søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Innsbruck i Østrig fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (afhænger af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Innsbruck – book nu 

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der en god chance for, at du sparer penge på flybilletten. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. 

  • cl--plane-right Lufthavn: Innsbruck lufthavn (INN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Austrian

Rabatbilletter for børn

Oplev Innsbruck med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Østrig.  

fly til Innsbruck, og besøg Alpernes hovedstad

Den charmerende by Innsbruck ligger i Inndalen ved overgangen til Wippdalen og er en kendt indgangsport til Alperne. Byen er populær blandt natur- og friluftsentusiaster, men den er også kendt for sin empirearkitektur og moderne bygninger.

Når du ikke beundrer byens kejserlige bygning eller det nærliggende slot Ambras fra det 16. århundrede, kan du vandre, cykle eller stå på ski i bjergene. Eller du kan se de professionelle slå sig løs på skihoppet Bergiselschanze. 

Weekend i Innsbruck
  • Hvorfor Innsbruck?
  • Flyv med SAS til Innsbruck lufthavn (INN)
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Innsbruck

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Innsbruck. 

Hvis du ønsker mere komfort på rejsen, kan du opgradere din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus i dag, så optjener du point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Disse point kan blandt andet bruges til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter, der bookes med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Innsbruck

Få en endnu mere behagelig rejse, når du reserverer lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer