Fly til Reykjavik

Islands hovedstad er en pulserende by, der er så meget mere end en destination. Det er et sted med masser at se og foretage sig omringet af et utroligt landskab, som man ikke finder andre steder i verden. Glæd dig til et iseventyr, og jagt midnatssolen eller nordlyset.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Reykjavik i Island fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Reykjavik

Book din rejse til Reykjavik hos SAS i god tid, så kan du sandsynligvis finde billigere billetter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Reykjavik med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage dine børn med til Reykjavik, og der er masser af familieaktiviteter, når du ankommer.

Fly til Reykjavik, og glæd dig til et islandsk eventyr

Reykjavik er porten til resten af Island og tiltrækker hvert år millioner af besøgende. Her er hipsterbarer, farverige huse og adskillige museer og kulturhuse.

Når du ikke spiser frisk fisk og skaldyr i hovedstaden eller shopper i de islandske butikker, er du måske på vej ud af byen for at se resten af landet med stop ved fossende vandfald, sorte sandstrande og imponerende gejsere.

Der er så meget at se og foretage sig i og omkring Reykjavik, og det er kun starten på et endnu større islandsk eventyr. Glæd dig til at blive et med naturen!

Fly til <em>Reykjavik</em>

Flyv med SAS til Keflavik lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Keflavik lufthavn

Sørg for at besøge den blå lagune, når du er i Reykjavik – nogle af Islands berømte varme kilder. Det smukke turkisblå vand er fyldt med mineraler, og det er et syn, du aldrig glemmer.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Reykjavik

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Reykjavik.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.