Fly til Olbia

Olbia, ofte overset som adgang til Sardiniens azurblå kyst, har masser at byde på, og det er en god ide at tilbringe nogle få nætter her for at se sig omkring. Kendt for sine mange arkæologiske steder, middelalderlige basilikaer og pladser fuld af caféer – der er noget for enhver rejsende i Olbia.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Olbia i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Olbia

Hvis du booker din rejse i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, book det nu, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Olbia med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Olbia.

Fly til Olbia, og glæd dig til en øferie

Kystbyen Olbia ligger på Sardiniens nordlige kyst, og er kendt for palmetræerne langs havet og de nærliggende bløde sandstrande. Glæd dig til at nyde livsstilen på Sardinien, og overgiv dig til det allerbedste i denne charmerende by på øen.

Gå på byens lokale arkæologiske museum for at få mere at vide om Olbias rige historie, hvor du finder adskillige udstillinger med nuraghe-genstande og romerske klenodier. Besøg også San Simplicio Basilica (en kirke fra 1100-tallet) eller tilbring en morgen med at observere livet på Piazza Matteotti, byens centrale plads, hvis du er mere interesseret i den lokale kultur. Andre aktiviteter inkluderer kajaksejlads ved kysten, solbadning på byens strand og en vandretur på den nærliggende ø Tavolara.

Fly til <em>Olbia</em>

Flyv med SAS til Olbia lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Olbia lufthavn

Olbia er den perfekte destination for en solrig ferie med sit krystalklare vand og kridhvide strande. Besøg Olbia med familie, venner eller din kæreste – her er noget for alle.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Olbia

Hos SAS bestræber vi os på, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er inkluderet i din flyvning til Olbia.

Ønsker du endnu mere komfort? Du har altid muligheden for at opgradere din flybillet til den næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.