søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
  Se alle resultater
  • Der er ikke mere indhold at vise
 • loader Der er ikke mere indhold at vise
 • No search results found.

ONE WAY FRA
Aalborg

Fly til Aalborg

Billige flybilletter til Aalborg

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

SAS flyver direkte fra Købehavn til Aalborg lufthavn

SAS flyver dig let og bekvemt til Aalborg lufthavn. Turen København–Aalborg er på 45 minutter, og SAS har mange daglige afgange fra Købehavn til Aalborg lufthavn, hvilket betyder, at du altid kan finde et tidspunkt der passer dig bedst.

Nyd desuden godt af SAS’ særlige fordele – online check-in og 23 kg bagage på SAS Go, og husk også at du kan optjene EuroBonus-point. Tilmeld dig EuroBonus allerede i dag samtidig med din flybillet til Aalborg Lufthavn, og flyv hurtigt, enkelt og uden spildtid og med masser af fordele!

Flyv til Aalborg med SAS

På sas.dk kan du nemt booke fly fra Aalborg til København og København til Aalborg, der passer til dit behov. Flyvetiden er kun ca. 45 min, og vi har 7 daglige afgange i hverdagen, og 8 i weekenden.


Spar tid i lufthavnen

Bestil en flybillet til Aalborg og check ind online eller i vores App. Så slipper du for at stå i kø i lufthavnen.

Når du checker ind hjemmefra, kan du efterfølgende udskrive dit boardingkort på din egen printer, eller gemme boardingkortet direkte i App'en (eller i Wallet, hvis du bruger iPhone).
 
Hvis du kun har håndbagage med, kan du gå direkte gennem sikkerhedskontrollen til gaten. Skal du have bagage med, skal du udskrive bagagemærker i self service-automaterne i lufthavnen og aflevere din bagage i Bag Drop. Flyver du på SAS Go, kan du tage 23 kg bagage med uden beregning. I kabinen kan du medbringe en taske på max 8 kg samt en lille laptop- eller en lille taske.

Transport

Tog

Tog til Lindholm Station ca. 3 km fra lufthavnen. Videre forbindelse til lufthavnen med Metrobus 2. DSB +45  70 13 14 15.

Benyt self-service og få mest ud af din rejse

Uanset om du skal rejse til Aalborg Lufhavn eller til udlandet, kræver en rejse altid god planlægning for at undgå spildtid, og derfor er det altid en god idé, at finde den afgang, der passer dig bedst.

På sas.dk kan du se, hvilke afgange til f.eks. Aalborg lufthavn, der er ledige og til hvilken pris. Er du på forretningsrejse er det meget normalt at rejse ud og hjem samme dag, og netop her er planlægningen en dyd, idét det er mere værdifuldt at bruge så meget tid som muligt på destinationen, og så lidt tid som muligt i lufthavnen.

For at give dig mere tid på destinationen arbejder SAS løbende på at imødekomme dine behov bedst muligt, og derfor har vi indført en række self-service-tiltag, der forkorter din ventetid i lufthavnen.

Tips til hvad du kan gøre for at undgå ventetid i lufthavnen

 • Check in online og slip for kø i lufthavnen
 • Print selv dit boardingkort hjemmefra og spring køen over i lufthavnen eller brug boardingkort i App'en
 • Er dit besøg kort så rejs kun med håndbagage og gå direkte fra sikkerhedskontrollen og ud til gaten
 • Hvis du rejser med indchecket bagage, så udskriv selv bagagemærkerne i self-service-automaterne i lufthavnen og aflever din bagage i Bag Drop.


Har du brug for flere gode råd og vejledninger til, hvordan du får det mest optimale ud af din rejse, er du altid velkommen til at kontakte SAS-medarbejderne i den pågældende lufthavn.

Øvrigt

Danmark
RejseforsikringFlere SAS-destinationer