Fly til Kristiansand

We are travelers.

SAS flyver til Kristiansand i Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Kristiansand – book nu

Book din rejse til Kristiansand hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Norge med børnene for mindre. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kristiansand.

Fly til Kristiansand og nyd en familieferie

Kristiansand er et familievenligt rejsemål og den største by i det sydlige Norge, der tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Byen huser en kæmpe zoologisk have og forlystelsespark, frilandsmuseer og afsides strande i nærheden.

Hvis du ikke lige vandrer rundt i byens farverige gamle bydel og beundrer traditionelle træhuse eller får en historieindsprøjtning på Sorlandets-museet, så slapper du nok af på bystranden Bystanda eller er i den lokale zoo, center for udøvende kunst eller i vandlandet med børnene.

Listen over ting at lave i Kristiansand er lang, og der er noget for enhver.

Kristiansand

Kristiansand er kendt som “børnenes by” takket være dens adskillige familievenlige aktiviteter og attraktioner, som gør den til det perfekte rejsemål for dem, der rejser som en familie. Besøg Kristiansand og du vil få en ferie, der er fyldt med eventyr for små og store.

Flyv med SAS til Kristiansand lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Kristiansand lufthavn

Kristiansand er en vidunderligt charmerende by, der tilbyder alt, hvad alle udendørsentusiaster kan forvente af en byferie.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Kristiansand

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Kristiansand.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud