Fly til Polen

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

SAS flyver til Gdansk, Poznan og Warszawa i Polen.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Fly med SAS til Warszawa

Scandinavian Airlines flyver til adskillige destinationer i Polen. Flyv med os, og oplev foråret i Warszawas gader, sommeren på stranden i Gdansk, efteråret i den varme atmosfære i Poznań.

Polen byder på noget hele året.

Besøg Tatra-bjergene og nationalparken

I det sydlige Polen, tæt på grænsen til Slovakiet finder du Tatra National Park. Parken er et naturligt habitat for endemiske dyrearter, såsom Tatra-gemse, murmeldyr, bjørn, los, vildkat og ulv.

Tag en tur med kabelbanen og nyd de smukke landskaber på vej op til den øverste station i nationalparken.

Zakopane ved foden af Tatra-bjergene er en fantastisk by, hvis du vil stå på ski eller deltage i andre vinteraktiviteter.

Fly til Polen

Kunne du tænke dig en strandferie i Polen? Sopot er et af de mest populære feriesteder langs Polens kyst. Sopot er del af den polske Tri-City – Gdańsk, Sopot og Gdynia – tre byer ved Østersøen.

Sopot, beliggende mellem Gdańsk og Gdynia, er nem at komme til – og de lange sandstrande er fantastiske. Du kan gå en tur langs promenaden og molen, hvis du ikke lige svømmer.

Sopot har også et stort udvalg af restauranter, barer og natklubber – der er noget for enhver smag.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Polen sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer