Fly til Aalborg

We are travelers.

SAS flyver til Aalborg i Danmark fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Aalborg – book nu

Hvis du booker dine billetter i god tid, er der større chance for at finde billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Aalborg med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Aalborg.

fly til Aalborg, og nyd en ferie i vikingebyen

Aalborg er kendt for den imponerende Limfjord, Utzon Center med kulturelle udstillinger året rundt og det nærliggende Aalborghus Slot fra det 16. århundrede.

Når du ikke udforsker områdets historie på Aalborg Historiske Museum eller overværer futuristiske koncerter i Musikkens Hus, besøger du måske gamle gravpladser fra vikingetiden eller det maritime oplevelsescenter.

Der er flere ting at foretage sig i og omkring Aalborg – for enhver pengepung.

Aalborg

Aalborg er en lille storby med et stort hjerte, og der er en lang liste over ting at se og gøre for enhver smag. Gør dig klar til at opleve vikingernes historie, sejle ud til Egholm og nyde den smukke udsigt over byen fra Aalborgtårnet.

Flyv med SAS til Aalborg lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Aalborg lufthavn

Oplev moderne kunst, eller tag børnene med til Aalborg Zoo. Byen har noget for enhver smag. Hold ferie her med venner eller familie – du vil blive vild med omgivelserne og stemningen i Aalborg.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Aalborg

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Aalborg.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud