Fly til Alicante

We are travelers.

SAS flyver til Alicante i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Alicante – book nu

Book dine billetter i god tid til din næste rejse, så er der større sandsynlighed for at finde et godt tilbud på en billigere flyvning. Hvis du vil se en oversigt over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så behøver du ikke vente med at booke – skynd dig at booke, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Tag dine børn med på ferie, og få op til 90% rabat på børnebilletter. Vi gør det mere overkommeligt at tage børnene med på en tur til Alicante.

fly til Alicante, og glæd dig til en ferie i Valencia-regionen

Havnebyen Alicante ligger på Spaniens sydøstlige kyst, og er kendt for sin gamle by med de smalle gader, populære natteliv og middelalderborg.

Når du ikke lige tager sol på stranden i Postiguet eller snorkler ud for Tabarca-øen, så er det nok fordi du klatrer op ad de frodige bjerge omkring Santa Barbara borgen eller genopfrisker din viden om byens antikke historie på det Arkæologiske Museum i Alicante. Listen over ting at lave i Alicante er lang, og der er noget for enhver.

Alicante

Alicante er den perfekte destination for en solrig strandferie og leverer den perfekte blanding af god mad, fantastiske landskaber og masser af aktiviteter. Glæd dig til at vandre gennem gader med farverige huse, beundre byens antikke forsvarsværk og tage en svømmetur i det azurblå Middelhav.

Flyv med SAS til Alicante-Elche lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Alicante-Elche lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Alicante

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores rejsende får en afslappende og behagelig rejse. Du få nogle SAS kundefordele, uanset din rejseklasse. Dette omfatter online check-in, kaffe og te ombord, samt brug SAS App. Gør din rejse til Alicante, så behagelig som mulig.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud