LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Nice

  Fly til Nice

  Der er flere daglige flyafgange direkte fra København til Nice Côte d’Azur-lufthavnen. Fra Nice er der også kort afstand til fantastiske sydfranske byer som Cannes eller Saint-Tropez. Book din flybillet til den franske riviera allerede i dag.

   

  FLERE DAGLIGE FLYAFGANGE TIL NICE

  Med SAS har du mulighed for at flyve direkte fra København til Nice ved den franske riviera på under 2 timer. Der er minimum én direkte flyafgang hver dag til den franske sydkyst. 

  Vi flyver direkte fra København til Nice Cote d’Azur-lufthavnen, som ligger 8 km. uden for centrum af Nice. 

  Du kan derfor i løbet af kort tid befinde dig i den fantastiske og populære kystby, lige ud til Middelhavet, som har et behageligt klima året rundt.

  Tjek vores afgange fra Køpenhavn til Nice

   

  SPAR PENGE PÅ FLYBILLETTER TIL NICE – BOOK ALLEREDE I DAG

  Vi har lavet en lavpriskalender, hvilket gør det endnu nemmere for dig at finde de billigste billetter til Nice. Så brug lavpriskalenderen og book i god tid, så er du garanteret de billigste flybilletter. 

  Hos SAS er der op til 24 timers fortrydelsesret på flybilletter. Så book billetter og find efterfølgende ud af, om tidspunktet er det rette for dig og dine medrejsende. 

  Det skaber en øget fleksibilitet, og gør det nemmere for dig at booke billetter i god tid.

  Tjek lavpriskalenderen

   

  KOM DIREKTE TIL NICE FRA KØBENHAVN MED SAS

  Nice er en af Sydfrankrigs mest populære feriedestinationer, og mange rejser til ferieparadiset på den franske sydkyst hvert år. 

  Byen er det perfekte udgangspunkt, hvis du ønsker at besøge andre kystbyer langs den sydøstlige franske kyst, eller hvis du gerne vil opleve fantastiske Provence og andre områder eller byer i Cote D’Azur-regionen. 

  Det tager kun 2 timer med fly fra København til Nice, hvilket gør byen særdeles populær miniferier og weekendture. 

  Find din afgang til Nice

   

  STORE BESPARELSER PÅ FLYBILLETTER TIL BØRNENE

  Børn under to år, som deler sæde med deres forældre, rejser gratis, når de flyver med SAS til Nice. Skal barnet have sit eget sæde, kan I spare 25% på flybilletten. 

  Vi har også gode rabatter til børn i alderen 2-11. Børn i denne alder har deres eget sæde ombord på flyet, og de får en rabat på op til 25%. 

  Vi gør det både billigere og nemmere for dig at rejse med børn.

  Læs mere om at rejse med børn hos SAS

   

  EUROBONUS – OPLEV ET VÆLD AF FORDELE MED SAS

  Med et EuroBonus-medlemskab får du tilsendt eksklusive medlemstilbud, og du kan få yderligere oplysninger om praktiske informationer til dine forskellige flyrejser med SAS. 

  Tilmeld dig til vores fordelsprogram i dag og optjen point på din næste flyrejse. Det er ganske gratis, og du får løbende tilsendt fordelagtige rabatter. 

  Når du har et EuroBonus-medlemskab indsamler du automatisk point på dine rejser. Du kan bruge dine indsamlede point til nye flyrejser, online shopping samt varer du køber på dine flyrejser med SAS. 

  Tilmeld dig gratis EuroBonus og få alle fordelene

   

  23 KG BAGAGE SAMT FRIT SÆDEVALG PÅ SAS GO-FLYBILLETTER

  Med flybilletter på SAS Go er du garanteret en behagelig flyrejse. Vi tager hånd om dig under hele rejsen – både før, under og efter. Vi har bl.a. inkluderet følgende i din SAS Go-flybillet:

  • 23 kg bagage

  • Online check-in

  • Kaffe og te

  • Dagens avis direkte i vores app

  • Spar op til 90% på flybilletter til børnene

  Hold dig opdateret med de nyeste informationer omkring flyafgange på sas.dk. 

  Få mere viden om SAS' foskellige billettyper   

   

  NICE CÔTE D’AZUR-LUFTHAVN (NCE)

  Côte d’Azur-lufthavnen i Nice er den direkte adgang til hele Alpes-Maritimes-området i Frankrig samt den franske riviera. Det betyder, at den er en travl lufthavn med mange daglige afgange. 

  Den internationale lufthavn har flyafgange til mange forskellige lufthavne i både Europa og resten af verden. Nice Côte d’Azur er den næstvigtigste i Frankrig efter Charles de Gaulle i Paris. 

   

  TRANSPORT FRA CÔTE D’AZUR LUFTHAVNEN TIL NICE

  Du kan tage med bus 23 fra lufthavnen og direkte ind til Nice Hovedbanegård. Bussen går fra Terminal 1 flere gange i timen. Det gør det forholdsvist simpelt at komme fra lufthavnen og videre til din næste destination. 

  Det afhænger af din endelige destination, om du skal ind forbi hovedbanegården, eller om du kan tage direkte til dit hotel eller lejlighed. 

  En mulighed er også, at du tager en taxa fra lufthavnen og hen til din feriedestination. Det er en nemmere, men også noget dyrere, løsning.

   

  BILUDLEJNING VED LUFTHAVNEN I NICE

  Det er både nemt og fleksibelt at leje bil til din ferie i Nice. Der er biludlejning lige ude foran Terminal 1, hvilket gør det nemt at finde. 

  Det er også dejlig nemt både at hente og aflevere din lejebil. Du kan aflevere den døgnet rundt direkte i selve lufthavnen, så du sparer tid og slipper for bekymringer. 

  Mange vælger at leje en bil på deres ferie i Nice. Den primære årsag er, at mange også tager ud og oplever andre områder i Côte d’Azur-regionen. Dette kræver en bil, da det ikke er alle områder, hvor der går offentlig transport ud til. 

  En mulighed er også, at du vælger at leje en bil for kun en enkelt dag og tager ud og oplever Provence og andre fascinerende steder i regionen.  

  Du får et komplet oversigt over modeller, priser og tilgængelighed, når du booker din bil via SAS. 

   

  Kontakt

  Aeroport Nice Côte D’Azur

  Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, France  

  Telefon: +33 820 42 33 33

  Website: http://www.nice.aeroport.fr/

  Billige flybilletter til Nice

  TRANPORT I NICE 

  Det offentlige transportsystem i og omkring Nice er veludviklet, og du kan enten vælge at køre med bus eller sporvogn alt efter, hvor du skal hen i og omkring Nice. 

  Det veludviklede system gør det nemmere for turister at navigere rundt i byen, hvad enten de skal rejse rundt i Nice eller har behov for at rejse til nogle af de nærliggende områder eller byer. 

  Skal du rundt og opleve andre byer i regionen, kan du bruge regionaltoget, hvis du ikke har lejet en bil. 

   

  BUSSYSTEMET

  Det populære bussystem i Nice ”Lignes d’Azur” forbinder store dele af Nice med hinanden, og der er også gode forbindelser til områderne omkring Nice. 

  De forskellige busforbindelser gør det nemt at komme fra den ene ende af Nice til anden på relativt kort tid. Så kan du opleve meget mere, mens du er i byen. 

  Busbilletter kan købes på busstationer forskellige steder i Nice, og du kan også købe billetter, når du står på bussen.

   

  SPORVOGNE

  Tramway de Nice, som sporvognsnettet hedder i byen, er en af de dominerende offentlige transportmidler i Nice i kombination med bussystemet. Det er med et af de to transportmidler, at fleste mennesker kommer fra A til B i byen.  

  Sporvognsnettet er populært, da det fjerner en del biler fra vejene og derved skaber mindre trafiktæthed. Der er indtil videre kun én enkelt sporvognslinje, som går gennem den centrale del af byen. 

  Der er planer om at udvide med en eller to linjer mere, hvoraf den ene skal gå fra Nice og ud til Nice Cote d’Azur-lufthavnen. Det satser man på skal gøre det nemmere for turister at komme fra lufthavnen og ind til Nice Hovedbanegård. 

   

  REGIONALTOG

  Med regionaltoget er det muligt at rejse videre til andre byer langs kysten ved Middelhavet. Togene afgår fra Nice Hovedbanegård, og der er mange daglige togafgange.  

  Mange rejser enten videre til byer som Cannes og Antibes – enten som slutdestination eller på endagsture. Med regionaltoget kan du rejse direkte til de to populære byer, så du slipper for skift.  

   

  NICE - DEN FRANSKE RIVIERAS UOFFICIELLE HOVEDSTAD

  Nice er Frankrigs femtestørste by, og det er den uofficielle hovedstad i Côte d’Azur-regionen i det sydøstlige Frankrig. 

  Byen er en magnet for folk, som søger sol, strand, by og kulturliv på ét og samme sted. Provence-området, hvor Nice ligger, har i mange år været et attraktivt område, da kombinationen af kultur-, shopping- og badeby er den perfekte kombination for mange, når de skal vælge feriedestination. 

  Den har en fantastisk placering langs sydkysten i Frankrig, og det skaber en behagelig og rolig stemning i byen. Hele vejen langs den franske riviera er der lækre og solrige strande, og Nice er bestemt ingen undtagelse. 

  Byen er blevet det foretrukne valg for mange turister, og den er i dag, den anden mest besøgte i Frankrig efter Paris. Det understreger endnu mere, hvorfor du skal putte Nice på listen over byer, du bare skal se. 

   

  NICE OG BYENS HISTORIE

  Nice blev først fransk tilbage i 1860, selvom byen har eksisteret siden 1700-tallet. 

  Byen har altid været en grænseby, hvilket betyder, at den gennem historien har været underlagt forskellige stater. I det seneste århundrede har Nice dog gennemgået en stor udvikling, som hovedsageligt relaterer sig til turismen i byen. 

  Den forholdsvis komplicerede historie har haft en afgørende betydning for den nuværende byplan samt en afgørende indflydelse på politiske, kulturelle og økonomiske forhold i byen.

   

  POPULÆRE SEVÆRDIGHEDER I NICE 

  Der er flere forskellige spændende seværdigheder i og omkring Nice - både historiske, kulturelle og mere moderne seværdigheder. De forskellige seværdigheder er relateret til historien, som byen har været igennem. 

  Seværdighederne i Nice fungerer også som perfekte afbræk på en solskinsferie, og mange af seværdighederne er ikke nødvendigvis noget, som tager en hel dag. 

  Efter en formiddag på stranden med sol og afslapning kan du tage videre og se på nogle af de mange spændende og kulturelle attraktioner. 

   

  PROMENADE DES ANGLAIS

  Promenade des Anglais er den famøse strandpromenade i Nice, hvor du lynhurtigt mærket suset af den sydfranske kultur. Promenaden er 4km. lang og ligger helt ned til stranden. På den ene side af promenaden finder du lækker sandstrand, mens der på den anden side er hyggelige cafeer og små butikker. 

  Den lækre placering betyder også, at der fra strandpromenaden er en fantastisk smuk udsigt ud over middelhavet. Strandpromenaden et besøg værd både om dagen og aftenen – begge tidspunkter har hver sin særlige charme. 

  Om dagen skinner solen oftest fra en skyfri himmel, og om aftenen er der smuk belysning, der lyser inde fra Nice og ned på promenaden og videre ud over vandet.  

   

  DEN GAMLE BY I NICE

  I den gamle by i Nice vil du hurtigt mærke den behagelige og rolige atmosfære, når du vandrer i de små charmerende gader. Den gamle bydel er etableret tilbage i 1700-tallet, og er i dag et af de mest populære områder i byen.

   Bygningerne i den gamle by har flotte og unikke facader, som skaber den helt perfekte atmosfære, når du går på opdagelse i de gamle kvarterer.  

   

  COURS SALEYA 

  En traditionel og klassisk markedsplads hvor et blomstermarked kaster et smukt, farverigt tæppe ud over pladsen i samspil med et fascinerende og stort grøntsagsmarked. 

  Markedspladsen tiltrækker mange mennesker flere gange om ugen, og det skaber en helt unik stemning, som du mærker med det samme, du ankommer. 

  Det velkendte marked i den gamle by i Nice er også en af de primære grunde til, at folk kommer tilbage igen og igen. Markedet er én af grundene til, at folk forelsker sig i den smukke sydfranske by. 

   

  PHOENIX PARC 

  Nice har flere forskellige grønne parker, som er perfekte, når du har brug for en pause fra det pulserende by- og strandliv.

  Le Phoenix Parc ligger i den vestlige del af byen, og den er en af de mest anerkendte parker i Nice. Parken sætter rammerne for en perfekt stemning af afslapning og hygge. Den giver mulighed og plads til et lille afbræk fra det ofte pulserende byliv.  

  Parken har et udvalg af forskellige aktiviteter såsom forskellige temahaver, hvor du kan se et hav af forskellige planter og blomster. I parken kan du også besøge et af Europas største tropiske drivhuse, ”Green Diamond”. 

  Leder du efter et break fra det pulserende byliv, og vil du gerne prøve en lidt anderledes seværdighed, er Phoenix Park en oplagt mulighed for dig. 

   

  TAG EN DAG I CANNES ELLER SAINT-TROPEZ

  De fascinerende byer, som ligger ud til Middelhavet langs den franske kyst, tiltrækker mange turister hvert år. Byerne bobler af energi, afslapning og sydfransk velvære. 

  Det er faktisk muligt opleve byerne på én dag, så tag tidligt afsted og brug en dag i byen. Det er en fantastisk oplevelse, som du ikke vil fortryde.

  Du kan også vælge at tage én eller flere overnatninger i byerne, hvis du gerne vil nå at opleve lidt mere. Særligt i Saint-Tropez kan du få et afbræk fra det lidt mere hektiske og pulserende byliv, som Nice byder på.

   

  CANNES

  Tag til Cannes og gå en tur langs ’La Croisette’. Du kan også smutte en tur forbi de luksuriøse butikker, der ligger ned til strandpromenaden. 

  En god måde at afslutte en dag i Cannes på er et besøg i en af de lækre restauranter, der ligger med udsigt ud over vandet. Du kan også vælge en af de mere afsides restauranter i nogle af de mindre sidegader, hvor der hersker en fascinerende lokal atmosfære.

  En af verdens største kulturbegivenheder afholdes i Cannes hvert år, nemlig Cannes filmfestival. Et must-see er derfor den flotte og fascinerende bygning, der hvert år danner rammer for stjerneglimmer og glamour i maj måned. Begivenheden tiltrækker nogle af verdens største stjerner inden for filmverdenen.

   

  SAINT-TROPEZ

  Saint-Tropez ligger lidt mere sydligt end Cannes, men det er en eksotisk by med en behagelig, kulturel og rolig atmosfære. 

  Byen er en oplagt mulighed, hvis du har behov for en dag med afslapning på stranden eller slentre rundt i en rolig by, hvor der ikke er lige så mange turister, som der ofte er i både Cannes og Nice.

  Et spektakulært skue finder sted i byen hvert år i slutningen af september. Det er nemlig her, at Les Voiles de Saint-Tropez finder sted.  Regattaen tiltrækker mange store yachter fra hele verden, og den er en af de største af sin art i Frankrig.

  Tilmeld dig EuroBonus

  - Det koster ingenting at blive medlem.
  - Du har mulighed for at optjene EuroBonus-point på alt fra flyrejser til shopping. 
  - Brug dine optjente point til nye flyrejser.

  SHOPPING i NICE

  Nice anses af mange som et ferieparadis ved den franske riviera, hvilket understreger, hvorfor mange turister tager på ferie i byen hvert år. 

  Byens popularitet betyder også, at der er et hav af forskellige butikker, så du kan få stillet selv det største shopping-behov. 

  Der er et bredt udvalg af spændende butikker og shoppingcentre til ethvert budget i byen. Du kan vælge at kigge i de eksklusive highstreet-fashion-butikker på Rue Paradis og Rue de Suéde. 

  Du kan også vælge en lidt mere budgetvenlig shopping på hovedgaden i Nice, Avenue Jean Médecin. Her kan du finde mange butikker, hvor der er mulighed for at lave en rigtig god handel.  

   

  KUNST OG ARKITEKTUR I NICE

  Nice har et inspirerende kulturliv, hvor kunstmuseer som Musée Jules Chéret des beauxarts og Musée Masséna er en gylden mulighed for at opleve spændende fransk kunst. Du kan også besøge byens forskellige museer for moderne kunst, som Nice har at byde på. 

  Flere af museerne i byen er gratis at besøge, så det koster dig kun lidt af din tid. 

  Er du til Asien samt klassisk og moderne kunst, bør du lægge vejen forbi Asian Arts Museum - midt i Phoenix Parc. Her kan du bl.a. opleve en tepavillon, der er designet af den japanske arkitekt Kenzo Tange.

  Der er også mulighed for at gå på opdagelse i spændende gallerier, historiske monumenter, parker og haver, når du besøger den smukke sydfranske by.

   

  OPLEV SYDFRANSK MADKULTUR I NICE

  Det franske køkken betyder meget for franskmændene, og det er derfor også en stor del af fransk kultur. Det betyder også, at franskmændene er ligeså stolte af deres madkultur, som de er af resten af deres land. 

  Noget særligt ved Frankrig og landets madkultur er, at hver region i Frankrig har deres egne specialiteter – der kan være store forskelle på maden, selvom regionerne er naboer. 

  Den sydfranske madkultur er kendetegnet ved, at den er koncentreret omkring velsmagende og lækker mad med hovedingredienser som olivenolie, tomater, krydderurter og ost. 

  Rødvin og ost er traditionelt tilbehør i det sydfranske køkken, men det nydes også som en sen snack om aftenen. Maden i Frankrig er en hel oplevelse i sig selv. Det kan betale sig at besøge de mindre lokale restauraunter, hvor du kan finde lækker mad til få penge.

   

  GODE RESTAURANTER OG CAFEER I NICE 

  Du finder mange forskelige restauranter og cafeer i Nice, som er inspireret af den sydfranske kultur. 

  Faktisk er det sværeste valg derfor ikke at finde et sted at spise, men derimod at vælge den rette restaurant til både pengepungen, smagsløgene og humøret.

  Den gamle bydel byder på et inspirerende udvalg af lækre restauranter. Her kan du sidde og nyde din mad i rolige omgivelser i en af de små charmerende sidegader. 

  Det kan anbefales at gå på opdagelse i byen, hvis du vil finde de allerbedste restauranter og caféer. Spørg eventuelt de lokale til råds, eller spot hvor de spiser deres middags- og aftensmad.

   

  NICE

  Indbyggere: 343,300 

  Religion: Protestanter og katolikker

  Valuta: Euro

  Tidsforskel: Ingen

  Telefonkode: +33

  Sprog: Fransk

  Ambassade: Kongens Nytorv 4, 1050 København

  Danmarks ambassade: 2 Place Grimaldi, 06000 Nice, France 

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik