søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Warszawa

Fly til Warszawa

Billige flybilletter til Warszawa

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Flyv direkte fra København til Warszawa året rundt, og opdag Polens hovedstad. I vores lavpriskalender finder du mange billige flybilletter.
 

Daglige direkte afgange til Warszawa

Flyv SAS til Warszawa og kom hurtigt frem med vores mange direkte afgange. Vi flyver direkte til Warszawa fra København stort set hver dag året rundt. Turen til den polske hovedstad tager kun fem kvarter, når du flyver direkte. Vi har også flyvninger fra både København og Billund med mellemlandinger. Når du har en mellemlanding tager turen ned til 4 timer.

Find dine billetter til Warszawa nu
 

Få børnerabat på flybilletter med SAS

Altid inkluderet i din flybillet til WarszawaNår du flyver SAS med dine børn, får du stor børnerabat, så det er mere overkommeligt for dig at vise dine børn verden. Spædbørn, der er mere end en uge gamle og under to år får 90 % i rabat, når de sidder på skødet af en voksen, mens børn mellem 2 og 11 år får op til 25 % i rabat på flybilletter. Ønsker du at dit barn på under to år skal have sit eget sæde, er prisen den samme som for de større børn.

Læs mere om at rejse med børn

Rejs hurtigt og billigt med SAS Go Light

SAS Go Light er den perfekte rejseklasse til dig, der ikke skal have så meget bagage med. I din billet er der inkluderet 8 kg håndbagage, samt en computertaske eller lignende, hvilket er helt perfekt til en kortere getaway. Du får naturligvis samme gode service, som du er vant til, når du flyver SAS, samt frit sædevalg på din telefon fra 22 timer før afrejse, gratis kaffe og te ombord og meget mere. 

Læs mere om SAS Go Light og vores andre rejseklasser
 

Find billige flybilletter til Warszawa

Tag et kig i vores lavpriskalender, og find vores billigste flybilletter til Warszawa. Du kan nemt danne dig et overblik over alle vores afgange og priser i lavpriskalenderen, og når du finder et godt tilbud kan du roligt slå til. Vores 24-timers fortrydelsesret giver dig mulighed for at købe flybilletterne, når du ser en god pris, og spørge dine medrejsende, om billetterne passer, bagefter. 

Se vores lavpriskalender

Opdag verden med EuroBonus

Med EuroBonus kan du opdage mere af verden for færre penge. Hver gang du flyver SAS, optjener du nemlig point, som du blandt andet kan bruge på nye flybilletter. Du kan også knytte et kreditkort til dit EuroBonus-medlemskab og optjene point, hver gang du køber noget med kortet. Ud over flybilletter, kan du bruge dine point på billeje eller hotelophold. 

Warszawa Chopin Lufthavn 

Warszawa Chopin Lufthavn ligger ca. 8 km uden for centrum af Warszawa og er Polens travleste lufthavn. Lufthavnen blev indviet i 1934 og blev mere eller mindre destrueret under 2. verdenskrig af den polske modstandsbevægelse. Under den kolde krig blev lufthavnen genopbygget, og efter kommunismens fald blev den moderniseret yderligere. I 2001 skiftede lufthavnen navn fra Okęcie til Chopin –  de lokale kalder den dog ofte stadig ved dens gamle navn. 

Kontakt: 

Żwirki i Wigury 1

00-906 Warszawa

Tlf.: +48 22 650 42 20

Hjemmeside

 

Transport til og fra Warszawa Lufthavn

Når du skal ind til byen fra Warszawa Lufthavn kan du tage bus, tog eller taxa. Fordi lufthavnen kun ligger 8 km uden for centrum af byen, er turen ind til Warszawa relativt kort. I lufthavnen finder du flere forskellige buslinjer, der alle stopper ved byens primære transportknudepunkter og ved de største hoteller. Under lufthavnen finder du desuden togstationen, hvorfra du kan tage et tog ind til byen.

Ude foran terminalen finder du taxaer. Vi anbefaler, at du altid tager en tager en taxa med tydeligt taxalicens i ruden. På lufthavnens hjemmeside kan du se, hvilke taxaselskaber lufthavnen anbefaler. 
 

Biludlejning i Warszawa Lufthavn

Hvis du ønsker at leje en bil i Warszawa Chopin Lufthavn, så kig efter biludlejningsfirmaerne i ankomsthallen og på mezzaninen. Hvis du gerne vil have, at din bil er klar, når du ankommer, er det en god idé at booke den på forhånd. På den måde får du også den bedste pris.

Lej en bil i Warszawa Lufthavn


Offentlig transport i Warszawa

I Warszawa finder du et fintmasket og velfungerende net af offentlig transport. Der er både busser, sporvogne og metro, hvilket gør det nemt at komme rundt i hele byen.

Du kan købe billetter, der gælder i alle tre transportformer i billetautomater rundt omkring i byen, på alle metrostationer ved nogle af bus- og sporvognsstoppestederne. Billetautomaterne har blandt andet engelske instruktioner, ligesom billetinformationerne også står på engelsk på billetterne. Du kan også købe billetter i busserne og sporvognene og i kiosker i hele byen.

Vær opmærksom på, at byen er inddelt i to zoner. Hvis du skal langt, kan det derfor være, at du skal have en 2-zonersbillet. Desuden findes der billetter til korte ture, dagsbilletter, weekendbilletter og gruppebilletter. 
 

Oplev Warszawa

Warszawa har været befolket siden 800-tallet og har været Polens hovedstad siden 1596. I mange hundrede år var byen centrum for belejringer og krige, og under anden verdenskrig blev det meste af den gamle bydel jævnet med jorden. Siden er den gamle bydel blevet rekonstrueret, hvilket gør stemningen i Warszawa meget anderledes end i mange andre europæiske storbyer. Warszawa har også en nyere bydel, som blev bygget i 1400-tallet, og som derfor teknisk set er ældre end den gamle bydel, idet den ikke blev destrueret under anden verdenskrig.

Du finder dog meget mere end historie i Warszawa. Blandt meget andet kan du finde god og ærlig mad til gode priser. Gå som de lokale efter en ”Bar Mleczny”, som direkte oversat betyder “mælkebar” – en slags polsk cafeteria, hvor du kan få god og veltilberedt mad, der ofte er baseret på mælkeprodukter. 

Fakta om Warszawa

Valuta: Polske zloty

Tidsforskel: 0

Landekode: +48

Sprog: Polsk
 

Den polske ambassade: 

Richelieus Alle 12 

2900 Hellerup

Tlf.: + 45 39 46 77 00

Hjemmeside 
 

Den danske ambassade i Polen:

ul. Marszałkowska 142

00-061 Warszawa 

Tlf.: +48 (22) 565 29 00

 


Øvrigt

Fly til Polen
TillægstjenesterFlere SAS-destinationer