søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Napoli i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Napoli – book nu

Når du booker din billet i god tid hos SAS, er det mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Napoli. Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book det nu, og beslut dig i morgen.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Napoli internationale lufthavn (NAP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Napoli og Italien med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Napoli.   

fly til Napoli, og glæd dig til en italiensk byferie 

Napoli er fra det 2. årtusinde f.Kr. og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Byen er hjemsted for enestående arkitektur, romerske ruiner og ligger meget tæt på ruinerne i Pompeji.

Hvis du ikke lige nyder en dagstur til bjerget Vesuvius eller vandrer gennem de historiske gader i Pompeii, så er det nok fordi du genopfrisker din viden om områdets geologiske historie på Napolis Nationale Arkæologiske Museum eller beundrer de pragtfulde kongepaladser i Napoli. 

Listen over ting at lave i Napoli er lang, og der er noget for enhver.

Udforsk Napoli

Altid inkluderet på din rejse til Napoli

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Napoli. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bliv medlem af EuroBonus , og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Napoli

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer