søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Polen

Fly til Polen

Billige flybilletter til Polen

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Polen er et interessant land med en utrolig spændende historie. Efter 2. Verdenskrig påbegyndtes en genopbygning af Polen, og i de senere år er det gået stærkt for Polens udvikling.

SAS flyver dig direkte til Polen – book din flybillet i dag og få 24 timers fortrydelsesret, online check-in 22 timer før afgang og gratis valg af sæde. 
 

Fly til Polen med SAS

SAS har flere ugentlige afgange fra København til Polen. Vælg mellem at flyve til Gdansk, Wroclaw eller Warszawa. Med en kort rejsetid på max to timer til Polen er landet perfekt til en forlænget weekendtur. Undervejs på flyveturen vil der blive serveret gratis te eller kaffe, og du har muligheden for at downloade dagens avis på vores App. 
 

Op til 90% børnerabat

Rejser du med børn under 2 år til Polen (uden eget sæde) rejser du enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 år får 25% rabat. Rabatterne gælder ikke på skatter og afgifter. 
 

Besøg Polens traditionsrige byer

De polske byer Krakow, Poznan og Gdansk rummer essensen af den polske kultur og har en helt særlig stemning. Besøger du Krakow, kan du gå på opdagelse i byens spændende museer, som kaster lys over byens mørke fortid, samt besøge Den kommunistiske idealby Now Huta. Hver søndag kan du desuden shoppe alt fra kommunistisk legetøj til hjemmestrik på Krakows største marked, Plac Targowy.

Besøger du Poznan anbefales det at gå på opdagelse i midtbyens gamle smalle gader, hvor restauranter og små barer ligger side om side. Derudover finder du små markedspladser, og er shopping på din ”to-do-liste” skal du uden tvivl besøge Poznans populære shoppingcenter.

I Gdansk er der også talrige seværdigheder, som særligt bringer dig tilbage til dengang 2. Verdenskrig startede. Gdansk kan altså bedst beskrives som værende et levende museum, hvoriblandt Mariakirken, Nationalmuseet og halvøen Westerplatte skal opleves.
 

Warszawa – en fugl føniks

Polens hovedstad Warszawa er ofte blevet omtalt som en fugl føniks, med reference til den mytologiske historie om føniksfuglen, der brændte sin rede, men genopstod af asken. På trods af en ret turbulent historie, er Warszawa på samme måde genopstået af asken.

Besøger du Warszawa vil du møde en storby med rigtigt meget historie. Besøg blandt andet byens gamle bydel, som blev udslettet under 2. Verdenskrig, men senere hen renoveret. Læg også vejen forbi den berømte Johannes katedral og ikke mindst ”Palac Kultury i Nauki”, som er et 237 meter højt palads for Kultur og Videnskab.
  

Billig skiferie og smukke vandreture i Polen

I Polen kan du finde fantastisk natur, hvor især de bjergrige omgivelser tiltrækker tusindvis af turister. Her er det også ideelt at stå på ski, hvor særligt Malta Ski i Poznan kan anbefales. Tager du på skiferie i Polen, kan det desuden gøres en smule billigere end hvis du tager på skiferie i f.eks. Østrig eller Frankrig.

Er du ikke så meget til skiferie, så kan du også vandre i Polens fantastiske natur, som byder på alt fra bjerge til floder og dale.
 

Mere end 1100 destinationer

Med SAS og vores partnere kan du bestille rejser til mere end 1100 destinationer. Book på sas.dk.