søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Barcelona i Spanien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Barcelona – book på forhånd

Hvis du booker din rejse i god tid, kan du forvente at få en endnu billigere flyrejse. Besøg vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du får øje på et godt tilbud, så snup det omgående. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Josep Tarradellas Barcelona-El Prat lufthavn (BCN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Spansk

Rabatbilletter for børn

Tag dine børn med på din ferie til Barcelona og få glæde af fordelene ved SAS-rabat på børnebilletter. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, hvilket gør det mere overkommeligt at tage hele familien med på din tur til Barcelona. 

fly til Barcelona, og glæd dig til en byferie ved kysten  

Barcelona huser noget af den fineste Gaudi-arkitektur i verden, samt en række UNESCO verdensarvssteder, og er en by, der burde ligge øverst på enhver rejseønskeliste. Den catalanske by er fyldt med smukke, grønne områder, tapas-barer åbne til langt ud på natten og gågader til shopping.

Når du ikke lige står og måber over Sagrada Familia, er det sandsynligt, at du oser nedad La Rambla, beundrer lokal kunst i Park Guell eller indtager det gotiske kvarters ældgamle historie. Strandene og barerne tilbyder noget for alle i Barcelona.

Udsigt over Barcelona

Altid inkluderet på din rejse til Barcelona

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset din billettype vil du altid få bestemte SAS-kundefordele på din flyvning til Barcelona: Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig endnu mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, hver gang du flyver med SAS eller vores partnere i Star Alliance. Dine optjente point kan du blandt andet bruge til at betale for din næste rejse, opgradering af din billet og billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Barcelona

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Barcelona