Fly til Budapest

We are travelers.

SAS flyver til Budapest i Ungarn fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Budapest – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Budapest med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at tage børnene med til Budapest.

fly til Budapest, og nyd en storbyferie med masser af historie

Budapest tiltrækker hvert år millioner af besøgende og er kendt for både sine termiske bade og sin dramatiske historie og utrolige arkitektur. Midt i det pulserende natteliv med fyldte barer finder du en charmerende by med masser af kultur.

Når du ikke besøger Buda-slottet eller beundrer den ungarske parlamentsbygnings arkitektur, nyder du måske en kold øl i centrum af byen eller tager en dukkert i de termiske bade i Szechenyi.

Listen over ting, man kan lave i Budapest, er lang.

Budapest

Budapest er en kulturel smeltedigel, så uanset om du er til historie og slotte, kultur og kunstmuseer eller nattelivet på de mange barer, vil denne storby ved Donaufloden ikke skuffe dig.

Flyv med SAS til Budapest Ferenc Liszt International lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at udforske byen.

Budapest Ferenc Liszt International lufthavn

Udforsk det bedste, Budapest har at byde på. Besøg den store markedshal, og find en håndlavet souvenir. Gå over Kædebroen, som forbinder byens Buda-side i vest med Pest-siden i øst. Eller tag på en times afslappende sejltur på Donaufloden. Her er noget for alle.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Budapest

Hos SAS stræber vi efter, at vores kunder får en afslappet og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Budapest.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud