Fly til Thessaloniki

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Thessaloniki i Grækenland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Fordele ved din flyvning til Thessaloniki

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvorfor ikke tage et kig på vores lavpriskalender med et overblik over alle vores destinationer? SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage af sted.

Rabatbilletter for børn

Benyt dig af SAS’ rabatter på børnebilletter, og tag børnene med på din tur til Thessaloniki. Få op til 90% rabat på børnenes flybilletter.

Fly til Thessaloniki, og glæd dig til en byferie ved kysten

Den græske havneby Thessaloniki ligger i en bugt i Det Ægæiske Hav og fortæller historien om de romerske, byzantinske og osmanniske styrer.

Når du ikke beundrer den romerske kejser Galerius’ palads fra det 4. århundrede eller deltager i en af byens årlige festivaler, lærer du måske om den lokale geografi på det arkæologiske museum eller betragter menneskene på Aristotelous-pladsen.

Der er masser at foretage sig i Thessaloniki året rundt!

Fly til Thessaloniki

Thessaloniki er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig, især hvis du er historieinteresseret. Lad dig imponere af gamle paladser, prøvesmag mad i verdensklasse, og nyd det pulserende natteliv hver aften hele ugen.

Flyv med SAS til Thessaloniki lufthavn Makedonia, og ankom klar til en uforglemmelig ferie i Grækenland.

Thessaloniki lufthavn Makedonia

Denne livlige by er fuld af historie og kunst – en destination, som bør stå øverst på listen. Nyd byens skønhed og omgivelserne, når du slentrer hen ad gaderne.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis wi-fi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Thessaloniki

Hos SAS bestræber vi os på, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Thessaloniki.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud