Fly til Frankrig

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris i Frankrig.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Frankrig

Fra syd til nord, fra storbyen til livet på landet, fra vinsmagning til kulinariske oplevelser, fra strande til bjergtoppe – der er noget for de fleste i Frankrig.

Flyv med SAS, og oplev smukke Frankrig. Fra Biarritz og Toulouse i sydvest, til Paris og Lyon i midten og Marseille, Montpellier og Nice i syd.

Père Lachaise kirkegården

Père Lachaise kirkegården i Paris åbnede i 1804 og er den største kirkegård i Paris. Den har omkring 3,5 millioner besøgende hvert år og siges at være den mest besøgte kirkegård i verden.

Den er virkelig et besøg værd, når du er i Paris. Her ligger blandt andre Jim Morrison, Oscar Wilde, Isadora Duncan, Abelard & Héloïse, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Colette, Molière og Edith Piaf begravet.

Frankrig

Lavendelmarker og solsikker. Smukke strande. Provence er en fryd for øjet.

Flyv med SAS til kystbyen Marseille, og rejs langs kysten. Her finder du nogle fantastiske strande, og der er ikke så mange mennesker som på Cote d’Azur.

Provences smukke farver og lys har været fokus for mange kunstnere i årenes løb. I Aix-en-Provence kan du besøge Cezannes gamle studio, og på Cote d’Azur finder du museer, som hylder Picasso, Matisse og Chagall. Van Gogh boede i mange år i Arles, og når du er her, kan du gå i hans fodspor og se alle de steder, han malede.

De fleste byer i Provence har et lokalt marked. Køb blomster, drik et glas rosé eller få en snak med de lokale.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Frankrig med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer