søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Kristiansand

Fly til Kristiansand

Flere daglige flyafgange året rundt til Kristiansand

Vi har afgange til Kristiansand hver dag, flere gange om dagen. Uanset om du vil flyve morgen, middag eller aften, har vi en afgang, der passer til dine rejseplaner.

Kristiansand Lufthavn ligger 16 km fra centrum af Kristiansand, og det tager omkring 20 minutter at komme fra lufthavnen til byen i bus eller taxa.

Find din afgang til Kristiansand

Find de billigste flybilletter til Kristiansand og book allerede i dag

SAS binder Skandinavien sammen. Derfor kan du altid finde billige flybilletter fra København og Billund til Kristiansand hos os.

Vi tilbyder dig desuden 24 timers fortrydelsesret på vores biletter. Derfor kan du roligt booke billetter først og spørge dine medrejsende bagefter, når du falder over et godt tilbud. Hvis datoen eller tidspunktet alligevel ikke passer, kan I sammen finde en bedre løsning.

Find dine flybilletter i vores lavpriskalender 
 

Flyv fra København til Kristiansand og mellemland i Oslo

For at skabe størst mulig fleksibilitet for dig, tilbyder vi mange afgange til Kristiansand fra både København og Billund hver dag med mellemlandinger i København og Oslo. Rejsetiden er som regel mellem 3 og 7 timer inklusiv mellemlandinger, hvor du kan nyde de gode shopping- og spisemuligheder i lufthavnene.

Find din forbindelse til Kristiansand

Mange fordele på SAS Plus

Når du rejser på SAS Plus, er der mange fordele inkluderet i din flybillet. På den måde er der færre ting, du skal tænke på, og du kan nyde din rejse mod nye eventyr helt fra start.

På SAS Plus er der blandt andet inkluderet 2 x 23 kg indchecket bagage, mad og drikke ombord på flyet og frit sædevalg i billettens pris. Desuden har du adgang til Fast Track og SAS Lounge.

Læs mere om fordelene på SAS Plus

Få stor rabat på børnebilletter

Når du rejser med os, får du altid rabat på børnebilletter. Faktisk tilbyder vi i nogle tilfælde 90% rabat på billetter til vores mindste passagerer.

Børn under 2 år kan få helt op til 90% i rabat, hvis de sidder på dit skød. Børn i alderen 2–11 år får op til 25% i rabat. Hvis du gerne vil booke et sæde til dit barn på under 2 år, skal du betale samme pris som for børn over 2 år.

Få mere information om rejser med børn

Kristiansand Lufthavn 

Kristiansand Lufthavn er en international lufthavn, der ligger i det sydlige Norge. Den åbnede i 1939 og var under 2. verdenskrig besat af tyskerne. Lufthavnen er løbende blevet udvidet – senest i 2015, og den byder omkring 1.000.000 passagerer velkommen hvert år, hvoraf omtrent 250.000 er internationale passagerer. 

Kontakt:

Kristiansand Lufthavn

Kjevik

4657 Kjevik

Telefon: +47 67 03 03 30

Hjemmeside  
 

Transport til og fra Kristiansand Lufthavn

Transport til og fra lufthavnen kan enten foregå i bus, i taxa eller i bil. Lufthavnen ligger 16 km uden for Kristiansand centrum, og det tager omkring 20 minutter at køre turen.

Der er tre forskellige busser, der kører mellem lufthavnen og byen. Den ene er en offentlig bus, der ikke tager højde for flyafgange, forsinkelser og lignende. De to andre er særlige lufthavnsbusser. På lufthavnens hjemmeside kan du finde et kort over busstoppestederne. Ude foran terminalen finder du i øvrigt en taxaholdeplads, hvor to forskellige taxaselskaber opererer. 
 

Biludlejning i Kristiansand Lufthavn

Hvis du har brug for en bil på din rejse, har du mulighed for at leje en i lufthavnen, hvor flere forskellige biludlejningsfirmaer holder til.

Det er en god idé at bestille din bil hjemmefra, så du er sikker på, at den er klar, når du kommer – særligt hvis du rejser på skæve tidspunkter eller i weekenden, hvor biludlejningsfirmaerne har kortere åbningstider.

Hvis du selv skal køre til og fra lufthavnen, skal du være opmærksom på, at du skal betale bompenge på vejen. 
 

Transport i Kristiansand 

Når du er i Kristiansand, kan du enten komme rundt via bus eller bil. Der findes et udmærket busnet i byen med adskillelige linjer og mange afgange. Vi anbefaler, at du sætter dig ind i bussystemet inden afrejse.  Du kan læse mere om buslinjer og afgange i Kristiansand her.

Der findes både busser, der kører til mere lokale steder, og busser der kører til byens mange seværdigheder. Den kollektive trafik er en god måde at komme rundt i byen, og du kan nemt komme vidt omkring. Der findes også to bådlinjer, der hører ind under den kollektive trafik i byen. 
 

Oplev Kristiansand

Smukke Kristiansand byder på oplevelser for mennesker i alle aldre. Der er smuk natur, interessante seværdigheder og Norges største forlystelsespark.

En af de ting, Kristiansand er særligt kendt for, er de smukke og uspolerede strande, hvor mange besøgende hver år lægger vejen forbi. Der er både badestrande og strande, der er gode at surfe på.

I Kristiansand finder du også en spektakulær domkirke. Den blev opført i 1883-84 i nygotisk stil, og den blev indviet i 1885. Domkirken kan rumme hele 1 000 siddende mennesker, og det er en af de største af sin slags i hele Norge.

Dyreparken i Kristiansand er en kombineret zoologisk have og forlystelsespark. Her kan du blandt andet besøge Kardemommeby og Hakkebakkeskoven, se på dyr og prøve forlystelser.

Find dine billetter til Kristiansand nu

EuroBonus – oplev alle fordelene

Med SAS EuroBonus kan du opleve meget mere af verden, da du kan spare point op, når du rejser, som du kan bruge på nye flybilletter, billeje eller hotelophold.

Du kan optjene point ved køb af flybilletter, når du shopper online eller i butikker. Du får desuden en masse tilbud og rabatter som medlem af EuroBonus.

Læs mere om fordelene ved EuroBonus

Kristiansand 

Valuta: Norske kroner

Tidsforskel: +0

Sprog: Norsk  

 

Den Norske Ambassade: Dampfærgevej 10, 4. sal, 2100 København Ø, Danmark

Tlf.: +45 72 11 19 00

 

Det Danske Konsulat: Odderoyveien 25, 4610 Kristiansand, Postboks 1865, 4686 Kristiansand, Norge

Tlf.: +47 907 41 412

 

Øvrigt

Fly til Norge


Flere SAS-destinationer