Fly til De Kanariske Øer

De Kanariske Øer, der ligger ud for det nordvestlige Afrikas kyst, er for spektakulære til at gå glip af. Hvis du vil opleve det bedste af Spanien og nyde en afslappende øferie fyldt med sol, fisk og skaldyr og smilende ansigter, så behøver du ikke lede længere end til en af De Kanariske Øer.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til De Kanariske Øer i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele på din flyvning til De Kanariske Øer

Book i god tid, så er der større chance for at finde et godt tilbud. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud på vores website, kan du booke det og beslutte senere, om du tager afsted.

Rabatbilletter for børn

Oplev De Kanariske Øer med børnene. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til De Kanariske Øer.

Fly til De Kanariske Øer, og nyd en spansk strandferie

De Kanariske Øer tiltrækker millioner af besøgende hvert år og er en af de mest besøgte destinationer i Spanien. De består af syv øer: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, La Gomera og El Hierro.

Når du ikke slapper af i solen på en af øgruppens mange strande eller sejler rundt mellem øerne på en bådtur, besøger du måske vandparker, udforsker magiske sandklitter eller vandrer i en nationalpark.

Listen over ting at lave på hver af De Kanariske Øer er lang, og der er noget for enhver.

Fly til De Kanariske Øer

Flyv med SAS til Gran Canarias lufthavn, og du vil være mere end klar til at begynde din ferie afslappet og udhvilet.

Besøg Gran Canaria Lufthavns website

De Kanariske Øer har en ø, der passer til enhver. Uanset hvilken rejsetype du foretrækker, vil du finde et perfekt match på en af de spanske øer. Nyd den smukke natur, slap af på stranden, fyld din ferie med aktiviteter – besøg De Kanariske Øer.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din ferie til De Kanariske Øer

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til De Kanariske Øer.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.