Fly til Salzburg

We are travelers.

SAS flyver til Salzburg i Østrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Salzburg – book nu

Vil du flyve billigere? Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde flybilletter til lavere priser. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Salzburg med børnene på et familieeventyr. Hos SAS tilbyder vi op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Østrig.

fly til Salzburg, og oplev et østrigsk eventyr

Østrigske Salzburg ligger på grænsen til Tyskland og er en spektakulær by med udsigt til de østlige Alper. Hvis du er på udkig efter en ferie med masser af kultur, hvor du også er omringet af natur, er Salzburg er godt bud.

Når du ikke beundrer Hohensalzburg fra det 11. århundrede eller Mirabell Slot fra det 17. århundrede, kan du udforske Mozarts fødested eller tage ude at shoppe på Getreidegasse, Salzburgs største handelsgade.

Der er masser at se og foretage sig for alle i Salzburg.

Salzburg

Salzburg er Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby, og byen er fuld af utrolige kirker, imponerende slotte og adskillige paladser. Gør dig klar til at udforske den gamle bydel, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, opdage musikhistorien og beundre den fantastiske barokarkitektur.

Flyv med SAS til Salzburg lufthavn, og ankom udhvilet og klar til din ferie i Østrig.

Salzburg lufthavn

Den smukke by er et besøg værd året rundt. Salzburg har mange besøgende om sommeren, men byen er også skøn om efteråret, når bladene får de mest fantastiske farver. Om vinteren kan du besøge julemarkeder eller tage på cykeltur tæt ved isgrotterne. Der er noget at opleve året rundt.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Salzburg

Hos SAS bestræber vi os på at tilbyde alle kunder en behagelig og mindeværdig rejse, så uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Salzburg.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud