Fly til Biarritz

We are travelers.

SAS flyver til Biarritz i Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Biarritz – book nu

Hvis du vil have chancen for at finde billigere flybilletter, skal du booke din rejse til Biarritz hos SAS i god tid. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Biarritz og Frankrig med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Biarritz.

fly til Biarritz, og glæd dig til en ferie ved havet

Biarritz tiltrækker hvert år millioner af besøgende og er en elegant by ved Frankrigs baskiske kyst. Den var i 1800-tallet populær blandt de kongelige, og i dag ligger kystbyen stadig i en velhavende region, som tiltrækker mange surfere.

Når du ikke besøger byens akvarium ved havet eller museet Cité de l'Océan, nyder du måske en gåtur til fyrtårnet Phare de Biarritz eller beundrer Rocher de la Vierge; en stenformation og et ikonisk vartegn for Biarritz.

Der er masser at foretage sig for alle i og omkring Biarritz.

Biarritz

Biarritz er en elegant destination med en royal historie, og du vil med garanti blive charmeret af den lokale kultur og de mange smukke seværdigheder. Hvis du vil have det bedste, som en fornem fransk by har at byde på, er Biarritz det perfekte sted til en ferie ved havet.

Flyv med SAS til Biarritz, og ankom veludhvilet i Frankrig.

Biarritz lufthavn

Den fashionable by ved stranden er perfekt som sommerferiedestination. Med smukke strande, et imponerende naturlandskab og en række seværdigheder er en solferie i Biarritz et godt valg.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Biarritz

Hos SAS gør vi alt, vi kan, for at sikre, at alle SAS’ kunder får en afslappet og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Biarritz.

Du kan få endnu mere komfort på rejsen ved at opgradere din billet til næste rejseklasse. Få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud