Fly til Montpellier

We are travelers.

SAS flyver til Montpellier i Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Montpellier – book nu

Chancen for at finde billigere flybilletter hos SAS er større, hvis du booker i god tid. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter , så det bliver mere overkommeligt at flyve med de små. Gør klar til at tage børnene med på din tur til Montpellier.

Fly til Montpellier, og oplev Sydfrankrig

Montpellier er en smuk by i det sydlige Frankrig, hvor du finder bløde sandstrande, imponerende chateauer og en populær zoo og akvarium. Montpellier er også kendt for sin stil og moderne kant.

Sørg for at besøge Musee Fabre, Place de la Comedie og Promenade du Peyrou, når du er i Montpellier. Andre højdepunkter omfatter et besøg i det lokale akvarium, en slentretur i Antigone og et stop ved barerne ved vandet samt et besøg i Montpelliers botaniske have.

Der er noget for alle rejsende i Montpellier.

Montpellier

Montpellier er en by, som med garanti vil inspirere dig. Uanset om det er de middelalderlige gader og små butikker, de moderne kvarterer og finurlige caféer eller byens utallige museer, er der noget for alle rejsende her. Glæd dig til at suge Sydfrankrigs storhed til dig.

Flyv med SAS til Montpellier-Mediterranee lufthavn, og ankom afslappet og klar til at nyde din ferie.

Montpellier-Mediterranee lufthavn

Montpellier er den perfekte destination for alle, som vil udforske en historisk, men alligevel ung by med mange skjulte skatte. Udforsk de brostensbelagte gader, de fristende restauranter, sjove museer og mange smukke områder. Montpellier er et besøg værd.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Montpellier

Vi bestræber os på, at vores kunder får en afslappende rejse uden stress. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Montpellier.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud