Fly til Ålesund

Den lille hyggelige by Ålesund ligger, hvor norske fjorde og bjerge møder havet, her ender hovedparten af rejsende i Norge op, og her kan du vandre i bjerge, beundre arkitekturen og udforske UNESCO verdensarvssteder, alt sammen på den samme dag.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Ålesund i Norge fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordele ved din flyvning til Ålesund

Vær forudseende og book din rejse hos SAS i forvejen for at øge dine chancer for billigere flyrejser. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du bare tage et kig på vores lavpriskalender.

Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Ålesund med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge.

Fly til Ålesund, og udforsk norske fjorde

Havnebyen Ålesund ligger på Norges vestkyst, ved indgangen til den majestætiske Geirangerfjord, og er kendt for sin art nouveau-arkitektur. Fra bycentrum har besøgende adgang til det omkringliggende øhav, fjorde og det nærliggende fjeld Aksla.

Når du ikke lige klatrer op til udsigtspunktet på fjeldet Aksla for at nyde enestående udsigt over byen og omkringliggende fjorde, så er du sandsynligvis på besøg på Sunnmore-museet, Atlanterhavsparken eller fyret ved Molja.

Uanset om du er en historienørd, kulturgal eller udendørsentusiast, er der masser for enhver smag at foretage sig i Ålesund.

Fly til <em>Ålesund</em>

Flyv med SAS til Ålesund lufthavn, så du ankommer veludhvilet til Norge, klar til at tage hul på ferien.

Ålesund lufthavn

Den smukke by Ålesund ligger tæt på noget af Norges mest spektakulære natur. Det er det perfekte sted at besøge, hvis du vil have mest muligt ud af den norske natur.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Ålesund

Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Ålesund.

Vil du have flere fordele? Rejs med endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse. Ved at opgradere får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, måltider og snacks ombord m.m.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.