Fly til Barcelona

Barcelona er et af verdens ledende turistkulturcentre og er fyldt til randen med attraktioner og ikoniske seværdigheder. Vær parat til at nyde solskinnet på en blød sandstrand og cykle omkring i snævre gyder og stoppe ved tapas-barer på din vej.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Barcelona i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele på din flyvning til Barcelona

Hvis du booker din rejse i god tid, kan du forvente at få en endnu billigere flyrejse. Besøg vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du får øje på et godt tilbud, så snup det omgående.

Rabatbilletter for børn

Tag dine børn med på din ferie til Barcelona og få glæde af fordelene ved SAS-rabat på børnebilletter. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, hvilket gør det mere overkommeligt at tage hele familien med på din tur til Barcelona.

Fly til Barcelona, og glæd dig til en byferie ved kysten

Barcelona huser noget af den fineste Gaudi-arkitektur i verden, samt en række UNESCO verdensarvssteder, og er en by, der burde ligge øverst på enhver rejseønskeliste. Den catalanske by er fyldt med smukke, grønne områder, tapas-barer åbne til langt ud på natten og gågader til shopping.

Når du ikke lige står og måber over Sagrada Familia, er det sandsynligt, at du oser nedad La Rambla, beundrer lokal kunst i Park Guell eller indtager det gotiske kvarters ældgamle historie. Strandene og barerne tilbyder noget for alle i Barcelona.

Fly til <em>Barcelona</em>

Flyv med SAS til Josep Tarradellas Barcelona-El Prat lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Josep Tarradellas Barcelona-El Prat lufthavn

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Barcelona

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset din billettype vil du altid få bestemte SAS-kundefordele på din flyvning til Barcelona: Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.