ONE WAY FRA
Island

Fly til Island

Få en oplevelse for livet og besøg vulkanøen Island. Island byder på unik og vild natur, hvor du kan opleve alt fra aktive vulkaner til vilde spækhuggere samt rideture i lava-landskab. SAS flyver dig direkte til Islands hovedstad Reykjavik, hvor du undervejs vil blive budt på gratis kaffe og te. Inden afgang kan du downloade dagens avis i vores App.
 

Fly til Island med SAS

Rejs direkte fra København til Reykjavik. Flyvetiden er omkring tre timer. Book din flybillet til Island i dag, og hvis du skulle fortryde har SAS 24 timers fortrydelsesret, hvor du får hele beløbet tilbage. 
 

En oplevelse for livet

Island er særlig kendt for sin enestående natur, hvor bjerge, floder, vandfald, vulkaner og varme kilder næsten ligger side om side. Med en flyvetur på kun tre timer kan du komme helt tæt på naturens kræfter, idet du kan opleve aktive vulkaner, geotermiske varmekilder og smukke gletsjere.

Hvis du besøger Island, har du sågar muligheden for at opleve Nordlyset – ét af naturens smukkeste fænomener.  
 

Aktive vulkaner og varme kilder

Da Island er vulkansk og geotermisk aktiv, har du muligheden for at opleve aktive vulkaner og geotermiske kilder. Særligt anbefales det at besøge Den Blå Lagune, som ligger i en oase midt i et lavafelt uden for Reykjavik. Vandet i Den Blå Lagune er geotermisk opvarmet (36-39 grader) og indeholder naturligt aktive ingredienser, som hjælper dig med at slappe af og slippe for hverdagens stress og jag.

Da den vulkanske aktivitet i Island betyder meget for landets historie og brogede landskab, er det også et must at tage på vulkansafari. Her findes der mange guidede ture, hvor man færdes iblandt - samt bestiger - nogle af Islands største vulkaner heriblandt Hekla og Eyjafjallajökull, som vi kender fra 2010, hvor dens askesky lukkede luftrummet over det meste af Europa.  
 

Oplev vilde spækhuggere og pukkelhvaler på hvalsafari

Island ligger omgivet af Nordatlanten og Grønlands Havet, som har et rigt undervandsliv med mange forskellige fisk og hvaler. Derfor er det muligt at tage på havfiskeri i Island, hvor der er gode muligheder for at fange store som små fisk. Ydermere er der en god chance for at spotte vilde hvaler, hvor spækhuggere, vågehvaler, pukkelhvaler og delfiner kan komme helt tæt på.
 

Storbystemning i Reykjavik

Hovedstaden på Island hedder Reykjavik, og er faktisk én af de mest populære storbyer i Norden grundet byens spændende natteliv og gode shoppingmuligheder. Byen byder på alt fra mærkevarer som Gucci og Chanel til islandske håndværksprodukter, men vær opmærksom på at Reykjavik ikke er det billigste sted i Europa. Har sulten nærmet sig, har hovedstaden også et utal af restauranter og caféer.  

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.