Fly til Prag

We are travelers.

SAS flyver til Prag i Tjekkiet fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Prag – book nu

Book din rejse i god tid, så er der gode chancer for at finde flybilletter til lavere priser. Hvis du vil have det fulde overblik over alle SAS’ destinationer, kan du se vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke med det samme og vente med at beslutte, om du vil beholde billetten.

Rabatbilletter for børn

Oplev Prag sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Prag.

fly til Prag, og sug den tjekkiske historie til dig

Prag, der kaldes ‘byen med hundrede spir’, er kendt for sin imponerende arkitektur, barokke bygninger og det historiske rådhus, hvilket gør den perfekt til en storbyferie for de kulturelle og historieinteresserede.

Når du ikke beundrer Prags borg fra det 9. århundrede, står du måske ved Prags astronomiske ur, slentrer over den ikoniske Karlsbro eller er på ølsmagning på byens bryggerier.

Prag

Prag er en smuk historisk by med en moderne, eklektisk energi, så uanset om du bruger dagen på at lære mere om byens historier, eller du hellere vil nyde den gode mad og feste natten lang på barerne i den gamle bydel, er der noget for alle.

Flyv med SAS til Prag Ruzyne lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på din ferie i byen.

Prag Ruzyne lufthavn

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Prag

Hos SAS sørger vi for, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ fordele. Online check-in, kaffe og te ombord samt adgang til SAS App er inkluderet i din flyvning til Prag.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud