Fly til Napoli

We are travelers.

SAS flyver til Napoli i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Napoli – book nu

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Napoli. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book det nu, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Napoli og Italien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Napoli.

Fly til Napoli, og glæd dig til en italiensk byferie

Napoli er fra det 2. årtusinde f.Kr. og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Byen er hjemsted for enestående arkitektur, romerske ruiner og ligger meget tæt på ruinerne i Pompeji.

Hvis du ikke lige nyder en dagstur til bjerget Vesuvius eller vandrer gennem de historiske gader i Pompeii, så er det nok fordi du genopfrisker din viden om områdets geologiske historie på Napolis Nationale Arkæologiske Museum eller beundrer de pragtfulde kongepaladser i Napoli.

Listen over ting at lave i Napoli er lang, og der er noget for enhver.

Napoli

Napoli er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at beundre de antikke ruiner, prøvesmage italiensk mad og nyde alle de spændende museer.

Flyv med SAS til Napoli internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Napoli internationale lufthavn

Den brostenbelagte Napoli er en by, du sent vil glemme. Så bliver det ikke mere italiensk! Udforsk alle de smalle gyder, og bliv en del af energien, der altid er til stede dag og nat.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Napoli

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Napoli.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud