søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Alicante i Spanien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Alicante – book nu

Book dine billetter i god tid til din næste rejse, så er der større sandsynlighed for at finde et godt tilbud på en billigere flyvning. Hvis du vil se en oversigt over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så behøver du ikke vente med at booke – skynd dig at booke, og beslut dig senere.

  • cl--plane-right Lufthavn: Alicante-Elche lufthavn (ALC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Spansk

Rabatbilletter for børn

Tag dine børn med på ferie, og få op til 90% rabat på børnebilletter. Vi gør det mere overkommeligt at tage børnene med på en tur til Alicante. 

fly til Alicante, og glæd dig til en ferie i Valencia-regionen

Havnebyen Alicante ligger på Spaniens sydøstlige kyst, og er kendt for sin gamle by med de smalle gader, populære natteliv og middelalderborg. 

Når du ikke lige tager sol på stranden i Postiguet eller snorkler ud for Tabarca-øen, så er det nok fordi du klatrer op ad de frodige bjerge omkring Santa Barbara borgen eller genopfrisker din viden om byens antikke historie på det Arkæologiske Museum i Alicante. Listen over ting at lave i Alicante er lang, og der er noget for enhver.

Weekend i Alicante

Altid inkluderet på din rejse til Alicante

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores rejsende får en afslappende og behagelig rejse. Du få nogle SAS kundefordele, uanset din rejseklasse. Dette omfatter online check-in, kaffe og te ombord, samt brug SAS App. Gør din rejse til Alicante, så behagelig som mulig. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Du kommer længere med EuroBonus. Du optjener point, hver gang du rejser med SAS og vores partnere i Star Alliance. Brug pointene på en ny flybillet, på opgradering, leje af bil og meget mere. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter, der bookes med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Alicante

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Alicante