Fly til Trondheim

Trondheim er Norges tredjestørste by og fyldt med historie, kultur og attraktioner, og listen med ting, man skal se, er uden ende. Glæd dig til at vandre hen ad butiksfyldte gader, spise på et hav af restauranter og deltage i et af byens mange kulturbegivenheder i løbet af året.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Trondheim i det nordlige Norge fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Trondheim

Hvis du vil have et overblik over alle vores destinationer på et sted, så se vores lavpriskalender og husk at booke din rejse hos SAS i forvejen for at få billigere billetpriser. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Trondheim. Glæd dig til at gå på opdagelse i Norge som en familie.

Fly til Trondheim og besøg en by fra det 11. århundrede

Den pulserende by Trondheim tiltrækker millioner af besøgende hvert år og huser adskillige attraktioner, listen over ting at se og foretage sig i området er imponerende.

Historieentusiaster bør lægge vejen forbi den historiske Kristiansten fæstning eller den lille, historiske ø Munkholmen. Hvis du foretrækker kulturhistorie, bør du ikke gå glip af Trøndelag Folkemuseum eller Rockheim, det nationale oplevelsescenter for pop og rock. Hvis du foretrækker udendørs eventyr, hvorfor så ikke tilbringe en dag med at sejle i kajak på Nidelva-floden?

Fly til <em>Trondheim</em>

Flyv med SAS til Trondheim lufthavn, og du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Trondheim lufthavn

Hvis der er en ting, denne by holder af, så er det at mindes alle historiske begivenheder. Oplev arkitektur, der ikke ligner noget andet i Norge, og bliv helt væk i den smukke kulturhovedstad, som Trondheim virkelig er.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Trondheim

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Trondheim.

Ønsker du mere komfort på din rejse? Så sørg for at opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og drikkevarer ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.