Fly til Østrig

Flyv med SAS til skønne Østrig. Tag på biltur i Tyrol, og oplev det smukke østrigske landskab. Stå på ski i Saalbach-Hinterglemm, Mayrhofen, Badgastein eller på et af de mange andre skisportssteder. Tag på sightseeing og shopping i Salzburg. Østrig har noget for enhver smag.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Østrig fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Innsbruck og Salzburg. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Østrig og oplev isgiganternes verden

Werfen, syd for Salzburg, er hjemsted for de fantastiske isgrotter Eisriesenwelt. Det er verdens største isgrotte. Besøgende i Eisriesenwelt træder ind i en verden af is. De får chancen for at se spektakulære stalagmitter, stalaktitter og andre isformationer, mens de går gennem grottesystemet. Nyd en fantastisk udsigt fra Østrigs stejleste gondolbane på vej op til grottens indgang.

Østrig for dem, der elsker slik

Det østrigske køkken byder på mere end wienerschnitzel, knödel og Tiroler Gröstl – Alpernes traditionelle ret.

Apfelstrudel er et must, hvis du er i Østrig. Den populære dessert med æblefyld krydret med kanel, sukker og rosiner i rom anses som en af Østrigs nationalretter.

Vidste du, at en af verdens mest berømte chokoladekager kommer fra Østrig? Sachertorte er en chokoladekage med fyld af abrikosmarmelade og dækket med chokoladeglasur. Den blev oprindeligt skabt til prins Wenzel i 1832.

Fly til <em>Østrig</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Innsbruck eller Salzburg med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Østrig.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.