søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Barcelona

Flyv til Barcelona med SAS

SAS flyver dagligt til Barcelona fra enten Kastrup, Aalborg eller Aarhus. Inden for få timer kan du nyde sol og varme i en af Europas smukkeste og kulturelle byer. Hop på et fly til Barcelona og udforsk alt lige fra Gaudis unikke kunstværker til lækker tapas på fortovsrestauranter.
 

Flyv med SAS direkte til Barcelona

Med SAS flyver du direkte til Barcelona, og med en flyvetid på kun 3 timer er strand, sand og vand inden for en meget tæt rækkevidde. 

Book dit næste fly til Barcelona lige her
 

Hos SAS flyver vi direkte til El-Prat lufthavnen i Barcelona. Herfra kan du nemt komme videre ind til byen, med enten bil, taxa eller offentlig transport.

Vælg den flybillet der passer til dig

Hvad enten om det er en kort weekendtur, som du skal på til Barcelona, eller en længere solferie så kan du vælge den flybillet der passer præcis til dig.

  • Billettyperne har en masse af det samme inkluderet, men de adskiller sig på forskellige områder:
  • SAS Go Light – når du kun har håndbagage med
  • SAS Go – mulighed for at ændre billet samt 1 stk. bagage x 23 kg
  • SAS Plus – 2 stk. bagage x 23 kg. samt adgang til Fast Track og SAS Lounge

Se fordelene ved de forskellige billettyper her


Desuden kan du altid check-in online og få serveret kaffe eller te ombord på flyveturen. Du kan også downloade SAS’ app og læse dagens avis.

Hen vores app og find dit næste fly til Barcelona

OPLEV FORDELENE MED SAS

Husk at når du bestiller flybilletter til Barcelona hos SAS har du altid 24-timers fortrydelsesret. Det betyder, at du altid kan komme til at købe de billigste billetter uden at skulle tjekke om alle familiemedlemmerne nu kan tage af sted den dag. Book billetterne og afbestil inden for 24 timer, hvis det ikke passer alligevel.

Se vores aktuelle tilbud til Barcelona lige her


Hver gang du flyver med os optjener du point igennem vores loyalitetsprogram EuroBonus. Dem kan du bruge til alt lige fra rabat på hoteller, biludlejning eller booking af nye flybilletter.

Inspiration til din rejse

Øvrigt

Fly til Spanien
Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer