LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Trondheim

  Fly til Trondheim

  Book billige billetter til Trondheim med SAS!

  Flyv til Trondheim med SAS

  Du kan flyve til Trondheim direkte fra København. Der er også gode forbindelser via Oslo.

   

  Trondheim eller Trondhjem?

  Trondheim er en international by med landsbycharme. Byen hed tidligere Trondhjem og Nidaros og er mere end 1000 år gammel. Nidelven flyder gennem byen, der især prydes af de gamle lagerhuse langs flodens bred. Byens stolthed er den stærke fodboldklub Rosenborg. Byens oprindelige navn Nidaros betyder Floden Nids udløb. I middelalderen blev byens navn ændret til Trondheim, hvilket for en tid blev til Trondhjem i den overgang, hvor byen var en dansk provins. I 1928 blev der afholdt en folkeafstemning om byens navn, og Trondheim vandt klart over Nidaros.

   

  Seværdigheder i Trondheim

  Trondheim er ikke for ingenting Norges historiske hovedstad. Nidaros Domkirken, der blev påbegyndt i 1070, er Norges nationalhelligdom, der står over Olav den Helliges grav. Domkirken er så absolut et besøg værd.

   

  Natur i Trondheim

  Vinterens store aktivitet er naturligvis skiløb. I skovene omkring byen kan man løbe langrend, og vil man løbe alpint, tager man til det nærliggende skiområde Vassfjellet, der ligger tæt nok på byen til en aften-skitur. Om sommeren kan man eksempelvis bade, sejle, fiske og spille golf.  transport

  Trondheim lufthavn ligger i Stjørdal, ca. 35 kilometer øst for Trondheim. Det er både en civil lufthavn og en militærbase. Der er to terminaler: Terminal A er indenrigs og Terminal B er internationale flyvninger.

   

  Tog

  Stationen er lige ved siden af terminal B. Mange lokale, regionale og intercity tog stopper der, og en tur til Trondheim tager ca. 35 minutter. For yderligere information (tlf: +47(0)815 00 888)

   

  Bil og bus

  Lufthavnen er langs motorvejene E6 til Trondheim og E14 til den svenske grænse. Afkørslen til lufthavnen er tydelig skiltet. Expressbussen fra lufthavnen kører hver 15. minut til Trondheim centrum, stopper undervejs ved nogle store hoteller og til sidst Lerkendal Stadion.

   

  Taxa

  Taxaerne holder foran ankomsthallen. Stjørdal Taxi (tlf: +47(0)7483 7500), koster ca. NOK 500 til centrum. Du kan også bestille en dele-taxa til en fast pris på NOK 265 gennem Trøndertaxi (tlf: + 47(0)9300 7373). Dette skal dog gøres mindst fire timer før ankomst.

  Billiga flybilletter til Trondheim

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.   Øvrigt

  Norge
  Tillægstjenester  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik