Fly til Las Palmas

Den sprudlende hovedstad på Gran Canaria ligger på den nordøstlige side af øen og er kendt for sine smukke strande, travle natteliv og Vegueta-distriktet, der bare er proppet med historie og kulturarv.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Las Palmas på Gran Canaria i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Las Palmas

Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig næste dag.

Rabatbilletter for børn

Oplev Las Palmas med børnene SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Las Palmas.

Fly til Las Palmas, og glæd dig til en ø-strandferie

Oplev Las Palmas med børnene Las Palmas er hjemsted for tax-free butikker, strålende strande og endeløse barer, restauranter og natklubber og tilbyder en moderne strandferie på de kanariske øer.

Når du ikke lige er fordybet i byens historie på museet Casa de Colon eller beundrer katedralen i Las Palmas’ storslåede arkitektur, så er du sikkert på vandretur langs Bandama Caldera-stierne eller har gang i vandsport på stranden i Las Canteras.

Listen over ting man kan se i Las Palmas er uden ende, og der er noget for enhver, uanset om du er historienørd, kulturgal eller udendørsentusiast.

Fly til <em>Las Palmas</em>

Ankom med SAS til Las Palmas lufthavn, så du er veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Gran Canaria lufthavn

Hvis du gerne vil opleve alt, hvad der er spansk, samtidig med en strandferie, så behøver du ikke at tage videre end Las Palmas.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Las Palmas

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Las Palmas

Ønsker du endnu mere komfort? Opgradér nemt din flybillet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.