søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Spanien fra/via Oslo,  København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

SAS flyver til Alicante, Barcelona, Las Palmas, MalagaPalma de Mallorca, Sevilla og Valencia i Spanien.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Mallorca, Barcelona, Alicante, Las Palmas eller Malaga 

Uanset om du vil besøge De Kanariske Øer, Mallorca eller det spanske fastland, kan du flyve dertil med Scandinavian Airlines. Flyv med os til sol og strand i Spanien, og udforsk Mallorca, Costa del Sol, Alicante eller De Kanariske Øer. Eller kombiner stranden med storbyen i den catalanske hovedstad, Barcelona. 

  • cl--locator Hovedstad: Madrid
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Spansk

Udforsk Palma de Mallorca 

Vil du have natur, fred og ro – og fest? Det får du her. Mallorca tilbyder turkisblåt vand og skønne strande, bjerge, skjulte grotter, billedsmukke landsbyer, frodig grøn natur og en hovedstad – Palma – med et pulserende natteliv. 

Tag på vandretur, eller kør øen rundt på en lejet cykel for at opleve Mallorcas smukke natur og landsbyer. Du kan klatre op til Serra de Tramuntana, bjergkæden på den nordvestlige del af øen som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Kig forbi Valdemossa, en af de berømte landsbyer i bjergene. 

Flyv til Spanien med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Mere om vores bæredygtighed  

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Spanien