Fly til Alanya

We are travelers.

SAS flyver til Alanya i Tyrkiet fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Alanya – book nu

Hvis du vil finde gode tilbud på flybilletter, skal du huske at booke din rejse med SAS i god tid. Få et komplet overblik over vores destinationer i vores lavpriskalender. Se alle vores destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte, om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tyrkiet og Alanya sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Alanya.

fly til Alanya, og se frem til en strandferie

Den smukke by Alanya ligger på Tyrkiets centrale Middelhavskyst og er den perfekte sommerdestination. Uanset om du er her sammen med børnene eller rejser med en gruppe eller alene, er der masser af ting at foretage sig i og omkring Alanya for alle.

Når du ikke solbader på de bløde sandstrande eller dyrker vandsport ud for kysten, udforsker du måske grotterne, borgene og museerne i det omkringliggende område.

Alanya

Alanya er mere end en travl ferieby med smukke strande. Det er også en region fuld af historie, kultur og seværdigheder, og listen over ting at se og foretage sig er uendelig. Svøm i Kleopatras fodspor, se de enorme fæstninger, og nyd udsigten over de osmanniske villaer.

Flyv med SAS til Gazipasa Alanya lufthavn, så du ankommer veludhvilet til Tyrkiet, klar til at tage hul på ferien.

Gazipasa Alanya lufthavn

Der er noget for alle i denne kystby. Hvis du er til natur og aktiviteter, vil du lægge mærke til byens skønhed, overalt hvor du kommer. På familieferien er du garanteret en afslappet og solrig pause fra hverdagen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Alanya

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Alanya. Få endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud