søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Reykjavik

Fly til Reykjavik

Flyv til Reykjavik med SAS – direkte fra København

Rejs direkte fra København til Reykjavik. Book allerede i dag – du har 24 timers fortrydelsesret, hvis dine planer skulle ændre sig. Husk at du på sas.dk kan bestille parkering i Københavns Lufthavn, nemt og bekvemt.

 

Seværdigheder i Reykjavik

Reykjavik er en af de mindste hovedstæder i Europa med kun 100.000 indbyggere, men Islands hovedstad er alligevel en stor oplevelse og en af de mest populære i Norden. Islands fantastiske natur ligger tæt på, og Reykjavik har et spændende natteliv og gode shoppingmuligheder.

Lige udenfor Reykjavik finder du vild og uberørt natur. Islands største gletsjer Vatnajøkul er over 8000 km2 stor og et besøg værd. Havet udenfor Island er fyldt med alle mulige hvalarter, så hvalsafari er en af de ting, man bør tage på.

Island kan også byde på rideture i lavalandskab, river rafting, golf, skiløb, badning i varmekilder. Også snescootere og hundeslædesafari er bare noget af det, som dette fantastiske land har at byde på.

 

Shopping og byliv

I Reykjavik finder du det meste - alt fra mærkevarer som Gucci og Chanel til islandske håndværksprodukter. Det er nok ikke det billigste sted i Europa til shopping, men udvalget er stort.

Restauranter og byliv er også vældig godt i Reykjavik, og her findes et utal af restauranter af alle slags samt cafeer og natteliv.

Transport

Keflavik lufthavn er Islands eneste internationale lufthavn, og ligger omtrent 40 kilometer syd-vest for hovedstaden Reykjavik. Lufthavnen har ca. to millioner passagerer om året. Reykjavik lufthavn, der ligger tæt på hovedstaden, er kun til indenrigs.

 

Bil og bus

Keflavik lufthavn ligger på en halvø. Vejen til hovedstaden, Reykjavik, er tydeligt markeret.

En særlig bus, FlyBus (tlf: +354(0)562 1011) sørger for forbindelsen mellem lufthavnen og hovedstaden. Bussen kører ca. 40 minutter efter flyet er landet og stopper i Hafnarfjörður og Garðabær undervejs. 

En minibus kører til Blue Lagoon og stopper i Reykjanes og Grindavík undervejs.

 

Taxa

Taxaerne holder foran ankomsthallen. 

Øvrigt

Island
RejseforsikringFlere SAS-destinationer