søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Alanya

Fly til Alanya

SAS flyver ugentligt til Alanya. Med SAS kan du flyve direkte til Alanya på ca. 3 timer og 40 minutter.

Book dit næste fly til Alanya her
 

Oplev skønne Alanya med SAS 

Gæstevenlige mennesker, den historiske Tophane, museer, fæstningen, den smukke udsigt fra Manavgat – og meget mere. Du finder en masse populære strande, herunder det børnevenlig Belediye Plaji og skildpaddestranden Dogu Halk Plaji. Alanyas mest populære strand, Kleopatra-stranden, har i området en masse cafeer, hvor der er plads til forfriskning. Se den populære statue af Herakle, den oldgræske helt, de mange basarer eller tag en bådtur fra Alanyas havn!

Har du hørt om det røde tårn? Kizil Kule er et kæmpe historisk tårn af røde mursten og er et gammelt militærbyggeri. Tårnet har en fantastisk udsigt til havet, og er et helt oplagt sted at besøge, hvis du mange gode instagram-billeder. Smag den tyrkiske te i de fine små glas, og tag til tyrkisk bad for selvforkælelse.  
 

Din ankomst til Alanya – Gazipasa Airport

Du ankommer til Gazipasa Airport, der ligger 30 minutter udenfor Alanya. Du har tre valgmuligheder. Du kan enten tage taxa, bus eller vælge at køre. Busserne er billige, og kører dig til byen på 50 minutter. Taxaerne kører på taxameter og kan bringe dig til byen på ca. 40 minutter. Med taxa kan du forvente at betale omkring 50-60 tyrkiske lira. På lufthavnen kan du også leje en billig bil og køre selv.
 

Dine fordele med SAS

SAS giver dig en lang række af fordele, som du kan få glæde af. Herunder:

Se vores aktuelle tilbud til Alanya her
 

Øvrigt

Fly til Tyrkiet
SAS rejsemål
RejseforsikringFlere SAS-destinationer