Fly til Reykjavik

We are travelers.

SAS flyver til Reykjavik i Island fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Reykjavik – book nu

Book din rejse til Reykjavik hos SAS i god tid, så kan du sandsynligvis finde billigere billetter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Reykjavik med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage dine børn med til Reykjavik, og der er masser af familieaktiviteter, når du ankommer.

Fly til Reykjavik, og glæd dig til et islandsk eventyr

Reykjavik er porten til resten af Island og tiltrækker hvert år millioner af besøgende. Her er hipsterbarer, farverige huse og adskillige museer og kulturhuse.

Når du ikke spiser frisk fisk og skaldyr i hovedstaden eller shopper i de islandske butikker, er du måske på vej ud af byen for at se resten af landet med stop ved fossende vandfald, sorte sandstrande og imponerende gejsere.

Der er så meget at se og foretage sig i og omkring Reykjavik, og det er kun starten på et endnu større islandsk eventyr. Glæd dig til at blive et med naturen!

Reykjavik

Islands hovedstad er en pulserende by, der er så meget mere end en destination. Det er et sted med masser at se og foretage sig omringet af et utroligt landskab, som man ikke finder andre steder i verden. Glæd dig til et iseventyr, og jagt midnatssolen eller nordlyset.

Flyv med SAS til Keflavik lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Keflavik lufthavn

Sørg for at besøge den blå lagune, når du er i Reykjavik – nogle af Islands berømte varme kilder. Det smukke turkisblå vand er fyldt med mineraler, og det er et syn, du aldrig glemmer.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Reykjavik

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Reykjavik.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud