søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
  Se alle resultater
  • Der er ikke mere indhold at vise
 • loader Der er ikke mere indhold at vise
 • No search results found.

ONE WAY FRA
Prag

Fly til Prag

Billige flybilletter til

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Prag

Velkommen ombord på et af vores direkte fly til Prag. Vi ankommer om bare 1 time og 15 minutter. Ja, så hurtigt kan du faktisk være fremme i Tjekkiets historiske hovedstad.

Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

 • 1 x 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
 • Sædevalg i forbindelse med check-in
 • Kaffe, te og dagens avis i App'en
 • 24 timers fortrydelsesret
 • Op til 90 % børnerabat
 • Online check-in

 

Flyv til Prag med SAS

Flyv SAS til Prag året rundt. Vi tilbyder flere ugentlige direkte flyvninger fra København til Prag, og flyvninger fra Billund til Prag med 1-2 mellemlandinger. Når du flyver direkte fra København tager turen kun fem kvarter, mens du kan komme fra Billund til Prag med en mellemlanding på ned til 3 timer og 40 minutter.

Dan dig et overblik over priser og afgange i vores lavpriskalender, og find de billetter, der passer dig bedst.

Find din afgang her

 

Børnerabat: Spar op til 90 % på flybilletter til de mindste

Hos SAS byder vi med glæde alle passagerer velkommen ombord, og det gælder naturligvis også vores allermindste passagerer. Hvis du rejser med et barn på under 24 måneder, har du mulighed for at spare op til 90 % af flybillettens pris, mens børn mellem 2 og 11 år får op til 25 % i børnerabat på flybilletter.

Mere om børnerabat på flybilletter

Flyv SAS og oplev fordelene

Uanset hvilken rejseklasse, du vælger at flyve på, er der en række fordele ved at flyve SAS. Vi ved, at din rejse starter længe før du når din slutdestination, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at give dig en god oplevelse fra start til slut.

Læs om vores forskellige rejseklasser her

Find billige flybilletter til Prag 

I vores lavpriskalender er det nemt og overskueligt at finde billige flybilletter. Hvis du er ude i god tid, og hvis du er fleksibel omkring datoerne, har du rigtig god mulighed for at finde et godt tilbud. Vi tilbyder desuden altid 24 timers fri afbestilling. Derfor kan du med ro i maven bestille flybilletter, når du falder over en god pris, og spørge chefen om fri eller afstemme kalenderen med vennerne bagefter.

Book din næste rejse i vores lavpriskalender

Spar penge og se mere med EuroBonus

Når du flyver SAS, så gå ikke glip af de point, du kan optjene gennem EuroBonus – point som giver dig mulighed for at opdage endnu mere af verden. Du kan blandt andet optjene point, når du køber flybilletter, når du lejer bil, når du bor på hotel, og du kan bruge dine point på nye flybilletter, billeje og meget mere.

Læs mere og bliv medlem af EuroBonus

Prag Lufthavn – Václav Havel Airport Prague 

Prag Lufthavn ligger omtrent 17 km nordvest for centrum af Prag, og turen mellem lufthavnen og byen tager omkring 25 minutter i bil og op imod en time med offentlig transport. Lufthavnen åbnede i 1937, og i 2012 fik den nyt navn og blev opkaldt efter Tjekkets første præsident efter fløjlsrevolutionen, Václav Havel. 
 

Kontakt:

Letiště Praha, a. s.

K Letišti 6/1019, 160 08 Praha 6

Tlf.: +420 220 111 888

Hjemmeside

 

Transport til og fra Prag lufthavn

Når du lander i Prag Lufthavn, er der flere forskellige transportmuligheder ind til centrum af Prag. Fra lufthavnen går der flere forskellige busser ind til byen. Busserne er meget billige at køre med, men hvis du lander i myldretiden, skal du være opmærksom på, at busserne kan være meget fyldte, og at det derfor kan være svært at få plads til stor baggage.

Der er også flere forskellige taxaselskaber at finde i lufthavnen, ligesom du har mulighed for at leje en bil. I stueetagen finder du alle de store biludlejningsfirmaer. Hvis du på forhånd ved, at du gerne vil leje en bil, anbefaler vi, at du bestiller den i god tid. Så er du sikret, at den er klar, når du kommer, og at biludlejningskontoret har åbent, selv hvis du lander uden for normal åbningstid.

Find din udlejningsbil her

Transport i Prag

Prag er en by med et veludviklet offentligt transportnet, der er under stadig udvikling. Her finder du både metro, sporvogne og busser, der kan tage dig rundt i byen og bringe dig til de omkringliggende områder. Det er hurtigt nemt og billigt at komme rundt i hele byen. Der er naturligvis også mulighed for at tage taxaer rundt i byen.

Hvis du ønsker at opleve Prag på en anderledes måde, og stadig komme hurtigere rundt end du kan til fods, kan du overveje at leje en cykel. Der findes mange guidede cykelture samt beskrivelser af cykelture, du selv kan tage på, både i og omkring byen, hvor du kan få indblik i den interessante historie og se den smukke omkringliggende natur. 
 

Oplev Prag

Prag er en gammel by i rivende udvikling. Gå ikke glip af de smukke udsigtspunkter, de spektakulære art-deco-bygninger og det traditionelle tjekkiske køkken, der ligesom det nordiske, de seneste år har udviklet sig helt enormt.

Gå en tur op på Petřín-bakken, som er placeret centralt i byen, og hvor du kan nyde stilheden og den fine udsigt. Bakken er 327 meter høj, og fra udkigstårnet kan du opleve den flotte udsigt ud over Prags røde tage.

Prag er en gammel by fyldt med historie, hvilket tydeligt ses på de detaljerige udsmykninger, der er at finde på mange af bygningerne. Når du går rundt i byen, kan du ikke undgå at blive betaget af den fine arkitektur.

Du kan desuden spise godt og billigt i Prag. Gå efter de moderne kaffebarer, de gode spisesteder med lokale retter og den lokale øl – det kommer du ikke til at fortryde.  

Bestil getaway til Prag

Fakta Prag

Valuta: Tjekkiske koruna

Tidsforskel: Ingen

Landekode: +420

Sprog: Tjekkisk  
 

Tjekkiets Ambassade i Danmark: 

Ryvangs Allé 14-16

2100 København Ø

Tlf.: (+45) 39 10 18 00, (+45) 39 10 18 10

Hjemmeside 

 

Den danske ambassade i Prag: 

Maltézské náměstí 5

118 01 Prague 1

Malá Strana

Tjekkiet

Tlf.: +420 257 111 900

HjemmesideØvrigt

Fly til Tjekkiet
RejseforsikringFlere SAS-destinationer