søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Malaga i Spanien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Malaga – book nu

Jo tidligere du booker din rejse hos SAS, jo større sandsynlighed er der, for at du får en billigere flyrejse. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det med det samme og beslutte dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Malaga Costa del sol lufthavn (AGP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Spansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Malaga sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Malaga.

fly til Malaga, og glæd dig til en strandferie  

Malaga, i det sydlige Spaniens Costa del Sol, er en kystby kendt for sine højhuse, sandstrande, pulserende natteliv og ikke mindst de typiske tapas og kander af sangria.

Hvis du ikke lige genopfrisker din viden om spansk historie i en af byens højtplacerede borge, så er det nok fordi, du beundrer Picassos (født i Malaga) kunstværker på et lokalt museum eller tager sol på stranden. Listen over ting at lave i Malaga er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Malaga
  • Flyv til Malaga med SAS
  • Udforsk Malaga
  • Nyd vejret i Malaga

Altid inkluderet på din rejse til Malaga

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores rejsende får en afslappende og behagelig rejse. Du vil altid få fordele hos SAS uanset din billettype. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus, vores loyalitetsprogram, bringer mere af verden til dig. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Brug dine point til at betale for en anden rejse, opgradere eller leje en bil.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Malaga

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Malaga