Fly til Montpellier

Montpellier er en by, som med garanti vil inspirere dig. Uanset om det er de middelalderlige gader og små butikker, de moderne kvarterer og finurlige caféer eller byens utallige museer, er der noget for alle her. Forbered dig på at opleve den storslåede franske sydland.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Montpellier i Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Montpellier

Chancen for at finde billigere flybilletter hos SAS er større, hvis du booker i god tid. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at flyve med de små. Gør klar til at tage børnene med på din tur til Montpellier.

Fly til Montpellier, og oplev Sydfrankrig

Montpellier er en smuk by i det sydlige Frankrig, hvor du finder bløde sandstrande, imponerende chateauer og en populær zoo og akvarium. Montpellier er også kendt for sin stil og moderne kant.

Sørg for at besøge Musee Fabre, Place de la Comedie og Promenade du Peyrou, når du er i Montpellier. Andre højdepunkter omfatter et besøg i det lokale akvarium, en slentretur i Antigone og et stop ved barerne ved vandet samt et besøg i Montpelliers botaniske have.

Der er noget for alle rejsende i Montpellier.

Fly til <em>Montpellier</em>

Flyv med SAS til Montpellier-Mediterranee lufthavn, og ankom afslappet og klar til at nyde din ferie.

Montpellier-Mediterranee lufthavn

Montpellier er den perfekte destination for alle, som vil udforske en historisk, men alligevel ung by med mange skjulte skatte. Udforsk de brostensbelagte gader, de fristende restauranter, sjove museer og mange smukke områder. Montpellier er et besøg værd.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Montpellier

Vi bestræber os på, at vores kunder får en afslappende rejse uden stress. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Montpellier.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.