søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Las Palmas

Fly til Las Palmas

Rejs til Las Palmas med SAS direkte fra København

Er du til en lang sandstrand og et levende byliv, så finder du det bedste fra disse to verdener i Las Palmas, der er hovedstaden på den spanske ø Gran Canaria, der er blandt danskernes favorit i vinterhalvåret. Las Palmas byder på mere end blot smukke stande, gode restauranter og gode shoppingmuligheder. Uanset om du bor lige midt i byen, eller tager til byen fra andre steder på øen, er du garanteret masser af valgmuligheder på din ferie.

Er du for eksempel til historie og kultur, så byder Las Palmas også på en imponerende historisk og kulturel arv, der primært findes i Vegueta-området, byens ældste kvarter, der blev erklæret UNESCO Verdenskulturarv i 1990. Udsigtspunktet Pico de Bandama er også blandt én af de mange seværdigheder, som du bare må opleve, hvis du besøger øen. Her får du nemlig et flot panorama-view over Gran Canarias østkyst - et syn, du sent vil glemme!

Masser af fordele

Du opnår masser af fordele, når du flyver med SAS, heriblandt nem og hurtig check-in, hvor du kan checke ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og derefter printe boardingkortet – eller gemme det direkte på telefonen. Derudover kan du frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du medbringe op til 23 kg bagage uden beregning, hvis du flyver SAS Go. Du kan også vælge SAS Go Light til en endnu lavere pris, hvor indchecket bagage ikke indgår. Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig også point. Er du endnu ikke er medlem, så kan du melde dig ind allerede i dag! Som EuroBonus-medlem opnår du masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

Øvrigt

RejseforsikringFlere SAS-destinationer