Fly til Rom

We are travelers.

SAS flyver til Rom i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Rom – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere, om du stadig vil beholde rejsen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Rom med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Rom.

Fly til Rom, og glæd dig til en romantisk byferie

Rejs tilbage i fortiden, og besøg den romantiske italienske by kendt som et historisk kraftcenter og karismatisk rejsemål. Rom repræsenterer alt italiensk lige fra de små “trattorias” i sidegaderne til de kolossale romerske ruiner – der er noget at se og gøre for enhver.

Hvis du ikke lige beundrer Colosseum eller Skt. Peters Kirken, så er det nok fordi du kaster en mønt i Fontæne Trevi eller spiser al-fresco på Piazza Navona.

Rom

Gøteborg er den største by i Norden, der ikke er en hovedstad, og den ligger på den smukke svenske vestkyst. Den er det perfekte sted for en byferie, hvor du samtidig kan nyde den omkringliggende egn. Glæd dig til at udforske Gøteborgs skærgård, flyde ned ad kanaler i hollandsk stil, og gå en tur ned ad de grønne boulevarder.

Flyv med SAS til Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn (FCO), og du ankommer veludhvilet, klar til at tage hul på din romerske ferie.

Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn

Og når du er i Rom, så gør, hvad romerne gør. Besøg arkæologiske områder, oplev kunstnermiljøet, køb næsten alt eller forkæl dig selv med pasta og gelato. Der er altid noget at udforske, uanset om du besøger Rom for første gang, eller du kommer her jævnligt.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Rom

Hos SAS, uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Rom.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud