Fly til Olbia

We are travelers.

SAS flyver til Olbia i Italien fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Olbia – book nu

Hvis du booker din rejse i god tid, så er der større chance for, at du finder billigere flybilletter. Få et overblik over alle SAS’ destinationer på et sted i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, book det nu, og beslut dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Olbia med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage de små med på din tur til Olbia.

fly til Olbia, og glæd dig til en øferie

Kystbyen Olbia ligger på Sardiniens nordlige kyst, og er kendt for palmetræerne langs havet og de nærliggende bløde sandstrande. Glæd dig til at nyde livsstilen på Sardinien, og overgiv dig til det allerbedste i denne charmerende by på øen.

Gå på byens lokale arkæologiske museum for at få mere at vide om Olbias rige historie, hvor du finder adskillige udstillinger med nuraghe-genstande og romerske klenodier. Besøg også San Simplicio Basilica (en kirke fra 1100-tallet) eller tilbring en morgen med at observere livet på Piazza Matteotti, byens centrale plads, hvis du er mere interesseret i den lokale kultur. Andre aktiviteter inkluderer kajaksejlads ved kysten, solbadning på byens strand og en vandretur på den nærliggende ø Tavolara.

Olbia

Olbia, ofte overset som adgang til Sardiniens azurblå kyst, har masser at byde på, og det er en god ide at tilbringe nogle få nætter her for at se sig omkring. Kendt for sine mange arkæologiske steder, middelalderlige basilikaer og pladser fuld af caféer – der er noget for enhver rejsende i Olbia.

Flyv med SAS til Olbia lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Olbia lufthavn

Olbia er den perfekte destination for en solrig ferie med sit krystalklare vand og kridhvide strande. Besøg Olbia med familie, venner eller din kæreste – her er noget for alle.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Olbia

Hos SAS bestræber vi os på, at alle vores kunder får en afslappet og behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er inkluderet i din flyvning til Olbia.

Ønsker du endnu mere komfort? Du har altid muligheden for at opgradere din flybillet til den næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud