Fly til Tjekkiet

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Tjekkiet fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Prag i Tjekkiet.

Flyv med SAS til Prag

Tag på tur med SAS til den smukke tjekkiske hovedstad, Prag. Gå gennem den gamle bydels smalle gader, se det berømte astronomiske ur på den gamle bydels rådhus og tag turen over den gotiske Karlsbro, byens ældste bro. Vidste du, at Prags borg er det største sammenhængende borgkompleks i verden?

Den berømte tjekkiske øl

Tjekkiet er berømt for sin øl, og du finder masser af bryggerier i og omkring Prag. Alene i Prag ligger der 30 bryggerier – både nye og gamle. Den andenstørste ølproducent i Tjekkiet er Staropramen. Deres bryggeri ligger i Smichov-distriktet.

Hvis du vil se, hvor det hele begyndte, bør du besøge Břevnov kloster. De har brygget øl siden 993 e.Kr., og det er det ældste dokumenterede bryggeri i Tjekkiet.

Du finder også mange mikrobryggerier i Prag – så grib chancen for at prøve lokal øl, mens du er her.

Tjekkiet

Da John Lennon blev myrdet i 1980, malede en ukendt kunstner sangerens ansigt og nogle sangtekster på en mur i Prag. Det var begyndelsen på Lennonmuren. I Mala Strana, tæt på den franske ambassade, finder du en lang mur dækket af graffiti, malerier, citater og udsmykninger til ære for John Lennon. Der tilføjes hele tiden nye kunstværker på muren, så den ændrer sig konstant.

Lennonmuren bruges også til politiske budskaber. I 2014 blev den for eksempel malet hvid i forbindelse med jubilæet for fløjlsrevolutionen. Og i 2019 blev muren fyldt med budskaber om klimaforandringer.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Prag sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tjekkiet.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer