søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Frankrig fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyver til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris i Frankrig. 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte. 

Flyv med SAS til Frankrig

Fra syd til nord, fra storbyen til livet på landet, fra vinsmagning til kulinariske oplevelser, fra strande til bjergtoppe – der er noget for de fleste i Frankrig.

Flyv med SAS, og oplev smukke Frankrig. Fra Biarritz og Toulouse i sydvest, til Paris og Lyon i midten og Marseille, Montpellier og Nice i syd.

  • cl--locator Hovedstad: Paris
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Fransk

Père Lachaise kirkegården

Père Lachaise kirkegården i Paris åbnede i 1804 og er den største kirkegård i Paris. Den har omkring 3,5 millioner besøgende hvert år og siges at være den mest besøgte kirkegård i verden. 

Den er virkelig et besøg værd, når du er i Paris. Her ligger blandt andre Jim Morrison, Oscar Wilde, Isadora Duncan, Abelard & Héloïse, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Colette, Molière og Edith Piaf begravet.

Flyv til Frankrig med SAS
  • Nyd farverne i Provence
  • Ønsker du mere komfort på din rejse?
  • Rabatbilletter for børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Frankrig