Fly til Innsbruck

We are travelers.

SAS flyver til Innsbruck i Østrig fra/via Oslo, Købehavn eller Stockholm (afhænger af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele på din flyvning til Innsbruck – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der en god chance for, at du sparer penge på flybilletten. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Innsbruck med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din ferie til Østrig.

fly til Innsbruck, og besøg Alpernes hovedstad

Den charmerende by Innsbruck ligger i Inndalen ved overgangen til Wippdalen og er en kendt indgangsport til Alperne. Byen er populær blandt natur- og friluftsentusiaster, men den er også kendt for sin empirearkitektur og moderne bygninger.

Når du ikke beundrer byens kejserlige bygning eller det nærliggende slot Ambras fra det 16. århundrede, kan du vandre, cykle eller stå på ski i bjergene. Eller du kan se de professionelle slå sig løs på skihoppet Bergiselschanze.

Innsbruck

Innsbruck er en af de få byer, som gnidningsløst kombinerer oldtidshistorie, verdensberømte seværdigheder og moderne arkitektur med den omkringliggende natur. Mellem paladser og monumenter får du glimt af de omkringliggende Alper, og efter blot 20 minutters kørsel med byens hybridtog står du midt i grønne områder med panoramaudsigt til Innsbruck.

Flyv med SAS til Innsbruck lufthavn, og ankom veludhvilet og klar til at begynde dit østrigske eventyr.

Innsbruck lufthavn

Innsbruck er en billedskøn by med farverige bygninger og omkringliggende bjerge. Her kommer masser af besøgende hvert år. Tag ud at rejse med venner eller familie – her er noget for alle.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Innsbruck

Hos SAS ønsker vi, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid nogle af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Innsbruck.

Hvis du ønsker mere komfort på rejsen, kan du opgradere din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud