søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Madrid

Fly til Madrid

Altid inkluderet i din flybillet til Malaga på SAS Go

Det skal være nemt at flyve med os, når du vil ned og nyde solen, stranden og det romantiske byliv i Malaga. Vi har tænkt på det meste, så I rigtig kan slappe af og nyde jeres ferie. Derfor er det meste inkluderet i din flybillet, og du får en gennemskuelig pris uden skjulte merudgifter:

  • 1 x 23 kg bagage på SAS Go 
  • Valg af sæde er med i din pris
  • Du får op til 90% børnerabat

 

Flyveturen til Malaga tager kun 3 timer og tre kvarter, men vi vil gerne have, at I har det rart undervejs. Når du flyver med os, har du derfor adgang til faciliteter, der gør det nemt at nyde rejsen:

  • Nem online check-in hjemmefra
  • Kaffe og te – kvit og frit ombord

Flyv til Madrid

Book billetter til Madrid med vores partnere her på sas.dk! Madrids lufthavn Barajas er ca. 15 km fra centrum, hvortil der både er transportmuligheder med taxi, bus og tog.
 

Transport

 

Bil

For at komme til Madrid centrum, tag A-2 Barcelona til M-30 motorvejen. Fra M-40 tag A-10 til fletning 3 eller fletning 9. Køretiden til Madrid centrum er ca. 25-30 minutter, afhængig af trafikken.

 

Taxa

Der er placeret taxaer ude foran hver terminals ankomstområde. Det tager 25-30 minutter. Tag helst en officiel taxa, og ikke en der bliver tilbudt inde i terminalen.

 

Tog

Madrids undergrundssystem forbinder lufthavnen med centrum. Der er ikke direkte forbindelse ud i resten af landet. Brug Metro-netværket for at forbinde til langdistancetog. Lufthavnens metrostation er placeret i Terminal 2 tæt på parkeringszone 2. For yderligere oplysninger online. Der kører tog dagligt fra 06:00 til 02:00. Køretiden til centrum via linierne 4 og 6, er 40 minutter.

 

Bus

Lufthavnsbussen til Plaza de Colon (rute 89) afgår fra ankomstområdet ved alle terminaler fra 04:45 indtil 02:00. De kører hver 15. minut indtil kl. 06:00, og hver 10. minut mellem 06:00 og 23:00. Efter 23:00 kører de hver 16. minut.