Fly til Edinburgh

Edinburgh er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Vær klar til at prøvesmage skotske whiskyer, høre eventyr om byens historie og nyde panoramaudsigten fra Arthurs Seat.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Edinburgh i Skotland fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Edinburgh

Der er større sandsynlighed for at finde flyvninger til en lavere pris, hvis du booker din rejse hos SAS i god tid. Se alle SAS’ destinationer på et sted – se vores lavpriskalender. Alle SAS-kunder har en 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du finder et godt tilbud – vent ikke – book nu pg planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Edinburgh med hele familien. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage hele familien med på din tur til Edinburgh.

Fly til Edinburgh, og nyd en historisk storbyferie

Hjemsted for en af verdens største bogfestivaller, en spektakulær borg i byen, panoramaudsigt med billedskøn udsigt. Edinburgh er en usædvanlig by med masser af tilbud.

Hvis du ikke lige sveder på en tur op ad Arthurs Seat eller marcherer op til Edinburgh Castle, så er det nok fordi du udforsker den gamle by til fods eller genopfrisker din viden om skotsk uafhængighed på National Museum of Scotland.

Der er masser at foretage sig i Edinburgh, uanset om du er historienørd, kulturgal eller bare en natugle på jagt efter den bedste aftenunderholdning i Skotland.

Fly til <em>Edinburgh</em>

Flyv med SAS til Edinburgh lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Edinburgh lufthavn

Gå en tur ned ad de brostensbelagte gader, og nyd de smukke gamle bygninger og en rig kultur. Edinburgh er den perfekte by for en miniferie med masser af gratis aktiviteter for familie, venner eller par.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Edinburgh

Hos SAS bestræber vi os fortsat på at sikre, at alle vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check in, kaffe og te ombord og brug af SAS Appen er altid inkluderet i din flyvning til Edinburgh.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.