søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Napoli

Fly til Napoli

Billige flybilletter til Napoli

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Direkte fly til Napoli

Hos SAS tilbyder vi direkte fly til Napoli fra København en gang om ugen det meste af året, samt mange daglige afgange med en mellemlanding fra både København og Billund. På de direkte flyvninger tager turen 2 timer og 40 minutter, mens du kan komme frem på ned til 4 timer og 20 minutter med en mellemlanding.

Book billetter til Napoli her

Billige flybilletter til børn

Når du flyver SAS med dine børn, er du garanteret billige flybilletter til dem, grundet vores store børnerabat. Børn, der er under 2 år på hjemrejsetidspunktet, får op til 90% i rabat, hvis de sidder på skødet af en voksen. Børn mellem 2 og 11 år får 25% i rabat og har naturligvis deres eget sæde.

Læs om at rejse med børn

Opdag fordelene ved SAS Plus

Der ligger en verden af fordele for dine fødder, når du flyver SAS Plus. Når du ankommer til lufthavnen, kommer du hurtigt gennem sikkerhedskontrollen, hvorefter du kan slappe af i vores lounge. Desuden kan du medbringe et stykke håndbagage på op til 8 kg og to stykker ind-checket bagage på op til 32 kg hver.

Se alle fordelene ved SAS Plus her

Spar penge med EuroBonus

Som medlem af vores EuroBonus-program kan du nemt spare penge, når du rejser. Du optjener nemlig point, hver gang du flyver SAS. Når du har optjent nok point, kan du blandt andet bruge dem til at betale for nye flybilletter. Du kan også optjene point, når du booker hotelophold, lejer biler eller køber dagligvarer.

Læs mere om EuroBonus og bliv medlem nu

Billige flybilletter til Napoli

I vores lavpriskalender kan du nemt danne dig et overblik over, hvornår du kan få fat i vores billigste flybilletter til Napoli og vores andre destinationer. Hvis du bestiller i god tid, får du de bedste priser. Vi har desuden 24 timers fortrydelsesret, så hvis datoen alligevel ikke passer, kan du afbestille og finde en ny afgang.

Find billige flybilletter til Napoli

Napoli lufthavn – Aeroporto Internazionale di Napoli 

Napoli lufthavns historie strækker sig helt tilbage til 1910, hvor området blev brugt til afholdelse af flyshow. Under første og anden verdenskrig blev lufthavnen brugt militært, og i 1950 åbnede lufthavnen op for civile flyvninger. 

Kontakt:

Aeroporto di Capodichino 

80144 Napoli

Italien

Hjemmeside


Transport til og fra Napoli lufthavn

Den offentlige transport mellem Napoli lufthavn og Napoli by og omegn begrænser sig til busser. Ude foran terminalen finder du således busser, der kører til de mest populære destinationer i og omkring byen. Du finder også en taxaholdeplads ude foran terminalen. Vær opmærksom på, at der er faste priser i taxaerne.

Biludlejning i Napoli lufthavn

Ønsker du selv at køre, mens du er i Napoli, har du naturligvis mulighed for at leje en bil i lufthavnen. Vi anbefaler, at du booker din udlejningsbil hjemmefra, så du får den bedste pris, og så den er klar, når du lander. Dermed undgår du unødig ventetid i lufthavnen.

Lej en bil i Napoli lufthavn

Transport i Napoli

Transportsystemet I Napoli er veludviklet, og der findes både busser, metro og sporvogn. Det kan dog godt være en udfordring for rejsende at finde rundt i systemet, da de forskellige transportmidler er drevet af forskellige operatører.

På trods af, at der er forskellige operatører inde over den offentlige transport i Napoli, er det dog muligt at køre på samme billet i alle transporttyper, hvilket Unico Campania har sørget for. Du kan købe billetter til den offentlige transport i alle tobaksbutikker og i mange avisboder, eller i automaterne, som du finder ved udvalgte stoppesteder og stationer.

Hvis du hellere vil køre i taxa, er der naturligvis også mulighed for det. Taxaerne i Napoli kører efter faste priser, og ikke på taxameter, som vi er vant til i Danmark. 
 

Fantastiske, fascinerende Napoli

Mange forbinder måske Napoli med skrald og mafiarelaterede problemer, men Napoli er så meget mere. Det er blandt andet byen, hvor pizzaen blev født – en opskrift napolitanerne er stolte af. Derfor finder du adskillelige ualmindeligt gode pizzeriaer i Napoli.

Napoli er desuden en af Italiens ældste byer, og byen er rig på både kultur og historie. Du finder blandt andet et af Italiens bedste arkæologimuseer i Napoli, som er fyldt med ting fra udgravningerne i Pompeii og Herculaneum. Desuden er Napoli bygget på tuf – en blød vulkansk masse. Under byen findes der derfor huler, der vidner om byens historie fra de antikke grækere og frem til i dag.

Bestil din getaway til Napoli nu

Fakta om Napoli

Valuta: Euro

Tidsforskel: 0

Landekode: +39

Sprog: Italiensk  
 

Den italienske ambassade i København

Gammel Vartov Vej 7 

2900 Hellerup

Tlf.: +45 39 62 68 77

Hjemmeside 
 

Dansk konsulat i Napoli

Palazzina Docks (stueetagen), Molo Carmine (Varco Camine)

80133 Napoli

Tlf.: +39 081-55 12 211

Hjemmeside


Øvrigt

Italien
Rejseforsikring