søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Paris

Flyv til Paris med SAS

Paris er kendt for sin charme og byen tiltrækker forelskede par fra over hele verden. Med SAS kan du flyve til Paris på et par timer og befinde dig midt i et shoppemekka uden lige. Flyv med SAS til Paris.
 

Flyv direkte til Paris med SAS

SAS har hele 4 daglige afgange fra Kastrup direkte Paris. På den måde kan du vælge den afgang der passer bedst ind i dine tidsplaner, og være i Paris indenfor få timer. Vi flyver til lufthavnen Charles de Gaulle morgen, middag, eftermiddag og aften. Lufthavnen er en af verdens hektiske og der passerer årligt omkring 60 millioner passagerer.

Find billige afgange til Paris lige her
 

Paris har meget at byde på. Når du lander i lufthavnen kommer du nemt ind til byen med enten offentlig transport eller taxa. I Paris centrum kan du lægge vejen forbi den berømte Champs-Élysées eller Louvre og besøge Mona Lisa.

 

Inkluderet i din flybillett til Paris

Når du flyver med SAS til Paris er dette inkluderet i din flybillet:


Det tager ca. 2 timer at flyve til Paris, men det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse mens du rejser med os. Du kan altid selv vælge dit sæde, og medbringe minimum 8 kg håndbagage. Under flyveturen får du serveret kaffe og te – uden ekstra betaling.

I vores app kan du se priser på din næste flyafgang med det samme eller du kan downloade dagens avis op til 22 timer før afgang.

Fordele med SAS

Når du bestiller din flybillet til Paris med SAS har du altid op til 24-timers fortrydelsesret. Det betyder at du kan slå til, hvis du falder over en god pris, og bagefter tjekke op med resten af dine medrejsende om datoen og afrejsetidspunkt passer.

Find billetter i vores lavpriskalender

 

Optjen point med din flyrejse til Paris

Hver gang du flyver med SAS optjener du point som du kan bruge på din næste flyvetur, hoteller eller biludlejning. SAS’ frequent flyer program hedder EuroBonus - meld dig til her gratis og optjen EuroBonus-point allerede i dag.  

Inspiration til din rejse

Spar penge på flybilletter til børnene

Med SAS er der gode muligheder for at spare penge på flybilletterne til børnene. 

Rejser du med børn 0–2 år, som du kan dele sæde med, kan du spare op til 90% på flybilletten til dit barn. Booker du et sæde til dit barn kan du spare 25 % på flybilletten. 

Børn i alderen 2–11 år får op til 25% på deres billet, og de har deres eget sæde ombord på flyet. 

Rabat på flybilletter til børn

Øvrigt

Fly til Frankrig
RejseforsikringFlere SAS-destinationer