søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Rom

Fly til Rom

Alle veje fører til Rom, så book din næste flybillet til Italiens historiske og kulturelle hovedstad allerede i dag og spar penge på din flybillet. SAS har flere daglige flyafgange til Rom – book din flybillet og få et væld af ekstra fordele.

 

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Rom

Vil du med os til ”den evige stad”? Vi flyver dig til Rom fra Københavns Lufthavn. Ombord på et af vores direkte fly til Rom er din rejsetid bare 2 timer og 35 minutter.

Inkluderet i din flybillet: 

 

Fly til Rom flere gange dagligt

Vi flyver fra København til Rom Lufthavn næsten alle dage. På udvalgte dage har vi flere afgange. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Rom. SAS gør det nemt for dig at nyde en fantastisk weekend eller miniferie i den historiske og romantiske storby.

Vælg mellem op til hele 10 ugentlige afgange til Italiens største lufthavn, Leonardo da Vinci Lufthavn, også kaldet Fiumicino. Fra lufthavnen er der 32 km til centrum af Rom. Den hurtigste måde at komme til midtbyen er at tage Leonardo Express-toget, som afgår ca. hver halve time i dagtimerne.

Flyafgange til Rom

Få billige flybilletter til Rom – book i god tid

Booker du dit fly til Rom i god tid, har du de bedste forudsætninger for at finde de billigste flybilletter til den historiske og romantiske italienske hovedstad.

Vi tilbyder op til 24 timers fortrydelsesret, hvilket gør flybestillingen mere fleksibel for dig. Book dine flybilletter med det samme og følg efterfølgende op på, om det pågældende fly til Rom passer med dine medrejsende.

Vi opdaterer priser og tilgængelighed ved hver ny søgning på fly til Rom.

Find billige fly til Rom i lavpriskalenderen

 

Tilmeld dig EuroBonus og optjen point på din tur til Rom

EuroBonus er en fordelsklub for SAS-kunder, og det er helt gratis at tilmelde sig. Med et medlemskab kan du optjene point på alle vores mange flyafgange, forskellige hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb.

Du kan bruge dine point til mange ting - alt fra flyrejser til shopping i lufthavnen eller på flyet. Tilmelder du dig vores loyalitets- og frequent flyer program, gør du din rejse endnu mere enkel og komfortabel. 

Få alle fordelene – tilmeld dig idag 
 

Flyv direkte til Rom med SAS 

Vi har flere direkte flyafgange til Rom hver dag, hvilket giver dig en større fleksibilitet. Vores daglige flyafgange til Rom går direkte fra Kastrup i København til Fiumicino-lufthavnen, som er placeret ca. 32 km. fra centrum af Rom.

Med SAS kan du flyve til Rom på omkring 2,5 time, og det gør den historiske storby perfekt til en forlænget weekend med kæresten eller familien.

Find din direkte billet til Rom
 

Online check-in – få en nemmerje rejse

Rom er blandt de tre mest populære storbyer i Europa. Med SAS har du muligheden for at flyve direkte til den historiske og kulturelle hovedstad på bare 2,5 time.

Hos SAS kan du checke ind hjemmefra. Det betyder, at du sparer tid, når du ankommer til lufthavnen. Det gør hele rejsen nemmere for dig.

Du kan foretage check-in på dit fly til Rom fra 22 timer til 1 time før din afgang – her kan du også vælge dit sæde.

Tjek vores daglige flyafgange til Rom

Inspiration til din rejse

Spar op til 90% på børnebilletter til Rom

Rejser du med små børn (0–2 år), som deler sæde med dig, kan du spare 90% på flybilletten. Vælger du at booke en børnebillet til barnet, sparer du 25% på billetten.

Børn på mellem 2–11 år får automatisk tildelt deres eget sæde ombord, og de får en rabat på op til 25%. Det betyder, at rejsen til Rom pludselig bliver endnu billigere – rabatten kan I bruge på forkælelse i den italienske hovedstad.

Gode råd og tips til rejser med børn


Fiumicino – Leonardo da Vinci-Lufthavnen

Fiumicino-lufthavnen, også kaldet Leonardo da Vinci-lufthavnen, ligger helt præcist 32 km vest for Rom. Der er gode og fleksible tog- og busforbindelser til Termini-stationen i det centrale Rom døgnet rundt. Det er derfor ikke noget problem at komme ind til Rom fra lufthavnen.

Lufthavnen i Rom er den største i Italien, og langt de fleste flyselskaber anvender Fiumicino-lufthavnen.
 

Transport til og fra Fiumicino-Lufthavnen

Der er forskellige transportmuligheder fra lufthavnen og ind til Rom. Leonardo Express-toget kører til den store centrale station, Termini, i Rom, og herfra kan du tage metro eller bus videre. Toget kører direkte til Termini med kun et enkelt stop undervejs, og tager kun omkring 30 min.

En anden mulighed, som mange benytter sig af er shuttle-busser. De kører fra Terminal 3 og direkte ind til Termini-stationen i centrum af Rom på omkring 45-60 minutter, og du kan købe billetter online eller i bussen.

En sidste mulighed er regionaltoget FL1, hvilket er oplagt for dig, som har behov for at komme til andre stationer i Rom end Termini. Regionaltoget afgår hvert kvarter i hverdagene og hvert 30. minut i weekenden.

Læs mere om turen til og fra lufthavnen
 

Billeje ved Fiumicino-lufthavnen

Rom ligger midt i Italien, nærmere bestemt i Lazio-regionen som er en vigtig region i Italien. Det er et interessant område, hvor der er mange spændende ting at opleve.

Har du ekstra tid på din ferie i Rom, er det derfor også en oplagt mulighed at leje en bil og tage ud og se nogle af de andre skønne byer inde i landet eller langs kysten i Lazio-regionen.

Med en bil har du en anden frihed til at komme rundt, og det er samtidigt også en fordelagtig løsning rent økonomisk. Vi anbefaler, at du booker bilen hjemmefra, så ved du med garanti, at der holder en bil klar til dig.

Book via SAS’ hjemmeside, hvis du vil have en samlet oversigt over modeller og priser på tværs af biludlejningsfirmaer.


Kontakt

Aeroporti di Roma S.p.A.
Rom Leonardi da Vinci International Airport
Via dell’ Aeroporto di Fiumicino, 320 P.O., 00054 Fiumicino RM,
Box 68 I-00050 Fiumicino, Lazio
Telefon: +39 06 65951
Website 
 

Transport i Rom

Den offentlige transport i Rom dækker både over metro, busser, tog og sporvogne, og de kører alle sammen ofte og til tiden.

Der er dog nogle dele af Rom, særligt den historiske del i nærheden af Vatikanstaten, hvor det er nemmere til fods. På den måde får du også set mere af det flotte og kulturelle Rom.
 

Metro i Rom

Metrosystemet i Rom er bygget op omkring tre linjer, som krydser hinanden på Termini-stationen. Det er den største station, og samtidigt også den station der er bedst forbundet til andre transportmidler i byen.

Du kan købe billetter til metroen i billetautomater på stationen eller ved de små stande med aviser rundt omkring i byen. Billetter kan også købes som endags- eller heldagsbilletter.
 

Bus- og sporvognssystemet i Rom

Bussystemet i Rom dækker det meste af byen. Der er omkring 236 busruter i Rom, der krydser hinanden på kryds og tværs.

Bussen er et populært transportmiddel, da den netop dækker hele byen, og du derfor kan køre langt de fleste steder hen med bus. Nogle af de mest populære busruter er 64, 117 og 910.

Bus 64 fungerer rigtig godt, hvis du gerne vil rundt af se seværdigheder. Bussen kører fra Termini og stopper ved Peterskirken. Den kører en del af turen gennem det historiske centrum af Rom.

Linje 117 passerer blandt andet Colosseum og Den Spanske Trappe, og den er derfor også en populær rute blandt turister. Den sidste linje 910 kører fra Termini og ud til Piazza Mancini. Den er derfor også en busrute i Rom, som både lokale og turister bruger en del.

Der er seks forskellige sporvognsruter i Rom, hvilket også gør sporvogne til et populært transportmiddel til at komme rundt i byen. Sporvognssystemer er dog blevet justeret en del med tiden, hvilket primært skyldes, at metrosystemet har taget over på nogle af strækningerne i Rom.
 

Rom

Valuta: EUR
Tidsforskel: Ingen
Sprog: Italiensk
Ambassade: Gammel Vartov Vej 7, 2900 Hellerup
Danmarks ambassade: Via dei Monti Parioli, 50, 00197 Roma, Italy
 

Shopping

Rom er et shopping mekka uden lige, og byder på et væld at skønne butikker. Besøg de luksuriøse butikker ved Piazza di Spagna, eller besøg madmarkedet på den maleriske plads Piazza Campo de’ Fiori, som byder på et væld af frugt, grønt, oste og andre delikatesser til en billigere pris.

 

Værd at se i Rom

Rom er en af de byer, som man kan besøge igen og igen. I Rom finder du alt fra fantastiske seværdigheder og shopping i verdensklasse til herlig mad og en helt unik stemning. Rom kan simpelthen det hele. Nedenfor får du et hurtigt overblik over nogle af de ting, du ikke må gå glip af, når du besøger Rom.
 

Colloseum

Når du besøger Rom, kommer du ikke uden om at besøge den ikoniske bygning Colloseum, der i Romerriget blev brugt til storslåede gladiatorkampe. I dag er bygningen en del af verdens syv vidundere.
 

Peterskirken 

Peterskirken er en stor turistattraktion i Rom og med god grund. Peterskirken huser den nuværende pave og er guddommelig smuk. Ikke blot indvendigt – pladsen foran Peterskirken er også virkelig fortryllende. Kirken er så besøgt, at det er en god idé at købe billetter, inden du tager afsted, da du på den måde kan springe den lange kø over.
 

Det sixtinske kapel

Det verdens berømte loft, der er malet af ingen mindre end Michelangelo og benyttes, når der skal vælges en ny en pave. Besøget er en kort fornøjelse, men på trods af det må du ikke snyde dig selv, for den oplevelse det er. Ønsker du endnu flere gode tips og råd til skønne Rom, kan du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler.  

Øvrigt

Fly til Italien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer