Fly til Ibiza

Ibiza er et populært rejsemål for turister fra hele verden. Blandingen af et pulserende natteliv, betagende strande og naturlige landskaber gør Ibiza til den perfekte destination for alle, der har brug for at slappe af i solen og have en god oplevelse.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Ibiza i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Ibiza

Book din rejse til Ibiza hos SAS i god tid. Så er der større chance for at finde billigere flyvninger. Du kan se alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Spanien sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Ibiza.

Fly til Ibiza, og slap af på paradisiske strande

Den smukke ø Ibiza er både kendt for sit natteliv og sit liv på strandene. Nogle af de bedste strande, som du ikke må gå glip af, er Playa d'en Bossa og Talamanca. Øen er også hjemsted for nogle fantastiske, naturlige landskaber såsom den UNESCO-beskyttede San Salines-naturpark, hvor du kan tage på vandreture og svømme i skjulte bugter.

Fly til <em>Ibiza</em>

Flyv med SAS til Ibiza lufthavn, og ankom veludhvilet, klar til at tage hul på ferien.

Ibiza lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Ibiza

Hos SAS ønsker vi at sikre, at alle vores rejsende får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse kundefordele hos SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Ibiza.

Vil du have endnu mere komfort på din tur til Ibiza? Så opgrader din billet til den næste rejseklasse for at få flere fordele. Dette giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounger, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.