søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Tjekkiet fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  
 

SAS flyver til Prag i Tjekkiet.

Flyv med SAS til Prag

Tag på tur med SAS til den smukke tjekkiske hovedstad, Prag. Gå gennem den gamle bydels smalle gader, se det berømte astronomiske ur på den gamle bydels rådhus og tag turen over den gotiske Karlsbro, byens ældste bro. Vidste du, at Prags borg er det største sammenhængende borgkompleks i verden?

  • cl--locator Hovedstad: Prag
  • cl--credit Valuta: Tjekkisk krone
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tjekkisk

Den berømte tjekkiske øl

Tjekkiet er berømt for sin øl, og du finder masser af bryggerier i og omkring Prag. Alene i Prag ligger der 30 bryggerier – både nye og gamle. Den andenstørste ølproducent i Tjekkiet er Staropramen. Deres bryggeri ligger i Smichov-distriktet.

Hvis du vil se, hvor det hele begyndte, bør du besøge Břevnov kloster. De har brygget øl siden 993 e.Kr., og det er det ældste dokumenterede bryggeri i Tjekkiet.

Du finder også mange mikrobryggerier i Prag – så grib chancen for at prøve lokal øl, mens du er her.

Flyv til Tjekkiet med SAS
  • Lennonmuren i Prag
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Rabatbilletter for børn
  • Oplev verden med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Mere om vores bæredygtighed  

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Bliv inspireret, og læs mere om Tjekkiet