Fly til Østrig

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Østrig fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Innsbruck og Salzburg i Østrig.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Innsbruck eller Salzburg

Flyv med Scandinavian Airlines til skønne Østrig. Tag på biltur i Tyrol, og oplev det smukke østrigske landskab. Stå på ski i Saalbach-Hinterglemm, Mayrhofen, Badgastein eller på et af de mange andre skisportssteder. Tag på sightseeing og shopping i Salzburg.

Østrig har noget for enhver smag.

Østrig til den søde tand

Det østrigske køkken byder på mere end wienerschnitzel, knödel og Tiroler Gröstl – Alpernes traditionelle ret.

Apfelstrudel er et must, hvis du er i Østrig. Den populære dessert med æblefyld krydret med kanel, sukker og rosiner i rom anses som en af Østrigs nationalretter.

Vidste du, at en af verdens mest berømte chokoladekager kommer fra Østrig? Sachertorte er en chokoladekage med fyld af abrikosmarmelade og dækket med chokoladeglasur. Den blev oprindeligt skabt til prins Wenzel i 1832.

Østrig

Werfen, syd for Salzburg, er hjemsted for de fantastiske isgrotter Eisriesenwelt. Det er verdens største isgrotte. Besøgende i Eisriesenwelt træder ind i en verden af is. De får chancen for at se spektakulære stalagmitter, stalaktitter og andre isformationer, mens de går gennem grottesystemet.

Nyd en fantastisk udsigt fra Østrigs stejleste gondolbane på vej op til grottens indgang.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Innsbruck eller Salzburg med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Østrig.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer