Fly til Rom

Rom er fuld af historie, kultur og attraktioner, og listen over ting at se og gøre her er uendelig. Uanset om du vil friske den romerske historie op på et af de mange museer, eller fare vild i et malerisk og farverigt område, får du en behagelig storbyferie.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Rom i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Rom

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere, om du stadig vil beholde rejsen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Rom med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Rom.

Fly til Rom, og glæd dig til en romantisk byferie

Rejs tilbage i fortiden, og besøg den romantiske italienske by kendt som et historisk kraftcenter og karismatisk rejsemål. Rom repræsenterer alt italiensk lige fra de små “trattorias” i sidegaderne til de kolossale romerske ruiner – der er noget at se og gøre for enhver.

Hvis du ikke lige beundrer Colosseum eller Skt. Peters Kirken, så er det nok fordi du kaster en mønt i Fontæne Trevi eller spiser al-fresco på Piazza Navona.

Fly til <em>Rom</em>

Flyv med SAS til Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn (FCO), og du ankommer veludhvilet, klar til at tage hul på din romerske ferie.

Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn

Og når du er i Rom, så gør, hvad romerne gør. Besøg arkæologiske områder, oplev kunstnermiljøet, køb næsten alt eller forkæl dig selv med pasta og gelato. Der er altid noget at udforske, uanset om du besøger Rom for første gang, eller du kommer her jævnligt.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Rom

Hos SAS, uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Rom.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.