Fly til Cypern

Uanset om du leder efter en tiltrængt ferie i solen eller har lyst til at udforske gamle ruiner og historiske vartegn, har Cypern noget for enhver smag. Det varme klima, den naturlige skønhed og den venlige lokalbefolkning gør Cypern til den perfekte destination for en skøn ferie. Oplev den smukke by Larnaca på østkysten, som tilbyder sine besøgende en unik blanding af kultur, historie og charmerende omgivelser.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Cypern fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Cypern – nyd Middelhavets køkken

Ingen tur til Larnaca er fuldendt uden at have prøvet det lokale køkken. Øens lokale køkken er en sand fest for sanserne, fra de friskeste fisk og skaldyr til traditionelle cypriotiske retter. Nogle af de retter, du ikke må gå glip af, er den berømte halloumi-ost, moussaka og souvla. Med flere vinmarker rundt omkring på øen har du ingen problemer med at finde gode vine til at supplere dit måltid med.

Et væld af historiske og kulturelle seværdigheder

Et af højdepunkterne i Larnaca er selvfølgelig byens strande – det perfekte sted at slappe af og suge solen til sig. Men byen har så meget mere at byde på, som f.eks. historiske vartegn, herunder Larnaca Fort og St. Lazarus-kirken. Gå ikke glip af den imponerende Hala Sultan Tekke-moské, der ligger ved Larnacas berømte saltsø.

Fly til <em>Cypern</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Cypern sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Cypern.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.