Fly til Palermo

We are travelers.

SAS flyver til Palermo i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Palermo – book nu

Få billigere flybilletter til Palermo, book din rejse med SAS i god tid. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får vores 24-timers fortrydelsesret. Hvis du ser et godt tilbud, så tag det, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Palermo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Italien.

Fly til Palermo, og glæd dig til en ø-strandferie

Den skønne by Palermo er hovedstaden på Sicilien, og hjemsted for katedraler fra det 12. århundrede, et neoklassisk teater og et kongepalads fra det 9. århundrede.

Palazzo dei Normanni, Cappella Palatine og Teatro Massimo bør være på din ønskeliste. Glem ikke at gå en tur rundt på det centrale Ballaro-gademarked for at finde en souvenir fra øen.

Der er masser af ting at foretage sig i Palermo, og øen passer til alle rejsende.

Palermo

Palermo er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at spise autentisk siciliansk mad, svømme langs smukke strande og beundre antik arkitektur.

Flyv med SAS til Palermo lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Palermo lufthavn

Palermo kaldes Solens Kongerige, og er i sandhed et besøg værd. Denne kulturelle smeltedigel byder på det bedste i Italien.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Palermo

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at du får en behagelig rejse. Nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Palermo. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Ønsker du mere komfort på din rejse? Opgradér bare din billet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud