Fly til Wroclaw

We are travelers.

SAS flyver to Wroclaw i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Wroclaw – book nu

Book din rejse til Wroclaw i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, du kan booke med det samme og senere beslutte dig om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Wroclaw med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Polen.

fly til Wroclaw og besøg en universitetsby fuld af historie

Den elegante by Wroclaw ligger ved Oder-floden i det vestlige Polen, og giver en fantastisk indsigt i polsk kultur. Hjemsted for det bemærkelsesværdige gamle gotiske rådhus, en brostensbelagt markedsplads fuld af salgsboder, og et 360-graders maleri af Slaget ved Raclawice; Wroclaw har noget for enhver.

Når du udforsker den gamle by til fods eller beundrer det ældste sted i byen på Katedral-øen, så vil du sandsynligvis genopfriske din viden om Slaget ved Raclawice ved panoramamaleriet eller nyde en guidet tur på byen universitet, som samtidig er et museum.

Listen over ting at lave i Wroclaw er lang, og der er noget for enhver.

Wroclaw

Wroclaw er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Lad dig imponere af gotisk arkitektur, prøvesmag lokal polsk mad, og nyd det pulserende natteliv hver aften hele ugen.

Flyv med SAS til Wroclaw Nicolaus Copernicus lufthavn, og du lander helt afslappet og udhvilet efter flyturen.

Wroclaw Nicolaus Copernicus Lufthavn

Wroclaw overses ofte, når ferien tilbringes i Europa – og det er en skam. Byen er charmerende og fuld af oplevelser, og har masser at tilbyde alle rejsende. Wroclaw er hverken en lille by eller en storby – men det bedst af begge verdener. Få en dejlig byferie i det historiske og skønne Wroclaw.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Wroclaw

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du har altid adgang til nogle kundefordele uanset din billettype. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Wroclaw.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud