her lever bl.a. isbjørne, sæler, rensdyr og hvaler.

I Nordnorge kan man i sommermånederne opleve midnatssol – hvor solen aldrig går ned, og grænsen mellem dag og nat bliver flydende. Et andet smukt og helt specielt lysfænomen er nordlys – aurora borealis. Eksplosioner i solen frigør millioner af partikler, som kastes ud fra solen og bliver i atmosfæren til fantastisk smukke farve- og lyskonstellationer. Sent efterår eller tidligt forår er de bedste tidspunkter at opleve nordlys i Norge.
 

Fjorde og idylliske byer i Syd- og sydøstnorge

Det sydlige Norge står i skarp kontrast til det barske Nordnorge. Norges sydspids byder på smuk kystlinje og idylliske byer bestående af hvide træhuse. I den sydøstlige del af Norge finder du også landets hovedstad –Oslo, som kombinerer byliv med naturoplevelser, der aldrig er langt væk.

Besøg Norge året rundt

I Norge byder hver årstid på spændende oplevelser og enestående skift i naturen. Forår betyder smukke blomstrende frugttræer, og nordisk landsbyidyl. Hardangerfjorden i det vestlige Norge er kendt for en spektakulær periode i maj, hvor områdets frugttræer springer ud i fuldt flor. Den norske sommer er med sine milde temperaturer den perfekte tid til at nyde alt, hvad landets natur har at byde på – trekking i fjeldene eller kajakture langs fjordene er smukke måder at udforske den norske natur på.

Efteråret bader Norge i gyldne og røde toner, og ved høsttid sælges der friskplukket frugt i landsbyområderne. Det sene efterår og vinter forvandler store dele af Norge til et skiparadis. Der er gode muligheder for både den øvede skiløber og børnefamilien, og skisportsstederne er moderne og populære. Norge er derfor en oplagt destination, hvis du er vild med at stå på ski. Grundet den forholdsvis lange distance kan du med fordel overveje at booke et fly til Norge, så du har mere tid at nyde ferien i.
 

Skiferie for hele familien

Norges skisæson varer typisk fra november til april, hvor fjeldene er dækket af dyb puddersne. Der er masser af udfoldelsesmuligheder både for den avancerede skiløber og for børnefamilien, og der er mulighed for både alpinski, snowboarding, telemarkski, langrend og mere. Tag for eksempel til skisportsstedet Hafjell, nord for Lillehammer. Det norske skisportssted er kendt for at have en høj standard, og var i 1994 vært for slalomkonkurrencerne ved Vinter OL i Lillehammer.
 

Norge byder på trekking i fantastiske naturomgivelser

Også uden for skisæsonen byder Norge på masser af muligheder for fysisk aktivitet. Norge har en stærk tradition for trekking, og byder derfor på et af Europas mest udbyggede net af vandrestier – over 20.000 km. fordelt over hele landet. Nyd den smukke norske natur på egen hånd - til fods og med overnatning i en af de mange hytter langs vandrestierne, eller følg en guidet tur arrangeret af Norske Bygdeoplevelser, der er eksperter i hvor de smukkeste vandrestier er.
 

Riverrafting, kano, kajak og dykning

Norge byder også på muligheden for at slå sig løs til vands. Riverrafting, kano, kajak og dykning er alt sammen muligt i Norge på floder, søer og i fjordene. Tag for eksempel til Sjoa i Oppland – et populært sted at riverrafte. Der er mulighed for både fysisk krævende ture og familieture, og der arrangeres ofte ture for nybegyndere. Vil du læse mere om Norges smukke byer? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler.