Fly til Edinburgh

We are travelers.

SAS flyver til Edinburgh i Skotland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Edinburgh – book nu

Der er større sandsynlighed for at finde flyvninger til en lavere pris, hvis du booker din rejse hos SAS i god tid. Se alle SAS’ destinationer på et sted – se vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – vent ikke – book nu pg planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Edinburgh med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage hele familien med på din tur til Edinburgh.

fly til Edinburgh, og nyd en historisk storbyferie

Hjemsted for en af verdens største bogfestivaller, en spektakulær borg i byen, panoramaudsigt med billedskøn udsigt. Edinburgh er en usædvanlig by med masser af tilbud.

Hvis du ikke lige sveder på en tur op ad Arthurs Seat eller marcherer op til Edinburgh Castle, så er det nok fordi du udforsker den gamle by til fods eller genopfrisker din viden om skotsk uafhængighed på National Museum of Scotland.

Der er masser at foretage sig i Edinburgh, uanset om du er historienørd, kulturgal eller bare en natugle på jagt efter den bedste aftenunderholdning i Skotland.

Edinburgh

Edinburgh er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Vær klar til at prøvesmage skotske whiskyer, høre eventyr om byens historie og nyde panoramaudsigten fra Arthurs Seat.

Flyv med SAS til Edinburgh lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Edinburgh lufthavn

Gå en tur ned ad de brostensbelagte gader, og nyd de smukke gamle bygninger og en rig kultur. Edinburgh er den perfekte by for en miniferie med masser af gratis aktiviteter for familie, venner eller par.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Edinburgh

Hos SAS bestræber vi os fortsat på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Edinburgh.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud