søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Island

Fly til Island

Billige flybilletter til Island

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Få en oplevelse for livet og besøg vulkanøen Island. Selvom Reykjavik er en af de mindste hovedstæder i Europa, må du ikke snyde dig selv for et besøg. Island byder på unik og vild natur, hvor du kan opleve alt fra aktive vulkaner til vilde spækhuggere samt rideture i lava-landskab. SAS flyver dig direkte til Islands hovedstad Reykjavik, hvor du undervejs vil blive budt på gratis kaffe og te. Inden afgang kan du downloade dagens avis i vores App. 
 

Flyv til Island med SAS 

Rejs direkte fra København til Reykjavik. Flyvetiden er omkring tre timer. Book dit fly til Island i dag, og hvis du skulle fortryde har SAS 24 timers fortrydelsesret, hvor du får hele beløbet tilbage. Der er derfor ingen grund til at vente med at booke dit fly til Island. 
 

Inkluderet i din flybillet til Island 

Flyv til Island med SAS –vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. For at give dig den bedst mulige rejse, har vi inkluderet en masse fordele i din flybillet. 

Har du kun behov for at medbringe håndbagage? Med SAS Go Light må du medbringe en håndbagage på maks 8 kg. samt en lille personlig genstand såsom en håndtaske eller computertaske. Find dit fly til Island med vores app, eller besøg vores lavpriskalender for at finde de billigste fly til Island. 
 

Optjen EuroBonus-point på din rejse til Island

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Tilmeld dig inden du bestiller fly til Island og opnå massere af fordele. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point hver gang, du flyver. Men det er langt fra det eneste sted, du optjener også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. Pointene kan du bruge på nye flyrejser, opgraderinger af billet, hotelophold eller gavekort. 

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis
 

Island er en oplevelse for livet

Island er særlig kendt for sin enestående natur, hvor bjerge, floder, vandfald, vulkaner og varme kilder næsten ligger side om side. Med en flyvetur på kun tre timer kan du komme helt tæt på naturens kræfter, idet du kan opleve aktive vulkaner, geotermiske varmekilder og smukke gletsjere.

Hvis du besøger Island, har du sågar muligheden for at opleve Nordlyset – ét af naturens smukkeste fænomener. 
 

Oplev aktive vulkaner og varme kilder på Island 

Da Island er vulkansk og geotermisk aktiv, har du muligheden for at opleve aktive vulkaner og geotermiske kilder. Når du besøger Island, kan det særligt anbefales at besøge Den Blå Lagune, som ligger i en oase midt i et lavafelt uden for Reykjavik. Vandet i Den Blå Lagune er geotermisk opvarmet (36–39 grader) og indeholder naturligt aktive ingredienser, som hjælper dig med at slappe af og slippe for hverdagens stress og jag.

Da den vulkanske aktivitet i Island betyder meget for landets historie og brogede landskab, er det også et must at tage på vulkansafari. Her findes der mange guidede ture, hvor man færdes iblandt - samt bestiger - nogle af Islands største vulkaner heriblandt Hekla og Eyjafjallajökull, som vi kender fra 2010, hvor dens askesky lukkede luftrummet over det meste af Europa. 
 

Oplev vilde spækhuggere og pukkelhvaler på hvalsafari 

Island ligger omgivet af Nordatlanten og Grønlands Havet, som har et rigt undervandsliv med mange forskellige fisk og hvaler. Derfor er det muligt at tage på havfiskeri i Island, hvor der er gode muligheder for at fange store som små fisk. Ydermere er der en god chance for at spotte vilde hvaler, hvor spækhuggere, vågehvaler, pukkelhvaler og delfiner kan komme helt tæt på.
 

Storbystemning i Reykjavik 

Islands hovedstad hedder Reykjavik, og er faktisk én af de mest populære storbyer i Norden grundet byens spændende natteliv og gode shoppingmuligheder. Byen byder på alt fra mærkevarer som Gucci og Chanel til islandske håndværksprodukter, men vær opmærksom på at Reykjavik ikke er det billigste sted i Europa. Har sulten nærmet sig, har hovedstaden også et utal af restauranter og caféer.  

Vil du vide mere om Island og alle de fantastiske ting, du kan opleve under dit besøg? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler. 
 

Transport Island

På Island består den offentlig indenrigstransport af bus, indenrigsfly og færge. Mange turister vælger dog at leje en bil og udforske den smukke ø på egen hånd. 
 

Island

Valuta: Króna (Islandske kroner) - ISK.

Tidsforskel: Island hører under GMT, hvilket betyder at de ikke skifter til sommertid. Der er således en time i tidsforskel, når det er vintertid Danmark og to timer, når det er sommertid i Danmark. 

Sprog: Islandsk

Ambassade: Islands Ambassade, Strandgade 89, 1401 København

Danmarks Ambassade: Hverfisgata 29101- Reykjavik