søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Edinburgh i Skotland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Edinburgh – book nu

Der er større sandsynlighed for at finde flyvninger til en lavere pris, hvis du booker din rejse hos SAS i god tid. Se alle SAS’ destinationer på et sted – se vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – vent ikke – book nu pg planlæg senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Edinburgh lufthavn (EDI)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidszone: GMT: UTC/BST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Edinburgh med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage hele familien med på din tur til Edinburgh.

fly til Edinburgh, og nyd en historisk storbyferie

Hjemsted for en af verdens største bogfestivaller, en spektakulær borg i byen, panoramaudsigt med billedskøn udsigt. Edinburgh er en usædvanlig by med masser af tilbud. 

Hvis du ikke lige sveder på en tur op ad Arthurs Seat eller marcherer op til Edinburgh Castle, så er det nok fordi du udforsker den gamle by til fods eller genopfrisker din viden om skotsk uafhængighed på National Museum of Scotland. 

Der er masser at foretage sig i Edinburgh, uanset om du er historienørd, kulturgal eller bare en natugle på jagt efter den bedste aftenunderholdning i Skotland.

Weekend i Edinburgh

Altid inkluderet på din rejse til Edinburgh

Hos SAS bestræber vi os fortsat på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Edinburgh. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus kan du optjene point på alle flyvninger med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af alle udledningerne fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Edinburgh

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Edinburgh bliver så nem og behagelig som muligt.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Edinburgh