søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).     

SAS flyver til BariBologna, Milano, Rom, Napoli, Palermo, Pisa, Torino, Firenze, Olbia, Catania eller Venedig i Italien.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Italien – fra nord til syd

Flyv Scandinavian Airlines, og oplev Italien fra nord til syd. Besøg den skønne Como-sø, shop løs i Milano, se det skæve tårn i Pisa, mærk historien i det antikke Rom, og oplev Venedig på vandet. Flyv med os for at besøge en at de italienske øer, Sicilien og Sardinien samt se en anden side af dette smukke land.

  • cl--locator Hovedstad: Rom
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Kør Chiantigiana-vejen gennem Chianti

Tag på en køretur gennem vindistrikterne via Chiantigiana, SR 222 fra Firenze til Sienna. Køreturen vil føre dig gennem olivenlunde og vinmarker i den smukke Chianti-region i Toscana.

Stop i Greve i Chianti, en malerisk middelalderby 30 kilometer syd for Firenze. Besøg en vingård, og opdag nogle af regionens fantastiske vine. Prøvesmag olivenolie, og nyd de smukke toskanske landskaber.

Flyv til Italien med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Italien