Fly til Genève

We are travelers.

SAS flyver til Genève i Schweiz fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Genève – book nu

Hvis du booker din billet i god tid hos SAS, er chancen for at finde rabatbilletter til din rejse til Genève endnu større. Se vores lavpriskalender, hvis du vil se alle SAS destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser det perfekte tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Genève med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Genève.

fly til Genève, og glæd dig til en elegant byferie

Genève, der tiltrækker millioner af besøgende hver år, er en af Schweiz’ mest populære byer. Hjemsted for FN’s hovedkvarter, kunstneriske kvarterer og en brostensbelagt gammel bydel. Genève er mere end bare en port til Alperne.

Hvis du ikke lige beundrer byens ikoniske ur lavet af blomster eller det imponerende springvand, så er det nok, fordi du shopper og spiser på Place du Bourg-de-Four eller svømmer i søen.

Listen over ting at lave i Genève er lang, og der er noget for enhver.

Genève

Genève, som ligger ved den sydlige spids af den store sø Lac Leman, er et paradis proppet med kunst, historie og kultur, og tilbyder alle besøgende et berigende ophold. Glæd dig til at prøvesmage den fineste schweiziske chokolade, nyde en sejltur ved solnedgang, og absorbere det allerbedste af Schweiz.

Flyv med SAS til Genève lufthavn, og du ankommer veludhvilet i Schweiz, og klar til at tage hul på ferien.

Genève lufthavn

Denne livlige by er fyldt med forretningsfolk fra hele verden. Men byen har meget at tilbyde dig, når du besøger byen i en ferie. Den alternative del af Genève er proppet med live musik, fantastiske vintagebutikker, masser af loppemarkeder og fremragende restauranter. Du vil forelske dig i Genève, når du kommer lidt ned under overfladen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Genève

Vi ønsker, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Genève.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud