Fly til Schweiz

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Schweiz fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængig af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Geneve og Zürich i Schweiz.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Geneve og Zürich

Flyv Scandinavian Airlines til Zürich, og besøg en af byen 50 museer. Eller se hvordan man laver ure i Geneve.

De schweiziske alper har masser at tilbyde, uanset om det er vinter eller sommer. Tag på vandretur eller løb på ski for at opleve den skønne natur og den spektakulære udsigt.

Vandretur i de schweiziske alper

Man står ikke kun på ski i de schweiziske alper. Om sommeren findes der smukke vandreruter.

Gå de 80 kilometer via afmærkede ruter i den schweiziske nationalpark, og oplev den skønne natur; bjergtoppe, gletsjere, vandfald og søer. Den schweiziske nationalpark blev grundlagt i 1914, og er den ældste i alperne.

Du finder stensikkert en rute, du synes om i Schweiz med vandreruter med en samlet længde på 65.000 kilometer.

Schweiz

Det er ikke for sarte sjæle — men det er en smuk tur. Gelmerbahn kabelbane er en af de stejleste kabelbaner i Europa. Ruten er omkring 1 kilometer lang – og stigningen er 448 m. Det er lidt som at tage en rutsjebanetur i Alperne.

Den er bygget til at transportere ansatte og konstruktionsmaterialer op til Gelmer-dæmningen. Gelmerbahn har været åben for offentligheden siden 2001. Gå en tur rundt om Gelmer-søen, når du har nået toppen. Og forbered dig på den stejle tur ned …

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Schweiz sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Genève eller Zürich.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer