søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Palermo i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Palermo – book nu

Få billigere flybilletter til Palermo, book din rejse med SAS i god tid. Få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. SAS’ kunder får vores 24-timers fortrydelsesret. Hvis du ser et godt tilbud, så tag det, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Palermo lufthavn (PMO)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Palermo med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Italien.  

fly til Palermo, og glæd dig til en ø-strandferie 

Den skønne by Palermo er hovedstaden på Sicilien, og hjemsted for katedraler fra det 12. århundrede, et neoklassisk teater og et kongepalads fra det 9. århundrede. 

Palazzo dei Normanni, Cappella Palatine og Teatro Massimo bør være på din ønskeliste. Glem ikke at gå en tur rundt på det centrale Ballaro-gademarked for at finde en souvenir fra øen.   

Der er masser af ting at foretage sig i Palermo, og øen passer til alle rejsende.

Flyv til Palermo med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Palermo

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at du får en behagelig rejse. Nem online check-in, kaffe og te ombord, og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Palermo. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. 

Ønsker du mere komfort på din rejse? Opgradér bare din billet til den næste rejseklasse, og få adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Palermo

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Palermo