Fly til Salzburg

Salzburg er Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby, og byen er fuld af utrolige kirker, imponerende slotte og adskillige paladser. Gør dig klar til at udforske den gamle bydel, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, opdage musikhistorien og beundre den fantastiske barokarkitektur.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Salzburg i Østrig fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele på din flyvning til Salzburg

Vil du flyve billigere? Book din ferie hos SAS i god tid, så er der større chance for at finde flybilletter til lavere priser. Få et overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle vores kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, hvis du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Salzburg med børnene på et familieeventyr. Hos SAS tilbyder vi op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Østrig.

Fly til Salzburg, og oplev et østrigsk eventyr

Østrigske Salzburg ligger på grænsen til Tyskland og er en spektakulær by med udsigt til de østlige Alper. Hvis du er på udkig efter en ferie med masser af kultur, hvor du også er omringet af natur, er Salzburg er godt bud.

Når du ikke beundrer Hohensalzburg fra det 11. århundrede eller Mirabell Slot fra det 17. århundrede, kan du udforske Mozarts fødested eller tage ude at shoppe på Getreidegasse, Salzburgs største handelsgade.

Der er masser at se og foretage sig for alle i Salzburg.

Fly til <em>Salzburg</em>

Flyv med SAS til Salzburg lufthavn, og ankom udhvilet og klar til din ferie i Østrig.

Salzburg lufthavn

Den smukke by er et besøg værd året rundt. Salzburg har mange besøgende om sommeren, men byen er også skøn om efteråret, når bladene får de mest fantastiske farver. Om vinteren kan du besøge julemarkeder eller tage på cykeltur tæt ved isgrotterne. Der er noget at opleve året rundt.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Salzburg

Hos SAS bestræber vi os på at tilbyde alle kunder en behagelig og mindeværdig rejse, så uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Salzburg.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.