søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Montpellier

Fly til Montpellier

Vi tilbyder flere ugentlige direkte flyvninger fra København til Montpellier i sommermånederne, og turen tager kun 2 timer og 25 minutter.

Direkte fly til Montpellier i sommermånederne

Flyv SAS direkte fra København til Montpellier i sommermånederne, og oplev den skønne sommer ved middelhavet. Tre gange om ugen kan du flyve til Montpellier med os – en tur, der kun tager 2 timer og 25 minutter. I vores lavpriskalender kan du nemt få et overblik over vores afgange og priser.

Find dine billetter til Montpellier nu

Flyv komfortabelt med SAS Plus

Når du flyver SAS er servicen i højsædet og komforten helt i top. Med SAS Plus sætter vi prikken over i’et med eksempelvis mere benplads, ekstra god mad og drikke ombord og loungeadgang i lufthavnen. Desuden får du flere EuroBonus-point, når du flyver SAS Plus, end du gør på flere af vores andre rejseklasser.

Læs mere om alle fordelene ved SAS Plus her

Bliv medlem af SAS EuroBonus og optjen point

Som medlem af EuroBonus kan du blandt andet optjene point, hver gang du køber flybilletter hos os, når du booker hotelophold og billeje. Når du har optjent nok point, kan du bruge dem til at købe nye rejser, eksempelvis i form af nye flybilletter og hotelophold.

Læs mere, og bliv medlem af EuroBonus her

Få stor børnerabat på flybilletter

Rejs med SAS, og få op til 90% i børnerabat på flybilletter til børn under 2 år og op til 25% i rabat på billetter til børn mellem 2 og 11 år. Når du flyver med børn under 2 år, sidder de typisk på skødet af en voksen. Hvis du gerne vil have, at dit barn under 2 år har sit eget sæde, er rabatten på flybilletten den samme som for større børn.

Få mere information om at rejse med børn
 

Find billige flybilletter til Montpellier i vores lavpriskalender

I vores lavpriskalender kan du nemt finde vores billigste flybilletter til Montpellier og alle vores andre spændende destinationer. Planlægger du en rejse, er lavpriskalenderen et godt sted af starte, fordi du hurtigt kan danne dig et overblik over vores afgange og priser.  

Find din næste rejse i vores lavpriskalender nu

Montpellier-Méditerranée lufthavn 

Montpellier lufthavn ligger mellem Provence og Catalonien – ca. 7 km uden for centrum af Montpellier. 

Kontakt: 

34137 Mauguio

Frankrig

Tlf.: +33 4 67 20 85 00

Hjemmeside

Transport til og fra lufthavnen

Når du skal til og fra Montpellier lufthavn, kan du vælge at gøre det i lufthavnsshuttle eller bil. I lufthavnen finder du en shuttle, der kører dig til sporvognen, og dermed forbinder dig med den offentlige transport. Sporvognen kan du nemlig også tage til togstationen, så du har mulighed for at skifte til tog. Du kan også tage en taxa fra lufthavnen. Idet lufthavnen kun ligger 7 km uden for byen, er det en relativt kort tur. 

 

Biludlejning i Montpellier lufthavn

Ønsker du selv at køre rundt i Sydfrankrig, kan du nemt leje en bil i Montpellier lufthavn. Hvis du booker din bil hjemmefra, får du den bedste pris. Desuden er bilen klar, når du ankommer til lufthavnen, og du er sikker på, at biludlejningsfirmaet har åbent, uanset hvilken ugedag og hvilket tidspunkt på dagen, du lander.

Book en bil i Montpellier nu

Transport i Montpellier

Når du skal rundt i Montpellier, kan du nemt komme det med byens sporvogn, som kører til alle de mest populære områder og seværdigheder. Som bonus får du et godt overblik over byen, når du tager med sporvognen. 

Der er fire forskellige sporvognslinjer i byen. Du kan nemt kende de forskellige linjer, da de er malet i forskellige farver og mønstre, hvilket gør det let at danne sig et overblik over sporvognnettet, samt hvilken sporvogn, der er den rette. Du kan købe billetter til sporvognen flere steder i byen, blandt andet på turistkontoret samt i mange forskellige butikker.
 

Magiske Montpellier

Ægte sydfransk stemning, smukt vejr og en venlig og hjælpsom befolkning er blandt det, Montpellier er kendt for af rejsende. Den charmerende by kan dateres tilbage til middelalderen, og det er i dag den syvendestørste by i Frankrig. 

Den smukke by ligger kun 10 km fra kysten, og stranden er en kort sporvognstur væk. Har du en drøm om at forbedre dit franske, er det desuden oplagt at gøre det, mens du er i Montpellier – byen er nemlig en af de mest populære byer at lære fransk i. 

Mens du er i Montpellier, må du ikke gå glip af byens fremragende creperier, der serverer klassiske franske madpandekager og dessertpandekager. Velbekomme.

Book din rejse til Montpellier nu

Fakta om Montpellier

Valuta: Euro

Tidsforskel: 0 

Sprog: Fransk  

 

Det danske konsulat I Montpellier: 

Espace Pitot, 110

Place Doyen Jacques Mirouze

Bât. B

34000 Montpellier

Tlf.: +33 (0) 467 04 32 18, +33 (0) 683 09 70 19, +33 (0) 689 33 10 99

Hjemmeside

 

Den franske ambassade i København:

Kongens Nytorv 4 

1050 København K 

Tlf.: +45 33 67 01 00

Hjemmeside

Øvrigt

Fly til Frankrig
RejseforsikringFlere SAS-destinationer