LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ENKELT FRA

  Thessaloniki

  Flyv billigt til Thessaloniki - direkte fra København

  Thessaloniki er Grækenlands næststørste by og kulturhovedstad. Er du til en romantisk storby, med masser af teatre, biografer, shoppingcentre, caféer og charme, så er Thessaloniki lige noget for dig! Book allerede i dag og nyd godt af de fordele, du altid får med SAS.

   

  Oplevelser i Thessaloniki

  Er du til shopping er byens hovedstrøg Tsimiski St. fyldt med alt hvad hjertet begærer af butikker. Eller tag til Modiano-Kapani-markedet på Vasileos Irakleiou, som er det største og sælger alt fra grøntsager og blæksprutter til te og meget mere.

  Skal du have lidt kulturhistorie, er det byzantinske museum et absolut must. Der er relikvier, ikoner og fresko-malerier fra den tidligste kristne periode. Agios Dimitrios-kirken siges at være landets største, og udsmykket med fantastisk mosaikkunst. Midt i et mylder af studerende og gadesælgere står Agiou Georgiou-kirken (Rotunda), som er et robust bygningsværk med masser historie.

   

  Masser af fordele

  Når du flyver med SAS, følger der altid en masse fordele med. Check ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og print boardingkortet – eller gem det direkte på telefonen. Du kan frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du tage 23 kg bagage med uden beregning på en SAS Go-billet. Hvis du er medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig point. Hvis du endnu ikke er medlem, så meld dig ind i dag! Der er masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik