Fly til Ungarn

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Desværre tilbyder vi ikke længere direkte fly til Ungarn.

SAS flyver til Ungarn fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Budapest i Ungarn.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Ungarn

Flyv med os til Ungarn og oplev Budapest, hvor Donaufloden adskiller Buda- og Pest-siderne fra hinanden. Besøg et termisk bad, tag kabelbanen op til slottet og nyd den fantastiske udsigt fra Buda-siden af byen.

Udforsk området omkring Budapest

Tag toget fra Budapest til Balatonsøen – Centraleuropas største sø. Feriestedet Balatonfüred ligger ved søen blot et par timer væk. Gå en tur langs promenaden med træerne, og nyd udsigten over søen og Tihany-halvøen.

Hvis du kan lide ungarsk vin, bør du tage på vinsmagning i Eger i den nordlige del af landet. Eger er en historisk vinregion, der er berømt for sine vine. Det mest populære sted med vinsmagning er Szépassony-dalen, de smukke kvinders dal. I dalen finder du omkring 200 vinkældre at vælge mellem.

Fly til Ungarn

Ungarn er kendt for sine termiske bade, så det er nemt at finde et sted, hvor du kan sænke kroppen ned i termisk, mineralrigt vand på din ferie.

Budapest har flere termiske kilder og mineralvandskilder end nogen anden by i verden – næsten 80. Byen har en lang historie med termiske bade, som først blev bygget af romerne og senere tyrkerne.

Det mineralrige vand i de termiske bade siges at være helbredende og anvendes til at behandle en række lidelser. Rudas, Gellért og Széchenyi er blandt de mest berømte termiske bade i byen, men der er mange flere.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis wi-fi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Ungarn med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Budapest.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer