Fly til Malaga

We are travelers.

SAS flyver til Malaga i Spanien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Malaga – book nu

Jo tidligere du booker din rejse hos SAS, jo større sandsynlighed er der, for at du får en billigere flyrejse. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det med det samme og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Malaga sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Malaga.

fly til Malaga, og glæd dig til en strandferie

Malaga, i det sydlige Spaniens Costa del Sol, er en kystby kendt for sine højhuse, sandstrande, pulserende natteliv og ikke mindst de typiske tapas og kander af sangria.

Hvis du ikke lige genopfrisker din viden om spansk historie i en af byens højtplacerede borge, så er det nok fordi, du beundrer Picassos (født i Malaga) kunstværker på et lokalt museum eller tager sol på stranden. Listen over ting at lave i Malaga er lang, og der er noget for enhver.

Malaga

Malaga er mere end bare et solbeskinnet sted for dem, som ønsker en billig ferie, det er en havneby proppet med historie og kultur. Du vil opdage en charmerende by mellem museer og mauriske ruiner, og den perfekte destination for en aktiv ferie.

Flyv med SAS til Malaga Costa del Sol lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Malaga Costa del sol lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Flyv SAS og se verden. Med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance kan du rejse ud i verden. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Malaga

Hos SAS er det vores mål at sikre, at alle vores rejsende får en afslappende og behagelig rejse. Du vil altid få fordele hos SAS uanset din billettype. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud