søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Spanien

Fly til Spanien

Billige flybilletter til Spanien

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Spanien har noget for enhver smag 

Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Landet byder på mange alsidige rejsemål, alt efter om du er på udkig efter en hyggelig storbyferie, en lækker badeferie eller sågar måske en skiferie. Spanien har simpelthen det hele. Spanien har både et forrygende kulturliv og en fantastisk natur. Lige fra Andalusiens lækre badestrande over Baskerlandets frodige landskaber til Pyrenæernes bjergkæder.
 

Flyv til Spanien med SAS

Tag et fly til Spanien og bliv mange vidunderlige oplevelser rigere. Spanien har stolte traditioner inden for kunst, kultur, musik og arkitektur, som du ikke møder andre steder i verden. SAS har direkte fly til flere destinationer i Spanien heriblandt: Malaga, Barcelona, Alicante, Las Palmas og Palma de Mallorca

Masser af fordele ved at flyve til Spanien med SAS:


Find flybilletter i vores app eller tjek vores lavpriskalender for at finde de billigste fly til Spanien.
 

Find billige fly til Spanien

Hos SAS ønsker vi at yde den bedst mulige service for vores kunder. Af den grund har vi samlet vores billige flyafgange til Spanien på et sted, så du nemt kan danne dig et overblik over de billigste flyafgange. Ønsker du at få fingrene i de bedste og billigste fly til Spanien, er det en god ide at bestille i god tid og at være fleksibel med datoerne. 
 

Få op til 90% i børnerabat på fly til Spanien

Rejser du med børn under 2 år (uden eget sæde) rejser du enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 år får 25% rabat. Rabatterne gælder ikke på skatter og afgifter.
 

Optjen EuroBonus-point på din flybillet til Spanien

EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du blandt andet kan opnå fordelagtige rabatter og opgraderinger på flyvninger. Brug dit EuroBonus-kort og optjen EuroBonus-point på billeje, hotelovernatninger og shopping, som du kan bruge på fremtidige rejser. 
 

Sol og hvide badestrande for hele familien i Spanien

Malaga er en af Spaniens mest populære feriebyer. Med sine lækre strande og dejlige klima er byen et naturligt valg for dem, der gerne vil på badeferie. Det er dog langt fra det eneste, den spanske by kan. Malaga en "rigtig" by på over en halv mio. indbyggere, der byder på byliv, shopping og et sprudlende natteliv.

Alicante er en af Spaniens hurtigst voksende byer. Byen lever godt af turisterne, der tiltrækkes af de indbydende badestrande ved Costa Brava. Alicante har gode togforbindelser til de andre populære badebyer langs kysten i Spanien.

Sevilla og Andalusiens sydkyst kan besøges hele året rundt. Her frister de mange lækre badestrande til langt hen på efteråret. "Spaniens Sølvvej" løber fra Sevilla i syd til Gijón i nord. Det er en historisk perle, hvor du kan opleve teatre, templer, akvædukter, borge, folklore, og kunsthåndværk.
 

Spansk arkitektur og spændende museer

Spanien har mange fantastiske museer og bygninger. Besøg blandt andet Prado Museet i Madrid, Guggenheim museet i Bilbao, og Dali-museet nord for Barcelona. I Barcelona kan du også nyde arkitekten Antoni Gaudís eventyragtige arkitektur, hvor Casa Milo og Casa Batlo også er enestående eksempler herpå, ligesom den ufuldendte kirke, Sagrada Familia. Spanien er derfor også et oplagt land at besøge, hvis du er interesseret i kunst og kultur.
 

Storbyliv og strand i Barcelona

Barcelona ligger fantastisk placeret ved middelhavskysten i Spanien, og én af de mest fantastiske kvaliteter ved byen er, at man kan kombinere strand og storbyferie.

Besøger du Barcelona, vil du opleve en unik storby med sit helt eget sprog. Ydermere kan du gå på opdagelse i Barcelonas gader, som huser alt fra eksklusive butikker til fantastisk arkitektur. Slut dagen af med et klassisk spansk måltid som paella eller tortilla på en hyggelig fortovscafe.
 

Fakta om Spanien

Valuta: Euro
Tidsforskel: Afhængig af område
Sprog: spansk