LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Prag

  Fly til Prag

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Prag: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere

  Velkommen ombord på et af vores direkte fly til Prag. Vi ankommer om bare 1 time og 15 minutter. Ja, så hurtigt kan du faktisk være fremme i Tjekkiets historiske hovedstad.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Vi har nemlig tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90% børnerabat
  • Online check-in


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Prag direkte på mobilen. På SAS Go er 23 kg bagage inkluderet. Har du kun brug for håndbagage, kan du med fordel vælge SAS Go Light.

   

  SAS flyver direkte til Prag

  Prag er både moderne og gammel i en og samme forstand. Der er nok at lave; Shopping i verdensklasse, historie og masser af kulinariske oplevelser. SAS flyver til Prag dagligt, med undtagelse af lørdag. Book din billet allerede i dag!

   

  Shopping i Prag

  Prag er et sandt mekka for shoppere! Hvad enten du er til nyt eller gammelt, så er der et utal af muligheder. Det er især de billige priser og mange markeder, som tiltrækker folk.

   

  Prag - Øl i verdensklasse

  Prag byder på et væld af forskellige smagsoplevelser, foruden en masse udsøgte restauranter er det primært den tjekkiske øl, som nyder anerkendelse fra de kræsne øl-entusiaster.

   

  Karlsbroen - Prags vartegn

  I hjertet af Prag ligger Den Gamle By med sit centralt placerede torv. Dette er et fint udgangspunkt til at udforske byen. Hvor Karlsbroen er bindeleddet mellem den nye og den gamle bydel.

   

  Mala Strana

  Dette er nok den mest populære bydel i Prag. Den ligger for foden af slottet, og her er der utallige gamle hyggelige ølstuer og caféer, som indbyder til romantik og glade dage. Book dit fly til Prag online, og se frem til en fantastisk rejse!  Leder du efter billige flybilletter til Prag fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste fra-priser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

   

  Mange ugentlige fra København til Prag

  Vi flyver fra København til Prag Lufthavn (PRG) flere gange om ugen, så du kan med garanti finde en afgang, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Prag.


  Billiga flybilletter til

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.   Øvrigt

  Fly til Tjekkiet
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik