Fly til Warszawa

We are travelers.

SAS flyver to Warszawa i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Warszawa – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger – så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu, og planlægge senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Warszawa med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Warszawa.

fly til Warszawa og nyd Polens hovedstad

Polens hovedstad Warszawa er en livlig, kontrastfyldt storby med en smuk gammel bydel, et UNESCO verdenskulturarvssted, og moderne arkitektur. Mellem ølhallerne og de kuriøse cafeer finder du en travl lille by, der har meget at byde på.

Når du ikke lige udforsker den gamle bydel til fods eller besøger kongeslottet, så befinder du dig nok på en af byens mange museer eller genopfriske din viden om lokal kultur på Palace of Culture and Science.

Listen over ting at lave i Warszawa er lang, og der er noget for enhver.

Warszawa

Warszawa er en by, som har rejst sig fra brokkerne efter årelang destruktion under krigen, og i dag finder du en livlig og moderne by, der trives med turisme. Bliv fuldt optaget af byens historie, når du udforsker den gamle by, og fordyb dig i alt, hvad der er polsk.

Flyv med SAS til Warsaw Modlin lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Warsaw Modlin Lufthavn

Warszawa kan underholde dig i dagevis. Besøg et af de mange fantastiske museer, som byen byder på – såsom Polish Vodka Museum eller Warsaw Rising Museum. Eller du kan slentre ned ad gaderne og nyde de skønne omgivelser.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Warszawa

Hos SAS bestræber vi os fortsat på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Warszawa.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud