Fly til Paris

We are travelers.

SAS flyver til Paris i Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Gør dig klar til at besøge Paris på alle tider af året!

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Paris – book nu

Book din rejse i god tid, så er chancen for at finde billigere flybilletter større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder kan benytte vores 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Book nu, beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Lad børnene opleve Paris. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at tage hele familien med på ferie i Paris. En by med masser af familievenlige aktiviteter.

Fly til Paris, og glæd dig til en romantisk storbyferie

Paris, der er berømt for sit bylandskab fra det 19. århundrede, Eiffeltårnet, Louvre og Notre Dame, anses for at være en af verdens mest romantiske byer. Gør dig klar til at udforske denne charmerende storby til fods, og oplev den bedste mad, prisbelønnet vin og billedskønne kvarterer.

Uanset om du rejser med din partner, alene eller med familien, er der så meget at se og gøre i den franske hovedstad, at du ville ønske du kunne blive lidt længere!

Paris

Paris er en charmerende hovedstad med smuk arkitektur fra det 19. århundrede, grønne områder med blomster og designermode. Hvis du vil have en romantisk ferie, så bør du vælge byernes by!

Flyv med SAS til Paris Charles de Gaulle lufthavn, og ankom udhvilet og klar til ferien.

Paris Charles de Gaulle lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Paris

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Paris.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud