søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Alicante

Fly til Alicante

Billige flybilletter til Alicante

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Altid inkluderet i din flybillet til Alicante

Flyv direkte til Alicante med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

Det skal være nemt at flyve med os til Alicante ved Middelhavet i det sydøstlige Spanien. Derfor er alt inkluderet i din flybillet, og du skal ikke tænke på tilvalg og ekstra udgifter, når du booker fly: det koster ikke ekstra.

Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

• 1 x 23 kg bagage inkluderet på SAS Go 
• Valg af sæde er med i din pris
• Du får op til 90 % børnerabat

Det tager ca. 3,5 time at flyve til Alicante fra København. Det er ikke en lang flyvetid for at opnå sol og sommer, men vil vi gerne have, at du har det godt, mens du er i luften.

• Spar tid i lufthavnen med online check-in
• Kaffe, te og dagens avis i app'en - kvit og frit
• Altid et nordisk crew, der tager imod dig


Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk. Du kan også hente vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Alicante direkte på mobilen.

Vi har fly til Alicante året rundt

Vi flyver til Alicante hele året rundt, og vi flyver dig til lufthavnen ”Aeropuerto de Alicante”, der ligger ca. 9 km fra centrum af den skønne by ved Middelhavet.

 

Få gode tilbud og rabatter 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser og bruge til shopping i vores webshop.

Husk også at tilmelde dine børn, og optjen point på deres flybilletter.

Optjen point på dit fly til Alicante – tilmeld dig nemt og hurtigt her

Op til 90 % børnerabat

Når du flyver med os til Alicante, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn 0–23 mån får op til 90 % rabat på billetprisen og du kan medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste – det er inkluderet i prisen. I aldersgruppen 2–11 år får du 25 % rabat på dit barns flybillet. 
 
Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

Transport

Bus og taxa

Når du skal fra lufthavnen og ind til Alicante, skal du tage bybussen C-6. Bussen har stoppested foran ankomsthallen, så det er let at finde den, når du først er ankommet til lufthavnen. Det tager omkring 40 minutter at komme ind til Alicante centrum med bus, og bussen har afgang fra lufthavnen ca. hvert 40. minut i dagtimerne. 

Tager du en taxa, kommer du nemt og hurtigt ind til Alicante by. Taxaerne holder nemlig også lige uden for ankomsthallen, og det tager kun ca. 15-20 minutter at køre fra lufthavnen ind til Alicante centrum. 

Biludlejning i Alicante Lufthavn

Vil du have optimale muligheder for at udforske området omkring Alicante, er det en god idé at leje en bil hjemmefra – så står den nemlig klar til dig, når du lander på Spaniens østkyst.

Der er mange biludlejningsfirmaer, der tilbyder udlejning i Alicante Lufthavn. Hvis du er medlem af EuroBonus og benytter dig af vores samarbejdspartnere Avis eller Hertz, optjener du masser af EuroBonus-point, som du kan bruge på bl.a. rejser, hotel, kosmetik og design. 

Du kan tilmelde dig EuroBonus gratis her

Lejer du en bil, skal du benytte motorvejen (Autovia) Alicante-Murcia eller N-332 ind til Alicante by.

Øvrigt

Fly til Spanien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer