LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rom

  Rom

  Alle veje fører til Rom, så book din næste flybillet til Italiens historiske og kulturelle hovedstad allerede i dag og spar penge på din flybillet. SAS har flere daglige afgange til Rom – book din flybillet og få et væld af ekstra fordele.


  MANGE DAGLIGE FLYAFGANGE TIL ROM MED SAS

  Du kan flyve direkte til Rom med SAS flere gange dagligt, og du vil derfor altid kunne finde en afgang, som matcher med dine rejseplaner. SAS gør det nemt for dig at nyde en fantastiske weekend eller miniferie i den historiske og romantisk storby. 

  Vores flyafgange til Rom går fra Kastrup, og det gør turen både nemmere og hurtigere. Book din billet allerede i dag, så du kan begynde at glæde dig til et besøg i Italiens hovedstad.  

  Flyafgange til Rom

  FÅ BILLIGE FLYBILLETTER TIL ROM – BOOK I GOD TID

  Er du ude i god tid, garanterer vi dig, at du får de billigste flybilletter til den historiske og romantiske italienske hovedstad. 

  På størstedelen af vores flybilletter tilbyder vi op til 24 timers fortrydelsesret, hvilket gør flybestillingen mere fleksibel for dig. Book dine flybilletter med det samme og følg efterfølgende op på, om det passer med dine medrejsende.

  Vi opdaterer priser og tilgængelighed ved hver ny søgning. 

  Find billige billetter i lavpriskalenderen


  TILMELD DIG EUROBONUS OG OPTJEN POINT

  EuroBonus er en fordelsklub for SAS-kunder, og det er helt gratis. Med et medlemskab kan du optjene point på alle vores mange flyafgange, forskellige hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. 

  Du kan bruge indløse dine point til mange ting - alt fra flyrejser til shopping i lufthavnen eller på flyet. Tilmelder du dig vores loyalitets- og frequent flyer program, gør du din rejse endnu mere enkel og komfortabel.  

  Få alle fordelene – tilmeld dig idag

   


  FLYV DIREKTE TIL ROM MED SAS 

  Vi har flere direkte flyafgange til Rom hver dag, hvilket giver dig en større fleksibilitet. Vores daglige flyafgange til Rom går direkte fra Kastrup i København til Fiumicino-lufthavnen 32km. fra centrum af Rom. 

  Med SAS kan du flyve til Rom på omkring 2,5 time, og det gør den historiske storby perfekt til en forlænget weekend med kæresten eller familien. 

  Find din direkte billet til Rom

   

  ALLE SAS GO-FLYBILLETTER ER INKL. 23 KG. BAGAGE 

  Hos SAS tager vi hånd om vores passagerer under hele rejsen – både før, under og efter. Du er dermed garanteret en behagelig flyrejse med os. 

  Med flybilletter fra SAS slipper du for at bruge en masse energi på at tjekke op på praktiske informationer. 

  Du altid kan finde opdaterede informationer om din flyafgang på sas.dk.

  Flybilletter fra SAS: Go Light, Go og Plus

  ONLINE CHECK-IN – FÅ EN NEMMERE REJSE

  Rom er blandt de tre mest populære storbyer i Europa. Med SAS har du muligheden for at flyve direkte til den historiske og kulturelle hovedstad på bare 2,5 time. 

  Hos SAS kan du checke ind hjemmefra. Det betyder, at du sparer tid, når du ankommer til lufthavnen. Det gør hele rejsen nemmere for dig. 

  Du kan foretage check-in fra 22 timer til 1 time før din afgang – her kan du også vælge dit sæde. 

  Tjek vores daglige flyafgange

  SPAR OP TIL 90% PÅ BØRNEBILLETTER

  Rejser du med små børn (0-2 år), som deler sæde med dig, kan du spare 90% på flybilletten. Vælger du at booke en børnebillet til barnet, sparer du 25% på billetten. 

  Børn på mellem 2-11 år får automatisk tildelt deres eget sæde ombord, og de får en rabat på op til 25%. 

  Det betyder, at rejsen til Rom pludselig bliver endnu billigere – rabatten kan I bruge på forkælelse i den italienske hovedstad. 

  Gode råd og tips til rejser med børn

   

  FIUMICINO - LEONARDO DA VINCI-LUFTHAVNEN (FCO)

  Fiumicino-lufthavnen, også kaldet Leonardo da Vinci-lufthavnen, ligger helt præcist 32 kilometer vest for Rom. Der er gode og fleksible tog- og busforbindelser til Termini-stationen i det centrale Rom døgnet rundt. Det er derfor ikke noget problem at komme ind til Rom fra lufthavnen.  

  Lufthavnen er den største i Italien, og langt de fleste flyselskaber anvender Fiumicino-lufthavnen.

  TRANSPORT TIL OG FRA FIUMICINO-LUFTHAVNEN

  Der er forskellige transportmuligheder fra lufthavnen og ind til Rom. Leonardo Express-toget kører til den store centrale station, Termini, i Rom, og herfra kan du tage metro eller bus videre. Toget kører direkte til Termini med kun et enkelt stop undervejs, og tager kun omkring 30 min. 

  En anden mulighed, som mange benytter sig af er shuttle-busser. De kører fra Terminal 3 og direkte ind til Termini-stationen i centrum af Rom på omkring 45-60 minutter, og du kan købe billetter online eller i bussen.

  En sidste mulighed er regionaltoget FL1, hvilket er oplagt for dig, som har behov for at komme til andre stationer i Rom end Termini. Regionaltoget afgår hvert kvarter i hverdagene og hvert 30. minut i weekenden. 

  Læs mere om turen til og fra lufthavnen

   

  BILLEJE VED FIUMICINO-LUFTHAVNEN 

  Rom ligger midt i Italien, nærmere bestemt i Lazio-regionen som er en vigtig region i Italien. Det er et interessant område, hvor der er mange spændende ting at opleve. 

  Har du ekstra tid på din ferie i Rom, er det derfor også en oplagt mulighed at leje en bil og tage ud og se nogle af de andre skønne byer inde i landet eller langs kysten i Lazio-regionen. 

  Med en bil har du en anden frihed til at komme rundt, og det er samtidigt også en fordelagtig løsning rent økonomisk. Vi anbefaler, at du booker bilen hjemmefra, så ved du med garanti, at der holder en bil klar til dig. 

  Book via SAS’ hjemmeside, hvis du vil have en samlet oversigt over modeller og priser på tværs af biludlejningsfirmaer.

   

  Kontakt

  Aeroporti di Roma S.p.A.

  Rom Leonardi da Vinci International Airport

  Via dell’ Aeroporto di Fiumicino, 320 P.O., 00054 Fiumicino RM, 

  Box 68 I-00050 Fiumicino, Lazio

  Telefon: +39 06 65951

  Website: http://www.adr.it/web/aeroporti-di-roma-en-/pax-fco-fiumicino


  TRANSPORT I ROM

  Den offentlige transport i Rom dækker både over metro, busser, tog og sporvogne, og de kører alle sammen ofte og til tiden.

  Der er dog nogle dele af Rom, særligt den historiske del i nærheden af Vatikanstaten, hvor det er nemmere til fods. På den måde får du også set mere af det flotte og kulturelle Rom. 

  METRO I ROM

  Metrosystemet i Rom er bygget op omkring tre linjer, som krydser hinanden på Termini-stationen. Det er den største station, og samtidigt også den station der er bedst forbundet til andre transportmidler i byen. 

  Du kan købe billetter til metroen i billetautomater på stationen eller ved de små stande med aviser rundt omkring i byen. Billetter kan købes som endags- eller heldagsbilletter.

   

  BUS- OG SPORVOGNSSYSTEMET I ROM

  Bussystemet i Rom dækker det meste af byen. Der er omkring 236 busruter i Rom, der krydser hinanden på kryds og tværs. 

  Bussen er et populært transportmiddel, da den netop dækker hele byen, og du derfor kan køre langt de fleste steder hen med bus. Nogle af de mest populære busruter er 64, 117 og 910.

   Bus 64 fungerer rigtig godt, hvis du gerne vil rundt af se seværdigheder. Bussen kører fra Termini og stopper ved Peterskirken. Den kører en del af turen gennem det historiske centrum af Rom. 

  Linje 117 passerer blandt andet Colosseum og Den Spanske Trappe, og den er derfor også en populær rute blandt turister. Den sidste linje 910 kører fra Termini og ud til Piazza Mancini. Den er derfor også en busrute, som både lokale og turister bruger en del. 

  Der er seks forskellige sporvognsruter i Rom, hvilket også gør sporvogne til et populært transportmiddel til at komme rundt i byen. Sporvognssystemer er dog blevet justeret en del med tiden, hvilket primært skyldes, at metrosystemet har taget over på nogle af strækningerne. 

  Billige flybilletter til Rom

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 
  ROM

  Indbyggere: 2.6 millioner

  Religion: Romersk-Katolsk

  Valuta: Euro

  Tidsforskel: Ingen

  Telefonkode: +39

  Sprog: Italiensk

  Ambassade: Gammel Vartov Vej 7, 2900 Hellerup

  Danmarks ambassade: Via dei Monti Parioli, 50, 00197 Roma, Italy

  Øvrigt

  Italien
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik