LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Paris

  Fly til Paris

  SAS har flere flyafgange dagligt fra København direkte til Paris. Flyveturen fra Kastrup til Charles de Gaulle lufthavnen i Paris tager kun omkring 2 timer, hvilket gør byen til den perfekte destination til en kort get-away.

   

  VÆLG MELLEM FLERE DAGLIGE FLYAFGANGE TIL PARIS

  Vi har flyafgange til Paris hver dag, og der vil helt sikkert være en afgang, som matcher med dine rejseplaner. 

  Vores flyrute går direkte fra Kastrup til Charles de Gaulle lufthavnen, der ligger 22km. nordøst for Paris. Her er der er gode muligheder for transport direkte ind til centrum af hovedstaden. 

  Tjek vores flyafgange

   

  BOOK FLYBILLETTER TIL PARIS ALLEREDE I DAG

  Bestiller du dine flybilletter til den populære, romantiske franske hovedstad på sas.dk, finder du altid en god pris. 

  Hos SAS tilbyder vi 24-timers fortrydelsesret på alle vores billetter. Det gør det muligt for dig at booke billetter med det samme. Så kan du efterfølgende tjekke, om dato, afrejsetidspunkt og pris passer med det, som dine medrejsende er interesserede i.

  Find billetter i lavpriskalenderen

   

  KOM DIREKTE TIL PARIS PÅ 2 TIMER MED SAS

  Paris er en af Europas største metropoler og tiltrækker hvert år mange turister. SAS giver dig muligheden for at flyve direkte til byernes by fra København. Det betyder, at du på meget kort tid kan stå midt på den berømte gade Champs-Élysées i hjertet af byen.

  Den korte flydistance gør Paris til den perfekte by at rejse til på en kort weekend get-away. Book dine billetter på sas.dk, så kan du glæde dig til storbyferien allerede fra i dag. 

  Tjek vores afgange

   

  SAS GO FLYBILLETTER ER INKL. 23 KG BAGAGE OG FRIT SÆDEVALG

  Med SAS Go-flybilletter er du garanteret en behagelig flyrejse. Vi tager hånd om vores passagerer under hele rejsen – både før, under og efter. Med flybilletterne fra SAS får du bl.a. 23 kg. bagage og frit sædevalg inkluderet i din flybillet. Rejser du uden bagage, kan du med fordel vælge SAS Go Light.

  På flyturen vil der blive serveret kaffe og te, og vil du læse dagens avis, kan du downloade den i vores app. 

  Når du rejser med SAS, garanterer vi dig altid en behagelig rejse.

  Læs mere om SAS Go flybilletter

   

  SPAR PENGE PÅ FLYBILLETTER TIL BØRNENE

  Med SAS er der gode muligheder for at spare penge på flybilletterne til børnene. 

  Rejser du med børn under to år, som du kan dele sæde med, kan du spare op til 90% på flybilletten til dit barn. Booker du et sæde til dit barn kan du spare 25% på flybilletten. 

  Børn i alderen 2-11 år får op til 25% på deres billet, og de har deres eget sæde ombord på flyet. 

  Rabat på flybilletter til børn

  EUROBONUS – FÅ EKSKLUSIVE FORDELE OG GODE TILBUD

  Med EuroBonus er du garanteret en række fordele på din flyrejse, så tilmeld dig gratis til EuroBonus allerede i dag. 

  Du optjener point hver gang, du rejser med SAS. Du kan også optjene point ved bl.a. hotelbooking, billeje, benzin, taxa og shopping, som du kan indløse til mange forskellige fordele og rabatter.  

  EuroBonus giver dig en mere komfortabel, fordelagtig og enkel rejse – så brug dit kort allerede fra i dag og optjen point.

  Læs om alle fordelene ved EuroBonus

   

  CHARLES DE GAULLE LUFTHAVNEN I PARIS (CDG)

  Charles de Gaulle-lufthavnen, lige uden for Paris, er Frankrigs største og vigtigste lufthavn. Det er også en af verdens mest hektiske lufthavne med op mod 60 millioner passagerer årligt, som enten rejser til eller fra lufthavnen. 

  Transporten til og fra lufthavnen kan foregå via offentlig transport eller billeje. Begge dele findes lige ude foran indgangen til lufthaven.

   

  Kontakt:

  Charles De Gaulle Airport (Roissy)

  95700 Roissy-en-France, France

  Telefon: +33 1 70 36 39 50

  Website: http://www.parisaeroport.fr/

   

  TRANSPORT TIL OG FRA CHARLES DE GAULLE LUFTHAVNEN

  Der er forskellige muligheder for at komme fra lufthavnen og ind til Paris. Regionaltoglinjen RER B kan tage dig direkte fra lufthavnen til centrum af Paris. 

  I lufthavnen er der både en RER-station ved Terminal 2 og Terminal 3. Tog turen fra Charles de Gaulle til Chätelet les Halles i det centrale Paris tager omkring 50 min. 

  En anden transportmulighed fra lufthavnen og ind til Paris er bus. Der er flere forskellige buslinjer, som kører mellem Charles de Gaulle til centrum af Paris. Du kan også vælge at tage med en shuttle-bus, der kører direkte mellem lufthavnen og ind til centrum af Paris. 

  En bustur tager mellem 45-60 minutter afhængig af tidspunktet på dagen samt trafik. 

  Et sidste alternativ er en taxa. Der holder taxaer ude foran alle terminaler i Charles de Gaulle lufthavnen, og prisen er ca. 50 euro for turen, og højere priser kan forekomme i myldretid.

  BILUDLEJNING VED LUFTHAVNEN I PARIS 

  Har du brug for at have en bil under din ferie, finder du forskellige biludlejningsfirmaer lokaliseret ved terminal 1. Der er skiltet godt i lufthavnen, så det er nemt at finde.  

  Det er nødvendigt, at du bestiller billeje hjemmefra, da det giver dig mulighed for at hente bilen på skæve tidspunkter af døgnet, hvilket kan være tilfældet i forbindelse med flyrejser. 

  Søg via SAS’ hjemmeside. Her får du et komplet overblik over pris og tilgængelighed på tværs af udlejningsfirmaer.

  Billige flybilletter til Paris

  TRANSPORT I PARIS

  I Paris har de en stærk infrastruktur, hvilket betyder, at deres offentlige transportsystem er veludviklet. Det gør det super nemt for turister at komme rundt i storbyen. Der er mulighed for at komme rundt med metro eller bus i byen. 

  De fleste foretrækker dog metrosystemet, da det er gearet til at håndtere mange mennesker dagligt og nemt at bruge.

   

  METRO

  Metrosystemet i Paris dækker hele byen, hvilket gør det nemt for turister at komme fra den ene seværdighed til den næste. Der et utal af metrostationer i byen, og når du først er blevet fortroligt med systemet, tager det ikke lang tid at komme rundt.

  Billetter kan købes i automater eller ved billetkiosker, som ligger ved alle metrostationer. Læs mere om metrosystemet i Paris, så du har styr på det praktiske omkring transport inden dit ophold i Paris.  

   

  TOG

  Har du behov for at rejse på nogle lidt længere strækninger i og omkring Paris, er regionaltogene den bedste løsning. Dette togsystem kaldes for RER. 

  Har du overvejet at tage ud og opleve områderne omkring Paris, skal du også med RER. De kører nemlig også i forstæderne og området omkring Paris. 

   

  BUSSYSTEMET

  Bussystemet i Paris er forholdsvis komplekst, hvilket kan gøre det både indviklet og tidskrævende for turister at bruge. Vi anbefaler derfor, at turister bruger metroen i stedet for bus. Systemet er dog blevet markant forbedret gennem de senere år, og det fremgår tydeligt på de enkelte stoppesteder, hvor bussen kører hen. 

  Har du alligevel brug for at kunne køre med bus rundt i byen, er der forskellige buslinjer, som du kan benytte dig af – afhængigt af, hvor du skal hen. 

  Bussystemet kører over det samme zonesystem som metroen i Paris, hvilket det gør det nemmere at bruge. 

  Buslinjerne 20, 38, 42, 69 er nogle af de mest populære linjer, da de kører rundt i det centrale Paris. Derudover kører de tæt på de største seværdigheder og populære områder i Paris. Det gør linjerne attraktive for både de lokale og turister. 

  Busbilletter er de samme som dem, der bruges i metrosystemet. Du kan derfor også købe billetter på billetkontorer og i automater, men en mulighed er også, at du køber billet i bussen - det er dog både dyrere og mere besværligt. 

   

  DOBBELTDÆKKERBUSSER

  Paris er en by, hvor turister har en høj prioritet. Derfor har byen gjort det nemt for turister at transportere sig rundt mellem de mange forskellige seværdigheder. 

  En oplagt mulighed er derfor at tage med en dobbeltdækkerbus rundt i byen for at se de forskellige seværdigheder. Det er en god måde at få dannet sig et hurtigt overblik over byen og de mest attraktive seværdigheder. 

  Du kan stå af og på, som det passer dig, og din tur kan derfor foregå i dit eget tempo. 

   

  PARIS ER BYERNES BY OG EN AF EUROPAS METROPOLER 

  Paris er byernes by, og uden sammenligning en af de mest populære europæiske storbyer. Derfor er den uden tvivl også et besøg værd. 

  Det er en smuk by, som indbyder til alt fra lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og fashionable shopping-muligheder. 

   

  PARIS OG BYENS HISTORIE

  Frankrig har en lang og kompleks historie, og det samme gælder for Paris. Paris er en gammel by, hvis komplekse fortid afspejles i de forskellige bygninger og monumenter, der findes overalt i byen. 

  Det er en by, som altid har været centrum for Frankrigs historie. Det er tydeligt, at flere forskellige historiske faktorer har haft en afgørende betydning for det Paris, vi kender i dag.   

   

  KUNST OG ARKITEKTUR I PARIS

  Den franske hovedstad emmer af kultur, arkitektur, monumenter og museer. En by med en lang historie som Paris har naturligvis en lang række af fascinerende, historiske bygninger, som er en fantastisk oplevelse. 

  Turister får på den måde lynhurtigt en indsigt i den stærke franske kultur, der er en stor del af landets varemærke.

  Tilmeld dig EuroBonus

  - Det koster ingenting at blive medlem.
  - Du har mulighed for at optjene EuroBonus-point på alt fra flyrejser til shopping. 
  - Brug dine optjente point til nye flyrejser.

  SHOPPING OG MODE I PARIS

  Paris er et modemekka, og den franske hovedstad tiltrækker modeinteresserede mennesker fra hele verden. Derfor er der også utallige shopping-muligheder i Paris, uanset om du er til highstreet-fashion eller mere budgetvenlig shopping. 

   

  CHAMPS-ÉLYSÉES

  På Champs-Élysées ligger luksuriøse butikker side om side med restauranter, teatre og grønne parker. 

  Stemningen på den fascinerende gade emmer af eksklusivitet. De luksuriøse butikker er også et besøg værd, da facaderne, og ikke mindst størrelserne, på de eksklusive designerbutikker er et besøg værd i sig selv. 

  Champs-Élysées er altså både en shopping-gade og en kulturel seværdighed, som er værd at opleve.  

   

  SHOPPINGCENTRE OG STORMAGASINER

  Den lidt mere budgetvenlige shopping finder du i nogle af de parisiske stormagasiner, som der findes et utal af i Paris. 

  Her er der shopping til alle budgetniveauer. Det kan være en god idé at researche lidt, inden du tager ud og shopper, især hvis du søger noget særligt. På den måde undgår du at gå forgæves, fordi du ikke finder det, du egentlig gerne ville. 

   

  HIP OG TRENDY SHOPPING 

  Er du mere til trendy shopping i små specialbutikker, skal du bevæge dig lidt væk fra de store shopping-gader og -centre. Du skal i stedet finde de små gader. Følg de lokale franskmænd, som kender til de unikke, små og særlige butikker, som heller ikke er store turistmagneter. 

   

  KULTURELLE SEVÆRDIGHEDER I PARIS

  Paris er en by med en lang historie, og det kommer også til udtryk i byens flotte, kulturelle og historiske bygninger. De mange fascinerende bygninger i Paris er resultatet af byens inspirerende historie. 

  Under dit besøg i byen er det vigtigt, at du afsætter god tid til at besøge alle byens kulturelle seværdigheder, da det er en unik oplevelse, som giver dig bedre indsigt i byens historie. 

   

  EIFFELTÅRNET

  Det ikoniske tårn er uden tvivl byens varemærke. For mange mennesker er Eiffeltårnet også et synonym for Paris og endda et symbol på Frankrig. Eiffeltårnet er derfor et absolut ”must-see”, når du besøger byen. 

  Eiffeltårnet var til at begynde med en midlertidig bygning, som blev bygget til Verdensudstillingen i 1889. Med tiden er tårnet blevet en permanent del af den velkendte skyline i Paris.

   

  TRIUMFBUEN

  Den flotte triumfbue er placeret for enden af Champs Élysées. Den er et ikonisk bygningsværk, som har form som en monumental port. Triumfbuen er en historisk seværdighed, der blev færdigbygget tilbage i år 1836. 

  Den symboliserer, at Frankrig kæmpede sig stærkt igennem revolutionens kaos, og efterfølgende blev en af Europas dominerende stormagter. 

   

  NOTRE DAME

  Den katolske katedral har en lang historie, som går mere end 800 år tilbage. Kirken er dermed en af de ældste bygninger i byen. Notre Dame er anerkendt for sin størrelse, antikvitet og arkitektoniske design. 

  Den er med tiden blevet en af de mest berømte katedraler i verden, og bygningen defineres af mange mennesker som et mesterværk.

  Notre Dame er placeret i det centrale Paris lige ved siden af Seinen. Den er derfor også en kulturel seværdighed, der er nem at komme til med både offentlig transport og på gåben. 

   

  LOUVRE

  Louvre er et historisk monument, der har status som verdens største museum. Museet er i den grad en vigtig del af byens kulturhistorie. Bygningen blev opført som en fæstning til at beskytte byen mod angreb nordfra, og er sidenhen blevet udvidet flere gange. 

  På Louvre kan du se mange forskellige historiske kunstsamlinger, hvor den mest anerkendte er Leonardi da Vincis maleri af Mona Lisa. Det gør Louvre til en af de store og mest velbesøgte kulturelle seværdigheder i Paris. 

  Museet byder også på mange andre flotte og unikke kunstværker og samlinger. Louvre er uden tvivl et punkt, der bør være på din to-do-liste, når du besøger Paris. 

   

  MAD OG NATTELIV I PARIS

  Den franske madkultur er noget helt særligt. Franskmændene elsker at lave mad, og det franske køkken er en integreret del af fransk kultur. 

  Franskmændenes passion for mad afspejles også i det høje niveau af kvalitetsrestauranter, som du finder overalt i Frankrig. 

  Der er sket en ændring af den franske madkultur gennem tiden, og i dag skelnes der primært mellem det traditionelle og det moderne franske køkken. Det dækker både over gastronomi på allerhøjeste niveau, men det kan også være lækker mad på det lokale brasserie.

   

  DE BEDSTE RESTAURANTER OG CAFEER I PARIS

  Paris har mange lækre spisesteder, og der er med garanti noget for enhver smag – og noget der matcher forskellige budgetter. 

  Det franske køkken er kendetegnet ved at være inspireret af de mange forskellige områder i Frankrig, som har sine helt egne karakteristiske specialiteter. Det er derfor også kendetegnet ved store variationer. 

  Byen har en fantastisk madkultur, hvilket også hænger sammen med, at franskmændene elsker at spise ude. Der er både mulighed for at opleve fransk gastronomi på en eksklusiv restaurant eller mad fra en lille lokal fransk café. 

  Der er altså et hav af muligheder for at spise kvalitetsmad i Paris. Du skal derfor gøre dig selv den tjeneste at forsøge at lede efter de helt rigtige steder, da det uden tvivl vil give dig en udsøgt madoplevelse. 

  Oversigt over gode restauranter og caféer i Paris

   

  OPLEV PARIS BY NIGHT

  Vil du gerne opleve Paris by-night, er der også masser af muligheder. Der er altid gang i nattelivet i Paris, og det summer over hele byen fra midnat og frem til de tidlige morgentimer. 

  Nattelivet i byen er kendetegnet ved at være pulserende og trendy, og mulighederne er mange, uanset om du foretrækker en bar, pub eller et diskotek.

   

  PARIS

  Indbyggere: 2,25 millioner

  Religion: Protestanter, katolikker og muslimer. 

  Valuta: Euro

  Tidsforskel: Ingen

  Telefonkode: +33

  Sprog: Fransk

  Ambassade: Den franske ambassade, Kongens Nytorv 4, 1050 København K

  Den danske ambassade: Den danske ambassade, 77 Avenue Marceau, 75116 Paris

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik