ONE WAY FRA
Paris

Fly til Paris


INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL PARIS

SAS flyver direkte til Paris fra København 4 gange om dagen. Vi har også direkte fly fra Stockholm og Oslo til Paris dagligt.

Din rejse med fly til Paris fra København varer knap 2 timer, men for os er det vigtigt, at du har en god oplevelse under selve flyrejsen. Derfor kan du selv vælge sæde og medbringe så meget bagage, at det dækker de flestes behov. Du får serveret drikke kaffe og te ombord på flyet – uden ekstra betaling.

Alt dette er inkluderet i dine flybilletter til Paris:

• 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
• Online check-in
• Kaffe, te og dagens avis
• Op til 90 % børnerabat

Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

Find din flyafgang og pris her på siden med det samme, eller hent vores app, som gør det ekstra nemt at finde flybilletter til Paris eller til en af vores mange andre destinationer i hele verden.


OP TIL 4 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL CHARLES DE GAULLE

Vi flyver til lufthavnen Charles de Gaulle i Paris både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine rejseplaner. Vælg mellem op til hele 4 daglige afgange til Charles de Gaulle, der er Paris’ største lufthavn.

 

BILLIGE FLYBILLETTER TIL PARIS – BOOK I GOD TID

Du kan sagtens rejse billigt til den franske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris på sas.dk: Book bare, og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

BOOK FLYBILLETTER TIL PARIS ALLEREDE I DAG

Bestiller du dine flybilletter til den populære, romantiske franske hovedstad på sas.dk, finder du altid en god pris. 

Hos SAS tilbyder vi 24-timers fortrydelsesret på alle vores billetter. Det gør det muligt for dig at booke billetter med det samme. Så kan du efterfølgende tjekke, om dato, afrejsetidspunkt og pris passer med det, som dine medrejsende er interesserede i.

Find billetter i lavpriskalenderen

 

GODE TILBUD OG RABATTER

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Paris – tilmeld dig EuroBonus gratis.

 


KOM DIREKTE TIL PARIS PÅ 2 TIMER MED SAS

Paris er en af Europas største metropoler og tiltrækker hvert år mange turister. SAS giver dig muligheden for at flyve direkte til byernes by fra København. Det betyder, at du på meget kort tid kan stå midt på den berømte gade Champs-Élysées i hjertet af byen.

Den korte flydistance gør Paris til den perfekte by at rejse til på en kort weekend get-away. Book dine billetter på sas.dk, så kan du glæde dig til storbyferien allerede fra i dag. 

Tjek vores afgange


CHARLES DE GAULLE LUFTHAVNEN I PARIS

Charles de Gaulle-lufthavnen, lige uden for Paris, er Frankrigs største og vigtigste lufthavn. Det er også en af verdens mest hektiske lufthavne med op mod 60 millioner passagerer årligt, som enten rejser til eller fra lufthavnen. 

Transporten til og fra lufthavnen kan foregå via offentlig transport eller billeje. Begge dele findes lige ude foran indgangen til lufthaven.

 

Kontakt:

Charles De Gaulle Airport (Roissy)

95700 Roissy-en-France, France

Telefon: +33 1 70 36 39 50

Website: http://www.parisaeroport.fr/

SPAR PENGE PÅ FLYBILLETTER TIL BØRNENE

Med SAS er der gode muligheder for at spare penge på flybilletterne til børnene. 

Rejser du med børn 0–2 år, som du kan dele sæde med, kan du spare op til 90 % på flybilletten til dit barn. Booker du et sæde til dit barn kan du spare 25 % på flybilletten. 

Børn i alderen 2–11 år får op til 25 % på deres billet, og de har deres eget sæde ombord på flyet. 

Rabat på flybilletter til børn

 

Billige flybilletter til Paris

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 
TRANSPORT I PARIS

I Paris har de en stærk infrastruktur, hvilket betyder, at deres offentlige transportsystem er veludviklet. Det gør det super nemt for turister at komme rundt i storbyen. Der er mulighed for at komme rundt med metro eller bus i byen. 

De fleste foretrækker dog metrosystemet, da det er gearet til at håndtere mange mennesker dagligt og nemt at bruge.


PARIS

Valuta: Euro

Tidsforskel: Ingen

Telefonkode: +33

Sprog: Fransk

Ambassade: Den franske ambassade, Kongens Nytorv 4, 1050 København K

Den danske ambassade: Den danske ambassade, 77 Avenue Marceau, 75116 Paris

Øvrigt

Fly til Frankrig
RejseforsikringFlere SAS-destinationer