søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Budapest i Ungarn fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Budapest – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt International lufthavn (BUD)
  • cl--credit Valuta: Ungarsk forint
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC+1/CETS: UTC+2
  • cl--globe Officielt sprog: Ungarsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Budapest med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at tage børnene med til Budapest. 

fly til Budapest, og nyd en storbyferie med masser af historie 

Budapest tiltrækker hvert år millioner af besøgende og er kendt for både sine termiske bade og sin dramatiske historie og utrolige arkitektur. Midt i det pulserende natteliv med fyldte barer finder du en charmerende by med masser af kultur.

Når du ikke besøger Buda-slottet eller beundrer den ungarske parlamentsbygnings arkitektur, nyder du måske en kold øl i centrum af byen eller tager en dukkert i de termiske bade i Szechenyi. 

Listen over ting, man kan lave i Budapest, er lang.

Weekend i Budapest

Altid inkluderet på din rejse til Budapest

Hos SAS stræber vi efter, at vores kunder får en afslappet og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Budapest. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Se mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje, så du kan se mere af verden. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Budapest

Lej en bil eller book et hotel på forhånd, så ankomsten til Budapest bliver endnu nemmere. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Budapest