søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Salzburg

Fly til Salzburg

Flyv til Salzburg på 3,5 time

Book fly til Salzburg og oplev en østrigsk by med en unik beliggenhed. I vores lavpriskalender finder du nemt vores billigste flybilletter til Salzburg, og opdager du et godt tilbud, kan du roligt slå til. Hos SAS har vi nemlig 24 timers fortrydelsesret, når du booker flybilletter, så hvis tidspunktet alligevel ikke passer med dine medrejsende, kan I nemt ombooke billetterne.

Find din afgang til Saltzburg her
 

Inkluderet i din flybillet til Salzburg

Det er vores fornemmeste opgave at give vores rejsende den bedst mulige oplevelse. Af den grund har vi tilføjet en masse fordele, som gælder alle typer af flybilletter. På dit fly til Salzburg kan du derfor nyde godt af:


Find flybilletter til Salzburg i vores app eller tjek vores lavpriskalender for at finde de billigste fly til Salzburg.

 

 

Optjen EuroBonus-point på din flybillet til Salzburg

EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program - med EuroBonus optjener du point, som du kan bruge på fremtidige rejser, når du køber flybilletter. Der er fire forskellige medlemsniveauer: Medlem, Sølv, Guld og Diamant. Jo mere du rejser med os, jo flere fordele får du. Du kan blandt andet opnå fordelagtige rabatter, opgraderinger på flyvninger og adgang til vores SAS Lounges for dig og op til fire familiemedlemmer.

Bliv medlem af EuroBonus inden du booker fly til Salzburg

Salzburg Lufthavn W. A. Mozart

Salzburg Lufthavn blev taget i brug i 1910, og har fungeret som lufthavn siden. Lufthavnen er Østrigs andenstørste internationale lufthavn, og den ligger ca. 3 km fra centrum af Salzburg og ca. 2 km fra grænsen til Tyskland. Lufthavnens størrelse skyldes ud over Salzburg by også den fordelagtige placering tæt på Østrigs mange skisportssteder. 

Kontakt:

Innsbrucker Bundesstrasse 95

5020 Salzburg

Østrig

Tlf.: +43 662 8580-0

Hjemmeside

 

Transport til og fra lufthavnen

Fra Salzburg Lufthavn er der gode transportmuligheder både til byen, til togstationen og til de adskillige populære skisportssteder, der ligger i området omkring Salzburg. Busserne kører som regel hvert 10. eller 20. minut, og det tager ca. 20 minutter at køre til hovedbanegården og 10 minutter at køre til centrum af Salzburg.

Hvis du skal stå på ski, finder du talrige forskellige transferservices, der kører til diverse skisportssteder fra lufthavnen. Ønsker du at gøre brug af taxa, finder du en taxaholdeplads lige ude foran lufthavnen.
 

Biludlejning i Salzburg Lufthavn

Som i de fleste andre lufthavne findes der et bredt udvalg af biludlejningsselskaber i Salzburg Lufthavn. De fleste af selskaberne ligger samlet i stueetagen af udlejningsbilernes parkeringshus.

Vi anbefaler, at du bestiller din udlejningsbil på forhånd, så den er klar, når du lander. Hvis du lander tidligt om morgenen eller sent om aftenen, kan du desuden komme ud for, at biludlejningsselskaberne holder lukket, hvis ikke de ved, du kommer.

Lej en bil i Salzburg Lufthavn 
 

Transport i Salzburg

Salzburg har et omfattende og velfungerende offentligt transportsystem af miljøvenlige busser, der nemt og hurtigt kører dig rundt i byen. Busserne kører hvert 10. minut i dagstimerne, og grundet byens relativt lille areal, er alle de gode oplevelser altid lige rundt om hjørnet.

Billetter til den offentlige transport er billigst, hvis du køber dem i en transport-kiosk. Der er både mulighed for at købe engangsbilletter, dagsbilletter og ugebilletter. Første gange, du bruger din billet, skal den stemples i bussen. Hvis du har tænkt dig at køre meget i bus og at besøge mange af de kulturelle attraktioner, Salzburg byder på, kan du overveje at købe et Salzburg Card, som giver dig fordele i form af gratis adgang og rabatter på en række oplevelser, samt gratis offentlig transport på en række buslinjer og togstrækninger.

Mere om Salzburg Card

Oplev vidunderlige Salzburg

Salzburg er Østrigs fjerdestørste by, som gennem århundreder har imponeret mennesker med sin unikke placering lige ved Alperne. Byen giver således direkte adgang til et hav af alpine skisportssteder. Men Salzburg er ikke kun kendt for sin placering. I Salzburg findes der mange eksempler på barokarkitektur er noget af det, der i den grad sætter byen på verdenskortet.  

I Salzburg finder du alle fordelene ved at være i en by. Der er gode spisesteder med mad af høj kvalitet, et vågent natteliv og mulighed for at shoppe. Samtidig ligger byen midt i naturen, og du har mulighed for at planlægge en rejse, der kombinerer det komfortable byliv og interessante udendørsaktiviteter i naturen.

Kulturelt og historisk byder Salzburg også på mange oplevelser. Mozart blev født her, ”The sound of music”-filmen blev optaget her, og det historiske centrum af byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Hvad enten du interesserer dig for musik, arkitektur eller natur er der noget at opleve i vidunderlige Salzburg. Er du interesseret i flere gode rejsetips til Salzburg, bør du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler.

Bestil getaway til Salzburg nu

Fakta om Salzburg

Valuta: Euro

Tidsforskel: +0

Sprog: Tysk, slovensk og ungarsk.   

 

Østrigs ambassade: Adresse: Sølundsvej 1, 2100 København Ø

Tlf.: 39 29 41 41
 

Det danske konsulat: Imbergstrasse 15, 5020 Salzburg, Østrig

Tlf.: +43 662 871 4850

 

Øvrigt

Fly til Østrig
RejseforsikringFlere SAS-destinationer