søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Nice i Frankrig fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Nice – book nu

Hvis du booker din billet i god tid her hos SAS, er chancen for at finde et godt tilbud endnu større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, så tag et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det med det samme og beslutte dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Nice Cote d’Azur lufthavn (NCE)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Fransk

Rabatbilletter for børn

Oplev Nice med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter , så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Nice. 

fly til Nice, og se frem til en fransk strandferie

Frankrigs Côte d’Azur tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og Nice er en af de mest populære byer på kysten. Med en luksuriøs overflod, masser af solskinstimer og den billedskønne placering ved Middelhavet bliver ferien i Nice uforglemmelig.

Når du ikke slentrer langs den franske riviera eller solbader på stranden, er du nok i gang med at suge den lokale kultur til dig på Musee Matisse eller beundre panoramaudsigten fra Slotsbakken. 

Listen over ting at se og lave i Nice er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Nice

Altid inkluderet på din rejse til Nice

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du får altid visse fordele, når du flyver med SAS. Uanset hvilken billettype du har, får du nem online check-in, kaffe og te ombord og adgang til SAS App

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Alle dine optjente point kan du blandt andet bruge til at betale for din næste rejse, opgradering af din billet og billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Nice

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Nice