Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Salzburg

Fly til Salzburg

Flyv SAS til Salzburg

Flyv fra København til Salzburg i vinterhalvåret og oplev en østrigsk by med en unik beliggenhed. I vores lavpriskalender finder du nemt vores billigste flybilletter. Opdager du et godt tilbud, kan du roligt slå til. Vi har nemlig 24 timers fortrydelsesret, når du booker flybilletter, så hvis tidspunktet alligevel ikke passer med dine medrejsende, kan I nemt ombooke billetterne.

Find din afgang til Saltzburg
 

Få op til 90% i børnerabat på flybilletter

Hos SAS giver vi dig mulighed for at rejse med dine børn billigt med vores børnerabatter på flybilletter. Børn på under 2 år kan sidde på skødet under flyrejsen, og kan derfor opnå en rabat på op til 90%. Børn mellem 2 og 11 år skal have deres eget sæde, og de kan opnå en rabat på op til 25%. Hvis du gerne vil have, at dit barn på mindre end 2 år har sit eget sæde, er prisen den samme som for børn mellem 2 og 11 år.

Mere om at rejse med børn
 

Gratis ind-checket bagage og andre fordele ved SAS Plus

Når du flyver SAS får du en masse ting inkluderet i din billet. Vi ved, at din rejse begynder lagt før, du når din destination, og vi vil gerne give dig den bedste oplevelse. Derfor har vi gjort det nemmere og mere komfortabelt at rejse med en masse inkluderede fordele i din SAS Plus-billet.

Med SAS Plus får du blandt andet 2 x 23 kg ind-checket bagage, 1 x 8 kg håndbagage, mad og drikke ombord.

Læs mere om vores rejseklasser og se alle fordelene
 

Find billige flybilletter i vores lavpriskalender

I vores lavpriskalender har vi gjort det nemt og overskueligt at finde ledige og billige flybilletter. Hvis du er fleksibel omkring datoerne, kan det være en god idé at klikke lidt frem og tilbage for at finde den bedste pris, ligesom det ofte er en fordel at bestille dine flybilletter i god tid inden din rejse.

Find billige flybilletter i vores lavpriskalender
Opdag verden med EuroBonus

Med EuroBonus optjener du point, som du kan bruge på fremtidige rejser, når du køber flybilletter. Der er fire forskellige medlemsniveauer: Medlem, Sølv, Guld og Diamant. Jo mere du rejser med os, jo flere fordele får du. Du kan blandt andet opnå fordelagtige rabatter, opgraderinger på flyvninger og adgang til vores SAS Lounges for dig og op til fire familiemedlemmer.

Bliv medlem af EuroBonus

 Salzburg Lufthavn, W. A. Mozart

Salzburg Lufthavn blev taget i brug i 1910, og har fungeret som lufthavn siden. Lufthavnen er Østrigs andenstørste internationale lufthavn, og den ligger ca. 3 km fra centrum af Salzburg og ca. 2 km fra grænsen til Tyskland. Lufthavnens størrelse skyldes ud over Salzburg by også den fordelagtige placering tæt på Østrigs mange skisportssteder. 

Kontakt:

Innsbrucker Bundesstrasse 95

5020 Salzburg

Østrig

Tlf.: +43 662 8580-0

Email: info@salzburg-airport.at 

Hjemmeside 
 

Transport til og fra lufthavnen

Fra Salzburg Lufthavn er der gode transportmuligheder både til byen, til togstationen og til de adskillige populære skisportssteder, der ligger i området. Busserne kører som regel hvert 10. eller 20. minut, og det tager ca. 20 minutter at køre til hovedbanegården og 10 minutter at køre til centrum af Salzburg.

Hvis du skal stå på ski, finder du talrige forskellige transferservices, der kører til diverse skisportssteder i lufthaven. Taxaer finder du lige ude foran lufthavnen. 
 

Biludlejning i lufthavnen

Som i de fleste andre lufthavne findes der et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i Salzburg Lufthavn. De fleste af selskaberne ligger samlet i stueetagen af udlejningsbilernes parkeringshus.

Vi anbefaler, at du bestiller din udlejningsbil på forhånd, så den er klar, når du lander. Hvis du lander tidligt om morgenen eller sent om aftenen, kan du desuden komme ud for, at biludlejningsselskaberne holder lukket, hvis ikke de ved, du kommer.

Lej en bil i Salzburg Lufthavn 
 

Transport i Salzburg

Salzburg har et omfattende og velfungerende offentligt transportsystem af miljøvenlige busser, der nemt og hurtigt kører dig rundt i byen. Busserne kører hvert 10. minut i dagstimerne, og grundet byens relativt lille areal, er alle de gode oplevelser altid lige rundt om hjørnet.

Billetter til den offentlige transport er billigst, hvis du køber dem i en transport-kiosk. Der er både mulighed for at købe engangsbilletter, dagsbilletter og ugebilletter. Første gange, du bruger din billet, skal den stemples i bussen. Hvis du har tænkt dig at køre meget i bus og at besøge mange af de kulturelle attraktioner, Salzburg byder på, kan du overveje at købe et Salzburg Card, som giver dig fordele i form af gratis adgang og rabatter på en række oplevelser, samt gratis offentlig transport på en række buslinjer og togstrækninger.

Mere om Salzburg Card

 

Billige flybilletter til Salzburg

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 


Oplev vidunderlige Salzburg

Salzburg er Østrigs fjerdestørste by, som gennem århundreder har imponeret mennesker med sin unikke placering lige ved Alperne. Byen giver således direkte adgang til et hav af alpine skisportssteder. Men Salzburg er ikke kun kendt for sin placering. Også de mange eksempler på barokarkitektur er noget af det, der i den grad sætter byen på verdenskortet.  

I Salzburg finder du alle fordelene ved at være i en by. Der er gode spisesteder med mad af høj kvalitet, et vågent natteliv og mulighed for at shoppe. Samtidig ligger byen midt i naturen, og du har mulighed for at planlægge en rejse, der kombinerer det komfortable byliv og interessante udendørsaktiviteter i naturen.

Kulturelt og historisk byder byen også på mange oplevelser. Mozart blev født her, ”The sound of music”-filmen blev optaget her, og det historiske centrum af byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Hvad enten du interesserer dig for musik, arkitektur eller natur er der noget at opleve i vidunderlige Salzburg.

Bestil getaway til Salzburg nu
 

Fakta om Salzburg

Valuta: Euro

Tidsforskel: +0

Landekode: +43

Sprog: Tysk, slovensk og ungarsk.   
 

Østrigs ambassade: Adresse: Sølundsvej 1, 2100 København Ø

Tlf.: 39 29 41 41
 

Det danske konsulat: Imbergstrasse 15, 5020 Salzburg, Østrig

Tlf.: +43 662 871 4850

Email: dick.dyck@utanet.at


Øvrigt

Fly til Østrig
Fly til Wien
RejseforsikringFlere SAS-destinationer