LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Málaga

  Fly til Málaga

  Flyv direkte til Málaga hele året rundt. Det tager kun et par timer, og du får bl.a. frit sædevalg og online check-in med i din billet. Du får også ekstra fordele med EuroBonus og op til 90% børnerabat, når du flyver med SAS.

   

  DIREKTE FLY TIL MÁLAGA AIRPORT (AGP) ÅRET RUNDT

  Vi har flere daglige afgange fra København til Málaga, så du kan komme til den dejlige by ved Spaniens Costa del Sol. Du kan flyve til den spanske solkyst fra lufthavne i hele landet. 

  Lufthavnen, Costa del Sol Airport, ligger bare 8km. fra Málaga by. Det betyder, at du hurtigt kan komme fra lufthavnen og videre ind til byen. Der går flere former for offentlig transport, og du kan også leje din egen bil i lufthavnen.

  Find afgang

   

  BILLIGE FLYBILLETTER – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

  Vi har gjort det endnu nemmere for dig, når du vil finde billige flybilletter til Málaga. Vi har nemlig lavet en lavpriskalender, så du altid kan finde de billigste flybilletter til din destination. 

  Du har får også 24-timers fortrydelsesret, så du kan slå til med de samme, du finder billetter til den helt rigtige pris. Så kan du altid spørge kæresten, ægtefællen eller vennen bagefter. 

  Vi opdaterer priser og tilgængelighed ved hver søgning.

  Find billige billetter her

   

  FLYV KØBENHAVN–MÁLAGA PÅ UNDER 4 TIMER

  Det tager bare 3 timer og 45 minutter at flyve til Málaga. Så er du hurtigt klar til at nyde solen, stranden og det romantiske byliv i Málaga. Det gør det perfekt til en hyggelig forlænget weekend i det sydspanske. 

  Vi har flere daglige ruter direkte fra København til Málaga. Vi har ofte ruter både morgen, middag og aften, så du kan flyve, når det passer ind i din plan. 

  Find din afgang

   

  NYHED! AARHUS–MÁLAGA DIREKTE

  Flyv direkte Aarhus–Málaga fra 25. juni 2017. Vi flyver hver søndag frem til 6. august 2017. Book billige flybilletter til Málaga allerede i dag!

   

  OP TIL 90% BØRNERABAT

  Når du rejser til Málaga med børn, får du nogle store rabatter, så flybilletterne for hele familien bliver endnu billigere - op til 90% rabat.

  Børn under to år (0-23 måneder) rejser uden omkostninger, når de deler sæde med en forælder. Skal barnet have eget sæde, får I en rabat på 25%. 

  Børn under 12 år får en rabat på op til 25% af flybilletten. Børn under 12 år har altid deres eget sæde ombord på flyet. 

  Rabat, bonus og gode råd til rejser med børn

   

  ALTID MED I BILLETTEN HOS SAS - FRIT SÆDEVALG, ONLINE CHECK-IN M.M. 

  Når du rejser med SAS, vil du gerne gøre det ekstra behageligt for dig – før under og efter rejsen. Derfor har vi inkluderet en masse ting i din flybillet, så du kan slappe af og nyde din ferie. 

  Hos SAS får du i din flybillet:

   

  • Frit valg af sæde
  • Nemt online check-in
  • 23 kg bagage (på SAS Go) 
  • Dagens avis i vores app
  • Op til 90% børnerabat
  • Kaffe og te ombord

  Vi har altid et nordisk crew på vores fly – find afgange og pris i vores app samt her på sas.dk.

  Rejser du kun med håndbaggage? – vælg SAS Go Light til en ekstra god pris

   

  EKSTRA FORDELE OG RABATTER MED EUROBONUS

  Vil du gerne have flere fordele, jo mere du flyver? Så skal du tilmelde dig EuroBonus. Det er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, og det er 100% gratis. 

  EuroBonus gør din rejse endnu mere enkel, komfortabel og fordelagtig. 

  Det er ikke kun for dine flyrejser, du får point. Du får også point for hotelophold, billeje, shopping samt daglige indkøb. Med dine EuroBonus-point kan du eksempelvis opgradere din billet, få gavekort eller andre spændende tilbud fra vores partnere. 

  Se alle fordelene med Eurobonus

   

  EN ENKLERE REJSE MED SAS GO LIGHT, SAS GO OG SAS PLUS

  Vi vil gerne gøre din rejse så komfortabel og enkel som muligt, når du rejser med SAS. Derfor har vi lavet forskellige billettyper, så du kan vælge den, der passer bedst til din rejse. 

   

  • SAS Go Light – for dig kun med håndbagage
  • SAS Go – 1 stk. bagage á 23 kg
  • SAS Plus – 2 stk. bagage á 23 kg samt adgang til Fast Track og SAS Lounge

   

  MÁLAGA LUFTHAVN - COSTA DEL SOL AIRPORT (AGP)

  Der er altid travlt i Málagas lufthavn, da den betjener passagerer til de mange byer på hele solkysten. 

  Stemningen er dog dejlig afslappet, og du kan shoppe i de mange butikker, nyde lidt lækker tapas eller en kop kaffe, når du lander eller skal hjem. 

  I lufthavnen kan du også finde legepladser til børnene samt områder med internet adgang. Har du brug for personlig assistance til at komme rundt i lufthavnen, skal du ansøge om dette hjemmefra via lufthavnens hjemmeside. Du kan også gøre det med en telefon i Málaga, men det kan hurtigt blive dyrt. 

  Transport til og fra lufthavnen er nemt med både offentlig transport og lejet bil. 

   

  TRANSPORT TIL OG FRA MÁLAGA LUFTHAVN

  Lufthavnen har en togstation med direkte forbindelse til Málaga, Torremolinos og Fuengirola. Du finder stationen lige uden for afgangshallen – nemt tilgængelig via fodgængerbroen. Billetter til toget kan kun købes i automater. 

  Skal du med bil eller bus, er Málaga og Marbella tilgængelige fra vejen N-340. Der kører billige busser for turister i pendulfart fra Terminal 1. I højsæsonen, om sommeren, kører bussen til Málaga hver 0,5 time, mens bussen til Marbella kører hvert 45 minut. 

  Den vigtigste vej er E-15, som går langs kysten. Det er en flot tur, og lufthavnen er klart angivet på vejskilte. 

  Du kan selvfølgelig også tage en taxa til de omkringliggende byer. Priserne er højere om aftenen og natten – satserne er angivet på store brune skilte. Typisk er priser fra lufthavnen ca.: Torremolinos €9.00, Malaga €12.00, Fuengirola €23.00 og Marbella €47.00. Der kan også ofte arrangeres privat transfer fra lufthavnen til dit hotel – ring og spørg hotellet.

   

  BILUDLEJNING I MÁLAGA LUFTHAVN

  Det andalusiske landskab er fantastisk. Hvis du gerne vil udforske området, kan du leje en bil på forhånd, så den står klar til dig, når du lander. Det giver dig frihed til at komme rundt, og det er ofte også en økonomisk fordelagtig løsning. 

  Søg efter den bedste lejebil, og book bilen hjemmefra i ro og mag. Så er du køreklar fra Málaga Lufthavn med det samme. Når du booker hjemmefra, slipper du for besværligt papirarbejde i lufthavnen.

  Du kan også forudbestille baby- og børnesæder samt andet tilbehør, så det hele er klar ved din ankomst.

   

  Kontakt

  Málaga-Costa del Sol Airport

  Avenida Comandante Garcia Morato s/n

  29004 Málaga

  Telefon: +34 91 321 10 00

  Website: http://www.aena.es/en/malaga-airport/index.html

  Billige flybilletter til Malaga

  TRANSPORT I MÁLAGA

  Det er nemt at komme rundt i Málaga. Der er et væld af offentlig transport, og det er til fornuftige priser. Du kan bruge bus, cykel, taxa og metro. 

  Málagas metro er ret ny. Den blev først taget i brug i 2014 og består af to linjer. Den ene af linjerne kører langs kysten, mens den anden går fra kysten og ind mod centrum af byen. Samlet har de to linjer 17 stationer, så du kan komme rundt omkring de vigtigste steder i Málaga. 

  Busserne i Málaga er nemme at bruge og de kører ofte. Det er samtidig en billig måde at komme rundt til forskellige seværdigheder og attraktioner på. 

  I Málaga kan du selvfølgelig tage almindelige taxaer, men byen er faktisk kendt for en speciel type taxaer – cykeltaxaen. Det er en hurtig og afslappende måde at komme rundt i byen på. En af de største fordele med cykeltaxaen, eller Trixis som de kaldes, er, at du ikke sidder fast i trafikken. 

   

  SPAR PENGE MED ET TRAVEL CARD 

  Det kan være en rigtig gode ide at købe et Travel Card, når du skal til Málaga. Du får rabat på dine ture med offentlig transport, og du slipper for hele tiden at have sedler og mønter med. 

  De forskellige typer af kort og billetter:

   

  • Lejligheds-billetten – 1-9 ture (kan genopfyldes)

  • Metro de Málaga Travel Card – kort til metroen som op til ni personer kan bruge samtidig på én tur

  • Transport Consortium Travel Card – kort til alle former for offentlig transport i Málaga

   

  MÁLAGA – EN AF DE ÆLDSTE BYER I VERDEN

  Málaga ligger i Andalusien på Spaniens sydkyst, og er den 6. største by i Spanien. Den er også kendt som Solkystens hovedstad. 

  Byens historie går rigtig langt tilbage. Faktisk går den hele 2.800 år tilbage i tiden. Grundlæggelsen i 770 f.Kr. gør Málaga til en af de ældste byer i verden. 

  Byen er et vigtigt kulturelt knudepunkt i Andalusien samt resten af Spanien, og Málaga blev endda nomineret til EU’s Kulturhovedstad i 2016. 

  Mange verdensberømte personligheder er født i byen. Pablo Picasso, Solomon Ibn Gabirol og Antonio Banderas er alle født i Málaga. 

  Vær opmærksom på, at august måned er fiesta-tid i Málaga. Det betyder, at mange af byens indbyggere spiser tapas og drikker vin ud på de sene timer, og en stor del af byen lukker helt ned i en 2-ugers periode.

   

  MÁLAGAS HISTORIE

  Málaga blev grundlagt i 770 f.Kr. af Fønikierne, som kaldte den Malaka. Det navn stammer fra det fønikiske ord ”Malaha”, som betyder salt. Den fik navnet fordi, fiskene blev saltet omkring havnen. 

  Byen har haft en turbulent historie siden grundlæggelsen. Den har eksempelvis været en del af Romerriget, underlagt Visigoterne samt Det Byzantinske Rige – faktisk inden for en relativ kort periode på få hundrede år. 

  Málaga spillede en vigtig rolle under Den Spange Borgerkrig, da den var en frontby, og samtidig havn for den spanske marine. Den var derfor en vigtig by for begge sider under borgerkrigen.

   

  SEVÆRDIGHEDER I MÁLAGA

  Der er mange spændende seværdigheder og attraktioner i den spanske havneby. Mange interessante personer er født i byen, eller har på et eller andet tidspunkt haft sin gang her. 

  En af de store seværdigheder i Málaga, og hele det andalusiske område, er strandene. De tiltrækker rigtig mange besøgende hvert eneste år, og det forstår man godt, hvis man har besøgt området og strandene. 

  Du finder også mange interessante udflugtsmål i området omkring Málaga. Der ligger blandt andet både spændende drypstenshuler og maleriske middelalderlandsbyer i området. Du kan også svinge køllerne på golfbanen i området. 

   

  PICASSO MUSEET 

  Det er ikke mange, som er klar over, at Pablo Picasso blev født i Málaga i 1881. I 2003 åbnede museet for havnebyens verdenskendte søn. Picassomuseet er i dag en af Spaniens største turistattraktioner med udstillede billeder og genstande fra Picassos liv. 

   Fredag, lørdag og søndag arrangerer museet særlige workshops, hvor de mindste bliver beskæftiget med at lave deres egen kunst. Museet har også en størrelse, hvor selv børn kan være med på turen rundt i museet. 

  Når du besøger Málaga, er det et must at lægge vejen forbi det inspirerende museum. 

   

  DEN ENARMEDE KVINDE – LA MANQUITA 

  Málagas store katedral kaldes for La Manquita, eller Den Enarmede Kvinde, fordi den mangler det østlige klokketårn pga. pengemangel ved opførslen. 

  Katedralen blev bygget i det 16. århundrede, og det var egentlig planen at opføre det manglende klokketårn hen ad vejen. Det er dog blevet katedralens kendetegn, og planerne er derfor droppet. 

  Det indre af katedralen er smukt og storslået. Det er også nemt at komme til den, da den ligger lidt midt i byen.

   

  PÅSKEUGE – EN FANTASTISK OPLEVELSE 

  Påsken er en helt særlig begivenhed i det spanske – i særdeleshed i Málaga. Her fejres påsken på ægte sydspansk manér. Igennem hele ugen vil store optog fylde byens gader, og der spilles musik i hele byen. 

  Optogene foregår typisk ved, at især to troner bæres rundt. Den første er en Kristustrone, som efterfølges af en trone med Jomfru Maria, der græder over sin søn. Der er ikke tale om små, lette troner. Der skal mange mennesker til at løfte dem, men det anses som en ære at være en af bærerne. 

  Påskeoptogene finder sted i flere byer, men Málaga er det bedste sted at opleve denne tradition, som bør opleves på tætteste hold.

  Tilmeld dig EuroBonus

  - Det koster ingenting at blive medlem.
  - Du har mulighed for at optjene EuroBonus-point på alt fra flyrejser til shopping. 
  - Brug dine optjente point til nye flyrejser.

  SHOPPING I MÁLAGA 

  Málaga er et rigtig spændende sted at shoppe, da du finder et utal af små og interessante butikker over hele byen – butikker som ofte har været i familiens eje i mange generationer. 

  Du kan selvfølgelig også finde større og smarte butikker i byen. Er du til designertøj, har mange førende spanske kunstnere butikker i byen, hvor de sælger deres unikke kreationer. 

  Foretrækker du at klare al din shopping ét sted, kan du besøge Vialia Shopping Centre eller El Corte Inglés Department Store. Her kan du finde stort set alt, hvad hjertet begærer. 

  Den mest kendte shoppinggade i Málaga er Calle Marques De Larios. Du kan finde alt i tøj og sko her. Når du skal have et hvil, kan du slappe af på en af gadens mange caféer og nyde en cafe latte eller kold øl i skyggen. 

   

  KUNST OG KULTUR I MÁLAGA

  Málaga er en storby, som har det hele. Derfor er der selvfølgelig også et yderst rigt kulturliv i byen. Du kan mærke den særlige spanske kultur, når du bevæger dig rundt i byens små gader.

  Der har længe været gang i en transformation fra badeby til kulturelt centrum i Málaga. Byen har over 20 meget spændende museer, hvor du kan opleve alt fra kunst i verdensklasse til sjældne biler. 

  Et af de nyere museer er CAC Málaga – center for moderne kunst. Her kan du finde mange forskellige permanente udstillinger, hvoraf flere er udlånt af private samlere. Som noget helt unikt opstod CAC Málaga faktisk ud fra et ønske om et øget fokus på kunst og kultur i lokalbefolkningen. 

  En af de største samlinger af spansk kunst finder du i Carmen Thyssen-Bornemisza Museet. Det er placeret i et tidligere palads, og du kan nyde spansk kunst fra det 19. og 20. århundrede på de tre etager. 

  Er du til smukke biler fra svundne tider, bør du kigge forbi Málagas bilmuseum. Den unikke samling består af mere end 100 biler.

   

  MAD OG NATTELIV I MÁLAGA

  Du finder utrolig meget lækker mad i Andalusien. Du kan få den helt store menu, eller du kan sidde, ligesom spanierne, på en af de mange tapasbarer i området. Er du til fisk, vil du føle, at du er kommet i himlen i Málaga. 

  Her kan man ofte finde familier og venner spise fra tidligt på dagen til efter midnat. Hvis du skal have vin, smager den lokale Rioja fra Andalusien rigtig godt til det meste. 

  Ligesom der er mange tapasbarer, restauranter og caféer, er der også et rigt udvalg af muligheder, når du er færdig med maden. Der er alt fra små, hyggelige barer til de store diskoteker.

  Er du til livemusik, bør du lægge vejen forbi enten ZZ Pub eller Velvet Club. Her spiller et bredt udvalg af forskellige bands, så du kan opleve noget forskelligt hver aften. Snup evt. en øl på Palm 5 inden – de serverer også lækre cocktails. 

  Der er flere gode natklubber i Málaga. Nogle af de mest populære er Discoteca Andén og Liceo. Her kan du danse hele natten til dejlig musik. 

   

  MÁLAGA

  Indbyggere: 600.000

  Religion: Hovedsageligt katolikker

  Valuta: Euro 

  Tidsforskel: Ingen

  Telefonkode: +34

  Sprog: Spansk

  Ambassade: Kristianiagade 21, 2100 København, Danmark

  Danmarks ambassade: Consulado Real de Dinamarca, c/Cordoba 6 404, E-29001 Málaga

  Øvrigt

  Spanien

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik