søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Tjekkiet

Fly til Tjekkiet

Billige flybilletter til Tjekkiet

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Tjekkiet er et yndet rejsemål - dels på grund af den dejlige natur og dels på grund af de mange kulturelle muligheder. De fleste kender Prag, men Tjekkiet fortjener et mere indgående bekendtskab – lær landet at kende med SAS.  

Når du booker din flybillet med SAS får du automatisk 24 timers fortrydelsesret, online check-in 22 timer før afgang og gratis sædevalg.
 

Fly til Tjekkiet med SAS

Book din flybillet til Tjekkiet hos SAS, og få gratis te eller kaffe ombord samt dagens avis i vores app. SAS flyver direkte fra København til Prag med flere daglige afgange, undtagen om lørdagen. 
 

Få op til 90% i børnerabat 

Rejser du med børn under 2 år (uden eget sæde) rejser du enten uden beregning eller med 90% rabat på fly-delen af billetprisen, afhængig af destination. Børn i alderen 2–11 år får 25% rabat. Rabatterne gælder ikke på skatter og afgifter.
 

Prag, idylliske bygninger og et mekka for shoppere

Tjekkiets hovedstad Prag er en velbevaret storby med unikke bygninger og områder fra mange tidsepoker. Du kan blandt andet opleve Mellemeuropas største universitet, unikke og farvestrålende huse i Den Gyldne Gyde, som også var Franz Kafkas bosted samt Den Jødiske kirkegård, som blev etableret i 1478. Derudover kan du ikke komme uden om Prags populære bro, Karlsbroen, som forbinder to dele af Prag.    

Prag er også en fantastisk shoppeby, hvor man kan shoppe alt fra tøj til krystalvarer og smykker. Hvis man er til second-hand shopping er området Zizkov et besøg værd, hvorimod skal Vaclavpladsen i centrum findes, hvis man ønsker at shoppe i store highstreet butikker og kæder. Derudover findes der mange små og store markeder, som sælger alverdens ting til billige penge. 
 

Naturoplevelser i Tjekkiet

Tjekkiet har også fantastiske naturoplevelser, som byder på alt fra riverrafting til vandreture. Særligt kan naturparken Bøhmisk Schweiz anbefales for hele familien. Naturparken ligger i det nordlige Tjekkiet og indeholder de smukkeste bjerge, klipper, dale og krystalklare vandløb og bække. Derudover kan du opleve den unikke klippebro, som tiltrækker tusindvis af turister. 
 

Lækre restauranter og byliv i Olomouc

Byen Olomouc er Tjekkiets sjettestørste by og ligger kun et lille stykke fra Prag. Byen Olomouc er bestemt et besøg værd, da byen huser utallige af smukke kirker og klostre, som med ét bringer dig tilbage til gamle Tjekkiet. Byen fungerer dagligt som universitetsby, og netop derfor har byen et pulserende natteliv og mange gode restauranter til priser langt under de danske.

Befinder du dig allerede i Prag, er det anbefalelsesværdigt at tage et smut forbi Olomouc. Turen dertil tager kun 35 minutter med bus og det koster cirka 16 kroner.  
 

Mere end 1100 destinationer

Med SAS og vores partnere kan du bestille rejser til mere end 1100 destinationer.