LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Kristiansand

  Fly til Kristiansand

  Billige flybilletter til Kristiansand! Book i dag på sas.dk.

  Fly til Kristiansand

  Kristiansand er en international by med landsby charme. Find en billig rejse til Kristiansand - hvad med en miniferie eller en weekendtur i Norge?

  Med SAS får du børnerabat, og er du medlem af EuroBonus, optjener du bonuspoint på din rejse. Bonuspointene kan du bruge på bonusrejser, hotelophold, billeje, og en masse andet.

  Norsk hygge - hele året

  I Kristiansand er der mange muligheder. Om foråret og sommeren viser naturen sig fra sin grønne side, og vinteren er ofte hvid. Man behøver ikke tage langt fra byen for at opleve den flotte natur. Start din rejse på sas.dk - book dine billige flybilletter nu!

  Festivaller

  Kristiansand er hvert år vært for en lang række festivaller. Især om sommeren er der et væld af musik- og filmfestivaller og andre kulturelle begivenheder. Læs mere. Book dine billige flybilletter nu!

  Rejsetips om Kristiansand indsendt af vores kunder

  Andet

  Kristansand har det hele: god shopping, hyggelige restauranger, men ikke minst et vakkert og variert oppland. Fra små gamle byer med hvidmalede huse, øyer med fiskehuse mulighet for herlige seilaser for eksempel fra Kristiandsand til Lillesand. En uforglemmelig tur til Lindesnes, Norges sydligste fyr. Det er bare at nyde de varierede muligheder. Har du din egen båd er det uforglemmeligt å sejle gjennom øyhavet.

  Eva M.

   

  Hvis man vil opleve fantastisk natur og smukke sommeraftner - så skal man tage til Kristiansand. Bør helt klart også opleves på vandet.

  Brit F.

  transport

  Lufthavnen Kristiansand er en lille lufthavn i Norge. Lufthavnen bruges af passagerer, der rejser til Kristiansand, som ligger 16 km fra lufthavnen. Kristiansand er en populær destination for weekendture, men har kun en enkelt terminal.

   

  Bus

  Lufthavnsbus til Kristiansand kører op til 10 gange om dagen, tager 20 minutter og koster 70 NOK.

   

  Taxa

  Der er taxastande lige udenfor terminalen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik