søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Biarritz i Frankrig fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Biarritz – book nu

Hvis du vil have chancen for at finde billigere flybilletter, skal du booke din rejse til Biarritz hos SAS i god tid. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Biarritz lufthavn (BIQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Fransk

Rabatbilletter for børn

Oplev Biarritz og Frankrig med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Biarritz. 

fly til Biarritz, og glæd dig til en ferie ved havet  

Biarritz tiltrækker hvert år millioner af besøgende og er en elegant by ved Frankrigs baskiske kyst. Den var i 1800-tallet populær blandt de kongelige, og i dag ligger kystbyen stadig i en velhavende region, som tiltrækker mange surfere.

Når du ikke besøger byens akvarium ved havet eller museet Cité de l'Océan, nyder du måske en gåtur til fyrtårnet Phare de Biarritz eller beundrer Rocher de la Vierge; en stenformation og et ikonisk vartegn for Biarritz.   

Der er masser at foretage sig for alle i og omkring Biarritz.    

Udforsk Biarritz

Altid inkluderet på din rejse til Biarritz

Hos SAS gør vi alt, vi kan, for at sikre, at alle SAS’ kunder får en afslappet og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Biarritz.  

Du kan få endnu mere komfort på rejsen ved at opgradere din billet til næste rejseklasse. Få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Biarritz

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Biarritz