Fly til Tjekkiet

Tag på tur med SAS til den smukke tjekkiske hovedstad, Prag. Gå gennem den gamle bydels smalle gader, se det berømte astronomiske ur på den gamle bydels rådhus og tag turen over den gotiske Karlsbro, byens ældste bro. Vidste du, at Prags borg er det største sammenhængende borgkompleks i verden?

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Tjekkiet fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Prag.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Tjekkiet – besøg Lennonmuren i Prag

Da John Lennon blev myrdet i 1980, malede en ukendt kunstner sangerens ansigt og nogle sangtekster på en mur i Prag. Det var begyndelsen på Lennonmuren. I Mala Strana, tæt på den franske ambassade, finder du en lang mur dækket af graffiti, malerier, citater og udsmykninger til ære for John Lennon. Der tilføjes hele tiden nye kunstværker på muren, så den ændrer sig konstant.

Lennonmuren bruges også til politiske budskaber. I 2014 blev den for eksempel malet hvid i forbindelse med jubilæet for fløjlsrevolutionen. Og i 2019 blev muren fyldt med budskaber om klimaforandringer.

Den berømte tjekkiske øl

Tjekkiet er berømt for sin øl, og du finder masser af bryggerier i og omkring Prag. Alene i Prag ligger der 30 bryggerier – både nye og gamle. Den andenstørste ølproducent i Tjekkiet er Staropramen. Deres bryggeri ligger i Smichov-distriktet.

Hvis du vil se, hvor det hele begyndte, bør du besøge Břevnov kloster. De har brygget øl siden 993 e.Kr., og det er det ældste dokumenterede bryggeri i Tjekkiet.

Du finder også mange mikrobryggerier i Prag – så grib chancen for at prøve lokal øl, mens du er her.

Fly til <em>Tjekkiet</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Prag sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Tjekkiet.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.