søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Aalborg

Fly til Aalborg

SAS tilbyder mange daglige afgange fra København til Aalborg, så du kan finde det tidspunkt, der passer dig bedst. Det bliver en dejlig og kort tur på 45 minutter, før du lander i Aalborg Lufthavn. Aalborg er for mange danskere en favoritdestination. Meget af det spændende og attraktive i Jylland er nemlig til at finde i Aalborg. 
 

Fordele i din flybillett til Aalborg

Vi har samlet et overblik over dine fordele i din rejse fra København til Aalborg. Udover at du får en kort og bekvem tur til Aalborg, får du også en masse spændende fordele i din flybillet. 

Oplev Aalborg med SAS

Det bedste ved Aalborg er, at byen har taget alt det smukke, som du kan finde på Nordjylland. Aalborg er byen du skal besøge, hvis du vil over og opleve det nordjyske. Har du også drømt om at have den ene fod på Skagerrak og det andet på Kattegat? Oplev de smukke bølger skylle dine fødder, og de hvide strande. Besøg Lindholm Høje, som er et fortidsminde du bare må opleve. Gravpladsen har en smuk historie, der startede med, at crooneren Cliff Richard plantede det første træ. Tag til Aalborg Zoo eller få en fantastisk kunstoplevelse i Kunsten Museum of Modern Art. Museet giver en helt speciel følelse, når man træder ind i den hvide bygning og går rundt i de hvide gange. 

Øvrigt

Fly til Danmark
RejseforsikringFlere SAS-destinationer