søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Paris i Frankrig fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Gør dig klar til at besøge Paris på alle tider af året! 

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Paris – book nu

Book din rejse i god tid, så er chancen for at finde billigere flybilletter større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder kan benytte vores 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Book nu, beslut dig senere.

  • cl--plane-right Lufthavn: Paris Charles de Gaulle lufthavn (CDG)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Fransk

Rabatbilletter for børn

Lad børnene opleve Paris. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det bliver mere overkommeligt at tage hele familien med på ferie i Paris. En by med masser af familievenlige aktiviteter.

fly til Paris, og glæd dig til en romantisk storbyferie  

Paris, der er berømt for sit bylandskab fra det 19. århundrede, Eiffeltårnet, Louvre og Notre Dame, anses for at være en af verdens mest romantiske byer. Gør dig klar til at udforske denne charmerende storby til fods, og oplev den bedste mad, prisbelønnet vin og billedskønne kvarterer. 

Uanset om du rejser med din partner, alene eller med familien, er der så meget at se og gøre i den franske hovedstad, at du ville ønske du kunne blive lidt længere!

Weekend i Paris
  • Café i Paris
  • Eiffeltårnet i Paris
  • Flyv med SAS til Paris

Altid inkluderet på din rejse til Paris

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Paris. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden lige ved hånden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Paris

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Paris