LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Montpellier

  Fly til Montpellier

  Rejs til Montpellier direkte fra København

  Du kan flyve direkte fra København til Montpellier i udvalgte perioder. Flyveturen med SAS tager kun 2 timer og 25 minutter.

  Byen

  Placeret i det sydlige Frankrig finder du Montpellier, der er blevet en ny popluær turistdestination i Europa. Byen er en af de få i større byer i Sydfrankring, som ikke har romerske rødder. Monte Pestalario var det oprindelige navn, da byen blev grundlagt tilbage i det 10. århundrede. Her var byen en af de vigtigste byer for dens aragoniske (spanske) herskere. Jødiske og arabiske intellektuelle blev budt varmt velkommen i byen og byens rennomé voksede samtidigt for at være et sted for lærdom. Montpellier er idag en universitetsby med mange unge og studerende, hvilket også afspejler sig i befolkningssammensætningen.

  Seværdigheder

  Jardin Des Plantes - Pierre Richer de Belleval grundlagde Frankrigs ældste botaniske have, der idag er et smukt anlæg med tropiske drivhuse, gamle træer og slidte bænke.

  Place de la Comédie - hjertet af det levende Montpellier. Denne plads minder meget om Kgs. Nytorv i København.

  Place St. Pierre - I udkanten af Montpellier finder du denne katedral med de to tårne, der dominerer dens omgivelser.

  Rue de la Loge - Montpelliers svar på Strøget i København.

  Musée Atger - et museum der rummer værker fra bl.a. fra Tiepolo og Carracci.

  Le Mikve - jødisk badestue, som får sit vand fra en brønd i undergrunden. Det er en af de få tilbageblevne bygninger fra middelalderen, hvor byen havde en blomstrerebe

  Maquelone - blot få kilometer syd fra Montpellier ligger Maquelone, der er hjemsted for nogle smukke lagunelandskaber med strande, sandklitter, øer og en kæmpe katedral fra det 17. århundrede.

  Notre-dame-des-tables - en spændende historisk seværdighed.

  Masser af fordele

  Du opnår masser af fordele, når du flyver med SAS, heriblandt nem og hurtig check-in, hvor du kan checke ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og derefter printe boardingkortet – eller gemme det direkte på telefonen. Derudover kan du frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du medbringe op til 23 kg bagage uden beregning. Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig også point. Er du endnu ikke er medlem, så kan du melde dig ind allerede i dag! Som EuroBonus-medlem opnår du masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik