søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Rom i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Rom – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere, om du stadig vil beholde rejsen. 

 • cl--plane-right Lufthavn: Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn (FCO)
 • cl--credit Valuta: Euro
 • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
 • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Rom med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Rom. 

fly til Rom, og glæd dig til en romantisk byferie 

Rejs tilbage i fortiden, og besøg den romantiske italienske by kendt som et historisk kraftcenter og karismatisk rejsemål. Rom repræsenterer alt italiensk lige fra de små “trattorias” i sidegaderne til de kolossale romerske ruiner – der er noget at se og gøre for enhver. 

Hvis du ikke lige beundrer Colosseum eller Skt. Peters Kirken, så er det nok fordi du kaster en mønt i Fontæne Trevi eller spiser al-fresco på Piazza Navona.

Weekend i Rom
 • Flyv til Rom med SAS
 • Skt. Peterskirken Rom
 • Colosseum Rom
 • Hvorfor Rom?
 • Flyv med SAS til Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn (FCO)
 • Vi du have mere komfort?
 • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Rom

Hos SAS, uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Rom. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. EuroBonus giver dig mere af verden.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere at vide om SAS’ arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Rom

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Rom