LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Aberdeen

  Fly til Aberdeen

  Langs Skotlands nordøstlige kyst ligger landets tredje største by, Aberdeen. Byen er en dejlig, uopdaget by med hjemsted for mange smukker parker og haver. Den nemmeste måde, at rejse til Aberdeen er, at flyve til byens egen lufthavn, som er beliggende i forstaden Dyce, nord for byen. 

   

  Altid inkluderet i din flybillet til Aberdeen på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Det tager ca. 1 time og 45 minutter at flyve til Aberdeen fra København. Men selvom rejsen er kort, skal du have det godt, når du flyver med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis kan du downloade helt op til 22 timer før afgang i app'en - alt sammen uden ekstra omkostninger. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Aberdeen på SAS Go. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i SAS app
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app - så kan du altid nemt finde dit fly til Aberdeen direkte på mobilen.  

   

  Flyv til Aberdeen med SAS

  Som oftest har SAS 2 daglige direkte flyafgange København–Aberdeen, undtagen lørdag. Men derudover har SAS også forbindelser til Aberdeen via Bergen og Stavanger. Du kan således vælge imellem op til 6 daglige afgange fra København til Aberdeen.

  Flyafgange til Aberdeen

  Du kan komme med fly til Aberdeen op til 2 gange dagligt direkte fra København, undtagen lørdag.  

  Billige flybilletter til Aberdeen – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til den Aberdeen med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på sas.dk: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  Få gode tilbud og fordele – bliv medlem af EuroBonus

  Tilmeld dig vores frequent flyver-program EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, shopping og dagligvarer. Optjen point på din tur til Aberdeen – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  transport

  Tog

  Den nærmeste togstation, Dyce, er kun en kort taxatur fra lufthavnen. Tog fra Dyce ankommer til Aberdeen på omkring ti minutter og en standard enkeltbillet koster £1.80

   

  Bus

  First Aberdeen og Stagecoach Bluebird har begge busser kørende mellem lufthavnen og centrum. Turen er på ca. 20 minutter i normal trafik. Der kører færre busser om aftenen og i weekenderne, så tjek hellere tidsplanen på forhånd.

   

  Taxa

  Taxaer er tilgængelige foran terminalen eller via ComCab's billetkontor.Turen tager omkring 15 minutter i normal trafik og prisen ligger omkring £16.

   

  Bil

  Det tager omkring 15 minutter at køre til Aberdeen i normal trafik via A96 Inverness-Aberdeen vejen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik