søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Ålesund i Norge fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Ålesund – book nu

Vær forudseende og book din rejse hos SAS i forvejen for at øge dine chancer for billigere flyrejser. Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer, kan du bare tage et kig på vores lavpriskalender

Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Ålesund lufthavn (AES)
  • cl--credit Valuta: Norske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Ålesund med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge. 

fly til Ålesund, og udforsk norske fjorde 

Havnebyen Ålesund ligger på Norges vestkyst, ved indgangen til den majestætiske Geirangerfjord, og er kendt for sin art nouveau-arkitektur. Fra bycentrum har besøgende adgang til det omkringliggende øhav, fjorde og det nærliggende fjeld Aksla.    

Når du ikke lige klatrer op til udsigtspunktet på fjeldet Aksla for at nyde enestående udsigt over byen og omkringliggende fjorde, så er du sandsynligvis på besøg på Sunnmore-museet, Atlanterhavsparken eller fyret ved Molja.

Uanset om du er en historienørd, kulturgal eller udendørsentusiast, er der masser for enhver smag at foretage sig i Ålesund.

Gå på opdagelse i Ålesund

Altid inkluderet på din rejse til Ålesund

Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Ålesund. 

Vil du have flere fordele? Rejs med endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse. Ved at opgradere får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt), måltider og snacks ombord m.m. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er et loyalitetsprogram, der giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Ålesund

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Ålesund