Fly til Innsbruck

Innsbruck er en af de få byer, som gnidningsløst kombinerer oldtidshistorie, verdensberømte seværdigheder og moderne arkitektur med den omkringliggende natur. Mellem paladser og monumenter får du glimt af de omkringliggende Alper, og efter blot 20 minutters kørsel med byens hybridtog står du midt i grønne områder med panoramaudsigt til Innsbruck.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Innsbruck i Østrig fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele på din flyvning til Innsbruck

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der en god chance for, at du sparer penge på flybilletten. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Innsbruck med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Østrig.

Fly til Innsbruck, og besøg Alpernes hovedstad

Den charmerende by Innsbruck ligger i Inndalen ved overgangen til Wippdalen og er en kendt indgangsport til Alperne. Byen er populær blandt natur- og friluftsentusiaster, men den er også kendt for sin empirearkitektur og moderne bygninger.

Når du ikke beundrer byens kejserlige bygning eller det nærliggende slot Ambras fra det 16. århundrede, kan du vandre, cykle eller stå på ski i bjergene. Eller du kan se de professionelle slå sig løs på skihoppet Bergiselschanze.

Fly til <em>Innsbruck</em>

Flyv med SAS til Innsbruck lufthavn, og ankom veludhvilet og klar til at begynde dit østrigske eventyr.

Innsbruck lufthavn

Innsbruck er en billedskøn by med farverige bygninger og omkringliggende bjerge. Her kommer masser af besøgende hvert år. Tag ud at rejse med venner eller familie – her er noget for alle.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Innsbruck

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Innsbruck.

Hvis du ønsker mere komfort på rejsen, kan du opgradere din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.