Wien

Fly til Wien

ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL WIEN

Direkte rute til Wien fra København, hvor vi flyver til Wien 4 gange om ugen hver sæson.

• 24 timers fortrydelsesret
• Sædevalg er med i prisen
• Online check-in
• Kaffe og te. Dagens avis i app'en
• Op til 90 % børnerabat
 

Flyafgange til Wien hver dag

Hos SAS tilbyder vi mange daglige afgange til Wien fra både København og Billund året rundt. Fire gange om ugen kan du flyve direkte fra København, og ellers har du 1–2 mellemlandinger. Turen til den østrigske hovedstad tager typisk mellem knap 2 timer og 7 timer.

Hvis du bestiller dine billetter i god tid, får du den bedste pris. I vores lavpriskalender får du nemt et overblik over alle vores destinationer, flyafgange og priser, hvilket gør det let for dig at finde de flybilletter, der passer dig bedst.  

Book din næste rejse nu
 

SAS Plus – en flybillet med alt inkluderet

Hos SAS vil vi gerne have, at du kan læne dig tilbage og slappe af, når du rejser med os. Derfor har vi inkluderet en række fordele i din billet. Så er der færre praktiske ting, du skal forholde dig til, og du kan bruge din energi på det, der er vigtigt for dig.

Med en SAS Plus-billet i hånden kan du blandt andet medbringe 2 x 23 kg ind-checket bagage og 1 x 8 kg håndbagage uden ekstra beregning. Desuden får du gratis mad og drikke ombord på flyet.

Læs mere om fordelene ved SAS Plus

Få op til 90% rabat på børnebilletter

Hos SAS byder vi hver dag mange børn velkommen ombord på vores fly. Børn er de perfekte rejsende med deres store nysgerrighed på verden og begejstring over nye oplevelser. Vi tilbyder store rabatter på børnebilletter, så flere børn kan opleve mere.

Hvis dit barn er under 2 år og ikke har sit eget sæde, kan du få helt op til 90% i rabat på flybilletten. Hvis dit barn er mellem 2 og 11 år, tilbyder vi op til 25% i rabat. Ønsker du et sæde til dit barn på under 2 år, er prisen den samme som for større børn.

Læs mere om at flyve med børn 
 

Oplev mere med EuroBonus

Som medlem af SAS EuroBonus får du mulighed for at optjene point på køb af flybilletter, dagligvareindkøb og onlineshopping – point, du blandt andet kan bruge til nye flybilletter til de destinationer, du drømmer om at besøge.

EuroBonus har fire forskellige niveauer af medlemskab: Medlem, Sølv, Guld og Diamant. Dit niveau afhænger af, hvor meget du flyver SAS. Jo mere du rejser med os, jo flere fordele får du på dine rejser, og jo tættere kommer du på at booke billetter til drømmerejsen med dine optjente point som betaling.  

Kom nærmere drømmerejsen med EuroBonus

Oplev Europa med SAS

Europa byder på mange interessante rejsemål. Vi tilbyder et bredt udvalg af destinationer i Europa, så du nemt kan komme til alle de oplevelser, der står i kø.

Hvis du finder SAS-biletter til et sted, du gerne vil besøge, kan du roligt booke. Vi tilbyder nemlig 24-timers fortrydelsesret på dine bookinger, så du nemt kan ændre dem, hvis datoen alligevel ikke passer.

Find billetter nu
 

Wien Lufthavn – Vienna International Airport 

Wien Lufthavn er en moderne lufthavn, der er kendt for at være pæn og ren. Der er gratis WiFi og opladere til mobiltelefoner og tablets i lufthavnen. Der er desuden gode shopping- og spisemuligheder samt nem adgang til transport til og fra byen.  

Kontakt

Wien Lufthavn

Flughafen Wien AG

Postfach 1 A-1300 Flughafen Wien 

Tlf.: +43 17 00 70

Hjemmeside 
 

Transport til og fra lufthavnen

I Wien kommer du nemt til og fra lufthavnen med det såkaldte CAT – City Airport Train. Toget kører to gange i timen fra omkring kl 06.00 om morgenen til omkring kl 23.00 om aftenen. Turen mellem lufthavnen og byen tager 16 minutter, og der er ingen andre stop på vejen. Du kan også tage et S-bahn-tog fra lufthavnen. Det er lidt billigere og tager ca. 25 minutter. S-bahn kører fra omkring kl 05.00 til kl 24.00.

Der er også mulighed for at tage bus eller taxa fra lufthavnen. Busstoppestedet er ude foran ankomsthallen, og det tager omkring 20 minutter at komme ind til byen med bus. Busserne kører fra kl 06.00 til kl 24.00.

Du finder taxaholdepladsen ude foran ankomsthallen, når du går ud ad udgangen på højre hånd. En taxa fra lufthavnen til centrum af Wien koster omkring €30 ved normal taxatakst.  

 

Biludlejning i lufthavnen

Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, skal du finde P-hus nummer 4. Der er god skiltning i lufthavnen, så du nemt kan finde det. Når du kommer til p-hus nr. 4, ligger biludlejningscentret på din højre hånd. Vi anbefaler, at du booker din bil på forhånd, så den er klar, når du kommer. 
Transport i Wien

Wien har en god infrastruktur med mange forskellige muligheder for transport til dig, der gerne vil opleve byen. Hvis transporttiden skal være en del af oplevelsen, kan du nemt leje en bycykel. Gennem de seneste år har Wien fået anlagt en del cykelstier, så der er mange steder gode cykelforhold.

Wien har også et veludviklet tog- og metrosystem. Med S-bahn-togene kan du komme fra centrum og ud i Wiens omegn, mens du med metroen (U-bahn) nemt og hurtigt kan komme rundt i byen. Metroen har 5 linjer, og den kører hvert 2.-8. minut mellem kl 05.00 og kl 24.00. Billetter til metroen kan købes i automater på stationerne eller i billetkontorer på udvalgte stationer og skal stemples før du står på metroen.  
 

Vidunderlige Wien

Wien er en vidunderlig by året rundt. Om vinteren inviterer byen på traditionsrige julemarkeder, om foråret og efteråret er kan du nyde din kaffe eller øl i solen, og på sommerens hede dage kan du tage metroen til Alte Donau for at bade. 

Byen er kendt for mange ting. Historisk er det en interessant by, da den tidligere har været en stor kejser- og fyrsteby. Dette bærer byen stadig præg af med sine mange slotte. Ud over slottene er Wien en arkitektonisk interessant by. Østrigerne kan godt lide farver, hvilket i høj grad præger byen. Desuden kan du opleve multikunstneren Hundertwassers fantastiske bygninger, hvor farver, planter og uventede former går op i en højere enhed og skaber et helt unikt rum.

Book dine billetter til Wien nu

 

Billige flybilletter til Wien

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

 

Fakta om Wien

Valuta: Euro

Tidsforskel: +0

Telefonkode: +43

Sprog: Tysk.   
 

Ambassade: Sølundsvej 1, 2100 København Ø, Danmark

Email: kopenhagen-ob@bmeia.gv.at

Tlf.: +45 39 29 41 41 
 

Den Danske Ambassade: Führichgasse 6, A-1010 Wien, Østrig

Email: vieamb@um.dk

Tlf.: +43 1 512 79 04
 

Øvrigt

Fly til Østrig
RejseforsikringFlere SAS-destinationer