Fly til Alanya

Alanya er mere end en travl ferieby med smukke strande. Det er også en region fuld af historie, kultur og seværdigheder, og listen over ting at se og foretage sig er uendelig. Svøm i Kleopatras fodspor, se de enorme fæstninger, og nyd udsigten over de osmanniske villaer.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Alanya i Tyrkiet fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Bangkok).

Fordele ved din flyvning til Alanya

Hvis du vil finde gode tilbud på flybilletter, skal du huske at booke din rejse med SAS i god tid. Få et komplet overblik over vores destinationer i vores lavpriskalender. Se alle vores destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle dine bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og senere beslutte, om du vil rejse.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tyrkiet og Alanya sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Alanya.

Fly til Alanya, og se frem til en strandferie

Den smukke by Alanya ligger på Tyrkiets centrale Middelhavskyst og er den perfekte sommerdestination. Uanset om du er her sammen med børnene eller rejser med en gruppe eller alene, er der masser af ting at foretage sig i og omkring Alanya for alle.

Når du ikke solbader på de bløde sandstrande eller dyrker vandsport ud for kysten, udforsker du måske grotterne, borgene og museerne i det omkringliggende område.

Fly til <em>Alanya</em>

Flyv med SAS til Gazipasa Alanya lufthavn, så du ankommer veludhvilet til Tyrkiet, klar til at tage hul på ferien.

Gazipasa Alanya lufthavn

Der er noget for alle i denne kystby. Hvis du er til natur og aktiviteter, vil du lægge mærke til byens skønhed, overalt hvor du kommer. På familieferien er du garanteret en afslappet og solrig pause fra hverdagen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Alanya

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Alanya. Få endnu mere komfort ved at opgradere din billet til næste rejseklasse.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.