søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Salzburg i Østrig fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Salzburg – book nu 

Vil du flyve billigere? Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde flybilletter til lavere priser. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Salzburg lufthavn (SZG)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Austrian

Rabatbilletter for børn

Oplev Salzburg med børnene på et familieeventyr. Hos SAS tilbyder vi op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Østrig. 

fly til Salzburg, og oplev et østrigsk eventyr 

Østrigske Salzburg ligger på grænsen til Tyskland og er en spektakulær by med udsigt til de østlige Alper. Hvis du er på udkig efter en ferie med masser af kultur, hvor du også er omringet af natur, er Salzburg er godt bud.  

Når du ikke beundrer Hohensalzburg fra det 11. århundrede eller Mirabell Slot fra det 17. århundrede, kan du udforske Mozarts fødested eller tage ude at shoppe på Getreidegasse, Salzburgs største handelsgade. 

Der er masser at se og foretage sig for alle i Salzburg. 

Weekend i Salzburg
  • Hvorfor Salzburg?
  • Flyv med SAS til Salzburg lufthavn (SZG)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Salzburg


Hos SAS bestræber vi os på at tilbyde alle kunder en behagelig og mindeværdig rejse, så uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem  online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Salzburg. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Medlemmer af EuroBonus optjener point, når de flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Pointene kan blandt andet bruges til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter, der bookes med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Salzburg

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer