Fly til Palma de Mallorca

We are travelers.

SAS flyver til Palma de Mallorca i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Palma de Mallorca – book nu

Jo tidligere du booker din rejse hos SAS, jo billigere kan flypriserne være. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, kan du booke det og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Mallorca sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med til Mallorca, og der er masser af børnevenlige aktiviteter på øen.

Fly til Mallorca, og glæd dig til en øferie

Mallorca er en af Spaniens mest populære sommerrejsemål takket være øens mange sandstrande og det klare blå hav. Her findes små havne, dramatiske kystområder, og små charmerende landsbyer, der venter på at blive udforsket.

Hvis du ikke lige tager sol på stranden eller udforsker de underjordiske huler, så er det nok fordi du klatrer højt op ad bjergene for at besøge en gammel borg eller spiser friske fiskeretter på torvet i Palma.

Listen over ting at lave på Mallorca er lang, og der er noget for enhver.

Palma de Mallorca

Mallorca er Middelhavets stjerne; et tilflugtssted med strålende strande, azurblåt hav, fredfyldte bugte og en afslappet atmosfære. Øen er også proppet med historie, kultur og aktiviteter. Glæd dig til at spise friske fiskeretter, udforske de mauriske ruiner og nyde nattelivet i hovedstaden Palma.

Flyv med SAS til Palma de Mallorca lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på din spanske ferie.

Palma de Mallorca lufthavn

Du kan tilbringe dagen på vandet på et krydstogt og opleve øen fra havsiden. Du kan tilbringe en stille aften på en restaurant ved havet, og nyde den smukke solnedgang. Mallorca byder på en betagende natur, dejlig mad og krystalklart hav.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Palma de Mallorca

Hos SAS bestræber vi os, uanset din billettype, på at sikre, at alle vores kunder får en afslappet og komfortabel rejse. Du får altid SAS kundefordele på din flyvning til Mallorca, såsom nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud