søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Alanya i Tyrkiet fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Alanya – book nu

Hvis du vil finde gode tilbud på flybilletter, skal du huske at booke din rejse med SAS i god tid. Få et komplet overblik over vores destinationer i vores lavpriskalender. Se alle vores destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte, om du vil rejse. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Gazipasa Alanya lufthavn (GZP)
  • cl--credit Valuta: Tyrkiske lire
  • cl--clock Tidszone: TRT: UTC+3
  • cl--globe Officielt sprog: Tyrkisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Tyrkiet og Alanya sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Alanya.  

fly til Alanya, og se frem til en strandferie  

Den smukke by Alanya ligger på Tyrkiets centrale Middelhavskyst og er den perfekte sommerdestination. Uanset om du er her sammen med børnene eller rejser med en gruppe eller alene, er der masser af ting at foretage sig i og omkring Alanya for alle.

Når du ikke solbader på de bløde sandstrande eller dyrker vandsport ud for kysten, udforsker du måske grotterne, borgene og museerne i det omkringliggende område.   

Flyv til Alanya med SAS
  • Hvorfor Alanya?
  • Flyv med SAS til Gazipasa Alanya lufthavn (GZP)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Alanya

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Alanya. Få endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Alanya

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Alanya bliver så nem og behagelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Alanya