Fly til Kristiansand

Kristiansand er kendt som “børnenes by” takket være dens adskillige familievenlige aktiviteter og attraktioner, som gør den til det perfekte rejsemål for dem, der rejser som en familie. Besøg Kristiansand og du vil få en ferie, der er fyldt med eventyr for små og store.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Kristiansand i Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Kristiansand

Book din rejse til Kristiansand hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan de se vores lavpriskalender. Som SAS-kunde får du 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Norge med børnene for mindre. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kristiansand.

Fly til Kristiansand og nyd en familieferie

Kristiansand er et familievenligt rejsemål og den største by i det sydlige Norge, der tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Byen huser en kæmpe zoologisk have og forlystelsespark, frilandsmuseer og afsides strande i nærheden.

Hvis du ikke lige vandrer rundt i byens farverige gamle bydel og beundrer traditionelle træhuse eller får en historieindsprøjtning på Sorlandets-museet, så slapper du nok af på bystranden Bystanda eller er i den lokale zoo, center for udøvende kunst eller i vandlandet med børnene.

Listen over ting at lave i Kristiansand er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Kristiansand</em>

Flyv med SAS til Kristiansand lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Kristiansand lufthavn

Kristiansand er en vidunderligt charmerende by, der tilbyder alt, hvad alle udendørsentusiaster kan forvente af en byferie.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Kristiansand

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Kristiansand.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.