LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Thessaloniki

  Fly til Thessaloniki

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Thessaloniki på SAS Go

  Din rejse med fly til Thessaloniki, Grækenlands næststørste by, tager bare 4 timer og 10 minutter. Vi flyver dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til lufthavnen i Thessaloniki. På flyveturen vil det meste være inkluderet i din flybillet :

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Thessaloniki direkte på mobilen.

  Flyv billigt til Thessaloniki – direkte fra København

  Thessaloniki er Grækenlands næststørste by og kulturhovedstad. Er du til en romantisk storby, med masser af teatre, biografer, shoppingcentre, caféer og charme, så er Thessaloniki lige noget for dig! Book allerede i dag og nyd godt af de fordele, du altid får med SAS.
   

  Oplevelser i Thessaloniki

  Er du til shopping er byens hovedstrøg Tsimiski St. fyldt med alt hvad hjertet begærer af butikker. Eller tag til Modiano-Kapani-markedet på Vasileos Irakleiou, som er det største og sælger alt fra grøntsager og blæksprutter til te og meget mere.

  Skal du have lidt kulturhistorie, er det byzantinske museum et absolut must. Der er relikvier, ikoner og fresko-malerier fra den tidligste kristne periode. Agios Dimitrios-kirken siges at være landets største, og udsmykket med fantastisk mosaikkunst. Midt i et mylder af studerende og gadesælgere står Agiou Georgiou-kirken (Rotunda), som er et robust bygningsværk med masser historie.
   

  Masser af fordele

  Når du flyver med SAS, følger der altid en masse fordele med. Check ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og print boardingkortet – eller gem det direkte på telefonen. Du kan frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du tage 23 kg bagage med uden beregning på en SAS Go-billet. Hvis du er medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig point. Hvis du endnu ikke er medlem, så meld dig ind i dag! Der er masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

  Leder du efter billige flybilletter til Thessaloniki fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. 

   

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik