søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Prag

Fly til Prag med SAS

SAS tilbyder ugentlige flyvninger til Prag fra København. Turen tager kun en time og 15 minutter, før du befinder dig i den smukke tjekkiske hovedstad. Mange danskere glemmer, at Prag faktisk ligger meget tæt på Danmark. Efter kun fem kvarterer har du mulighed for at opleve den østeuropæiske by. Prag er kendt for navnet Den Gyldne Stad siden 1942, hvor en tysk film under samme titel havde premiere, men også for byens smukke belysninger. Oplev byen der er kendt for sin historie og gamle bygninger.
 

Fly til Prag – fra København eller Billund

Du har også mulighed for at rejse til Prag fra Billund med mellemlandinger. Fra Billund kan du komme til Prag med en mellemlanding på omkring 3 timer og 40 minutter. Fra København flyver du direkte, og når frem til den ældgamle storby på kun lidt over en time. Du har derfor mulighed for at rejse til Prag fra Jylland via Billund Lufthavn og fra Sjælland via Kastrup Lufthavn.

Book dit næste fly til Prag her

 

Fordele i din flybillet til Prag fra København

Udover en kort og dejlig tur til Prag, får du derudover også en række fordele, når du flyver med SAS.
Dine fordele er:

Din ankomst til Prag Lufthavn – Václav Airport Prague 

I Prag ligger Václav Havel Airport 17 km nordvest for centrum. Når du ankommer til lufthavnen har du ca. 25 minutters vej ind til byen med bil, og ca. en time med offentlig transport. Du har altså mulighed for at tage bus eller taxa fra lufthavnen. Busserne er billige, vær blot opmærksom på, at du ikke står med en masse bagage, hvis du lander i myldretiden. 
 

Oplev fordelene med SAS

Når du flyver med SAS optjener du point på hver rejse. Med SAS’ loyalitetsprogram EuroBonus. Disse point kan du bruge til en masse ting som rabat på biludlejning, hoteller eller booking af dine næste flybilletter. Glem ikke, at du har 24-timers fortrydelsesret med SAS. 

Se vores aktuelle tilbud til Prag lige her

Fakta Prag

Valuta: Tjekkiske koruna

Tidsforskel: Ingen

Sprog: Tjekkisk  

 

Øvrigt

Fly til Tjekkiet
Rejseforsikring


Flere SAS-destinationer