søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Genève i Schweiz fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Genève – book nu

Hvis du booker din billet i god tid hos SAS, er chancen for at finde rabatbilletter til din rejse til Genève endnu større. Se vores lavpriskalender, hvis du vil se alle SAS destinationer på et sted. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser det perfekte tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Genève lufthavn (GVA)
  • cl--credit Valuta: Schweizerfranc
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Fransk og tysk

Rabatbilletter for børn

Oplev Genève med familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Genève. 

fly til Genève, og glæd dig til en elegant byferie 

Genève, der tiltrækker millioner af besøgende hver år, er en af Schweiz’ mest populære byer. Hjemsted for FN’s hovedkvarter, kunstneriske kvarterer og en brostensbelagt gammel bydel. Genève er mere end bare en port til Alperne. 

Hvis du ikke lige beundrer byens ikoniske ur lavet af blomster eller det imponerende springvand, så er det nok, fordi du shopper og spiser på Place du Bourg-de-Four eller svømmer i søen. 

Listen over ting at lave i Genève er lang, og der er noget for enhver.

Flyv til Genève med SAS
  • Hvorfor Genève?
  • Flyv SAS til Genève lufthavn (GVA)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Genève

Vi ønsker, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Genève. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Genève

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Genève