søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Nice

Fly til Nice

Der er flere daglige flyafgange direkte fra København til Nice Côte d’Azur-lufthavnen. Fra Nice er der også kort afstand til fantastiske sydfranske byer som Cannes eller Saint-Tropez. Book din flybillet til den franske riviera allerede i dag.

Altid inkluderet i din flybillet til Nice 

Med flybilletter på SAS Go er du garanteret en behagelig flyrejse. Vi tager hånd om dig under hele rejsen – både før, under og efter. Vi har bl.a. inkluderet følgende i din SAS Go-flybillet:

Mere om vores forskellige billettyper og rejseklasser

 

EuroBonus – oplev et væld af fordele 

Med et EuroBonus-medlemskab får du tilsendt eksklusive medlemstilbud, og du kan få yderligere oplysninger om praktiske informationer til dine forskellige flyrejser med SAS. 

Tilmeld dig til vores fordelsprogram i dag og optjen point på din næste flyrejse. Det er ganske gratis, og du får løbende tilsendt fordelagtige rabatter. 

Når du har et EuroBonus-medlemskab indsamler du automatisk point på dine rejser. Du kan bruge dine indsamlede point til nye flyrejser, online shopping samt varer du køber på dine flyrejser med SAS. 

Tilmeld dig gratis EuroBonus og få alle fordelene

Spar penge på flybilletter til Nice – book allerede i dag

Vi har lavet en lavpriskalender, hvilket gør det endnu nemmere for dig at finde de billigste billetter til Nice. Så brug lavpriskalenderen og book i god tid, så er du garanteret de billigste flybilletter. 

Hos SAS er der op til 24 timers fortrydelsesret på flybilletter. Så book billetter og find efterfølgende ud af, om tidspunktet er det rette for dig og dine medrejsende. 

Det skaber en øget fleksibilitet, og gør det nemmere for dig at booke billetter i god tid.

Tjek lavpriskalenderen

 

Kom direkte til Nice fra København og Aarhus med SAS

Nice er en af Sydfrankrigs mest populære feriedestinationer, og mange rejser til ferieparadiset på den franske sydkyst hvert år. 

Byen er det perfekte udgangspunkt, hvis du ønsker at besøge andre kystbyer langs den sydøstlige franske kyst, eller hvis du gerne vil opleve fantastiske Provence og andre områder eller byer i Cote D’Azur-regionen. 

Det tager kun 2 timer med fly fra København til Nice, hvilket gør byen særdeles populær miniferier og weekendture. Husk også, at vi flyver direkte fra Aarhus til Nice.

Find din afgang til Nice

Mere inspiration til din rejse

Store besparelser på flybilletter til børnene

Børn under to år, som deler sæde med deres forældre, rejser gratis, når de flyver med SAS til Nice. Skal barnet have sit eget sæde, kan I spare 25 % på flybilletten. 

Vi har også gode rabatter til børn i alderen 2-11. Børn i denne alder har deres eget sæde ombord på flyet, og de får en rabat på op til 25%. 

Vi gør det både billigere og nemmere for dig at rejse med børn.

Mere om at rejse med børn hos SAS

 

Flere daglige flyafgange til Nice

Med SAS har du mulighed for at flyve direkte fra København og Aarhus til Nice ved den franske riviera på lidt over 2 timer. Der er minimum én direkte flyafgang hver dag til den franske sydkyst fra København. Fra Aarhus flyver vi direkte hver lørdag.

Vi flyver direkte fra København og Aarhus til Nice Cote d’Azur-lufthavnen, som ligger 8 km. uden for centrum af Nice. 

Du kan derfor i løbet af kort tid befinde dig i den fantastiske og populære kystby, lige ud til Middelhavet, som har et behageligt klima året rundt.

Tjek vores afgange fra København og Aarhus til Nice

Nice Côte d’Azur-lufthavn

Côte d’Azur-lufthavnen i Nice er den direkte adgang til hele Alpes-Maritimes-området i Frankrig samt den franske riviera. Det betyder, at den er en travl lufthavn med mange daglige afgange. 

Den internationale lufthavn har flyafgange til mange forskellige lufthavne i både Europa og resten af verden. Nice Côte d’Azur er den næstvigtigste i Frankrig efter Charles de Gaulle i Paris. 

 

Kun 6 km til Nice by

Nice Côte d'Azur er opkaldt efter havets azurblå farve ud for den franske Riviera. Byen er det perfekte sted at kombinere storbyferie med sol, strand og varme, og fordi lufthavnen ligger så tæt på byen, kan du hurtigt være på dit hotel eller på en af de brede, palmebeklædte sandstrande i Nice.

Nice hører til i top 5 blandt danskernes foretrukne rejsemål, og vi flyver naturligvis direkte hertil flere gange om dagen. Når du lander i Nice Côte d'Azur International Airport, er du praktisk taget allerede i gang med din ferie. Lufthavnen ligger nemlig kun 6 km fra byen.
 

Forretning og fashion

Selv om Nice lufthavn kun har to terminaler, skal man ikke lade sig snyde. Lufthavnen er Frankrigs næststørste – i passagertal kun overgået af lufthavnen i Paris. Nice som et mondænt ferieparadis afspejler sig også i selve lufthavnen. Er du i Nice i forretningsøjemed, findes her konferencelokaler og kontorfaciliteter med fax og internet. Elsker du mode, kan du naturligvis også købe taxfree parfume, smykker, accessories, tøj og sko fra alle de kendte franske modehuse.

Transport i Nice 

Det offentlige transportsystem i og omkring Nice er veludviklet, og du kan enten vælge at køre med bus eller sporvogn alt efter, hvor du skal hen i og omkring Nice. 

Det veludviklede system gør det nemmere for turister at navigere rundt i byen, hvad enten de skal rejse rundt i Nice eller har behov for at rejse til nogle af de nærliggende områder eller byer. 

Skal du rundt og opleve andre byer i regionen, kan du bruge regionaltoget, hvis du ikke har lejet en bil.