Fly til Sevilla

Sevilla er centrum for det sydlige Spanien, og det er et område fyldt med kultur, monumenter og traditioner. Uanset om du er her for at spise lækre sydeuropæiske tapasretter eller dykke ned i den lokale mauriske historie, kan du regne med, at byen, som er en af Spaniens mest charmerende, får en plads i dit hjerte.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Sevilla i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Sevilla

Book din rejse til Sevilla hos SAS i god tid. Så er der større chance for at finde billigere flyvninger. Du kan se alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Spanien sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90 % rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Sevilla.

Fly til Sevilla, og nyd Andalusien

Byen er berømt for sin flamenco-dans, det pulserende kvarter Triana og dets udsmykkede slot og palads, og den er en populær sommerdestination for rejsende fra hele verden.

Når du ikke udforsker det ikoniske mauriske renæssancepalads Real Alcázar i Sevilla eller iagttager folk på det ikoniske Plaza de España-torv, er du sandsynligvis på vej op i La Giralda-klokketårnet eller i færd med at nyde en siesta i Parque de Maria Luisa.

Der er masser af ting at lave og mange attraktioner at se i Sevilla, der passer til alle typer rejsende.

Fly til <em>Sevilla</em>

Flyv med SAS til Sevillas lufthavn, og ankom veludhvilet, klar til at tage hul på ferien.

Sevillas lufthavn

Vil du smage traditionel spansk tapas, forkæle dig selv med god lokal vin og bruge tid på kulturelle aktiviteter, så er Sevilla den perfekte destination for dig.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Sevilla

Hos SAS ønsker vi at sikre, at alle vores rejsende får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse kundefordele hos SAS. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid med på din flyvning til Sevilla.

Vil du have endnu mere komfort på din tur til Sevilla? Så opgrader din billet til den næste rejseklasse for at få flere fordele. Dette giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounger, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.