søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Prag i Tjekkiet fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Prag – book nu

Book din rejse i god tid, så er der gode chancer for at finde flybilletter til lavere priser. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke med det samme og vente med at beslutte, om du vil beholde billetten. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Prag Ruzyne lufthavn (PRG)
  • cl--credit Valuta: Tjekkiske kroner
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tjekkisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Prag sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Prag.

fly til Prag, og sug den tjekkiske historie til dig   

Prag, der kaldes ‘byen med hundrede spir’, er kendt for sin imponerende arkitektur, barokke bygninger og det historiske rådhus, hvilket gør den perfekt til en storbyferie for de kulturelle og historieinteresserede. 

Når du ikke beundrer Prags borg fra det 9. århundrede, står du måske ved Prags astronomiske ur, slentrer over den ikoniske Karlsbro eller er på ølsmagning på byens bryggerier.  

Weekend i Prag

Altid inkluderet på din rejse til Prag

Hos SAS sørger vi for, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ fordele. Online check-in, kaffe og te ombord samt adgang til SAS App er inkluderet i din flyvning til Prag. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du opleve mere af verden. Som medlem af EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med SAS og Star Alliance. Du kan bruge pointene til at betale for nye eventyr, opgraderinger, billeje i udlandet og meget mere. 

Vi CO2-kompenserer alle flybilletter, der bookes med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer mere end 40% af alle udledninger fra vores fly. Få mere at vide om vores arbejde med bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Prag

Når du er væk hjemmefra, har du brug for overnatning og transport. Via vores partnere kan du nemt finde og reservere et hotel og leje en bil, som passer til dine behov.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Prag