søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Montpellier i Frankrig fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Montpellier – book nu

Chancen for at finde billigere flybilletter hos SAS er større, hvis du booker i god tid. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Montpellier-Mediterranee lufthavn (MPL)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Fransk

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter , så det bliver mere overkommeligt at flyve med de små. Gør klar til at tage børnene med på din tur til Montpellier.  

fly til Montpellier, og oplev Sydfrankrig  

Montpellier er en smuk by i det sydlige Frankrig, hvor du finder bløde sandstrande, imponerende chateauer og en populær zoo og akvarium. Montpellier er også kendt for sin stil og moderne kant.   

Sørg for at besøge Musee Fabre, Place de la Comedie og Promenade du Peyrou, når du er i Montpellier. Andre højdepunkter omfatter et besøg i det lokale akvarium, en slentretur i Antigone og et stop ved barerne ved vandet samt et besøg i Montpelliers botaniske have. 

Der er noget for alle rejsende i Montpellier.

Weekend i Montpellier

Altid inkluderet på din rejse til Montpellier

Vi bestræber os på, at vores kunder får en afslappende rejse uden stress. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Montpellier.  

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. EuroBonus giver dig mere af verden for mindre. EuroBonus-medlemmer optjener point, når de flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Pointene kan blandt andet bruges til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Montpellier

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Montpellier bliver så nem og behagelig som muligt. 

Andre populære SAS-destinationer