ONE WAY FRA
Barcelona

Fly til Barcelona

ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL BARCELONA 

Den korte tid i luften betyder, at du hurtigt kan komme til Barcelona og nyde eksempelvis en forlænget weekend. Vi har mange daglige ruter direkte til Barcelona, og du kan selv vælge, om du vil flyve fra København morgen, middag, eftermiddag eller aften.

Det tager knap 3 timer at flyve til Barcelona fra København, og selvom turen er kort, skal du have det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dagens avis kan du downloade i SAS'app helt op til 22 timer før afgang– alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Barcelona. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele: 

•    1x à 23 kg bagage inkluderet på SAS Go 
•    Online check-in
•    Kaffe, te og dagens avis i SAS-app
•    Op til 90 % børnerabat

Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Barcelona direkte på mobilen.HELT OP TIL 5 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL BARCELONA LUFTHAVN

Vi flyver til El Prat-lufthavnen i Barcelona både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine Barcelona-planer.

Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til ”Barcelona Airport El Prat” (BCN), som er den lufthavn, der ligger tættest på Barcelona by.

BILLIGE FLYBILLETTER TIL BARCELONA – BOOK I GOD TID 

Du kan sagtens rejse billigt til Cataloniens hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletterne til de bedste priser.

Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Barcelona her.

 

FÅ GODE TILBUD OG RABATTER 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

Optjen point på din tur til Barcelona – tilmeld dig EuroBonus gratis

 

OP TIL 90 % BØRNERABAT

Du kan roligt tage børnene med på ferien til Barcelona. Vi sørger for, at I får en god flyrejse, samtidig med at vi har flere store børnerabatter. 

Børn under to år (0–23 måneder) får op til 90 % rabat på flybilletten, når de rejser på en forældres skød. Rejser de på eget sæde, er rabatten på 25 %. 

Børn 2–11 år har deres eget sæde ombord, og de får en rabat på op til 25 %. 

Skal du have børnene med – klik herSAS GO LIGHT, SAS GO OG SAS PLUS GØR DIN REJSE ENDNU ENKELERE

Når du flyver med SAS, kan du gøre det på flere måder. Vi har nemlig forskellige flybilletter, så du kan rejse på præcis den måde, der passer bedst til dig og dine behov. 

Billettyperne har en masse af det samme inkluderet, men de adskiller sig på forskellige områder. 

• SAS Go Light – når du kun har håndbagage med

• SAS Go – mulighed for at ændre billet samt 1 stk. bagage á 23 kg.

• SAS Plus – 2 stk. bagage á 23 kg. samt adgang til Fast Track og SAS Lounge

Se alle fordelene ved billettyperne

 

BARCELONA-EL PRAT-LUFTHAVN

Lufthavnen i Barcelona, ”Aeropuerto de Barcelona-El Prat” eller ”Barcelona-El Prat Airport”, ligger ca. 13 km sydvest for storbyens centrum. Forkortelsen for lufthavnen er BCN, og med mere end 30 millioner rejsende hvert år, er det den mest travle lufthavn i Barcelona. Det er også den lufthavn, der ligger tættest på Barcelonas centrum.
 

TERMINALERNE – ET GODT TIP

I alt 2 terminaler består lufthavnen af, hvor Terminal 2 har tre separate bygninger, der hedder T2A, T2B og T2C. Det tager kun ca. 5 minutter at komme fra den ene bygning til den anden, men skal du fra den ene terminal til den anden, er der 4 km, og derfor skal du med bus.

 

VIGTIG INFORMATION: SÅ LANG TID TAGER DET AT KOMME FRA T1 TIL T2

Et rigtig godt tip er i god tid at finde ud af, hvilken terminal du skal flyve fra, så du er i den rigtige terminal til tiden. Det kan nemlig tage op til en halv time at komme fra den ene terminal til den anden. Der kører en bus mellem terminalerne, og turen tager mellem 10 og 15 minutter. Der kan være lidt ventetid ved busserne, så for at være på den sikre side anbefaler vi, at du sætter god tid af til turen.

 

MASSER AF MULIGHEDER FOR SHOPPING

En god lufthavn har masser af muligheder for shopping – og Barcelona-lufthavnen er ingen undtagelse. Både Terminal 1 og Terminal 2 byder på et hav af butikker, hvor du kan shoppe alt fra tøj, vin, chokolade, CDer, bøger og elektronik til legetøj, og souvenirs. Foruden naturligvis taxfree varer. Hvis maven rumler, og ganen er tør, er der heller aldrig langt til en café, restaurant eller bar i Barcelonas lufthavn.

 

TRANSPORT TIL OG FRA BARCELONA-EL PRAT LUFTHAVN

Det er nemt at komme til og fra lufthavnen, da der er gode forbindelser med offentlig transport ind til byen. Du kan tage både tog, bus og taxa. Der er også mulighed for at leje biler direkte i lufthavnen. 

Metroen er den klart hurtigste måde at komme fra lufthavnen til byen på. L9 Sud-linjen forbinder lufthavnen med byen, og du kan nemt skifte linje, så du kommer frem til dit hotel. 

Toget kører hver halve time mellem 05:43 til 22:16. Turen til og fra lufthavnen tager bare 20 minutter. 

Taxaerne finder du ved udgangen af terminalerne. Spørg altid chaufføren om en fast pris, inden du tager en taxa. Få mere information på lufthavnens hjemmeside eller ring +34 932 235 151. 

Bussen afgår hvert 12. minut i hverdagene. Der er mange forskellige busser, som afgår fra lufthavnen. Du finder en god oversigt over busser og afgange på lufthavnens hjemmeside.

 

BILUDLEJNING I BARCELONE-EL PRAT LUFTHAVN

SAS samarbejder med en lang række af de største biludlejningsfirmaer. Det betyder, at du kan booke din bil hjemmefra i ro og mag. På den måde slipper du for irriterende papirarbejde, og den står klar til dig, når du lander. 

En lejebil er en rigtig god ide, hvis du vil udforske området omkring Barcelona, som byder på flere interessante seværdigheder og attraktioner. Det gør det samtidig også nemt at komme rundt i byen. 

Find ledige biler til dit behov her på hjemmesiden. Vi giver dig et nemt overblik på tværs af udlejningsfirmaer, priser og bilmodeller. Så kan du finde den helt rigtige bil til den helt rigtige pris.  

 

Kontakt

Barcelona-El Prat Airport

08820 Prat de Llobregat, Barcelona

Telefon: +34 91 321 10 00

Website: http://www.aena.es/en/barcelona-airport/index.html 

TRANSPORT I BARCELONA

Det er nemt at komme rundt i den spanske storby, da byen har et godt offentlig transportsystem. Du kan komme rundt i byen med bus, metro og tog. 

Medmindre du planlægger at besøge andre af de spændende spanske byer ifm. dit besøg, vil du typisk kun bruge metro og bus. 

Det kan være en stor fordel at investere i en Integrated Transport Ticket, hvis du regner med at bruge både bus og metro. Så bliver rejsen både billigere og nemmere.

 

Billige flybilletter til Barcelona

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Øvrigt

Fly til Spanien
Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer