søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Schweiz

Fly til Schweiz

Billige flybilletter til Schweiz

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Eventyrlige bjerglandskaber, mørke klippeskrænter mod blåhvide gletschere og voluminøse strømme af køligt smeltevand. Uanset om du besøger Schweiz i sommer- eller vinterhalvåret, vil du blive betaget af landets enestående natur.

Book din flybillet til Schweiz med SAS og få 24 timers fortrydelsesret på din flybillet, online check-in 22 timer før afgang og gratis te, kaffe samt dagens avis ombord.   
 

Med fly til Schweiz

Hvis du drømmer om at opleve den fantastiske natur i Schweiz, flyver SAS dig direkte til Zürich. Flyvetiden er estimeret til under to timer, hvilket også gør destinationen oplagt til en forlænget weekend. 
 

Skiløb, vandreture og klatning i de Schweiziske Alper

De schweiziske alper er et fantastisk syn og dækker ca. 60%  af landet. Bjergene indbyder til mange aktiviteter, hvoraf skiløb, vandreture og klatring kan nævnes. Schweiz har faktisk hele 150 skisportssteder, og du finder nogle af Europas bedste skisportsområder i området omkring Genève.  
 

Dyre biler og gamle kirker i Zürich

Zürich er den største by i Schweiz og er beliggende i naturskønne oplevelser ved Zürichsøen, som hvert år besøges af 8 millioner turister. Besøger du Zürich, kan du både opleve natur og kultur, hvilket ikke er gældende for mange storbyer. Er du mere til kultur end natur, så anbefales det at besøge nogle af byens interessante museer og gallerier, hvor du kan se værker af Rembrandt, Matisse, Warhol, Picasso og Monet. Derudover kan du gå på opdagelse i byen og støde på flotte bygninger som Grossmünster-kirken, der næsten er 1000 år gammel. Trænger du til en pause fra sightseeing, anbefales det at tage en kop kaffe ved Paradeplatz, der emmer af dyre biler, mærkevarebutikker og fashionable mennesker.

Rejser du til Zürich i aprilmåned,skal du huske at opleve byens årlige forårsfest, der afholdes den tredje mandag i april. 
 

En smagsoplevelse for livet

Det schweiziske køkken er spændende og varieret, dog har landet en særlig kærlighed for pikante oste og vine. Landet associeres også med ostefondue, som ikke kun smager godt, men også er festligt at spise. Derudover er schweizerne dygtige konditorer, hvor hver egn har sine egne specialiteter. Besøger du landet, vil du altså nyde godt af ost, pølse og ikke mindst kødretter, og slutter du måltidet af med schweizisk chokolade, vil dagens måltid uden tvivl være fuldendt. 
 

Mere end 1 100 destinationer

Med SAS og vores partnere kan du bestille rejser til mere end 100 destinationer.