Fly til Tenerife

Tenerife er perfekt til dem, der gerne vil slappe af på stranden, men også til dem, der søger et lille eventyr, fra vandreture gennem det maleriske landskab til en tur i bølgerne i nogle af de mest kendte steder i verden, hvor man kan surfe. Husk at forkæle dine smagsløg med frisk fisk og skaldyr samt traditionelle spanske tapas, mens du er der.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Tenerife i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Tenerife

Book din rejse til Tenerife hos SAS i god tid. Så er der større chance for at finde billigere flyvninger. Du kan se alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Spanien sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Tenerife.

Fly til Tenerife, og nyd en unik øferie

Tilbring dagene med at slappe af på de gyldne strande og snorkle i krystalklart vand. De betagende strande og smukke landskaber gør Tenerife til den ultimative destination for din drømmerejse. Oplev Teide National Park, og tag en svævebane op til det højeste punkt i Spanien, Mount Teide, hvor du kan nyde den betagende udsigt over øen.

Fly til <em>Tenerife</em>

Flyv med SAS til Tenerife South Lufthavn, og du vil være mere end klar til at begynde din ferie afslappet og udhvilet.

Tenerife South Lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Tenerife

Hos SAS ønsker vi at sikre, at alle vores rejsende får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse kundefordele hos SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Tenerife.

Vil du have endnu mere komfort på din tur til Tenerife? Så opgrader din billet til den næste rejseklasse for at få flere fordele. Dette giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounger, prioriteret boarding samt gratis måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.