søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Aalborg i Danmark fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Aalborg – book nu

Hvis du booker dine billetter i god tid, er der større chance for at finde billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Aalborg lufthavn (AAL)
  • cl--credit Valuta: Danske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Aalborg med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Aalborg.

fly til Aalborg, og nyd en ferie i vikingebyen 

Aalborg er kendt for den imponerende Limfjord, Utzon Center med kulturelle udstillinger året rundt og det nærliggende Aalborghus Slot fra det 16. århundrede. 

Når du ikke udforsker områdets historie på Aalborg Historiske Museum eller overværer futuristiske koncerter i Musikkens Hus, besøger du måske gamle gravpladser fra vikingetiden eller det maritime oplevelsescenter. 

Der er flere ting at foretage sig i og omkring Aalborg – for enhver pengepung. 

Weekend i Aalborg
  • Hvorfor Aalborg?
  • Flyv med SAS til Aalborg lufthavn (ALL)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Aalborg

Hos SAS er vores mål altid at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Aalborg. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer lige over 40% af alle udledninger fra vores fly, når billetten er booket med et EuroBonus-nummer. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Aalborg

Få styr på den sidste planlægning her hos SAS. Vi giver dig adgang til hoteller og biludlejning, så det bliver nemt at reservere alt hjemmefra. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Aalborg