Fly til Torino

Der er noget for enhver i Torino, en elegant by af stor historisk betydning, som i dag kan prale af sin kosmopolitiske atmosfære. Glæd dig til at prøvesmage fremragende italiensk chokolade i et historisk kaffehus, se eksperimenterende kunst på et af byens museer og gå en tur gennem det smukke kvarter Quadrilatero Romano.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Torino i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Torino

Vær forudseende og book din ferie hos SAS i god tid, og du kan finde billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af de destinationer, vi flyver til, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Italien sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Torino.

Fly til Torino, og glæd dig til en kosmopolitisk ferie

Torino, beliggende i det nordlige Italien tæt på den franske grænse, er berømt for sit raffinerede køkken, imponerende arkitektur og barokke bygninger. Den er også en fremragende port til Alperne, som rager op nord for byen.

Når du ikke lige udforsker byens gamle torv eller observerer mennesker på en af caféerne på de mange pladser, så er det nok fordi du beundrer det knejsende spir Mole Antonelliana eller deltager i et madlavningskursus sammen med en lokal. Yderligere highlights i Torino omfatter Det Kongelige Palads, Det Nationale Biograf Museum og Det Ægyptiske Museum.

Fly til <em>Torino</em>

Flyv med SAS til Torino lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Torino lufthavn

Torino er svaret, hvis du søger en autentisk italiensk oplevelse. Du kan nyde fantastisk mad og vin, smuk arkitektur og historie samt masser af aktiviteter – essensen af italiensk kultur.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Torino

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse fra en destination til den næste. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Torino.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.