søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Genova

Direkte fly til Genova

Flyv direkte til Genova fra København på lidt over to timer, og oplev den unikke italienske charme. Genova er den største havneby i Italien, og har i mange år været en favorit blandt mange danskere. Genova byder på et væld af oplevelser! Du må derfor ikke snyde dig selv for et besøg i den hyggelige italienske havne by. 
 

Inkluderet i dit fly til Genova 

Vores fornemmeste opgave er at give dig en god og behagelig rejse til Genova. Af den grund har vi tilføjet en række fordele, som du kan nyde godt af, uanset hvilken rejseklasse du vælger på dit fly til Genova:

Billige flybilletter til Genova

Leder du efter billige flybilletter til Genova? Hos SAS er det nemt at finde de billigste flybilletter til Genova. Det eneste du skal gøre er at besøge vores lavpriskalender. I den finder du alle vores billigste flybilletter til Genova, og mange andre skønne destinationer. 

Vent dog ikke for længe med at bestille fly til Genova, hvis du ser et godt tilbud, da billetterne i vores lavpriskalender ofte forsvinder hurtigt.  Og skulle det ske at du fortryder dit køb, kan vi glæde dig med, at vi hos SAS har 24 timers fortrydelsesret. På den måde kan du nemt få alle dine penge igen, hvis du indenfor de første 24 timer fortryder dit køb. 

Book fly til Genova nu i vores lavpriskalender

Optjen EuroBonus-point på flybilletter til Genova  

Har du kendskab til vores EuroBonus-program? Hvis ikke, er det vidst på tide, inden du bestiller fly til Genova. Med SAS EuroBonus kan du nemlig optjene point hver gang, du bestiller fly eller køber ting hos en af vores samarbejdspartnere. De optjente point kan senere anvendes til at bestille nye flybilletter, hotelværelser eller hvis du ønsker at opgradere til en anden rejseklasse. Og det bedste er, at det er fuldkommen gratis og uforpligtende at tilmelde sig. Det er derfor oplagt at tilmelde dig, hvis du vil have lidt mere for dine penge. 

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Transport fra Genova lufthavn 

Genovas lufthavn officielt kaldet Aeroporto di Genova er et trafikalt knudepunkt for nordvestlige del af Italien. Lufthavnen er placeret omkring 6 km fra centrum af Genova, hvilket gør det let at komme ind til byen. Er du interesseret i at opleve nogle af de andre byer i regionen Ligurien, er det nemt at komme videre fra Genova. 

Adresse til Genova Lufthavn: 

Via Pionieri e Aviatori d'Italia, 1, 16154 Genova GE, Italien

Telefon: +39 010 601 5247

Hjemmeside 
 

Bus 

Fra lufthavnen går der regelmæssigt busser ind til hovedbanegården i Genova, Stazione Piazza Principe. Du kan købe billetter til bussen fra automater eller i turistinformationen, der er placeret i terminalen. 
 

Taxa

Ønsker du at nå frem til bestemmelsesstedet i Genova på kortest tid, er det oplagt at tage en taxa. Det er ikke så dyrt at køre i taxa i dette område, og turen fra lufthavnen ind til centrum af Genova tager omkring 15 minutter.
 

Biludlejning Genova lufthavn 

I Genova Lufthavn er der rig mulighed for at leje en bil hos flere af de kendte store biludlejningsselskaber. Udvalget er også stort, men vil du være sikker på at få lige den bil du ønsker, er det en god idé at bestille hjemmefra. 
 

Værd at se i Genova 

Genovas hjerte – Piazza de Ferrari 

Pladsen Piazza de Ferrari er bestemt et knudepunkt i Genova, hvor prægtige paladser og den smukke bronzefontæne pryder den livlige plads. Drik en kop kaffe eller læskedrik på pladsen, imens du studerer alle de fantastiske bygninger, der omkranser den. 
 

Palazzo San Giorgio

Oplev det pompøse gotiske palads Palazzo San Giorgio, som både har været en af verdens første banker og det var her bankgirosystemet blev opfundet. Desuden har paladset før det huset Marco Polo i sin fangekælder. Palazzo San Giorgio kan derfor siges at være en bygning med en lang og spændende historie. 

Er du interesseret i flere gode rejsetips til din ferie i Genova? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores bedste råd til en ferie i Genova. 
 

Fakta om Genova 

Valuta: Euro (EUR) 

Tidsforskel: ingen 

Land: Italien 

Sprog: Italiensk 

 

Øvrigt 

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer