Fly til Nice

We are travelers.

SAS flyver til Nice i Frankrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Nice – book nu

Hvis du booker din billet i god tid her hos SAS, er chancen for at finde et godt tilbud endnu større. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, så tag et kig på vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det med det samme og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Nice med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter , så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Nice.

fly til Nice, og se frem til en fransk strandferie

Frankrigs Côte d’Azur tiltrækker millioner af besøgende hvert år, og Nice er en af de mest populære byer på kysten. Med en luksuriøs overflod, masser af solskinstimer og den billedskønne placering ved Middelhavet bliver ferien i Nice uforglemmelig.

Når du ikke slentrer langs den franske riviera eller solbader på stranden, er du nok i gang med at suge den lokale kultur til dig på Musee Matisse eller beundre panoramaudsigten fra Slotsbakken.

Listen over ting at se og lave i Nice er lang, og der er noget for enhver.

Nice

Der er masser af liv i Nice, og mellem de bløde sandstrande og fancy cocktailbarer finder du en masse at se og lave, for eksempel vandreture ved kysten, vandsportsaktiviteter og museumsbesøg. Gør dig klar til at opleve det bedste af det bedste ved Côte d’Azur.

Flyv med SAS til Nice Cote d’Azur lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Nice Cote d’Azur lufthavn

Med kilometervis af kystlinje er Nice det perfekte sted til en strandferie. Nyd Middelhavet i denne solrige by. Hvis du har brug for lidt afslapning, er Nice det perfekte valg.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Nice

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Du får altid visse fordele, når du flyver med SAS. Uanset hvilken billettype du har, får du nem online check-in, kaffe og te ombord og adgang til SAS App.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud