Fly til Napoli

Napoli er proppet med historie, kultur og seværdigheder, og her er uendeligt meget at se og foretage sig. Glæd dig til at beundre de antikke ruiner, prøvesmage italiensk mad og nyde alle de spændende museer.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Napoli i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Napoli

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Napoli. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book det nu, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Napoli og Italien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Napoli.

Fly til Napoli, og glæd dig til en italiensk byferie

Napoli er fra det 2. årtusinde f.Kr. og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Byen er hjemsted for enestående arkitektur, romerske ruiner og ligger meget tæt på ruinerne i Pompeji.

Hvis du ikke lige nyder en dagstur til bjerget Vesuvius eller vandrer gennem de historiske gader i Pompeii, så er det nok fordi du genopfrisker din viden om områdets geologiske historie på Napolis Nationale Arkæologiske Museum eller beundrer de pragtfulde kongepaladser i Napoli.

Listen over ting at lave i Napoli er lang, og der er noget for enhver.

Fly til <em>Napoli</em>

Flyv med SAS til Napoli internationale lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Napoli internationale lufthavn

Den brostenbelagte Napoli er en by, du sent vil glemme. Så bliver det ikke mere italiensk! Udforsk alle de smalle gyder, og bliv en del af energien, der altid er til stede dag og nat.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Napoli

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Napoli.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.