søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Genova i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Genova – book nu

Jo tidligere du booker din ferie hos SAS, jo større chance er der for, at du vil få fat i en billig flybillet. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte dig for at tage afsted. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Genova lufthavn (GOA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Genova og Italien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Genova.  

fly til Genova, og glæd dig til en autentisk italiensk ferie 

Italiens havneby Genova ligger bare en to timers køretur syd for Milano, og er et populært feriemål med masser af kunst og bemærkelsesværdig arkitektur. Hjemsted for et moderniseret havneområde, adskillige kunstmuseer og spektakulære paladser.

Hvis du ikke lige spadserer ned af Via Garibaldi og beundrer historiske paladser eller måber over Cathedral di San Lorenzo fra 1100-tallet, så er det nok fordi du nyder Genovas Søfartsmuseum eller udforsker det lokale akvarium sammen med børnene. 

Listen over ting at lave i Genova er lang, og der er noget for enhver.

Udforsk Genova
  • Hvorfor Genova?
  • Flyv med SAS til Genova lufthavn (GOA)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Genova

Hos SAS ønsker vi altid, at vores kunder får en afslappende rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Genova. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil. 

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, CO2-kompensere vi nu lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Genova

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer