søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Wien

Fly til Wien

Flyafgange til Wien hver dag

Hos SAS har vi et stort udvalg af afgange til Wien året rundt. 
 

Inkluderet i din flybillet til Wien

Bestiller du fly til Wien hos SAS, får du meget mere end blot en flyvetur. Vi ønsker nemlig at gøre turen så behagelig som muligt. Bestiller du fly til Wien hos os, får du derfor:

Vær dog opmærksom på at produkter og tjenester kan variere, når du flyver med en af vores partnere. Desuden er SAS Plus desværre ikke tilgængelig på SAS codeshare-fly og forbindelsesfly.
 

Bestil billige billetter til Wien hos SAS

Er du på udkig efter billige fly til Wien? Book flybilletter i vores lavpriskalender – her finder du de billigste fly til Wien. Hvis du bestiller dine billetter til Wien i god tid, får du den bedste pris. I vores lavpriskalender får du nemt et overblik over alle vores destinationer, flyafgange og priser, hvilket gør det let for dig at finde de flybilletter til Wien, der passer dig bedst. Priser og pladser opdateres hver gang en besøgende foretager en søgning på fly til Wien, der kan derfor forekomme afvigelser i prisen, når du går videre til betaling.

Book din næste rejse nu

Bestil EuroBonus før du booker fly til Wien

Er du medlem af vores EuroBonus? Som medlem af SAS EuroBonus får du mulighed for at optjene point på køb af flybilletter, dagligvareindkøb og onlineshopping – point, du blandt andet kan bruge til nye flybilletter til de destinationer, du drømmer om at besøge. EuroBonus har fire forskellige niveauer af medlemskab: Medlem, Sølv, Guld og Diamant. Dit niveau afhænger af, hvor meget du flyver med SAS. Jo mere du rejser med os, jo flere fordele får du på dine rejser, og jo tættere kommer du på at booke billetter til drømmerejsen med dine optjente point som betaling. Tilmeld dig EuroBonus inden du bestiller fly til Wien og få point allerede fra første rejse.

Kom nærmere drømmerejsen med EuroBonus
 

Oplev Wien og resten af Europa med SAS

Europa byder på mange interessante rejsemål. Vi tilbyder et bredt udvalg af destinationer i Europa, så du nemt kan komme til alle de oplevelser, der står i kø. Hvis du finder SAS-billetter til et sted, du gerne vil besøge, kan du roligt booke. Vi tilbyder nemlig 24-timers fortrydelsesret på dine bookinger, så du nemt kan ændre dem, hvis datoen alligevel ikke passer. Der er derfor ingen grund til at udskyde din booking af flybilletter til Wien.

Find billetter nu

Wien lufthavn – Vienna International airport

Wien Lufthavn er en moderne lufthavn, der er kendt for at være pæn og ren. Der er gratis WiFi og opladere til mobiltelefoner og tablets i lufthavnen. Desuden er der gode shopping- og spisemuligheder samt nem adgang til transport til og fra byen.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser til Wien Lufthavn, kan du kontakte dem her:
 

Kontakt

Wien Lufthavn

Flughafen Wien AG

Postfach 1 A-1300 Flughafen Wien

Tlf.: +43 17 00 70

Hjemmeside
 

Transport til og fra Wien lufthavn

I Wien kommer du nemt til og fra lufthavnen med det såkaldte CAT – City Airport Train. Toget kører to gange i timen fra omkring kl. 06.00 om morgenen til kl. 23.00 om aftenen. Turen mellem lufthavnen og byen tager 16 minutter, og der er ingen andre stop på vejen. Du kan også tage et S-bahn-tog fra lufthavnen ind til centrum af Wien. Det er lidt billigere og tager ca. 25 minutter. S-bahn kører fra omkring kl. 05.00 til kl. 24.00. Der er også mulighed for at tage bus eller taxa fra lufthavnen. Busstoppestedet er ude foran ankomsthallen, og det tager omkring 20 minutter at komme ind til byen med bus. Busserne kører fra kl. 06.00 til kl. 24.00. Ønsker du at tage en taxa ind til centrum af Wien, finder du en taxaholdeplads ude foran ankomsthallen, når du går ud ad udgangen på højre hånd.
 

Biludlejning i Wien lufthavn

Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, skal du finde P-hus nummer 4. Der er god skiltning i Wien Lufthavn, så du nemt kan finde det. Når du kommer til p-hus nr. 4, ligger biludlejningscentret på din højre hånd. Vi anbefaler, at du booker din bil på forhånd, så den er klar, når du kommer.
 

Transport i Wien

Wien har en god infrastruktur med mange forskellige muligheder for transport til dig, der gerne vil opleve byen. Hvis transporttiden skal være en del af oplevelsen, kan du nemt leje en bycykel i Wien. Gennem de seneste år har Wien fået anlagt en del cykelstier, så der er generelt gode cykelforhold i byen. Wien har også et veludviklet tog- og metrosystem. Med S-bahn-togene kan du komme fra centrum og ud i Wiens omegn, mens du med metroen (U-bahn) nemt og hurtigt kan komme rundt i byen. Metroen har fem linjer, og den kører hvert 2.-8. minut mellem kl. 05.00 og kl. 24.00. Billetter til metroen kan købes i automater på stationerne eller i billetkontorer på udvalgte stationer og skal stemples før du står på metroen.
 

Oplev vidunderlige Wien

Wien er en vidunderlig by året rundt. Om vinteren inviterer byen på traditionsrige julemarkeder, om foråret og efteråret er kan du nyde din kaffe eller øl i solen, og på sommerens hede dage kan du tage metroen til Alte Donau for at bade. Wien er kendt for mange ting. Historisk er det en interessant by, da den tidligere har været en stor kejser- og fyrsteby. Dette bærer byen stadig præg af med sine mange slotte. Udover slottene er Wien en arkitektonisk interessant by. Østrigerne kan godt lide farver, hvilket i høj grad præger byen. Desuden kan du i Wien opleve multikunstneren Hundertwassers fantastiske bygninger, hvor farver, planter og uventede former går op i en højere enhed og skaber et helt unikt rum.

Book dine billetter til Wien nu
 

Fakta om Wien

Valuta: Euro

Tidsforskel: +0

Sprog: Tysk

Ambassade: Sølundsvej 1, 2100 København Ø, Danmark

Tlf.: +45 39 29 41 41

Den Danske Ambassade: Führichgasse 6, A-1010 Wien, Østrig

Tlf.: +43 1 512 79 04