søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Trondheim i det nordlige Norge fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Trondheim – book nu

Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer på et sted, så se vores lavpriskalender og husk at booke din rejse hos SAS i forvejen for at få billigere billetpriser. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Trondheim lufthavn (TRD)
  • cl--credit Valuta: Norske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Norsk

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Trondheim. Glæd dig til at gå på opdagelse i Norge som en familie. 

Stig ombord på et fly til Trondheim og besøg en by fra det 11. århundrede 

Den pulserende by Trondheim tiltrækker millioner af besøgende hvert år og huser adskillige attraktioner, listen over ting at se og foretage sig i området er imponerende.

Historieentusiaster bør lægge vejen forbi den historiske Kristiansten fæstning eller den lille, historiske ø Munkholmen. Hvis du foretrækker kulturhistorie, bør du ikke gå glip af Trøndelag Folkemuseum eller Rockheim, det nationale oplevelsescenter for pop og rock. Hvis du foretrækker udendørs eventyr, hvorfor så ikke tilbringe en dag med at sejle i kajak på Nidelva-floden?

Weekend i Trondheim
  • Hvorfor Trondheim?
  • Flyv med SAS til Trondheim lufthavn (TRD)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Trondheim

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Trondheim. 

Ønsker du mere komfort på din rejse? Så sørg for at opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og drikkevarer ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Indkvartering og transport i Trondheim

Mangler du den sidste planlægning? Her hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Trondheim