LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Malaga

  Billige flybilletter til Malaga! Book på sas.dk!

  Flyv til Malaga med SAS

  Book din næste flybillet til Malaga og få meget mere end badeferie. Malaga er kendt som Solkystens hovedstad, men faktisk er byen og området også kendt for et rigt kulturliv. Så hvis du vil kombinere afslapning ved stranden med kultur og kunst, så skal du besøge den spændende havneby Malaga i Andalusien. Vi flyver til Malaga 3 gange ugentligt, dog med færre afgange i sommer halvåret. Flyvetiden er på lidt over 3 timer fra København.

   

  Malagas mest berømte indbygger gennem historien: Picasso såmænd!

  Malagas mest berømte indbygger gennem historien er ingen ringere end Pablo Picasso, som blev født i havnebyen. Picassomuseet i byen åbnede i 2003, og i dag er det en af Spaniens største turistattraktioner. Museet er ikke større, end børnene også kan være med, og fredag, lørdag og søndag arrangerer museet særlige workshops, hvor de mindste bliver beskæftiget med at lave deres egen kunst. Museet er et must, når du besøger Malaga.

   

  Udflugtsmål: Den Enarmede Kvinde, drypstenshuler og golfbanen

  Inde i byen er også Malagas store katedral et besøg værd. Katedralen kaldes Manquita, eller ”Den Enarmede Kvinde”, fordi den mangler det østlige klokketårn – et resultat af pengemangel ved opførelsen.

  Trænger du til at komme ud i landskabet, er der gode muligheder for udflugter til drypstenshuler og maleriske middelalderbyer i Malagas omegn, og hvis golfsporten har fået tag i dig, kan du forlænge sæsonen og nyde golf året rundt i Malaga.

   

  Det har du også i vente: Fashionabel shoppinggade

  Er du til shopping, skal du lægge vejen forbi den fashionable shoppinggade Calle Marques de Larios. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af sko og tøj. Når benene trænger til at hvile sig, kan du slå dig ned på en af de mange caféer og nyde en cafe latte eller en kølig drink i solen.

   

  Sådan spiser du som de lokale spaniere

  Malaga er et af danskernes favoritrejsemål. Vi befinder os godt i Malaga, og det skyldes – ud over det varme klima – ikke mindst spaniernes gæstfrihed. De imødekommende spaniere oplever du blandt andet, når du er ude at spise på en af de mange hyggelige tapasbarer. Her samles familie og venner og spiser ude fra tidligt på dagen til efter midnat. Og børnene er selvfølgelig med. Vi kan varmt anbefale konceptet! Og husk at bestille en flaske Rioja fra Andalusien, hvis du vil nyde en lokal vin til din tapas.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik