Fly til Genève

Genève, som ligger ved den sydlige spids af den store sø Lac Leman, er et paradis proppet med kunst, historie og kultur, og tilbyder alle besøgende et berigende ophold. Glæd dig til at prøvesmage den fineste schweiziske chokolade, nyde en sejltur ved solnedgang, og absorbere det allerbedste af Schweiz.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Genève i Schweiz fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Genève

Hvis du booker din billet i god tid hos SAS, er chancen for at finde rabatbilletter til din rejse til Genève endnu større. Se vores lavpriskalender, hvis du vil se alle SAS destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser det perfekte tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Genève med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Genève.

Fly til Genève, og glæd dig til en elegant byferie

Genève, der tiltrækker millioner af besøgende hver år, er en af Schweiz’ mest populære byer. Hjemsted for FN’s hovedkvarter, kunstneriske kvarterer og en brostensbelagt gammel bydel. Genève er mere end bare en port til Alperne.

Hvis du ikke lige beundrer byens ikoniske ur lavet af blomster eller det imponerende springvand, så er det nok, fordi du shopper og spiser på Place du Bourg-de-Four eller svømmer i søen.

Listen over ting at lave i Genève er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Genève</em>

Flyv med SAS til Genève lufthavn, og du ankommer veludhvilet i Schweiz, og klar til at tage hul på ferien.

Genève lufthavn

Denne livlige by er fyldt med forretningsfolk fra hele verden. Men byen har meget at tilbyde dig, når du besøger byen i en ferie. Den alternative del af Genève er proppet med live musik, fantastiske vintagebutikker, masser af loppemarkeder og fremragende restauranter. Du vil forelske dig i Genève, når du kommer lidt ned under overfladen.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Genève

Vi ønsker, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Genève.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.