søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Trondheim

Fly til Trondheim

Inkluderet i din flybillet til Trondheim 

Hos SAS har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse til Trondheim for at give dig den bedste mulige oplevelse. Bestiller du fly til Trondheim hos os, får du derfor: 

 

Direkte fly til Trondheim fra København

Hos SAS kan du flyve direkte til Trondheim fra København på kun halvanden time. Der er også gode forbindelser via Oslo.
 

Leder du efter billige fly til Trondheim fra København?

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de billigste fly til Trondheim. Vores priser og pladser bliver konstant opdateret hver gang en besøgende foretager en søgning på fly til Trondheim. Af den grund kan afvigelser i prisen forekomme, når du går videre til betaling.  

Tilmeld dig EuroBonus før du booker fly til Trondheim

Har du tilmeldt dig vores EuroBonus? Ellers bør du gøre det, inden du booker fly til Trondheim. EuroBonus giver dig endnu mere at se frem til, når du flyver til Trondheim eller andre steder i verden.

EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du opnår fordele, jo mere du flyver. Men det er ikke kun, når du flyver, at du optjener point. Du får også point på hotelophold, billeje, shopping og daglige indkøb. Pointene kan du bruge på nye flyrejser, opgraderinger af billet, hotelophold eller gavekort. Der er altså mange gode grunde til at tilmelde dig EuroBonus inden din rejse til Trondheim.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis
 

Trondheim eller Trondhjem? 

Trondheim er en international by med landsbycharme. Den norske by hed tidligere Trondhjem og Nidaros og er mere end 1000 år gammel. Nidelven flyder gennem byen, der især prydes af de gamle lagerhuse langs flodens bred. Trondheims stolthed er den stærke fodboldklub Rosenborg. Byens oprindelige navn Nidaros betyder Floden Nids udløb. I middelalderen blev byens navn ændret til Trondheim, hvilket for en tid blev til Trondhjem i den overgang, hvor byen var en dansk provins. I 1928 blev der afholdt en folkeafstemning om byens navn, og Trondheim vandt klart over Nidaros.

Værd at se i Trondheim

Trondheim er en pulserende by, som byder på nogle af områdets mest populære attraktioner, hyggelige butikker og et væld af restauranter og barer, hvor du kan finde mange lokale lækkerier.

Trondheim er ikke for ingenting Norges historiske hovedstad. I Trondheim finder du eksempelvis Nidaros Domkirken, der blev påbegyndt i 1070, og er Norges nationalhelligdom, der står over Olav den Helliges grav. Domkirken er bestemt et besøg værd. Desuden huser byen mange spændende museer, hvor du kan opleve mange interessante udstillinger.

Vil du have flere gode rejsetips til Trondheim? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler – her får du guides til alt lige fra gode shoppingsteder til seværdigheder og restauranter.
 

Natur i Trondheim

I Trondheim er vinterens store aktivitet naturligvis skiløb. I skovene omkring byen kan man løbe langrend, og vil man løbe alpint, tager man til det nærliggende skiområde Vassfjellet, der ligger tæt nok på Trondheim til en aften-skitur. Om sommeren byder Trondheim også på mange sjove aktiviteter, her kan man eksempelvis bade, sejle, fiske og spille golf.
 

Transport til Trondheim

Trondheim lufthavn ligger i Stjørdal, ca. 35 kilometer øst for Trondheim. Det er både en civil lufthavn og en militærbase. Der er to terminaler: Terminal A er indenrigs og Terminal B er internationale flyvninger.
 

Tog

I lufthavnen finder du en station lige ved siden af terminal B, som er oplagt at benytte, hvis du skal ind til Trondheim centrum. Mange lokale, regionale og intercity tog stopper der, og en tur til Trondheim tager ca. 35 minutter. 
 

Bil og bus

Trondheim Lufthavn er placeret langs motorvejene E6 til Trondheim og E14 til den svenske grænse. Afkørslen til lufthavnen er tydelig skiltet. Expressbussen fra lufthavnen til Trondheim centrum kører hver 15. minut, og stopper undervejs ved nogle store hoteller og til sidst Lerkendal Stadion i Trondheim.
 

Taxa

Taxaerne holder foran ankomsthallen i Trondheim Lufthavn. Ønsker du at bestille en taxa forinden, kan du kontakte Stjørdal Taxi (tlf: +47(0)7483 7500). Du kan også bestille en dele-taxa til en fast pris. gennem Trøndertaxi (tlf: + 47(0)9300 7373). Dette skal dog gøres mindst fire timer før din ankomst til Trondheim.
 

Øvrigt

Norge


Flere SAS-destinationer