søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Kristiansand i Norge fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Kristiansand – book nu

Book din rejse til Kristiansand hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.   

  • cl--plane-right Lufthavn: Kristiansand lufthavn (KRS)
  • cl--credit Valuta: Norske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Norge med børnene for mindre. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kristiansand. 

fly til Kristiansand og nyd en familieferie 

Kristiansand er et familievenligt rejsemål og den største by i det sydlige Norge, der tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Byen huser en kæmpe zoologisk have og forlystelsespark, frilandsmuseer og afsides strande i nærheden. 

Hvis du ikke lige vandrer rundt i byens farverige gamle bydel og beundrer traditionelle træhuse eller får en historieindsprøjtning på Sorlandets-museet, så slapper du nok af på bystranden Bystanda eller er i den lokale zoo, center for udøvende kunst eller i vandlandet med børnene.

Listen over ting at lave i Kristiansand er lang, og der er noget for enhver. 

Weekend i Kristiansand

Altid inkluderet på din rejse til Kristiansand

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Kristiansand. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Som medlem af EuroBonus, kan du se mere af verden og optjene point, når du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse,  opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer lige over 40% af alle udledninger fra vores fly ved at CO2-kompensere alle bookinger foretaget med et EuroBonus-nummer. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Kristiansand

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted.

Andre populære SAS-destinationer