Fly til Skotland

Besøg grønne, smukke Skotland. Tag til Inverness for at lede efter Loch Ness uhyret, besøg et whiskydestilleri, vandr i højlandet og se “hairy coos” – det skotske højlandskvæg – besøg Edinburgh Castle eller udforsk de lange sandstrande i Aberdeen i den nordøstlige del af landet.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Skotland fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Aberdeen og Edinburgh. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Skotland – Oplev natur og dyreliv

Flyv med SAS til Skotland, og tag på vandretur i den smukke skotske natur. Få øje på dyr, se “hairy coos” i højlandet, delfiner i Aberdeenshire eller led efter Nessie i Loch Ness.

Skotsk kultur

Skotland har noget for alle. Du bør smage på nationalretten Haggis eller prøvesmage whiskyer for at smage det rigtige Skotland. Måske vil du nyde traditionel sækkepibemusik, mens du spiser?

Få en fornemmelse for den skotske historie på Stirling-broen i det skotske højland. Stirling-broen er stedet hvor William Wallace, Braveheart, sammen med skotterne slog den engelske hær i den første krig for skotsk uafhængighed i 1297.

Tag toget til UNESCO verdensarvssted Forth Bridge fra Edinburgh til Fife. Den er 2,5 kilometer lang og over 100 meter høj.

Fly til <em>Skotland</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Skotland sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Edinburgh eller Aberdeen.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.