Fly til Spanien

Uanset om du vil besøge De Kanariske Øer, Mallorca eller det spanske fastland, kan du flyve dertil med SAS. Flyv med os til sol og strand i Spanien, og udforsk Mallorca, Costa del Sol, Alicante eller De Kanariske Øer. Eller kombiner stranden med storbyen i den catalanske hovedstad, Barcelona.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Alicante, Barcelona, De Kanariske Øer, Ibiza, Las Palmas, Malaga, Palma de Mallorca, Sevilla og Tenerife. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Spanien – besøg Pablo Picasso-museet i Malaga

Pablo Picasso blev født i Malaga, hovedstaden på Costa del Sol, og det kan ses i hele byen. Picasso-museet, der blev grundlagt i 2003, huser mere end 200 malerier, tegninger, skulpturer osv.

Måske vil du også besøge huset, hvor den berømte maler blev født? Her finder du både hans værker og andre interessante genstande.

Udforsk Palma de Mallorca

Vil du have natur, fred og ro – og fest? Det får du her. Mallorca tilbyder turkisblåt vand og skønne strande, bjerge, skjulte grotter, billedsmukke landsbyer, frodig grøn natur og en hovedstad – Palma – med et pulserende natteliv.

Tag på vandretur, eller kør øen rundt på en lejet cykel for at opleve Mallorcas smukke natur og landsbyer. Du kan klatre op til Serra de Tramuntana, bjergkæden på den nordvestlige del af øen som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Kig forbi Valdemossa, en af de berømte landsbyer i bjergene.

Fly til <em>Spanien</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Spanien sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Mallorca, Barcelona, Madrid, Malaga, Alicante eller Las Palmas.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.