søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Trondheim

Fly til Trondheim

Billiga flybilletter til Trondheim

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Flyv til Trondheim med SAS

Du kan flyve til Trondheim direkte fra København. Der er også gode forbindelser via Oslo.

 

Trondheim eller Trondhjem?

Trondheim er en international by med landsbycharme. Byen hed tidligere Trondhjem og Nidaros og er mere end 1000 år gammel. Nidelven flyder gennem byen, der især prydes af de gamle lagerhuse langs flodens bred. Byens stolthed er den stærke fodboldklub Rosenborg. Byens oprindelige navn Nidaros betyder Floden Nids udløb. I middelalderen blev byens navn ændret til Trondheim, hvilket for en tid blev til Trondhjem i den overgang, hvor byen var en dansk provins. I 1928 blev der afholdt en folkeafstemning om byens navn, og Trondheim vandt klart over Nidaros.

 

Seværdigheder i Trondheim

Trondheim er ikke for ingenting Norges historiske hovedstad. Nidaros Domkirken, der blev påbegyndt i 1070, er Norges nationalhelligdom, der står over Olav den Helliges grav. Domkirken er så absolut et besøg værd.

 

Natur i Trondheim

Vinterens store aktivitet er naturligvis skiløb. I skovene omkring byen kan man løbe langrend, og vil man løbe alpint, tager man til det nærliggende skiområde Vassfjellet, der ligger tæt nok på byen til en aften-skitur. Om sommeren kan man eksempelvis bade, sejle, fiske og spille golf.

Transport

Trondheim lufthavn ligger i Stjørdal, ca. 35 kilometer øst for Trondheim. Det er både en civil lufthavn og en militærbase. Der er to terminaler: Terminal A er indenrigs og Terminal B er internationale flyvninger.

 

Tog

Stationen er lige ved siden af terminal B. Mange lokale, regionale og intercity tog stopper der, og en tur til Trondheim tager ca. 35 minutter. For yderligere information (tlf: +47(0)815 00 888)

 

Bil og bus

Lufthavnen er langs motorvejene E6 til Trondheim og E14 til den svenske grænse. Afkørslen til lufthavnen er tydelig skiltet. Expressbussen fra lufthavnen kører hver 15. minut til Trondheim centrum, stopper undervejs ved nogle store hoteller og til sidst Lerkendal Stadion.

 

Taxa

Taxaerne holder foran ankomsthallen. Stjørdal Taxi (tlf: +47(0)7483 7500). Du kan også bestille en dele-taxa til en fast pris. gennem Trøndertaxi (tlf: + 47(0)9300 7373). Dette skal dog gøres mindst fire timer før ankomst.

Øvrigt

Norge
TillægstjenesterFlere SAS-destinationer