søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Torino i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Torino – book nu

Vær forudseende og book din ferie hos SAS i god tid, og du kan finde billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af de destinationer, vi flyver til, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Torino-Caselle lufthavn (TRN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Italien sammen med de små. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Torino.  

fly til Torino, og glæd dig til en kosmopolitisk ferie   

Torino, beliggende i det nordlige Italien tæt på den franske grænse, er berømt for sit raffinerede køkken, imponerende arkitektur og barokke bygninger. Den er også en fremragende port til Alperne, som rager op nord for byen.

Når du ikke lige udforsker byens gamle torv eller observerer mennesker på en af caféerne på de mange pladser, så er det nok fordi du beundrer det knejsende spir Mole Antonelliana eller deltager i et madlavningskursus sammen med en lokal. Yderligere highlights i Torino omfatter Det Kongelige Palads, Det Nationale Biograf Museum og Det Ægyptiske Museum. 

Weekend i Torino
  • Hvorfor Torino?
  • Flyv med SAS til Torino-Caselle lufthavn (TRN)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Torino

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse fra en destination til den næste. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af  SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Torino. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Bliv medlem af EuroBonus, det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien, og optjen point, hver gang du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af udledningerne fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer 

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Torino

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil online hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Torino bliver så nem og behagelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinationer