søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Málaga

Fly til Málaga

Flyv direkte til Málaga hele året rundt. Det tager kun et par timer, og du får bl.a. frit sædevalg og online check-in med i din billet. Du får også ekstra fordele med EuroBonus og op til 90% børnerabat, når du flyver med SAS.

Altid inkluderet med SAS

Når du rejser med SAS, vil du gerne gøre det ekstra behageligt for dig – før, under og efter rejsen. Derfor har vi inkluderet en masse ting i din flybillet, så du kan slappe af og nyde din ferie. 

Inkluderet i din flybillet:


Vi har altid et nordisk crew på vores fly – find afgange og pris i vores app samt her på sas.dk.

Rejser du kun med håndbagage? – vælg SAS Go Light til en ekstra god pris

 

Ekstra fordele og rabatter med EuroBonus

Vil du gerne have flere fordele, jo mere du flyver? Så skal du tilmelde dig EuroBonus. Det er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, og det er gratis. 

EuroBonus gør din rejse endnu mere enkel, komfortabel og fordelagtig. 

Det er ikke kun for dine flyrejser, du får point. Du får også point for hotelophold, billeje, shopping samt daglige indkøb. Med dine EuroBonus-point kan du eksempelvis opgradere din billet, få gavekort eller andre spændende tilbud fra vores partnere. 

Se alle fordelene med EuroBonus

Direkte fly til Málaga Airport året rundt

Vi har flere ugentlige afgange fra København til Málaga, så du kan komme til den dejlige by ved Spaniens Costa del Sol. Du kan flyve til den spanske solkyst fra lufthavne i hele landet via København.

Lufthavnen, Costa del Sol Airport, ligger bare 8km. fra Málaga by. Det betyder, at du hurtigt kan komme fra lufthavnen og videre ind til byen. Der går flere former for offentlig transport, og du kan også leje din egen bil i lufthavnen.

Find afgang

Inspiration til din rejse

Billige flybilletter – book i god tid

Vi har gjort det endnu nemmere for dig, når du vil finde billige flybilletter til Málaga. Vi har nemlig lavet en lavpriskalender, så du altid kan finde de billigste flybilletter til din destination. 

Du har får også 24-timers fortrydelsesret, så du kan slå til med de samme, du finder billetter til den helt rigtige pris. Så kan du altid spørge kæresten, ægtefællen eller vennen bagefter. 

Vi opdaterer priser og tilgængelighed ved hver søgning.

Find billige billetter her

 

Flyv København–Málaga på under 4 timer

Det tager bare 3 timer og 45 minutter at flyve til Málaga. Så er du hurtigt klar til at nyde solen, stranden og det romantiske byliv i Málaga. Det gør det perfekt til en hyggelig forlænget weekend i det sydspanske. 

Vi har flere ugentlige afgange direkte fra København til Málaga. 

Find din afgang

Op til 90% børnerabat

Når du rejser til Málaga med børn, får du nogle store rabatter, så flybilletterne for hele familien bliver endnu billigere – op til 90% rabat. Børn under to år (0–23 måneder) rejser uden omkostninger, når de deler sæde med en forælder. Skal barnet have eget sæde, får I en rabat på 25%. Børn under 12 år får en rabat på op til 25% af flybilletten. Børn under 12 år har altid deres eget sæde ombord på flyet. 

Rabat, bonus og gode råd til rejser med børn

 

En enklere rejse med SAS Go Light, SAS Go og SAS Plus

Vi vil gerne gøre din rejse så komfortabel og enkel som muligt, når du rejser med SAS. Derfor har vi lavet forskellige billettyper, så du kan vælge den, der passer bedst til din rejse. 

  • SAS Go Light – for dig kun med håndbagage
  • SAS Go – 1 stk. bagage x 23 kg
  • SAS Plus – 2 stk. bagage x 23 kg samt adgang til Fast Track og SAS Lounge

 

Málaga lufthavn – Costa del Sol Airport

Der er altid travlt i Málagas lufthavn, da den betjener passagerer til de mange byer på hele solkysten. 

Stemningen er dog dejlig afslappet, og du kan shoppe i de mange butikker, nyde lidt lækker tapas eller en kop kaffe, når du lander eller skal hjem. 

I lufthavnen kan du også finde legepladser til børnene samt områder med internet adgang. Har du brug for personlig assistance til at komme rundt i lufthavnen, skal du ansøge om dette hjemmefra via lufthavnens hjemmeside. Du kan også gøre det med en telefon i Málaga, men det kan hurtigt blive dyrt. 

Transport til og fra lufthavnen er nemt med både offentlig transport og lejet bil. 

 

Transport til og fra Málaga lufthavn

Lufthavnen har en togstation med direkte forbindelse til Málaga, Torremolinos og Fuengirola. Du finder stationen lige uden for afgangshallen – nemt tilgængelig via fodgængerbroen. Billetter til toget kan kun købes i automater. 

Skal du med bil eller bus, er Málaga og Marbella tilgængelige fra vejen N-340. Der kører billige busser for turister i pendulfart fra Terminal 1. I højsæsonen, om sommeren, kører bussen til Málaga hver 0,5 time, mens bussen til Marbella kører hvert 45 minut. 

Den vigtigste vej er E-15, som går langs kysten. Det er en flot tur, og lufthavnen er klart angivet på vejskilte. 

Du kan selvfølgelig også tage en taxa til de omkringliggende byer. Priserne er højere om aftenen og natten – satserne er angivet på store brune skilte. Typisk er priser fra lufthavnen ca.: Torremolinos €9.00, Malaga €12.00, Fuengirola €23.00 og Marbella €47.00. Der kan også ofte arrangeres privat transfer fra lufthavnen til dit hotel – ring og spørg hotellet.

 

Biludlejning i Málaga lufthavn

Det andalusiske landskab er fantastisk. Hvis du gerne vil udforske området, kan du leje en bil på forhånd, så den står klar til dig, når du lander. Det giver dig frihed til at komme rundt, og det er ofte også en økonomisk fordelagtig løsning. 

Søg efter den bedste lejebil, og book bilen hjemmefra i ro og mag. Så er du køreklar fra Málaga Lufthavn med det samme. Når du booker hjemmefra, slipper du for besværligt papirarbejde i lufthavnen.

Du kan også forudbestille baby- og børnesæder samt andet tilbehør, så det hele er klar ved din ankomst.

 

Kontakt

Málaga-Costa del Sol Airport

Avenida Comandante Garcia Morato s/n

29004 Málaga

Telefon: +34 91 321 10 00

Website:

 

Transport i Málaga

Det er nemt at komme rundt i Málaga. Der er et væld af offentlig transport, og det er til fornuftige priser. Du kan bruge bus, cykel, taxa og metro. 

MÁLAGA

Valuta: Euro 

Tidsforskel: Ingen

Sprog: Spansk

Ambassade: Kristianiagade 21, 2100 København, Danmark

Danmarks ambassade: Consulado Real de Dinamarca, c/Cordoba 6 404, E-29001 Málaga

Øvrigt

Fly til Spanien


Flere SAS-destinationer