Fly til Italien

Flyv SAS, og oplev Italien fra nord til syd. Besøg den skønne Como-sø, shop løs i Milano, se det skæve tårn i Pisa, mærk historien i det antikke Rom, og oplev Venedig på vandet. Flyv med os for at besøge en at de italienske øer, Sicilien og Sardinien samt se en anden side af dette smukke land.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Bari, Bologna, Catania, Firenze, Genova, Milano, Napoli, Olbia, Palermo, Pisa, Rom og Venedig. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Italien – forelsk dig i italiensk mad

Slap af og nyd det italienske køkken på dit besøg. Lad det italienske køkken forføre dig, og forkæl dig selv med al den fantastiske mad, du finder her. Forelsk dig i mozzarella-ost og tomater, bruschetta med tomater og olivenolie, prosciutto og melon samt olivenolie og brød. Spis lige så meget pizza og pasta som du kan – og afslut festen med en italiensk gelato.

Kør Chiantigiana-vejen gennem Chianti

Tag på en køretur gennem vindistrikterne via Chiantigiana, SR 222 fra Firenze til Sienna. Køreturen vil føre dig gennem olivenlunde og vinmarker i den smukke Chianti-region i Toscana.

Stop i Greve i Chianti, en malerisk middelalderby 30 kilometer syd for Firenze. Besøg en vingård, og opdag nogle af regionens fantastiske vine. Prøvesmag olivenolie, og nyd de smukke toskanske landskaber.

Fly til <em>Italien</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Italien sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.