Fly til Nice

Der er masser af liv i Nice, og mellem de bløde sandstrande og fancy cocktailbarer finder du en masse at se og lave, for eksempel vandreture ved kysten, vandsportsaktiviteter og museumsbesøg. Gør dig klar til at opleve det bedste af det bedste ved Côte d’Azur.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Nice i Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Nice

Hvis du booker din billet i god tid her hos SAS, er chancen for at finde et godt tilbud endnu større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, så tag et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det med det samme og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Frankrig med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Nice.

Fly til Nice, og se frem til en fransk strandferie

Frankrigs Côte d’Azur tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og Nice er en af de mest populære byer på kysten. Med en luksuriøs overflod, masser af solskinstimer og den billedskønne placering ved Middelhavet bliver ferien i Nice uforglemmelig.

Når du ikke slentrer langs den franske riviera eller solbader på stranden, er du nok i gang med at suge den lokale kultur til dig på Musee Matisse eller beundre panoramaudsigten fra Slotsbakken.

Listen over ting at se og lave i Nice er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Nice</em>

Flyv med SAS til Nice Cote d’Azur lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Nice Cote d’Azur lufthavn

Med kilometervis af kystlinje er Nice det perfekte sted til en strandferie. Nyd Middelhavet i denne solrige by. Hvis du har brug for lidt afslapning, er Nice det perfekte valg.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Nice

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du får altid visse fordele, når du flyver med SAS. Uanset hvilken billettype du har, får du nem online check-in, kaffe og te ombord og adgang til SAS App.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.