søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Spanien

Fly til Spanien

Billige flybilletter til Spanien

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Landet kan byde på mange alsidige rejsemål, alt efter om du er på udkig efter en hyggelig storbyferie, en lækker badeferie eller sågar måske en skiferie. Spanien har det hele. Spanien har både et forrygende kulturliv og en fantastisk natur. Lige fra Andalusiens lækre badestrande over Baskerlandets frodige landskaber til Pyrenæernes bjergkæder.
 

Fly til Spanien med SAS

Tag et fly til Spanien og bliv mange vidunderlige oplevelser rigere. Spanien har stolte traditioner inden for kunst, kultur, musik og arkitektur, som du ikke møder andre steder i verden. SAS har direkte fly til Malaga, Barcelona, Alicante, Las Palmas og Palma de Mallorca. Ønsker du at flyve til Madrid, kan du booke flybilletter med vores partnere her på sas.dk.

Rejser du med børn under 2 år (uden eget sæde) rejser du enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2-11 år får 25 % rabat. Rabatterne gælder ikke på skatter og afgifter.
 

Masser af fordele ved at rejse med SAS til Spanien

Når du rejser med SAS til Spanien får du online check-in 22 timer før afgang, gratis sædevalg og kaffe, te samt dagens avis i vores App.

Brug også dit EuroBonus-kort og optjen point på billeje, hotelovernatninger og shopping. 
 

Sol og hvide badestrande for hele familien

Malaga er en af Spaniens mest populære feriebyer. Med sine lækre strande og dejlige klima er byen et naturligt valg for dem, der gerne vil på badeferie. Men samtidig er Malaga en "rigtig" by på over en halv mio. indbyggere, der byder på byliv, shopping og et sprudlende natteliv.

Alicante er en af Spaniens hurtigst voksende byer. Byen lever godt af turisterne, der tiltrækkes af de indbydende badestrande ved Costa Brava. Alicante har gode togforbindelser til de andre populære badebyer langs kysten.

Sevilla og Andalusiens sydkyst kan besøges hele året. Her frister de mange lækre badestrande til langt hen på efteråret. "Spaniens Sølvvej" løber fra Sevilla i syd til Gijón i nord. Det er en historisk perle, hvor du kan opleve teatre, templer, akvædukter, borge, folklore, og kunsthåndværk.
 

Spansk arkitektur og spændende museer

Spanien har mange fantastiske museer og bygninger. Besøg blandt andet Prado Museet i Madrid, Guggenheim museet i Bilbao, og Dali-museet nord for Barcelona. I Barcelona kan du også nyde arkitekten Antoni Gaudís eventyragtige arkitektur, hvor Casa Milo og Casa Batlo også er enestående eksempler herpå, ligesom den ufuldendte kirke, Sagrada Familia.
 

Storbyliv og strand i Barcelona

Barcelona ligger fantastisk placeret ved middelhavskysten i Spanien, og én af de mest fantastiske kvaliteter ved byen er, at man kan kombinere strand og storbyferie.

Besøger du Barcelona, vil du opleve en unik storby med sit helt eget sprog. Ydermere kan du gå på opdagelse i Barcelonas gader, som huser alt fra eksklusive butikker til fantastisk arkitektur. Slut dagen af med et klassisk spansk måltid som paella eller tortilla på en hyggelig fortovscafe.