Fly til Spanien

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Alicante, Barcelona, Las Palmas, Malaga, Palma de Mallorca, Sevilla og Valencia i Spanien.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Mallorca, Barcelona, Alicante, Las Palmas eller Malaga

Uanset om du vil besøge De Kanariske Øer, Mallorca eller det spanske fastland, kan du flyve dertil med Scandinavian Airlines. Flyv med os til sol og strand i Spanien, og udforsk Mallorca, Costa del Sol, Alicante eller De Kanariske Øer. Eller kombiner stranden med storbyen i den catalanske hovedstad, Barcelona.

Udforsk Palma de Mallorca

Vil du have natur, fred og ro – og fest? Det får du her. Mallorca tilbyder turkisblåt vand og skønne strande, bjerge, skjulte grotter, billedsmukke landsbyer, frodig grøn natur og en hovedstad – Palma – med et pulserende natteliv.

Tag på vandretur, eller kør øen rundt på en lejet cykel for at opleve Mallorcas smukke natur og landsbyer. Du kan klatre op til Serra de Tramuntana, bjergkæden på den nordvestlige del af øen som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Kig forbi Valdemossa, en af de berømte landsbyer i bjergene.

Spanien

Pablo Picasso blev født i Malaga, hovedstaden på Costa del Sol, og det kan ses i hele byen. Picasso-museet, der blev grundlagt i 2003, huser mere end 200 malerier, tegninger, skulpturer osv.

Måske vil du også besøge huset, hvor den berømte maler blev født? Her finder du både hans værker og andre interessante genstande.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Spanien sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Mallorca, Barcelona, Madrid, Malaga, Alicante eller Las Palmas.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer