søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Palma de Mallorca i Spanien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Palma de Mallorca – book nu

Jo tidligere du booker din rejse hos SAS, jo billigere kan flypriserne være. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, kan du booke det og beslutte dig senere. 

 • cl--plane-right Lufthavn: Palma de Mallorca lufthavn (PMI)
 • cl--credit Valuta: Euro
 • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
 • cl--globe Officielt sprog: Spansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Mallorca sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med til Mallorca, og der er masser af børnevenlige aktiviteter på øen.

fly til Mallorca, og glæd dig til en øferie

Mallorca er en af Spaniens mest populære sommerrejsemål takket være øens mange sandstrande og det klare blå hav. Her findes små havne, dramatiske kystområder, og små charmerende landsbyer, der venter på at blive udforsket.

Hvis du ikke lige tager sol på stranden eller udforsker de underjordiske huler, så er det nok fordi du klatrer højt op ad bjergene for at besøge en gammel borg eller spiser friske fiskeretter på torvet i Palma. 

Listen over ting at lave på Mallorca er lang, og der er noget for enhver. 

Flyv til Palma de Mallorca med SAS
 • Naturen på Palma de Mallorca
 • Udsigt på Palma de Mallorca
 • Skøn natur på Palma de Mallorca
 • Hvorfor Palma de Mallorca?
 • Flyv med SAS til Palma de Mallorca lufthavn (PMI)
 • Vi du have mere komfort?
 • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Palma de Mallorca

Hos SAS bestræber vi os, uanset din billettype, på at sikre, at alle vores kunder får en afslappet og komfortabel rejse. Du får altid SAS kundefordele på din flyvning til Mallorca, såsom nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. EuroBonus giver dig mere af verden, og belønner dig for at rejse. Hvis du er medlem af EuroBonus, kan du optjene point på din flyvning med os og vores partner-luftfartsselskaber i Star Alliance. Derefter kan du blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning på Palma de Mallorca

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Palma de Mallorca