søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Edinburgh

Fly til Edinburgh

Rejs til Edinburgh direkte fra Stockholm

Find billige flybilletter til Edinburgh her på sas.dk. 
 

Mere end "blot" whisky og sækkepiber

Edinburgh oser ikke kun af historie og utallige pubs, som mange vil tro. Byen rummer foruden en flot georganisk arkitektur og mange Michelin-restauranter ved havnen også en masse spændende seværdigheder - heriblandt Edinburgh Castle, som du absolut ikke må gå glip af! Dette slot ligger placeret på toppen af en gammel vulkan midt i Edinburgh og er byens største attraktion. Når du står på toppen, kan du nyde en flot panoramaudsigt over Edinburgh og omegn. Vidste du forresten også, at det var i Edinburghs gader på The Elephant House, at J.K. Rowling sad og skrev det meste af Harry Potter bøgerne.

Adskillelige festivaler

I august måned forvandles Edinburgh hvert år til en by fyldt med festivaler. "Tattoo" som du højest sandsynligt har set fra Edinburgh Castle i fjernsynet, er blandt en af Edinburgh International Festivals mange arrangementer, der afholdes i august. Hele seks festivaler afholdes i denne måned og tiltrækker hvert år mere end en halv million mennesker fra stort set hele verden. Så her får du fri mulighed for at opleve opera, dans, musik, ballet, film og meget andet.

Masser af fordele

Du opnår masser af fordele, når du flyver med SAS, heriblandt nem og hurtig check-in, hvor du kan checke ind hjemmefra via nettet eller på din telefon, og derefter printe boardingkortet – eller gemme det direkte på telefonen. Derudover kan du frit vælge sæde, når check-in åbner 22 timer før afgang, og så kan du medbringe op til 1 x 23 kg bagage uden beregning på SAs Go. Er du medlem af EuroBonus, optjener du selvfølgelig også point. Er du endnu ikke er medlem, så kan du melde dig ind allerede i dag! Som EuroBonus-medlem opnår du masser af fordele, og masser af måder at optjene og bruge point på – og det bedste er, at det ikke koster noget at tilmelde sig.

Øvrigt

Skotland
Rejsemål med SAS

RejseforsikringFlere SAS-destinationer