Fly til Palermo

Palermo er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at spise autentisk siciliansk mad, svømme langs smukke strande og beundre antik arkitektur.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Palermo i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Palermo

Få billigere flybilletter til Palermo, book din rejse med SAS i god tid. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får vores 24-timers fortrydelsesret. Hvis du ser et godt tilbud, så tag det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Palermo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Italien.

Fly til Palermo, og glæd dig til en ø-strandferie

Den skønne by Palermo er hovedstaden på Sicilien, og hjemsted for katedraler fra det 12. århundrede, et neoklassisk teater og et kongepalads fra det 9. århundrede.

Palazzo dei Normanni, Cappella Palatine og Teatro Massimo bør være på din ønskeliste. Glem ikke at gå en tur rundt på det centrale Ballaro-gademarked for at finde en souvenir fra øen.

Der er masser af ting at foretage sig i Palermo, og øen passer til alle rejsende.

Fly til <em>Palermo</em>

Flyv med SAS til Palermo lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Palermo lufthavn

Palermo kaldes Solens Kongerige, og er i sandhed et besøg værd. Denne kulturelle smeltedigel byder på det bedste i Italien.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Palermo

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at du får en behagelig rejse. Nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Palermo. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Ønsker du mere komfort på din rejse? Opgradér bare din billet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.