Fly til Frankrig

Fra syd til nord, fra storbyen til livet på landet, fra vinsmagning til kulinariske oplevelser, fra strande til bjergtoppe – der er noget for de fleste i Frankrig. Flyv med SAS, og oplev smukke Frankrig. Fra Biarritz i sydvest, til Paris i midten og Montpellier og Nice i syd.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Frankrig – nyd farverne i Provence

Lavendelmarker og solsikker. Smukke strande. Provence er en fryd for øjet. Flyv med SAS til kystbyen Marseille, og rejs langs kysten. Her finder du nogle fantastiske strande, og der er ikke så mange mennesker som på Cote d’Azur. Provences smukke farver og lys har været fokus for mange kunstnere i årenes løb.

I Aix-en-Provence kan du besøge Cezannes gamle studio, og på Cote d’Azur finder du museer, som hylder Picasso, Matisse og Chagall. Van Gogh boede i mange år i Arles, og når du er her, kan du gå i hans fodspor og se alle de steder, han malede.

De fleste byer i Provence har et lokalt marked. Køb blomster, drik et glas rosé eller få en snak med de lokale.

Père Lachaise kirkegården

Père Lachaise kirkegården i Paris åbnede i 1804 og er den største kirkegård i Paris. Den har omkring 3,5 millioner besøgende hvert år og siges at være den mest besøgte kirkegård i verden.

Den er virkelig et besøg værd, når du er i Paris. Her ligger blandt andre Jim Morrison, Oscar Wilde, Isadora Duncan, Abelard & Héloïse, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Colette, Molière og Edith Piaf begravet.

Fly til <em>Frankrig</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Frankrig med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.