Fly til Trondheim

We are travelers.

SAS flyver til Trondheim i det nordlige Norge fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Trondheim – book nu

Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer på et sted, så se vores lavpriskalender og husk at booke din rejse hos SAS i forvejen for at få billigere billetpriser. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Trondheim. Glæd dig til at gå på opdagelse i Norge som en familie.

Fly til Trondheim og besøg en by fra det 11. århundrede

Den pulserende by Trondheim tiltrækker millioner af besøgende hvert år og huser adskillige attraktioner, listen over ting at se og foretage sig i området er imponerende.

Historieentusiaster bør lægge vejen forbi den historiske Kristiansten fæstning eller den lille, historiske ø Munkholmen. Hvis du foretrækker kulturhistorie, bør du ikke gå glip af Trøndelag Folkemuseum eller Rockheim, det nationale oplevelsescenter for pop og rock. Hvis du foretrækker udendørs eventyr, hvorfor så ikke tilbringe en dag med at sejle i kajak på Nidelva-floden?

Trondheim

Trondheim er Norges tredjestørste by og fyldt med historie, kultur og attraktioner, og listen med ting, man skal se, er uden ende. Glæd dig til at vandre hen ad butiksfyldte gader, spise på et hav af restauranter og deltage i et af byens mange kulturbegivenheder i løbet af året.

Flyv med SAS til Trondheim lufthavn, og du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Trondheim lufthavn

Hvis der er en ting, denne by holder af, så er det at mindes alle historiske begivenheder. Oplev arkitektur, der ikke ligner noget andet i Norge, og bliv helt væk i den smukke kulturhovedstad, som Trondheim virkelig er.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Trondheim

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Trondheim.

Ønsker du mere komfort på din rejse? Så sørg for at opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og drikkevarer ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud