Fly til Palma de Mallorca

Mallorca er Middelhavets stjerne; et tilflugtssted med strålende strande, azurblåt hav, fredfyldte bugte og en afslappet atmosfære. Øen er også proppet med historie, kultur og aktiviteter. Glæd dig til at spise friske fiskeretter, udforske de mauriske ruiner og nyde nattelivet i hovedstaden Palma.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Palma de Mallorca i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Palma de Mallorca

Jo tidligere du booker din rejse hos SAS, jo billigere kan flypriserne være. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, kan du booke det og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Mallorca sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med til Mallorca, og der er masser af børnevenlige aktiviteter på øen.

Fly til Mallorca, og glæd dig til en øferie

Mallorca er en af Spaniens mest populære sommerrejsemål takket være øens mange sandstrande og det klare blå hav. Her findes små havne, dramatiske kystområder, og små charmerende landsbyer, der venter på at blive udforsket.

Hvis du ikke lige tager sol på stranden eller udforsker de underjordiske huler, så er det nok fordi du klatrer højt op ad bjergene for at besøge en gammel borg eller spiser friske fiskeretter på torvet i Palma.

Listen over ting at lave på Mallorca er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Palma de Mallorca</em>

Flyv med SAS til Palma de Mallorca lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på din spanske ferie.

Palma de Mallorca lufthavn

Du kan tilbringe dagen på vandet på et krydstogt og opleve øen fra havsiden. Du kan tilbringe en stille aften på en restaurant ved havet, og nyde den smukke solnedgang. Mallorca byder på en betagende natur, dejlig mad og krystalklart hav.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Palma de Mallorca

Hos SAS bestræber vi os, uanset din billettype, på at sikre, at alle vores kunder får en afslappet og komfortabel rejse. Du får altid SAS kundefordele på din flyvning til Mallorca, såsom nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.