søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver to Warszawa i Polen fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Warszawa – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender for at få et overblik over alle SAS’ destinationer. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger – så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu, og planlægge senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Warsaw Chopin Lufthavn (WAW)
  • cl--credit Valuta: Polske zloty
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Polsk

Rabatbilletter for børn

Oplev Warszawa med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Warszawa. 

fly til Warszawa og nyd Polens hovedstad

Polens hovedstad Warszawa er en livlig, kontrastfyldt storby med en smuk gammel bydel, et UNESCO verdenskulturarvssted, og moderne arkitektur. Mellem ølhallerne og de kuriøse cafeer finder du en travl lille by, der har meget at byde på. 

Når du ikke lige udforsker den gamle bydel til fods eller besøger kongeslottet, så befinder du dig nok på en af byens mange museer eller genopfriske din viden om lokal kultur på Palace of Culture and Science.

Listen over ting at lave i Warszawa er lang, og der er noget for enhver.

Udforsk Warszawa
  • Hvorfor Warszawa?
  • Flyv med SAS til Warsaw Chopin Lufthavn (WAW)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Warszawa

Hos SAS bestræber vi os fortsat på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Warszawa. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gør det muligt for dig at udforske mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Pointene kan blandt andet bruges til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Warszawa

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Warszawa