søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Palermo

Fly til Palermo

Palermo er spækket med historie i byens gader, lækre strande, markeder, og spændende natteliv.

 

Strande

Aspra Beach er en strand ved en lille havneby, lidt øst for Palermo. Den er kendt for at have de bedste is på hele Sicilien og en utrolig smuk solnedgang. Vil du gerne på en familievenlig strand er Cefalu Beach på Siciliens nordlige kyst, kun en times tid øst fra Palermo, et besøg værd. En af de mest populære strande er Isola Delle Femmine Beach som er vest for byen. Der er dejligt klart og lækkert vand. En mere stille og rolig strand er Arenella Beach, som har dejligt gyldent sand. Selvom den ligger midt i en by, er den meget sjældent fyldt.

Turistattraktioner

Palermo-katedralen - et mix af muslimsk, gotisk, romantisk, renæssancen og moderne stil. Det er også hjemsted for Tesora Museum, som hylder de sicilianske konger og har kronjuvelerne til udstilling.

Teatro Massimo - Det største teater i Italien.

Festival di Morgana - En november-festival med masser af hånddukkeshows. Hånddukkerne er også udstillet på Marionette Museum, til dem, som kommer til Palermo uden for festivalperioden.

Catacombs of the Capuchins - En af de mest mindeværdige seværdigheder er under jorden. Mere end 8.000 lig er blevet mumificeret og udstillet her.

Udendørsmarkeder - Hvor du kan købe deres delikatesser, en masse souvenirs og meget andet. Besøg en af de mange markeder; Vucciria, Borgo Vecchio, Capo, Ballaro, eller Piazza Perani.

Vi flyver til Punta Raisi lufthavn, som kun ligger 30 minutter uden for Palermo.