Fly til Alicante

Alicante er den perfekte destination for en solrig strandferie og leverer den perfekte blanding af god mad, fantastiske landskaber og masser af aktiviteter. Glæd dig til at vandre gennem gader med farverige huse, beundre byens antikke forsvarsværk og tage en svømmetur i det azurblå Middelhav.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Alicante i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordele ved din flyvning til Alicante

Book dine billetter i god tid til din næste rejse, så er der større sandsynlighed for at finde et godt tilbud på en billigere flyvning. Hvis du vil se en oversigt over alle vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud, så behøver du ikke vente med at booke – skynd dig at booke, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Tag dine børn med på ferie, og få op til 90% rabat på børnebilletter. Vi gør det mere overkommeligt at tage børnene med på en tur til Alicante.

Fly til Alicante, og glæd dig til en ferie i Valencia-regionen

Havnebyen Alicante ligger på Spaniens sydøstlige kyst, og er kendt for sin gamle by med de smalle gader, populære natteliv og middelalderborg.

Når du ikke lige tager sol på stranden i Postiguet eller snorkler ud for Tabarca-øen, så er det nok fordi du klatrer op ad de frodige bjerge omkring Santa Barbara borgen eller genopfrisker din viden om byens antikke historie på det Arkæologiske Museum i Alicante. Listen over ting at lave i Alicante er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Alicante</em>

Flyv med SAS til Alicante-Elche lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Alicante-Elche lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Alicante

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores rejsende får en afslappende og behagelig rejse. Du få nogle SAS kundefordele, uanset din rejseklasse. Dette omfatter online check-in, kaffe og te ombord, samt brug SAS App. Gør din rejse til Alicante, så behagelig som mulig.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.