søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver to Wroclaw i Polen fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Wroclaw – book nu

Book din rejse til Wroclaw i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, du kan booke med det samme og senere beslutte dig om du vil rejse.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Wroclaw Nicolaus Copernicus Lufthavn (WRO)
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Polsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Wroclaw med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Polen.  

fly til Wroclaw og besøg en universitetsby fuld af historie 

Den elegante by Wroclaw ligger ved Oder-floden i det vestlige Polen, og giver en fantastisk indsigt i polsk kultur. Hjemsted for det bemærkelsesværdige gamle gotiske rådhus, en brostensbelagt markedsplads fuld af salgsboder, og et 360-graders maleri af Slaget ved Raclawice; Wroclaw har noget for enhver. 

Når du udforsker den gamle by til fods eller beundrer det ældste sted i byen på Katedral-øen, så vil du sandsynligvis genopfriske din viden om Slaget ved Raclawice ved panoramamaleriet eller nyde en guidet tur på byen universitet, som samtidig er et museum. 

Listen over ting at lave i Wroclaw er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Wroclaw

Altid inkluderet på din rejse til Wroclaw

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du har altid adgang til nogle kundefordele uanset din billettype. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Wroclaw. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, CO2-kompensere vi nu lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Wroclaw

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Wroclaw