søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Ungarn fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   
 

SAS flyver til Budapest i Ungarn.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Ungarn

Flyv med os til Ungarn og oplev Budapest, hvor Donaufloden adskiller Buda- og Pest-siderne fra hinanden. Besøg et termisk bad, tag kabelbanen op til slottet og nyd den fantastiske udsigt fra Buda-siden af byen.

  • cl--locator Hovedstad: Budapest
  • cl--credit Valuta: Forint
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Ungarsk

Udforsk området omkring Budapest

Tag toget fra Budapest til Balatonsøen – Centraleuropas største sø. Feriestedet Balatonfüred ligger ved søen blot et par timer væk. Gå en tur langs promenaden med træerne, og nyd udsigten over søen og Tihany-halvøen.

Hvis du kan lide ungarsk vin, bør du tage på vinsmagning i Eger i den nordlige del af landet. Eger er en historisk vinregion, der er berømt for sine vine. Det mest populære sted med vinsmagning er Szépassony-dalen, de smukke kvinders dal. I dalen finder du omkring 200 vinkældre at vælge mellem.

Flyv til Ungarn med SAS
  • Termiske bade i Budapest
  • Ønsker du mere komfort på din rejse?
  • Rabatbilletter for børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.  Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Ungarn