søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Napoli

Fly til Napoli med SAS

Hvis du vil opleve byliv, historie, sandstrande og fantastisk natur? Napoli er byen der rummer det hele. Byen byder på helt unikke oplevelser. Lær mere om italienernes livsstil og spis de lækreste pizzaer – Dem finder du i Napoli!
 

Flyv direkte til Napoli

En gang om ugen tilbyder SAS direkte fly til SAS fra København det meste af året. Daglige afgange er der også mange af med mellemlandinger – Både fra København og Billund. Men turen med direkte flyvninger tager 2 timer og 40 minutter, kan du med mellemlandinger nå frem til Napoli på ca. 4 timer og 20 minutter.

Book dit næste fly til Napoli her
 

Oplev pizzaens hjemsted med SAS

Napoli er en smuk italiensk by med helt anderledes oplevelser. Italiensk gadekunst, arkitektur og Napolis arkæologiske museum, der ligner en kæmpe lyserød boks. Oplev kulturen, maden, historien og den helt specielle charme i Napoli.

Fordele i dine flybilletter til Napoli

Med SAS får du en række fordele, som du helt klart vil få glæde af. Dine fordele er: 

Book billige flybilletter til Napoli
 

Din ankomst til lufthavnen – Aeroporto Internazionale di Napoli

Vidste du, at Napoli Lufthavn går helt tilbage til år 1910, hvor det først blev brugt som et område til flyshow? Desuden blev lufthavnen under 1. og 2. verdenskrig brugt i militære sammenhænge. Først i 1950 åbnede lufthavnen for civile.

Transport fra lufthavnen

Ved lufthavnen finder du en taxaholdeplads, så du har mulighed for at tage taxa. I Napoli har taxaerne faste priser, så vær opmærksom på dette. Med offentlig transport er mulighederne begrænset med busser. De kører til populære destinationer, centrum og omegn.

Vil du selv køre i Napoli? Du har mulighed for biludlejning ved lufthavnen, men vi anbefaler, at du booker udlejningsbilen hjemmefra. Så kan du spare tid og få en bedre pris.

Lej en bil i Napoli Lufthavn

Spar penge med EuroBonus

Som medlem af vores EuroBonus-program kan du nemt spare penge, når du rejser. Du optjener nemlig point, hver gang du flyver SAS. Når du har optjent nok point, kan du blandt andet bruge dem til at betale for nye flybilletter. Du kan også optjene point, når du booker hotelophold, lejer biler eller køber dagligvarer.

Læs mere om EuroBonus og bliv medlem nu

Fakta om Napoli

Valuta: Euro

Tidsforskel: 0

Sprog: Italiensk  

 

Øvrigt

Italien
Rejseforsikring