søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Aberdeen i Skotland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Aberdeen – book nu

Book din ferie i god tid med SAS, så er der en større chance for, at du får glæde af billigere flyvninger. Se vores lavpriskalender, hvor du kan alle vores destinationer på et sted. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.    

  • cl--plane-right Lufthavn: Aberdeen lufthavn (ABZ)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidszone: GMT: UTC/BST: UTC +1
  • cl--globe Officielt sprog: Dansk

Rabatbilletter for børn

Oplev Aberdeen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Skotland.  

Flyv til Aberdeen og nyd turen til “Granite City”.

Aberdeen er en populær skotsk by beliggende på Skotlands nordøstlige kyst, og den tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Den har fået tilnavnet “Granite City” på grund af de mange grå stenbygninger. Aberdeen har noget for alle. 

Hvis du ikke lige nyder Aberdeen Maritime Museum eller Gordon Highlanders Museum, så er det nok fordi du går en tur gennem Duthie Park eller fordyber dig i victoriansk neoklassisk kunst på Aberdeen Art Gallery. 

Listen over ting at lave i Aberdeen er lang, og der er noget for enhver.

Weekend i Aberdeen
  • Hvorfor Aberdeen?
  • Flyv med SAS til Aberdeen lufthavn (ABZ)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Aberdeen

For at sikre, at du får en komfortabel og afslappede rejse til Aberdeen, inkluderer vi nogle SAS-fordele, uanset hvilken billettype du har. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Aberdeen. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet  bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Aberdeen

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Aberdeen bliver så nem og behagelig som muligt.

Andre populære SAS-destinationer