Fly til Aberdeen

We are travelers.

SAS flyver til Aberdeen i Skotland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Aberdeen – book nu

Book din ferie i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Se vores lavpriskalender, hvor du kan alle vores destinationer på et sted. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Aberdeen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Skotland.

Flyv til Aberdeen og nyd turen til “Granite City”.

Aberdeen er en populær skotsk by beliggende på Skotlands nordøstlige kyst, og den tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Den har fået tilnavnet “Granite City” på grund af de mange grå stenbygninger. Aberdeen har noget for alle.

Hvis du ikke lige nyder Aberdeen Maritime Museum eller Gordon Highlanders Museum, så er det nok fordi du går en tur gennem Duthie Park eller fordyber dig i victoriansk neoklassisk kunst på Aberdeen Art Gallery.

Listen over ting at lave i Aberdeen er lang, og der er noget for enhver.

Aberdeen

Aberdeen er en populær og livlig by på Skotlands nordøstlige kyst med masser af kulturelle tilbud. Mellen den imponerende arkitektur, de smukke haver og charmerende historiske kvarterer finder du glade lokale indbyggere, som nyder deres “Granite City”.

Flyv med SAS til Aberdeen lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Aberdeen lufthavn

Der venter dig fantastiske oplevelser i Aberdeen. Aberdeen er faktisk kendt for at være mere solrig end andre skotske byer, så husk at tage dine solbriller med, når du planlægger rejsen. Oplev alt lige fra uforglemmelig mad, enestående dyreliv og fantastiske museer. Aberdeen har meget at byde på, og er et besøg værd.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Aberdeen

For at sikre, at du får en komfortabel og afslappede rejse til Aberdeen, inkluderer vi nogle SAS-fordele, uanset hvilken billettype du har. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Aberdeen.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud