LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Madrid

  Fly til Madrid

  Billige flybilletter til Madrid! Book på sas.dk!

  Altid inkluderet i din flybillet til Malaga på SAS Go: 23 kg bagage, børnerabat og sædevalg.

  Det skal være nemt at flyve med os, når du vil ned og nyde solen, stranden og det romantiske byliv i Malaga. Vi har tænkt på det meste, så I rigtig kan slappe af og nyde jeres ferie. Derfor er det meste inkluderet i din flybillet, og du får en gennemskuelig pris uden skjulte merudgifter:

   

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go (1 stk bagage)
  • Valg af sæde er med i din pris
  • Du får op til 90 % børnerabat

   

  Flyveturen til Malaga tager kun 3 timer og tre kvarter, men vi vil gerne have, at I har det rart undervejs. Når du flyver med os, har du derfor adgang til faciliteter, der gør det nemt at nyde rejsen:

   

  • Nem online check-in hjemmefra
  • Kaffe og te – kvit og frit ombord

  Flyv til Madrid

  Book billetter til Madrid med vores partnere her på sas.dk! Madrids lufthavn Barajas er ca. 15 km fra centrum, hvortil der både er transportmuligheder med taxi, bus og tog.

   

  transport

  Bil

  For at komme til Madrid centrum, tag A-2 Barcelona til M-30 motorvejen. Fra M-40 tag A-10 til fletning 3 eller fletning 9. Køretiden til Madrid centrum er ca. 25-30 minutter, afhængig af trafikken.

   

  Taxa

  Der er placeret taxaer ude foran hver terminals ankomstområde. Det tager 25-30 minutter og koster omkring 15-20 euro. Tag helst en officiel taxa, og ikke en der bliver tilbudt inde i terminalen.

   

  Tog

  Madrids undergrundssystem forbinder lufthavnen med centrum. Der er ikke direkte forbindelse ud i resten af landet. Brug Metro-netværket for at forbinde til langdistancetog. Lufthavnens metrostation er placeret i Terminal 2 tæt på parkeringszone 2. For yderligere oplysninger online. Der kører tog dagligt fra 06:00 til 02:00. Køretiden til centrum via linierne 4 og 6, er 40 minutter og koster 1.10 euro.

   

  Bus

  Lufthavnsbussen til Plaza de Colon (rute 89) afgår fra ankomstområdet ved alle terminaler fra 04:45 indtil 02:00. De kører hver 15. minut indtil kl. 06:00, og hver 10. minut mellem 06:00 og 23:00. Efter 23:00 kører de hver 16. minut. Prisen er €2.40. Hvis du har mere end to store tasker, koster det €2.31 pr. stk.

  Øvrigt

  Spanien

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik