søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Reykjavik i Island fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Reykjavik – book nu

Book din rejse til Reykjavik hos SAS i god tid, så kan du sandsynligvis finde billigere billetter. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så når du ser et godt tilbud, book det, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Keflavik International lufthavn (KEF)
  • cl--credit Valuta: Islandsk krone
  • cl--clock Tidszone: GMT: UTC
  • cl--globe Officielt sprog: Islandsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Reykjavik med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage dine børn med til Reykjavik, og der er masser af familieaktiviteter, når du ankommer.

fly til Reykjavik , og glæd dig til et islandsk eventyr  

Reykjavik er porten til resten af Island og tiltrækker hvert år millioner af besøgende. Her er hipsterbarer, farverige huse og adskillige museer og kulturhuse. 

Når du ikke spiser frisk fisk og skaldyr i hovedstaden eller shopper i de islandske butikker, er du måske på vej ud af byen for at se resten af landet med stop ved fossende vandfald, sorte sandstrande og imponerende gejsere. 

Der er så meget at se og foretage sig i og omkring Reykjavik, og det er kun starten på et endnu større islandsk eventyr. Glæd dig til at blive et med naturen!

Udforsk Reykjavik
  • Hvorfor Reykjavik?
  • Flyv med SAS til Keflavik lufthavn (KEF)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Reykjavik

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Reykjavik. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Reykjavik

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Reykjavik bliver så nem og behagelig som muligt.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Reykjavik