Fly til Schweiz

Flyv SAS til Zürich, og besøg en af byen 50 museer. Eller se hvordan man laver ure i Geneve. De schweiziske alper har masser at tilbyde, uanset om det er vinter eller sommer. Tag på vandretur eller løb på ski for at opleve den skønne natur og den spektakulære udsigt.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Schweiz fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Geneve og Zürich. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Schweiz – tag en tur på Gelmerbahn

Det er ikke for sarte sjæle — men det er en smuk tur. Gelmerbahn kabelbane er en af de stejleste kabelbaner i Europa. Ruten er omkring 1 kilometer lang – og stigningen er 448 m. Det er lidt som at tage en rutsjebanetur i Alperne. Den er bygget til at transportere ansatte og konstruktionsmaterialer op til Gelmer-dæmningen. Gelmerbahn har været åben for offentligheden siden 2001. Gå en tur rundt om Gelmer-søen, når du har nået toppen. Og forbered dig på den stejle tur ned …

Vandretur i de schweiziske alper

Man står ikke kun på ski i de schweiziske alper. Om sommeren findes der smukke vandreruter.

Gå de 80 kilometer via afmærkede ruter i den schweiziske nationalpark, og oplev den skønne natur; bjergtoppe, gletsjere, vandfald og søer. Den schweiziske nationalpark blev grundlagt i 1914, og er den ældste i alperne.

Du finder stensikkert en rute, du synes om i Schweiz med vandreruter med en samlet længde på 65.000 kilometer.

Fly til <em>Schweiz</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Schweiz sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Genève eller Zürich.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.