søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Ungarn

Fly til Ungarn

Billige flybilletter til Ungarn

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Ungarn er et perfekt feriemål for hele familien og har en skøn blanding af gamle traditioner og ny udvikling. Tag på ferie i Ungarn og oplev alt fra storbyferie i Budapest til badeferie ved Balatonsøen. Book din flybillet til Ungarn i dag med SAS og optjen EuroBonus point, som du kan bruge på hoteller, biludlejning og meget mere. 
 

Direkte fly til Ungarn med SAS

SAS flyver dig direkte fra København til Budapest, som er Ungarns hovedstad. Flyveturen tager kun 1.5 time, og vi tilbyder dig kaffe og te ombord uanset tidspunktet på dagen.

Er i en familie som rejser sammen, så vær opmærksom på at børn under to år (uden eget sæde) rejser enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 år får 25% rabat.

 

Shopping og wellness i Budapest

Det er oplagt at tage en forlænget weekendtur til Budapest, hvor du kan nyde godt af byens mange muligheder. Oplev alt fra spændende og historiske seværdigheder til billig shopping og wellnessbehandlinger.

Besøger du Budapest, er det must at besøge Széchenyi badet, som er det største termiske bad i Europa, samt Gellértbadet, som er et af Ungarns mest populære bade med masser af behandlinger såsom balneoterapi, hydroterapi, mekanoterapi og elektroterapi. Derudover er et besøg på Margretheøen og Franz Listz Mindemuseum meget anbefalelsesværdigt. 
 

Badferie ved balatonsøen

Kun 100 km. væk fra Ungarns hovedstad Budapest ligger Centraleuropas største indsø, Balatonsøen. Søen er på størrelse med Bornholm og er blevet et af Ungarns mest populære ferieområder for både lokale og turister fra hele Europa. Søen ligger i de smukkeste omgivelser iblandt bjerge, udslukte vulkaner og hyggelige landsbyer, som også nemt kan udforskes. 
 

Smuk natur og sydlandsk stemning

Landskabet syd for Balatonsøen er den mest solrige del af landet, og byder på alt fra skovbevokset højland til de smukkeste sletter. Ungarerne elsker dette område og mange lokale såvel som turister rejser til dette område for at vandre i Mescek-bjergene, hvor de smukkeste udsigter over skovklædte dale og bjerge kan nydes. Besøg også byen Pésc, som summer af liv på de mange caféer, barer, forretninger og boghandlere. Byen er desuden fødested for den verdenskendte popart-kunstner Victor Vasarely, hvor man i hans fødehjem kan gå på opdagelse i mere end 150 malerier og grafiske blade, som han har foræret sin hjemby.