søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Biarritz

Fly til Biarritz

Flyv direkte fra København til Biarritz, eller flyv fra Billund med en mellemlanding. Vælg mellem flere ugentlige afgange fra juni–august. 

 

Direkte fly til Biarritz

Flyv SAS til Biarritz, og hold sommerferie i den smukke, franske by. Vi tilbyder flere ugentlige afgange fra midt-juni til midt-august. Du kan flyve direkte fra København og komme frem på kun 2 timer og 40 minutter, eller du kan flyve fra Billund med en mellemlanding på ned til 4 timer og et kvarter.

Find din afgang til Biarritz

 

Flyv SAS og få børnerabat

Vil du gerne vise dine børn verden? Så flyv SAS, og gør det med gode børnerabatter. Børn under 2 år får op til 90 % i rabat, hvis de sidder på skødet af en voksen medrejsende, mens børn mellem 2 og 11 år får op til 25 % i rabat. Vil du gerne have et sæde til dit barn, der er under 2 år, får du samme rabat som ved flybilletter til større børn.

Læs mere om at flyve med børn

Vælg rejseklasse efter dine behov

Når du rejser med SAS er dine behov i centrum. Derfor har vi flere forskellige rejseklasser, du kan vælge imellem, så du kan få præcis den oplevelse, du drømmer om. Har du ikke brug for at have andet end håndbagage med på din rejse, kan du med fordel vælge SAS Go Light, mens SAS Plus er et oplagt valg, hvis du har meget bagage med.

Læs mere om vores rejseklasser her

Rejs verden rundt med EuroBonus

Med EuroBonus har du mulighed for at optjene point hver gang, du flyver SAS, når du lejer en bil, eller når du booker et hotelophold. Når du har optjent nok point, kan du blandt andet bruge dem til at købe nye flybilletter. På den måde kan du rejse verden rundt og spare penge med EuroBonus.

Læs mere om fordelene ved EuroBonus

Inspiration til din rejse

Find billige flybilletter til Biarritz

I vores lavpriskalender kan du nemt finde vores billigste flybilletter. Når du falder over et godt tilbud, kan du roligt slå til. Vi har nemlig 24 timers fortrydelsesret, så hvis tidspunktet ikke passer dig eller dine medrejsende alligevel, kan du nemt afbestille og finde en ny afgang.

Bestil din getaway til Biarritz i lavpriskalenderen

Biarritz lufthavn – Aéroport Biarritz Pays Basque 

Biarritz lufthavn åbnede i 1954 og ligger kun 5 km uden for Biarritz. Hver år kommer mere end 1 000 000 passagerer gennem lufthavnen. 

Kontakt:

Aéroport Biarritz Pays Basque

7 Esplanade de l’Europe

64600 Anglet

Frankrig

Tlf.: +33 (0)5 59 43 83 83

Hjemmeside

 

Transport til og fra lufthavnen

I Biarritz lufthavn finder du flere forskellige busruter, der kører til forskellige byer i Baskerlandet. Lufthavnen fungerer således både som indgang til den franske del og den spanske del af Baskerlandet. Du kan også tage en taxa fra lufthavnen. Du finder taxaholdepladsen ude foran terminalen, eller du kan forhåndsbooke en taxa eller en anden bil.

Biludlejning i Biarritz lufthavn

Der er rig mulighed for at leje en bil i Biarritz lufthavn, hvor flere af de store biludlejningsfirmaer holder til. Hvis du gerne vil have den bedste pris og være sikker på, at få den type bil, du foretrækker, anbefaler vi at bestille bilen hjemmefra. Så er den også klar, når du lander, og du undgår dermed unødig ventetid i lufthavnen.

Lej en bil i Biarritz lufthavn


Transport i og omkring Biarritz

Biarritz er en ret lille by, hvilket betyder, at du nemt kan komme rundt til fods. Der findes dog også busser og taxaer i byen, som du kan tage, hvis du skal et sted hen, der ikke er i gåafstand.

Hvis du skal på ture rundt i Baskerlandet og har base i Biarritz, har du mulighed for at køre i bus eller tog fra Biarritz til mange forskellige franske byer, som eksempelvis Hendaye, Anglet og Bayonne. Du kan også købe i bus til Spanien, og fra Biarritz lufthavn går der blandt andet busser til San Sebastián, Pamplona og Bilbao. 
 

Bliv betaget af Biarritz og Baskerlandet

Biarritz ligger i den lille del af Frankrig, der er en del af Baskerlandet, og byen bærer tydeligt præg af både den franske og den baskiske kultur. Du finder derfor et hav af forskellige lokale specialiteter, når du besøger Biarritz, og du kommer ikke til at tage sulten hjem fra din rejse.

I Biarritz finder du en unik og afslappet surfer-kultur, og på trods af, at den lille by ligger i Frankrig, findes der barer på stranden, hvor du kan gå ubemærket ind, selvom du stadig drypper af saltvand og har sand under fødderne. Strandene i Biarritz er desuden kendt for sine stribede parasoltelte, hvor du kan slå lejr og søge i ly for solens skarpe stråler, hvis du påtænker at bruge hele dagen ved vandet.

Book din rejse til Biarritz nu

Fakta om Biarritz 

Valuta: Euro

Tidsforskel: 0

Sprog: Fransk (officielt) og baskisk (uofficielt) 

 

Den franske ambassade

Kongens Nytorv 4 

1050 København K

Tlf.: +45 33 67 01 00

Hjemmeside 
 

Den danske ambassade i Frankrig

77 Avenue Marceau

75116 Paris

Tlf.: +33 1 44 31 21 21

Hjemmeside

Øvrigt

Fly til Frankrig
RejseforsikringFlere SAS-destinationer