søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Østrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).  

SAS flyver til Innsbruck og Salzburg i Østrig.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Innsbruck eller Salzburg

Flyv med Scandinavian Airlines til skønne Østrig. Tag på biltur i Tyrol, og oplev det smukke østrigske landskab. Stå på ski i Saalbach-Hinterglemm, Mayrhofen, Badgastein eller på et af de mange andre skisportssteder. Tag på sightseeing og shopping i Salzburg. 

Østrig har noget for enhver smag.

  • cl--locator Hovedstad: Wien
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Tysk

Østrig til den søde tand

Det østrigske køkken byder på mere end wienerschnitzel, knödel og Tiroler Gröstl – Alpernes traditionelle ret.

Apfelstrudel er et must, hvis du er i Østrig. Den populære dessert med æblefyld krydret med kanel, sukker og rosiner i rom anses som en af Østrigs nationalretter.

Vidste du, at en af verdens mest berømte chokoladekager kommer fra Østrig? Sachertorte er en chokoladekage med fyld af abrikosmarmelade og dækket med chokoladeglasur. Den blev oprindeligt skabt til prins Wenzel i 1832. 

Flyv til Østrig med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Østrig