søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Olbia i Italien fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Olbia – book nu

Hvis du booker din rejse i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, book det nu, og beslut dig i morgen.  

  • cl--plane-right Lufthavn: Olbia lufthavn (OLB)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Officielt sprog: Italiensk

Rabatbilletter for børn

Oplev Olbia med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Olbia. 

fly til Olbia, og glæd dig til en øferie  

Kystbyen Olbia ligger på Sardiniens nordlige kyst, og er kendt for palmetræerne langs havet og de nærliggende bløde sandstrande. Glæd dig til at nyde livsstilen på Sardinien, og overgiv dig til det allerbedste i denne charmerende by på øen.

Gå på byens lokale arkæologiske museum for at få mere at vide om Olbias rige historie, hvor du finder adskillige udstillinger med nuraghe-genstande og romerske klenodier. Besøg også San Simplicio Basilica (en kirke fra 1100-tallet) eller tilbring en morgen med at observere livet på Piazza Matteotti, byens centrale plads, hvis du er mere interesseret i den lokale kultur. Andre aktiviteter inkluderer kajaksejlads ved kysten, solbadning på byens strand og en vandretur på den nærliggende ø Tavolara.

Flyv til Olbia med SAS
  • Hvorfor Olbia?
  • Flyv med SAS til Olbia lufthavn (OLB)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Olbia

Hos SAS bestræber vi os på, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er inkluderet i din flyvning til Olbia.

Ønsker du endnu mere komfort? Du har altid muligheden for at opgradere din flybillet til den næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus i dag, så optjener du point, hver gang du flyver med os eller vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge dine point til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Olbia

Få en endnu mere behagelig ferie ved at reservere lejebil og hotel hjemmefra. Gå til SAS’ partnersider, og reservér med det samme.  

Andre populære SAS-destinationer