søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Warszawa

Fly til Warszawa

Med SAS kan du flyve direkte til Warszawa dagligt fra København. Mange danskere er måske ikke klar over, hvor tæt Warszawa ligger til os. Den polske hovedstad ligger kun fem kvarter fra Kastrup Lufthavn. Du kan også flyve med mellemlandinger, både fra København og Billund, hvor mellemlandingen tager omkring 4 timer.

Find dine billetter til Warszawa her
 

Oplev Warszawa med SAS

I flere år har Warszawa, men også hele Polen oplevet en fantastisk vækst, der har resultereret i, at Polen og dens hovedstad er blevet spændende destinationer. De mange neonskilte, uendelige muligheder for at smage vodka og mange historiske smukke bygninger gør Warszawa til en storby, der byder på mange forskellige oplevelser.

Warszawa er som byen, der geografisk er placeret lige midt i Europa, en spændende destination med en lang historie. Byen har både en ung befolkning og gamle bydele, der gør det til en unik storby med masser at byde til. Mød det gamle og det ny i den fantastiske by, Warszawa.
 

Fordele i din flybillet til Warszawa

Du får ikke kun en kort og dejlig tur til den polske hovedstad. Med SAS får du også en hel del andre fordele i din flybillet. Dine fordele er:

Læs om de forskellige rejseklasser her

Din ankomst til Warszawa Chopin Lufthavn

Lufthavnen ligger kun ca. 8 km uden for centrum af Warszawa, og du får derfor en kort tur fra lufthavnen. Warszawa Lufthavn har gode muligheder for offentlig transport. Du kan både finde busser, sporvogne og metro, så du nemt kan komme rundt omkring i byen. Du skal bare købe dine billetter fra billetautomater og kiosker, som gælder for alle transportformer. Billetautomaterne giver dig blandt andet engelske instruktioner, og billetterne står også på engelsk.

Skal du tage en lang tur, så vær opmærksom på, at byen er inddelt i to zoner. Det betyder, at du måske skal have en 2-zonersbillet. Der findes også billetter til korte ture, dagsbilletter, weekendbilletter og gruppebilletter. 
 

Flere fordele med SAS

Hver gang du flyver med SAS, optjener du point på hver rejse med SAS’ loyalitetsprogram EuroBonus. Dine EuroBonus-point kan du bruge til en masse spændende ting som rabat på biludlejning, hoteller eller booking af dine næste flybilletter.

Tilmeld dig EuroBonus her

Fakta om Warszawa

Valuta: Polske zloty

Tidsforskel: 0

Sprog: Polsk


 

Øvrigt

Fly til Polen


Flere SAS-destinationer