søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Alanya

Fly til Alanya

Billige flybilletter til Alanya

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Billige billetter til Alanya - direkte fra København

Alanya er en skøn badeby i Tyrkiet med flot natur, spændende historie, dejlige strande, lækre restaurenter og caféer, uendelig shopping og ikke mindst masser af gæstfrihed. Flyv direkte fra København om lørdagen fra 24. marts 2018 samt torsdage og søndage i sommerperioden.
 

Strandene

Er du til en børne-venlig strand er Belediye Plaji, øst for Alanya-klippen, et rigtig god sted. På Dogu Halk Plaji, øst for klippen, som bliver kaldt skildpaddestranden, er der rig mulighed for at se skildpadder, som har lagt deres æg i sandet. Der er masser af cafeer, hvis man skal have en lille forfriskning imens man studerer dyrelivet. Kleopatra-stranden, vest for Alanya-klippen, er Alanyas mest populære strand, hvor der er masser af små cafeer, hvis man skal ind i skyggen.

Oplevelser i Alanya

Tophane er et historisk kvarter på klippefremspringet midt i Alanya, og er en god vandretur i historien. Alanyas arkæologiske museum giver et godt indblik i stuerne, som de så ud for 150 år i Tophane-kvarteret. Der er også en meget fin antropologisk samling og mulighed for at se en statue af den oldgræske helt Herakle. Du kan også besøge fæstningen i Alanya, som er Seljukkernes imponerende fæstning, der ligger øverst på klippen. Det var her, at dødsdomme for 800 år siden blev eksekveret ved at de dømte blev smidt ud fra klippen. Er du til smuk udsigt er Manavgat et skønt sted. Den Grønne Kløft har en af Tyrkiets største søer og ligger 2,5 times kørsel fra Alanya. Vandet siges at være så rent, at det sælges som drikkevand, til trods for, at det flittigt bliver badet i.

Vi flyver til Gazipasa Airport, som ligger 30 minutter udenfor Alanya. 

Øvrigt

Fly til Tyrkiet
SAS rejsemål
RejseforsikringFlere SAS-destinationer