Fly til Warszawa

Warszawa er en by, som har rejst sig fra brokkerne efter årelang destruktion under krigen, og i dag finder du en livlig og moderne by, der trives med turisme. Bliv fuldt optaget af byens historie, når du udforsker den gamle by, og fordyb dig i alt, hvad der er polsk.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver to Warszawa i Polen fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Warszawa

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger – så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu, og planlægge senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Warszawa med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Warszawa.

Fly til Warszawa og nyd Polens hovedstad

Polens hovedstad Warszawa er en livlig, kontrastfyldt storby med en smuk gammel bydel, et UNESCO verdenskulturarvssted, og moderne arkitektur. Mellem ølhallerne og de kuriøse cafeer finder du en travl lille by, der har meget at byde på.

Når du ikke lige udforsker den gamle bydel til fods eller besøger kongeslottet, så befinder du dig nok på en af byens mange museer eller genopfriske din viden om lokal kultur på Palace of Culture and Science.

Listen over ting at lave i Warszawa er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Warszawa</em>

Flyv med SAS til Warsaw Chopin lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Warsaw Chopin Lufthavn

Warszawa kan underholde dig i dagevis. Besøg et af de mange fantastiske museer, som byen byder på – såsom Polish Vodka Museum eller Warsaw Rising Museum. Eller du kan slentre ned ad gaderne og nyde de skønne omgivelser.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Warszawa

Hos SAS bestræber vi os fortsat på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Warszawa.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.