søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Las Palmas på Gran Canaria i Spanien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Las Palmas – book nu

Hvis du booker din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig næste dag.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Gran Canaria lufthavn (LPA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: WET: UTC/ WEST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Spansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Las Palmas med børnene SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Las Palmas.

fly til Las Palmas, og glæd dig til en ø-strandferie

Oplev Las Palmas med børnene Las Palmas er hjemsted for tax-free butikker, strålende strande og endeløse barer, restauranter og natklubber og tilbyder en moderne strandferie på de kanariske øer.

Når du ikke lige er fordybet i byens historie på museet Casa de Colon eller beundrer katedralen i Las Palmas’ storslåede arkitektur, så er du sikkert på vandretur langs Bandama Caldera-stierne eller har gang i vandsport på stranden i Las Canteras. 

Listen over ting man kan se i Las Palmas er uden ende, og der er noget for enhver, uanset om du er historienørd, kulturgal eller udendørsentusiast.

Flyv til Las Palmas med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Las Palmas

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Las Palmas 

Ønsker du endnu mere komfort? Opgradér nemt din flybillet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden, og belønner dig for at rejse. Hvis du er medlem af EuroBonus, kan du optjene point på din flyvning med os og vores partner-luftfartsselskaber i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer, så sørg for at tilmelde dig og brug dit nummer, når du booker. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Las Palmas

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Las Palmas bliver så nem og behagelig som muligt.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Las Palmas